Dodaj do ulubionych

Świadek vs. członek

16.03.24, 09:19
Oglądaliście przesłuchanie Kaczyńskiego przed Komisją d/s Pegazusa? Pewnie tak. Niektórzy oczekiwali grillowania Prezesa. Cóż! Jak twierdził tow. Stalin "kadry decydują o wszystkim" . To był mecz do jednej bramki. Chciałby się krzyknąć: Rokita wróć!

Przesłuchanie Kaczyńskiego kolejny raz ujawniło zatrważająco niski poziom intelektualny Sejmu. A Koalicja do tej najważniejszej komisji śledczej rzuciła najlepszych ludzi. W rezerwie pozostają Klaudia Jachira, Franek Sterczeewski czy Marcin Józefaciuk. W innej komisji ("kopertowej") członkowie, w tym przewodniczący, nie rozumieją czym jest "cytat".
Obserwuj wątek
    • negativum Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 09:29
      Nie zapominaj o Karolu Macedońskim.
    • mazala2 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 09:44
      oleg3 napisał:

> Oglądaliście przesłuchanie Kaczyńskiego przed Komisją d/s Pegazusa? Pewnie tak.
      > Niektórzy oczekiwali grillowania Prezesa. Cóż! Jak twierdził tow. Stalin "kad
      > ry decydują o wszystkim" . To był mecz do jednej bramki. Chciałby się krzyknąć:
      > Rokita wróć!
      >

Rokita wróć czyli Tusk odejdź!? Pozwolę sobie posłużyć się filozofią wymiany zdań, jaką posługiwali się członkowie komisji :)

Pomysł powołania Prezesa Kaczyńskiego w początkowej fazie prac komisji nie jest< moim zdaniem, niewłaściwym ponieważ jego podstawowym celem jest ukryty sondaż opinii publicznej natemat poparcia dla rządzacej wększości.

Wyniki sondażu pozwolą wprowadzić oreky medialne w obu obozach politycznych. Tak sobie kombinuje :)
    • m.c.hrabia Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 09:57
      a podobno sąd orzekł, że psychopata żoliborski nie jest gejem.
      • mazala2 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 10:24
        m.c.hrabia napisał:

> a podobno sąd orzekł, że psychopata żoliborski nie jest gejem.
        >

Zembaczyński kochany!

Na FK, podobne jak w produkcji naleśników, sukcesów nie odniesiesz, zanim nie uzupełnisz wykształcenia.
      • margit49 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 10:30

>
        Sąd orzekł, że o tym nie wolno mówić, bo to jest naruszenie prywatności prezessimusa
        • m.c.hrabia Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 10:33
          a o jego fascynacji członkiem można?
          • margit49 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 10:57
            m.c.hrabia napisał:

> a o jego fascynacji członkiem można?
            >
            O ekshibicjonizmie już tak
            GeJarek nie powinien publicznie tą fascynacją epatować, tak jak na komisji. To oczywista oczywistość

• staniwslaw Jest kryptogejem 16.03.24, 10:52
        m.c.hrabia napisał:

>
      • pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 13:34
        m.c.hrabia napisał:

>

Wszędzie członki widzi, gej psychopata jeden:)
    • no-popis Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 10:42
      oleg3 napisał:

> Oglądaliście przesłuchanie Kaczyńskiego przed Komisją d/s Pegazusa? Pewnie tak.
      > Niektórzy oczekiwali grillowania Prezesa. Cóż! Jak twierdził tow. Stalin "kad
      > ry decydują o wszystkim" . To był mecz do jednej bramki. Chciałby się krzyknąć:
      > Rokita wróć!
      >
      > Przesłuchanie Kaczyńskiego kolejny raz ujawniło zatrważająco niski poziom intel
      > ektualny Sejmu. A Koalicja do tej najważniejszej komisji śledczej rzuciła najle
      > pszych ludzi. W rezerwie pozostają Klaudia Jachira, Franek Sterczeewski czy Ma
      > rcin Józefaciuk. W innej komisji ("kopertowej") członkowie, w tym przewodnicząc
      > y, nie rozumieją czym jest "cytat".
      Przypominało to stalinowską Komisję weryfikacyjną. Licytowali się w agresji wobec Kaczyńskiego jakby dawali im awanse w konkursie kto bardziej dokopie.
      Kaczyński wyszedł z tego godnie i z twarzą.
    • krabat01 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 11:16
      Kto to jest Rokita ... .
      Przygotowanie merytoryczne komisji sejmowej slabiutkie. Dyletanci. Przewodniczaca komisji przeroslo to zadanie. Zadne zaskoczenie, pani po wf - ie . Wyniki komisji, wielogodzinnego przesluchania zalosne.
    • margit49 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 11:59
      oleg3 napisał:

> Niektórzy oczekiwali grillowania Prezesa.

A jednak było grillowanie- 6h. A chłopina imaginował, że ma podstawy do wykluczenia siebie z roli świadka
      Prezessimus, poseł, wicepremier, mgr, dr nauk prawnych. To przecież bardzo ważna postać i taka wiarygodna
      Przygotował sobie wymówkę w postaci ustawy o komisjach śledczych, który mówi o tym, że osoba przesłuchiwana nie może ujawnić tajemnic klauzulowanych, czyli tajnych i ściśle tajnych i że nie ma zgody premiera😂
      A potem odmówił przyrzeczenia, bo nie chciał mówić "szczerej prawdy". I to już jest ważne info, a nie tam jakiś "pomidor" jak u Sobonia

Cóż! Jak twierdził tow. Stalin "kad
      > Rokita wróć!
      >
      Rokita "Niemcy mnie biją", no weź🙄

> Przesłuchanie Kaczyńskiego kolejny raz ujawniło zatrważająco niski poziom intel
      > ektualny Sejmu.

Tak? Było już gorzej-przypomnij sobie carycę Suskiego albo Suski i faktura Giertycha😂
      Ale Suski dalej wiedzie prym, Szalony Anton, Błaszczak, Wójcik od Ziobry, że o reszcie tej pisowskiej menażerii nie wspomnę

A Koalicja do tej najważniejszej komisji śledczej rzuciła najle
      > pszych ludzi. W rezerwie pozostają Klaudia Jachira, Franek Sterczeewski czy Ma
      > rcin Józefaciuk. W innej komisji ("kopertowej") członkowie, w tym przewodnicząc
      > y, nie rozumieją czym jest "cytat".

• oleg3 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 12:51
        margit49 napisała:

> A jednak było grillowanie- 6h.

Ano było. Kaczyński zgrillował komisję.

Nie wiem kto steruje pracami tej komisji. Nie da się uwierzyć, że to przewodnicząca czy ktoś z innych orłów delegowanych przez Koalicję. Nie widać strategii, nie widać koniecznej mrówczej pracy. Jest jazgot, agresja i liczenie na przychylność mediów. Nie potrafią nawet zadać pytania. To nie są pytania tylko komentarze, bez wartości informacyjnej. Nie potrafią nawet zorganizować kompetentnego sztabu prawników. Wątpię, by byli w stanie przeczytać ze zrozumieniem materiały trafiające do komisji. Znają wycinki medialne! To żart i kompromitacja.
        • pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 13:37
          > Kaczyński zgrillował komisję.

Sam się zgrillował. Pozwolono mu na to grzecznie. Przyznam jednak, że gdyby w tej komisji była posłanka Filiks to Kaczyński narobiłby w pieluchy już na sam jej widok.
          • mazala2 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:07
            pies.na.czarnych napisała:

> > Kaczyński zgrillował komisję.
            >
            > Sam się zgrillował. Pozwolono mu na to grzecznie. Przyznam jednak, że gdyby w t
            > ej komisji była posłanka Filiks to Kaczyński narobiłby w pieluchy już na sam je
            > j widok.
            >

Nie wiedziałem , że poseł Zembaczyński ma psa, który pisze na FK :{(

Nie wiedziałem również , że liczni członkowie komisji śledczych pisują na FK.

chwała CZŁONKOM i FORUMOWICZOM tego forum :)
            • pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:11
              Ty nic nie wiesz poza tym co jest napisane w mojej sygnaturce.
              • mazala2 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:48

> Ty nic nie wiesz poza tym co jest napisane w mojej sygnaturce.
                >

Właściciel nie rozumiał określenia delikt a jego pies nie rozumie pojęcia sygnaturka.

Rewolucyjne, sterowane i inspirowane, wśród słabo wykształconych środowisk, przemianym zaczynaja się od zmiany znaczeń uzywanych w mowie potocznej słów.

---------------
                Pamiętaj o skutkach zniesławień lub pomówień zob. Art. 212 KK.
            • mateusz.urbanski Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 15:29
              mazala2 napisał

> chwała CZŁONKOM i FORUMOWICZOM tego forum :)
              >

Na FK napisał członek mazala2😂
              Brawo ty!
            • snajper55 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 18:37
              mazala2 napisał:

> chwała CZŁONKOM i FORUMOWICZOM tego forum :)

Dziękuję, CZŁONKU.

S.
        • margit49 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:16
          oleg3 napisał:

> Ano było. Kaczyński zgrillował komisję.
          >
          Komisja grillowała Kaczyńskiego zgodnie z przyjętymi zasadami kultury. A tego o Kaczyńskim nie można powiedzieć
          Prezessimus liczył na wyłączenie z tegoż posiedzenia, takie też czytałam opinie w necie, że powinno się go wykluczyć po odmowie złożenia przysięgi
          Ale dobrze się stało, w sumie to było dla niego upokarzające doświadczenie.
          I pozostawał świadkiem, a nie tytularnym prezesem czy wicepremierem 😀
          Ale jak słusznie pisze nnn.1 w sąsiednim wątku
          do niego trzeba kogoś, kto będzie działał trochę jak lustro: chamstwo za chamstwo, cynizm za cynizm itd
          Zgadzam się, że pytania może były źle formułowane, zbyt obszerne, a Kaczyński nie ogarnia, z wiekiem tym bardziej. On nawet nie odpowiadał, tylko ględził
          A że -pis to najlepsze, co PL mogło spotkać, nie podsłuchiwaliśmy opozycji, ale i tak nic ciekawego nie mówili 😉 no poza Brejzami, bo popełnili potworne przestępstwa, o pegasusie nic mi nie wiadomo, ale Morawiecki nie był podsłuchiwany 😀
          On lubi hucpę bez żadnego trybu, co pokazał, a pomoc miał ze strony członków(sic!) pis/sp - jazgot, agresja i takie tam

• weteran-czasu Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 13:39
      Świadek Kaczyński kluczył, kłamał, konfabulować i usiłował wykazać, że jest ponad prawem.
      Takich "ponad prawem" umieszcza się za kratami w ośrodkach odosobnienia społecznego,
      ponieważ stanowią poważne zagrożenie dla społeczeństwa.
      • mazala2 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:30
        weteran-czasu napisał:

> Świadek Kaczyński kluczył, kłamał, konfabulować i usiłował wykazać, że jest pon
        > ad prawem.
        > Takich "ponad prawem" umieszcza się za kratami w ośrodkach odosobnienia społecz
        > nego,
        > ponieważ stanowią poważne zagrożenie dla społeczeństwa.
        >

Okazuje się, że cała zgraja niudaczników jak Zembaczyński pisuje na FK zasiadając w komisjach śledczych . Skutki odobne: obnizenie poziomu inteletualne w komisjach i podniesie poziomu poziomu intelektualnego wymiany zdań na FK..
        Słowa i to szczególne podziękowania należą się prawdpodobnie Panu Zembaczyńskiemu, który, z wyrośniętym ponad miarę wszelką EGO , pragnie odnieść sukces w dziedzinie niezwyle tradnej i do , której brak mu koniecznej sprawności intelektualnej mierzonej zwykle poparciem zwykłych ludzi.
        Forum kraj, wg mnie, w kilkunastu procentach zapełniają, żywi, myślący i mniej wnikliwie myślący ludzie a pozostali to pewnie "rodzina zembaczyńskich " i prototypy algorytmów piszących.
        • mateusz.urbanski Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 15:21
          mazala2 napisał:

> Okazuje się, że cała zgraja niudaczników jak Zembaczyński pisuje na FK zasiadaj
          > ąc w komisjach śledczych . Skutki odobne: obnizenie poziomu d
          > ziedzinie niezwyle tradnej i do , której brak mu koniecznej sprawności intelek
          > tualnej mierzonej zwykle poparciem zwykłych ludzi.
          > Forum kraj, wg mnie, w kilkunastu procentach zapełniają, żywi, myślący i
          mniej
          > wnikliwie myślący ludzie a pozostali to pewnie "rodzina zembaczyńskich " i pr
          > ototypy algorytmów piszących.
          >
          Piszesz o sobie, szpagatowa inteligencjo
          Prototypie algorytmu piszącego😂
          Nawet myśli nie potrafisz sformułować w j.polskim "intelektualisto"

• pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 13:40
      Kaczynski, podobno inteligent wyszedł na tej komisji na starego obleśnego chama nie mającego szacunku dla nikogo i dla niczego.
      • mazala2 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:09

> Kaczynski, podobno inteligent wyszedł na tej komisji na starego obleśnego chama
        > nie mającego szacunku dla nikogo i dla niczego.
        >

Wśród świata cane chamstwo jest biologicznym nakazem.
      • yoma Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:12
        Delusions of grandeur, self-inflicted lunacy, dream on! 🎶

A tak mi się przypomniało 😆
        • m.c.hrabia Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:18
          macały nie śnią, macały powielają przekaz Nowogrodzkiej
          • yoma Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:21
            Nie, ja o prezesie. Z tym inteligentem mi się skojarzyło :)

Wszelki pisi cyngiel zaklina się, że nie ma z pisem nic wspólnego, wszelki prezes zaklina się, że inteligent :)
            • m.c.hrabia Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:26
              nie mogę stwierdzić kto inteligent a kto nie , bo sam jestem krzyżówką chłopki i robola :))))
              • yoma Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 15:41
                Fajnie miałeś, ja na studia musiałam zdawać 😆😆😆
                • pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 15:51
                  yoma napisała:

> Fajnie miałeś, ja na studia musiałam zdawać 😆😆😆
                  >

Bidulko nie miałaś nawet dodatkowych punktów za pochodzenie 😭
                  • yoma Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 15:56
                    No właśnie 😭😭😭
                    • pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 16:13
                      yoma napisała:

> No właśnie 😭😭😭
                      >

Hrabia zmarnował swoje punkty, a miałby nawet ich podwójną ilość :)
      • margit49 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:39

> Kaczynski, podobno inteligent wyszedł na tej komisji na starego obleśnego chama
        > nie mającego szacunku dla nikogo i dla niczego.
        >
        On za inteligenta uchodzi z racji miejsca zamieszkania😄Żoliborz! inteligencki Żoliborz!
        • yoma Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 15:42
          Zielony Żoliborz, pieprzony Żoliborz 🤣🤣🤣
    • pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:29
      Tusk zaorał pisowskiego bożka jednym zdaniem. Szkoda, ze wczoraj tego nie napisał.

Donald Tusk
      @donaldtusk
      Podobno prezes Kaczyński czeka na moją zgodę, aby zacząć zeznawać. No więc proszę mówić prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. Przed każdą komisją i w każdej sprawie. Zezwalam.
      x.com/donaldtusk/status/1768974808606200231?s=20
      • mazala2 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 15:00

> Tusk zaorał pisowskiego bożka jednym zdaniem. Szkoda, ze wczoraj tego nie napis
        > ał.
        >
        > Donald Tusk
        > @donaldtusk
        > Podobno prezes Kaczyński czeka na moją zgodę, aby zacząć zeznawać. No więc pros
        > zę mówić prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. Przed każdą komisją i w każdej spr
        > awie. Zezwalam.

To "zezwalam" świadczy , moim zdaniem, o zrozumiałej konieczności niedokończenia kadencji rządzących. Szkoda .
    • pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 14:58
      https://pbs.twimg.com/media/GIuj7ZyW4AAfw-0?format=jpg&name=medium
      • yoma Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 15:43
        No to już wszystko wiem. Memogennie było 😂
        • pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 15:52
          To są autentyczne zdania, które on wypowiedział. Było tego więcej.
      • negativum Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 16:37

> https://pbs.twimg.com/media/GIuj7ZyW4AAfw-0?format=jpg&name=medium

Wszyscy widzieli buraka.
        • pies.na.czarnych Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 16:44
          Nawet dwa buraki wszyscy widzieli.

https://legaartis.pl/blog/wp-content/uploads/2023/12/KaminskiWasik.jpg
    • superspec1 Re: Świadek vs. członek 16.03.24, 18:50
      Można przeprowadzić sondaż kto kogo grrilował.:)
      • locomotion666 Re: Świadek vs. członek 17.03.24, 12:02
        Z uwagi na obsesję świadka względem pewnych organów , obrady komisji powinny toczyć się po 22?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka