czytelnikus 12.06.24, 09:09 "MORALE ŻOŁNIERZY SPADŁO DO ZERA"- Tak szczują na polskie wojsko w szczujni zwanej dla jaj TV REPUBLIKA. Wstyd i hańba , zabrać sukinsynom koncesje za takie sk...syństwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 09:28 mówią nieprawdę bo jesteśmy silni, zwarci i gotowi. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 09:56 hordol napisała: > mówią nieprawdę bo jesteśmy silni, zwarci i gotowi. Tacy do byliśmy za Maciotewicza i jego cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 10:12 czytelnikus: > "MORALE ŻOŁNIERZY SPADŁO DO ZERA"- Tak szczują na polskie wojsko w szczujni > zwanej dla jaj TV REPUBLIKA. Nigdy żadnej takiej ,,szczujni'' nie oglądałem, ani nie słuchałem — ale nie rozumiem, o co się pieklisz. Samo stwierdzenie, że żołnierze mają zerowe morale, jest poglądem jak każdy inny, można się z nim zgadzać lub nie, można go poprzeć, albo z nim dyskutować, albo go olać — ale o co się oburzać? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 12:32 stefan4 napisał: > czytelnikus: > > "MORALE ŻOŁNIERZY SPADŁO DO ZERA"- Tak szczują na polskie wojsko w szczuj > ni > > zwanej dla jaj TV REPUBLIKA. > > Nigdy żadnej takiej ,,szczujni'' nie oglądałem, ani nie słuchałem — ale n > ie rozumiem, o co się pieklisz. Samo stwierdzenie, że żołnierze mają zerowe mo > rale, jest poglądem jak każdy inny, można się z nim zgadzać lub nie, można go p > oprzeć, albo z nim dyskutować, albo go olać — ale o co się oburzać? > > - Stefan > Bo: NIE BĘDZIE SZCZUJNIA PLUĆ NAM W TWARZ Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 14:56 czytelnikus: > Bo: > NIE BĘDZIE SZCZUJNIA PLUĆ NAM W TWARZ Ale co, telewizor Cię opluł? Poleciała z niego plwocina prosto Tobie w twarz? W takim razie nie powinieneś wzywać polskiej armii do boju o ,,honor'', ale fachowca. Jednak na razie nie jestem pewien, czy elektryka, czy hydraulika... - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 10:26 Chcesz walczyć z wolnymi mediami? Jak to leciało kiedyś - amerykański TVN może nadawać co chce bo jest stacją prywatną? Ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 10:41 Dorośli ludzie, a jak dzieci z przedszkola. Ryj grubo po 70 ogląda Republikę i komentuje tu na FK. Kogo to obchodzi. Wcześniej nie było tyle śmierci żołnierzy, teraz grupa dyletantów z Kosiniakiem na czele, który mało co ma do powiedzenia. Bo rządzi tam Cezary Tomczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 11:47 > Wcześniej nie było tyle Wcześniej lepiej wszystko ukrywaliście. Teraz wasze krety nadal działają i usłużnie dokonują przecieki do prasy o toczących się śledztwach. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 12:36 hrasier_2 napisał: > Dorośli ludzie, a jak dzieci z przedszkola. Ryj grubo po 70 ogląda Republikę i > komentuje tu na FK. Kogo to obchodzi. Wcześniej nie było tyle śmierci żołnierz > y, teraz grupa dyletantów z Kosiniakiem na czele, który mało co ma do powiedzen > ia. Bo rządzi tam Cezary Tomczyk. Nie oglądam tej szczujni tylko czasami jak coś się w kraju ważnego dzieje to przełączam na nią, bu porównać co u nich. Tak samo robiłem gdy zaczęła wychodzić Gazeta wyborcza. Rano miałem zawsze na biurku Wyborczą i Trybunę Ludu, czytałem obie i porównywałem, Tak samo jak teraz TVN 24 i szczujnię. Kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 13:04 Ryju. Przed nami możesz zaprzeczać ile wlezie, i tak ci nikt nie uwierzy, ale nie okłamuj sam siebie. Bo od tego się robią wrzody na żołądku 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Lepszy Tomczyk od Misiewicza, kochasia Maciory 12.06.24, 12:37 hrasier_2 napisał: > Dorośli ludzie, a jak dzieci z przedszkola. Ryj grubo po 70 ogląda Republikę i > komentuje tu na FK. Kogo to obchodzi. Wcześniej nie było tyle śmierci żołnierz > y, teraz grupa dyletantów z Kosiniakiem na czele, który mało co ma do powiedzen > ia. Bo rządzi tam Cezary Tomczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 11:57 Kamysz powiedział, że na granicy z Białorusią są kapelani wojskowi, aby wspierać żołnierzy. "Weźta" im jeszcze kurwa mobilne ołtarze postawcie przy płocie. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus A nie lepiej objazdowe burdele chłopakom? 12.06.24, 12:40 pies.na.czarnych napisała: > Kamysz powiedział, że na granicy z Białorusią są kapelani wojskowi, aby wspiera > ć żołnierzy. "Weźta" im jeszcze kurwa mobilne ołtarze postawcie przy płocie. > Odpowiedz Link Zgłoś