Dodaj do ulubionych

Ale te wrzaski pisiorów

06.12.23, 11:26
na debacie to jednak miód na uszy :D
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 11:29
      yoma napisała:

> na debacie to jednak miód na uszy :D

Słychać wycie? Znakomicie!

S.
      • szwampuch58 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 11:42
        Co bedOm robic za tydzien,rzucac siEm na glebe?
        • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 11:47
          Pewnie jakieś pisowskie KODziarstwo zrobią :D
          • margit49 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 12:37
            prze.nick napisał:

> Pewnie jakieś pisowskie KODziarstwo zrobią :D

Śmiało: PISdziarstwo!
            • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 12:50
              Mam nadzieję że PJJ przejmie elektorat PiS więc śmiało platfusy, rozmontujcie PiS. PJJ zrobi porządną detuskizację a nie taką jak w PiS w 2015.
              • szwampuch58 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 12:57
                Wiesz kto jest matka nadzieji?
                Cale zycie jestes glupcem?
                • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:09
                  Często się tak mówi w języku polskim. Prawdę mówiąc to mam więcej niż nadzieję. Teraz sprawy będą szybko się zmieniały.
                  PJJ ma dużą szansę jako przeciwnicy "szczepionek" przeciw kowid na znaczny wzrost poparcia. Już niedługo będzie nie do ukrycia ich szkodliwość.
                  • 99venus Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:14
                    To zadziwiające jak często w polskim społeczeństwie ciemnota i głupota znajduje uznanie.
                    • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:19
                      Np wiara, że naprędce zrobione preparaty nazwane dla jaj szczepionkami nie mają skutków ubocznych.
                  • margit49 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:47
                    prze.nick napisał:

> PJJ ma dużą szansę jako przeciwnicy "szczepionek" przeciw kowid na znaczny wzro
                    > st poparcia. Już niedługo będzie nie do ukrycia ich szkodliwość.

A zgłosiłeś swój przypadek? bo doświadczyłeś tych szkodliwości?
                    Ja nie znam nikogo osobiście z poważnymi powikłaniami. Ani przypadków śmiertelnych
                    Natomiast znam kobietę niezaszczepioną, której covid odebrał głos
                    Jestem zaszczepiona, czuję i czułam się dobrze, na covid nie chorowałam. A stykam się z ludźmi i często korzystam z komunikacji miejskiej
                    • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 14:22
                      Nie szczepiłem się i nie chorowałem.
                      Natomiast jeden z moich kuzynów wylądował w szpitalu na serce natychmiast po szczepieniu. Był wcześniej zdrowy jak ryba.
                      • margit49 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 16:03
                        prze.nick napisał:

> Nie szczepiłem się i nie chorowałem.
                        > Natomiast jeden z moich kuzynów wylądował w szpitalu na serce natychmiast po sz
                        > czepieniu. Był wcześniej zdrowy jak ryba.

Ale to jeszcze nie świadczy o szkodliwości szczepionek. Mąż siostry po zawale, trzykrotnie szczepiony, bez powikłań poszczepiennych
                        Znajome małżeństwo cierpi - oboje! choć to nie choroba zaraźliwa - na rzs, czyli reumatoidalne zapalenie stawów. Dostali te same leki, po pierwszej dawce znajoma dostała wstrząsu anafilaktycznego, co nie znaczy, że ten lek jest szkodliwy.
                        Bo mąż spokojnie zażywa, bez żadnych sensacji. Tak, jak wielu chorych
                      • snajper55 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 21:45
                        prze.nick napisał:

> Natomiast jeden z moich kuzynów wylądował w szpitalu na serce natychmiast po sz

A mój kuzyn wylądował w szpitalu na serce natychmiast po zjedzeniu jabłka. Był wcześniej zdrowy jak ryba.

S.
                      • kawa_poranna11 Re: Ale te wrzaski pisiorów 07.12.23, 00:00
                        prze.nick napisał:

Znajomym natychmiast po ich szczepieniu pies wpadł pod samochód.
                        Zginął, można by powiedzić - poległ był!
                        Wracali właśnie ze szczepienia.
                      • vivak01 Re: Ale te wrzaski pisiorów 07.12.23, 09:20
                        "Natomiast jeden z moich kuzynów wylądował w szpitalu na serce natychmiast po szczepieniu. Był wcześniej zdrowy jak ryba. "

A mój sąsiad poszedł na szczepienia i w drodze do punktu szczepień potrącił go samochód!
                    • snajper55 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 21:43
                      margit49 napisała:

> A zgłosiłeś swój przypadek? bo doświadczyłeś tych szkodliwości?

No przecież widać, że doświadczył. Chyba, że on taki od urodzenia.

S.
              • mateusz.urbanski Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:08
                prze.nick napisał:

> Mam nadzieję że PJJ przejmie elektorat PiS
                • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:13
                  To będą spore ruchy górotwórcze wkrótce :D
                  • snajper55 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 22:37
                    prze.nick napisał:

> To będą spore ruchy górotwórcze wkrótce :D

Masz na myśli że rząd Morawieckuego zdobędzie,siłą wiary, wotum zaufania?

S.
              • margit49 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:14
                prze.nick napisał:

> Mam nadzieję że PJJ przejmie elektorat PiS

No, z taką nadzieją głosowałeś na tę kanapową partię
                • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:17
                  Głosowałem z przekonania. PiS razem z Totalnymi zdradził Polaków.
                  Druga sprawa to uczciwość ostatnich wyborów. Ewidentnie przekręcone.
                  • margit49 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:33
                    prze.nick napisał:

Ewidentnie przekręcone.

Mowa o prezydenckich - oczywista oczywistość. Faktycznie przekręcone

• prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:36
                      Referendum
                      • margit49 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:59
                        prze.nick napisał:

> Referendum

Ale że co? głosy ludu zostały pominięte? 😄 nie pobrałam karty referendalnej.
                        Bo pomysł z tym referendum był po prostu durny
                        Tak jak wszystkie zagrywki Kaczyńskiego et consortes
                        • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 14:25
                          Durny?! Teraz Donald ma ręce wolne do wprowadzania tego co już raz zrobił - podwyższenie wieku emerytalnego.
                          • adam111115 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 14:31
                            Czy Nowogrodzka mogłaby na to forum wysłać kogokolwiek bardziej inteligentnego? prze.nick nie daj rady, przerasta go dyskusja z kimkolwiek.
                            • yoma Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 14:35
                              A którego z nich nie przerasta :)
                            • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 16:02
                              Ciebie przerasta zrozumienie, że nie trzeba być pisiorem, żeby nie cierpieć totalnych pasożytów.
                              • yoma Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 16:24
                                Fascynujące, że taki pisior nigdy się nie przyzna, że pisior. Jeden popiera lewicę, drugi konfę, a pisiorstwo z butów wyłazi na dwie mile 😄
                                • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 16:30
                                  a dlaczego Totalni nie przyznają się, że są pasożytami?

PiS przy Totalnych jest tylko mniejszym złem i niczym więcej
                                  aż tak trudno to pojąć?
                                  • tapatik Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 21:18
                                    prze.nick napisał:

> a dlaczego Totalni nie przyznają się, że są pasożytami?

Poproszę o udowodnienie, że politycy PO są pasożytami.

> PiS przy Totalnych jest tylko mniejszym złem i niczym więcej
                                    > aż tak trudno to pojąć?

AIDS przy przeziębieniu jest mniejszym złem.
                                    Tak trudno to pojąć?
                              • adam111115 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 18:04
                                prze.nick napisał:

> Ciebie przerasta zrozumienie, że nie trzeba być pisiorem, żeby nie cierpieć tot
                                > alnych pasożytów.

Pisior to stan umysłu. Nieważna legitymacja.
                                • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 18:22
                                  to samo z totalsami
                              • margit49 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 19:54
                                Fakt, pisiory to totalne pasożyty
                          • margit49 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 16:45
                            prze.nick napisał:

> Durny?! Teraz Donald ma ręce wolne do wprowadzania tego co już raz zrobił - pod
                            > wyższenie wieku emerytalnego.

Chłopie, wielu emerytów pracuje nadal! A choćby i Kaczyński😂
                            • prze.nick Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 18:20
                              i ten który miał przejść na emeryturę w wieku 67 a pobiera ją mając 65, czyli Donald
                            • emeryt-myslacy Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 18:33
                              Od kilku lat pobieram emeryturę i pracuję na umowie zlecenie. Co roku przeliczam emeryturę i powiększam ją o składki emerytalne wpłacone do ZUS w danym roku..
                              • j-k I szczesc Boze :) 06.12.23, 19:55
                                emeryt-myslacy napisał:
                                > Od kilku lat pobieram emeryturę i pracuję na umowie zlecenie. Co roku przelicza
                                > m emeryturę i powiększam ją o składki emerytalne wpłacone do ZUS w danym roku..

i takich emerytow nam trzeba.

wilk syty i owca cala :)
              • tapatik Re: Ale te wrzaski pisiorów 07.12.23, 08:22
                prze.nick napisał:

> Mam nadzieję że PJJ przejmie elektorat PiS więc śmiało platfusy,
                > rozmontujcie PiS. PJJ zrobi porządną detuskizację
                > a nie taką jak w PiS w 2015.

Wywrócą stolik? Czy może raczej schowają się pod nim?
        • ukos Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 12:04
          szwampuch58 napisał:

> Co bedOm robic za tydzien,rzucac siEm na glebe?

Kąsegfętna Wolzka PiSSownia to żócadź siem na glebem. Ony (Prezez i Rzaraaadżka) zapowiedziaayy, rze bendom PiSSaayy, jag hcom. A hcom, rzeby fżyzdko byyoo inaczej nirz po pszetwolzkó. Poza tym niewymawialna, niewolzka gooozka ł sórowo zakazana, bo Mamósia WUCa do logopedy nie prowadzaaaa. Regóóyy zaztempowania niwymawialnej, niewolzkiej gooozki widoczne f tegźcie.

Proszem zaztosowadź siem do zasat, bo ony grorzom, rze f pżeciwnym wypatkó waaaśnie rzócom na glebem, a żomdzom jeżcze pszes caayy tydzień, asz do zapszysiemrzenia żomdó niemiedzkiego.
          • szwampuch58 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 12:43
            Sorry,wladam tOm mowOm jak Maliniak angielskim
            • fallen-sorcerer Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 21:49
              Kolega powyżej naśladuje ją nieudolnie i dlatego jest średnio zrozumiały.
              Ty, Szwampi, nie musisz stylizować, i bez tego dobrze Ci idzie :)
              • ukos Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 22:35
                fallen-sorcerer napisał:

> Kolega powyżej naśladuje ją nieudolnie i dlatego jest średnio zrozumiały.

Kolega powyżej wyciąga tylko logiczne wnioski z zapowiedzi Jarusia i Krychy, że będą pisać , jak chcą. I jeszcze uwzględnia ich niechęć do wszystkiego, co było przed PiSSem.
        • yoma Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 12:24
          A ty wiesz, że to całkiem możliwe? Widzę to 😆
    • ukos Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 11:44
      yoma napisała:

> na debacie to jednak miód na uszy :D

Zkoro nalerzy siem, to żócajom siem. Aż tu nagle niespodziewane pytanko: jak to się należy, skoro się nie należy? To jak grom z jasnego nieba, może spowodować zejście.
    • hordol Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 11:54
      no to sporo tego miodu masz w uszach.a fuj!!!
      • margit49 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 12:10
        hordol napisała:

a fuj!!!

Aż taki wrzask?
        • yoma Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 12:23
          Daruj mu. Polskich idiomów nie nauczyli usługi ładowarką 😆
    • pies.na.czarnych Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 11:59
      Schowali Kowalskiego, została tylko Buda :) x.com/WideoWyborcza/status/1732343398579716272?s=20
    • pies.na.czarnych Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 12:37
      https://pbs.twimg.com/media/GAmBo8nWUAEOJql?format=jpg&name=medium
    • pies.na.czarnych Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:12
      Marszałek Bosak: "Rząd PiS-u stawiał razem z Duńczykami niemieckie wiatraki". Czego jeszcze nie rozumiecie?:)
    • adam111115 Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:26
      Czas aby koalicja pomyślała jak zdelegalizować pisiorów. Wychodzi na jaw, z dnia na dzień JAK BARDZO pisiory zdemolowały kraj przez 8 lat.
      - edukacja, PISA pokazała jak się dzieci cofnęły w nauce,
      - policja, podnóżek partyjny starego dziada
      - UE, lepiej nie mówić (fundusze, KPO)
      - sądownictwo - sprawy trwają o parę lat dłużej,
      - inflacja, stopy, lepiej nie mówić,
      - dyplomacja leży i kwiczy. MSZ jest nazywany M..o Spraw Zbędnych
      - służba zdrowia - szkoda słów,
      - ochrona środowiska, jakiś żart.
      - ipt
      - itd

Jedyne co dobrze zrobili to umieścili swoje żony, kochanki i rodziny w SSP. Tylko że te spółki są teraz warte miliardy mniej niż w 2015.
      Trzeba zacząć myśleć o delegalizacji żeby te szmaty znowu przypadkiem władzy nie dostały.
      • yoma Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 13:36
        Myślę, że myślą, ale na razie to nie przejdzie z przyczyn technicznych. First things first.
    • yoma Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 14:54
      Te trzy żywe trupy w pierwszej ławie pisu, tego się nie da odzobaczyć 😆
    • met_ol Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 14:57
      Ani chybi, tylko patrzeć jak zaraz jakiegoś "Rejtana" przed mównicą zrobiom. (to z wolskiego).
      • yoma Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 15:20
        Teraz nie. Będą trzymali swoje popisowe numery na poniedziałek:)
        • met_ol Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 22:54
          Nie wiem, czy pinokio nie zachoruje na COVID w poniedziałek... :-(.
    • m.c.hrabia Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 15:26
      to najlepsza "muzyka"
      • m.c.hrabia Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 16:10
        Zenek wysiada.
        • yoma Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 16:27
          Fakt. Nawet ja nie słucham muzyki, tylko Sejmu. Nawet oświadczeń poselskich! 😂
          • m.c.hrabia Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 18:05
            tylko nie słuchaj za długo, bo ci zlasują
            • yoma Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 19:15
              A nie, spoko, mam wprawę z dawnych lat ;)

No bo jak nawet w oświadczeniach leją pisiorów, to aż miło posłuchać.
        • j-k Zenek jest na topie, 06.12.23, 20:01
          m.c.hrabia napisał:
          > Zenek wysiada.

Zenek jest na topie.
          bo 31.go grudnia w Zakopcu :)
    • noitak Re: Ale te wrzaski pisiorów 06.12.23, 21:13
      Mnie podoba się także, że obrady zaczynają się wcześniej, choć ciagle zbyt późno.
      Zaczynać pracę o godz. 9 rano to nie tortura, a nawet ukłon w stronę opłacanych przez suwerena.
      To jest zupełnie przyzwoita godzina.
      To, że pan prezes przewraca się wtedy na drugi bok może wreszcie przestanie być brane pod uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka