Dodaj do ulubionych

"Kryzys w polskiej armii"

12.06.24, 09:09
"MORALE ŻOŁNIERZY SPADŁO DO ZERA"- Tak szczują na polskie wojsko w szczujni zwanej dla jaj TV REPUBLIKA.
Wstyd i hańba , zabrać sukinsynom koncesje za takie sk...syństwo.
Obserwuj wątek
    • hordol Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 09:28
      mówią nieprawdę bo jesteśmy silni, zwarci i gotowi.
      • czytelnikus Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 09:56
        hordol napisała:

> mówią nieprawdę bo jesteśmy silni, zwarci i gotowi.

Tacy do byliśmy za Maciotewicza i jego cioty.
    • stefan4 Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 10:12
      czytelnikus:
      > "MORALE ŻOŁNIERZY SPADŁO DO ZERA"- Tak szczują na polskie wojsko w szczujni
      > zwanej dla jaj TV REPUBLIKA.

Nigdy żadnej takiej ,,szczujni'' nie oglądałem, ani nie słuchałem — ale nie rozumiem, o co się pieklisz. Samo stwierdzenie, że żołnierze mają zerowe morale, jest poglądem jak każdy inny, można się z nim zgadzać lub nie, można go poprzeć, albo z nim dyskutować, albo go olać — ale o co się oburzać?

- Stefan
      • czytelnikus Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 12:32
        stefan4 napisał:

> czytelnikus:
        > > "MORALE ŻOŁNIERZY SPADŁO DO ZERA"- Tak szczują na polskie wojsko w szczuj
        > ni
        > > zwanej dla jaj TV REPUBLIKA.
        >
        > Nigdy żadnej takiej ,,szczujni'' nie oglądałem, ani nie słuchałem — ale n
        > ie rozumiem, o co się pieklisz. Samo stwierdzenie, że żołnierze mają zerowe mo
        > rale, jest poglądem jak każdy inny, można się z nim zgadzać lub nie, można go p
        > oprzeć, albo z nim dyskutować, albo go olać — ale o co się oburzać?
        >
        > - Stefan
        >
        Bo:
        NIE BĘDZIE SZCZUJNIA PLUĆ NAM W TWARZ
        • stefan4 Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 14:56
          czytelnikus:
          > Bo:
          > NIE BĘDZIE SZCZUJNIA PLUĆ NAM W TWARZ

Ale co, telewizor Cię opluł? Poleciała z niego plwocina prosto Tobie w twarz? W takim razie nie powinieneś wzywać polskiej armii do boju o ,,honor'', ale fachowca. Jednak na razie nie jestem pewien, czy elektryka, czy hydraulika...

- Stefan
    • prze.nick Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 10:22
      Jakiej agentury kłamco?
      • szwampuch58 Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 10:25
        Pisze przeciez
    • prze.nick Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 10:26
      Chcesz walczyć z wolnymi mediami?

Jak to leciało kiedyś - amerykański TVN może nadawać co chce bo jest stacją prywatną? Ha ha
    • hrasier_2 Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 10:41
      Dorośli ludzie, a jak dzieci z przedszkola. Ryj grubo po 70 ogląda Republikę i komentuje tu na FK. Kogo to obchodzi. Wcześniej nie było tyle śmierci żołnierzy, teraz grupa dyletantów z Kosiniakiem na czele, który mało co ma do powiedzenia. Bo rządzi tam Cezary Tomczyk.
      • pies.na.czarnych Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 11:47
        > Wcześniej nie było tyle

Wcześniej lepiej wszystko ukrywaliście. Teraz wasze krety nadal działają i usłużnie dokonują przecieki do prasy o toczących się śledztwach.
      • czytelnikus Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 12:36
        hrasier_2 napisał:

> Dorośli ludzie, a jak dzieci z przedszkola. Ryj grubo po 70 ogląda Republikę i
        > komentuje tu na FK. Kogo to obchodzi. Wcześniej nie było tyle śmierci żołnierz
        > y, teraz grupa dyletantów z Kosiniakiem na czele, który mało co ma do powiedzen
        > ia. Bo rządzi tam Cezary Tomczyk.

Nie oglądam tej szczujni tylko czasami jak coś się w kraju ważnego dzieje to przełączam na nią, bu porównać co u nich.
        Tak samo robiłem gdy zaczęła wychodzić Gazeta wyborcza. Rano miałem zawsze na biurku Wyborczą i Trybunę Ludu, czytałem obie i porównywałem, Tak samo jak teraz TVN 24 i szczujnię.
        Kumasz?
        • yoma Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 13:04
          Ryju. Przed nami możesz zaprzeczać ile wlezie, i tak ci nikt nie uwierzy, ale nie okłamuj sam siebie. Bo od tego się robią wrzody na żołądku 😆
      • czytelnikus Lepszy Tomczyk od Misiewicza, kochasia Maciory 12.06.24, 12:37
        hrasier_2 napisał:

> Dorośli ludzie, a jak dzieci z przedszkola. Ryj grubo po 70 ogląda Republikę i
        > komentuje tu na FK. Kogo to obchodzi. Wcześniej nie było tyle śmierci żołnierz
        > y, teraz grupa dyletantów z Kosiniakiem na czele, który mało co ma do powiedzen
        > ia. Bo rządzi tam Cezary Tomczyk.
    • pies.na.czarnych Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 11:57
      Kamysz powiedział, że na granicy z Białorusią są kapelani wojskowi, aby wspierać żołnierzy. "Weźta" im jeszcze kurwa mobilne ołtarze postawcie przy płocie.
      • yadaxad Re: "Kryzys w polskiej armii" 12.06.24, 12:26
        Rozgrzeszają na miejscu.
      • czytelnikus A nie lepiej objazdowe burdele chłopakom? 12.06.24, 12:40
        pies.na.czarnych napisała:

> Kamysz powiedział, że na granicy z Białorusią są kapelani wojskowi, aby wspiera
        > ć żołnierzy. "Weźta" im jeszcze kurwa mobilne ołtarze postawcie przy płocie.
        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka