Dodaj do ulubionych

burdel w Sejmie

09.05.24, 15:22
Rolnicy ze związku Orka ogłosili rozpoczęcie strajku okupacyjnego w Sejmie. Twierdzą, że nie opuszczą gmachu, dopóki nie spotka się z nimi premier Donald Tusk.
Chyba już najwyższa pora żeby zrobić porządek w kraju. Kto tę ciemnotę zaprosił do Sejmu? Kto ich wpuścił i pozwala im na eksponowanie nieuctwa i głupoty?? Skończyć z blokowanie dróg, zaśmiecaniem ulic i robienie bałaganu.
Obserwuj wątek
    • adam111115 Re: burdel w Sejmie 09.05.24, 15:38
      Telus bryluje. I wszystko jasne. Chcą przykryć Szmydta. Dziwny zbieg okoliczności i czasu z tym wejściem do Sejmu, co nie?
    • hordol Re: burdel w Sejmie 09.05.24, 16:54
      jaśnie pan się odezwał...
      • 99venus Re: burdel w Sejmie 11.05.24, 21:22
        Mam tytuł do tego.
    • pkt4a Re: burdel w Sejmie 09.05.24, 17:38
      Przed wyborami ponownie zostały uruchomione przez Kreml w porozumieniu z kulawym , zerowymi i Konfederosją ruskie onuce udające rolników.
      Miejmy nadzieję że w najbliższych godzinach ci "rolnicy" odpowiednio potraktowani przez służby i poniosą stosowne kary i zostaną kontrwywiadowczo prześwietleni.
      • buldog2 Re: burdel w Sejmie 09.05.24, 17:45
        Ja bym odpuścił przekręcanie nazwisk, epitety "ruskie onuce" i podobne.
        Za to chciałbym, żeby ci "rolnicy" odpowiednio zostali umieszczeni w AŚ, kontrwywiadowczo rozpracowani, oskarżeni, postawieni przed sądem który wymierzy karę za zdradę stanu.
        • marcelkajdas Re: burdel w Sejmie 10.05.24, 22:23
          Ta, bo rolnicy z Orki, którzy jako jedni z niewielu dostrzegają, że Pis zdradził polskich rolników, ale dostrzegają to, że Tusk uczyniłby tak samo jakby wtedy rządził (jest za większością zmian proponowanych przez unię), to według Ciebie są najgorsi zdrajcy, których trzeba postawić przed sądem za zdradę, ty myślisz nad tym co napiszesz? Rolnicy są to ludzie, dzięki którym mamy co jeść i pić, a Ci z Orki są to uczciwi rolnicy nieulegający żadnym obietnicom Pis- u, a ty jeszcze ich szkalujesz. Według mnie przed sądem, czy Trybunałem Stanu trzeba postawić polityków ze wszystkich partii politycznych, głównie z PO, Pis-u i Lewicy, bo w innych partiach nie ma aż tylu zdrajców, ale gdyby się znaleźli się, to ich także. Wielu skazać na karę śmierci, resztę skazać na obozy pracy, gdzie odpracowywaliby krzywdy wyrządzone społeczeństwu, a politykom który sprzeniewierzyliby publiczne pieniądze, odebrać majątek. Zamiast szukać urojonych wrogów, zacznij szukać ich u polityków, któym ufasz i do których odczuwasz sympatię.
          • 99venus Re: burdel w Sejmie 11.05.24, 21:24
            Szkoda tylko, że przy tych wszystkich zaletach jakie wymieniać analfabeci,pisać nie potrafią.
          • stefan4 Re: burdel w Sejmie 12.05.24, 10:48
            marcelkajdas:
            > przed sądem, czy Trybunałem Stanu trzeba postawić polityków ze wszystkich
            > partii politycznych, głównie z PO, Pis-u i Lewicy [...] Wielu skazać na karę śmierci,
            > resztę skazać na obozy pracy

A czy wiesz, że Trybunał Stanu nie może nikogo skazać na karę śmierci? A czy wiesz, że żaden inny sąd również nie może? — przynajmniej, póki jesteśmy w Unii.

Rozumiem więc, że żądasz wyjścia z Unii, a potem urządzenia w Polsce nocy długich noży zakończonej wojną domową?

- Stefan
      • marcelkajdas Re: burdel w Sejmie 10.05.24, 22:25
        Rolnicy sympatyzujący z Pisem nie protestowali w sejmie, tylko na ulicach, w sejmie to protest rolników wspierała Konfederacja.
    • asia-loi Re: burdel w Sejmie 09.05.24, 17:47
      99venus napisał:

Kto ich wpuścił i pozwala im na eksponowanie nieuctwa i głupoty??
      >
      Wpuścili ich posłowie PiS-u i Konfy.
      Ten związek Orka jak sami mówili powstał dwa tygodnie temu.
      • buldog2 Re: burdel w Sejmie 09.05.24, 17:58
        Wszystkich bym wezwał na przesłuchania, postawił szereg zarzutów, w tym destabilizacji państwa wspólnie z ros. agenturą w PIS i Konfie.
    • albwu Re: burdel w Sejmie 09.05.24, 19:59
      Związek ORKA to już kolejny związek, który uważa, że reprezentuje wszystkich rolników. Były już rozmowy z kilkoma związkami, coś tam ustalono i podpisano, a tu pojawia się nowy związek, ktory zaczyna od początki
    • tapatik Re: burdel w Sejmie 09.05.24, 22:17
      Jak przeczytałem tytuł, to byłem pewien, że Kaczyński i Pawłowicz coś odwalili.

Idę spać :-(
    • negativum Donald ma znów zapalenie płuc? 09.05.24, 23:01
      99venus napisał:

> Rolnicy ze związku Orka ogłosili rozpoczęcie strajku okupacyjnego w Sejmie. Twi
      > erdzą, że nie opuszczą gmachu, dopóki nie spotka się z nimi premier Donald Tusk
      > .
      • pies.na.czarnych Re: Donald ma znów zapalenie płuc? 10.05.24, 02:14
        Kilka dni mogliście odsapnąć, ale teraz jest juz zdrowy i jeńców nie bierze.

Czego musiał dowiedzieć się Tusk, jakieś nowe fakty poznać, że właśnie takimi słowami zakończył swoje wystąpienie : PiS to płatni zdrajcy, pachołki Rosji!
        x.com/Ewa0909Ewa/status/1788614189268849093
        • j-k Jarek wybierze sie do Budapesztu ? 10.05.24, 22:20
          pies.na.czarnych napisała:
          > Kilka dni mogliście odsapnąć, ale teraz jest juz zdrowy i jeńców nie bierze.

a Jarek wybierze sie do Budapesztu ? - jak Obajtek ?

czy ood razu ruszy do Minska Bialoruskiego ?
          • tapatik Re: Jarek wybierze sie do Budapesztu ? 11.05.24, 20:05
            Czasem mam wrażenie, że ten człowiek jest tak oderwany od rzeczywistości, że nawet jak by wszyscy spierdolili, to on jeden zostanie żeby robić rozróby w sejmie.
    • pies.na.czarnych Re: burdel w Sejmie 10.05.24, 11:37
      https://pbs.twimg.com/media/GNI4amzWwAAxEpZ?format=jpg&name=medium
      • asia-loi Re: burdel w Sejmie 11.05.24, 20:16
        pies.na.czarnych napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/GNI4amzWwAAxEpZ?format=jpg&name=medium
        >

Żądamy 😂😂😂
        • pies.na.czarnych Re: burdel w Sejmie 12.05.24, 00:47
          Maturzyści:)
      • 99venus Re: burdel w Sejmie 12.05.24, 10:55
        Ten plakacik to ocena wiejskiej oświaty.
        • stefan4 Re: burdel w Sejmie 13.05.24, 00:04
          99venus:
          > Ten plakacik to ocena wiejskiej oświaty.

A ja myślę, że ten plakacik to czysty fejk, że napis został wklejony do zdjęcia. Zobacz, jaki jest równy — tej wielkości arkusz papieru musiałby choćby lekko się wygiąć...

- Stefan
    • mazala2 Re: burdel w Sejmie 10.05.24, 11:45
      99venus napisał:

> Rolnicy ze związku Orka ogłosili rozpoczęcie strajku okupacyjnego w Sejmie. Twi
      > erdzą, że nie opuszczą gmachu, dopóki nie spotka się z nimi premier Donald Tusk
      > .
      > Chyba już najwyższa pora żeby zrobić porządek w kraju. Kto tę ciemnotę zaprosił
      > do Sejmu? Kto ich wpuścił i pozwala im na eksponowanie nieuctwa i głupoty?? Sk
      > ończyć z blokowanie dróg, zaśmiecaniem ulic i robienie bałaganu.
      >
      >

Tytuł wątku brzmi szowinistycznie i wystawia bardzo niepochlębną opinię posłankom
    • ktos_z_kosmosu Re: burdel w Sejmie 10.05.24, 22:08
      A niech się Tusk z nimi spotyka. Pogadają, media zrelacjonują, a milionowe kredyty, które ci durnie zaciągnęli jak są niespłacone, tak niespłacone będą.
      Dziś na wsiach, liczą się tylko Audi, BMW, Mercedes i Lexus. Oczywiście tylko modele wyższe. Że dodam jeszcze wypasione chałupy, wesela za setki tysięcy, podobnie drogie komunie przenajświętsze i traktorki za pół bańki, albo ponad pół bańki, plus oprzyrządowanie.
      O tych tradycyjnych, co to krówka, świnki, kurki, a na uprawianych starym ursusowskim osiołkiem paru hektarach, zależne od koniunktury uprawy różne, się nie martw. Bogato u nich nie będzie, ale głodem przymierać nie będą, a jeśli przez pomyłkę trafi się komornik, to go psem poszczują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka