czytelnikus 14.07.24, 17:47 Polska be Kaczyńskiego, jako zjednoczony naród, a nie Tutsi i Hutu. Niestety to tylko marzenia, na razie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktos_z_kosmosu Re: Rozmarzyłem się 15.07.24, 12:00 Te marzenia mogą się ziścić. Kaczyński jest już stracony, bo zwalcza go nie tylko opozycja, ale też episkopat. Myślisz, że niszcząc PiS Giertychowi chodzi o Polskę? Nic z tych rzeczy, on działa w imieniu episkopatu (znasz już przyczynę jego ostatniego głosowania na nie), a przy okazji mści się za zniewagi, których doznał ze strony Kaczyńskiego. Dlaczego episkopat? Bo za mało od kaczora kościół dostał pieniędzy, a co ważniejsze to to, że już od dłuższego czasu Kaczyński w oczach pobożnego elektoratu, znaczy więcej od samych biskupów. Te pobożne PiS-iorki biskupów dziś uważają za pasibrzuchów, a Kaczyńskiego za modlącego się dobrodzieja, kogoś w rodzaju Mesjasza. Tu wyjaśniam dlaczego Twoje marzenia mogą się ziścić. Otóż dziś Polska zajmuje w Europie pierwsze miejsce w laicyzacji kraju. Szkoda tylko, że zaobserwować można w tym działaniu przegięcia. Czytaj, że kaczora i guseł się pozbywają, ale dla odmiany wpadają w sidła nowomody z eksportu. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Rozmarzyłem się 15.07.24, 12:25 ktos_z_kosmosu napisał: > Te marzenia mogą się ziścić. Kaczyński jest już stracony, bo zwalcza go nie tyl > ko opozycja, ale też episkopat. Myślisz, że niszcząc PiS Giertychowi chodzi o P > olskę? Nic z tych rzeczy, on działa w imieniu episkopatu (znasz już przyczynę j > ego ostatniego głosowania na nie), a przy okazji mści się za zniewagi, których > doznał ze strony Kaczyńskiego. Dlaczego episkopat? Bo za mało od kaczora kośció > ł dostał pieniędzy, a co ważniejsze to to, że już od dłuższego czasu Kaczyński > w oczach pobożnego elektoratu, znaczy więcej od samych biskupów. Te pobożne PiS > -iorki biskupów dziś uważają za pasibrzuchów, a Kaczyńskiego za modlącego się d > obrodzieja, kogoś w rodzaju Mesjasza. > Tu wyjaśniam dlaczego Twoje marzenia mogą się ziścić. Otóż dziś Polska zajmuje > w Europie pierwsze miejsce w laicyzacji kraju. Szkoda tylko, że zaobserwować mo > żna w tym działaniu przegięcia. Czytaj, że kaczora i guseł się pozbywają, ale > dla odmiany wpadają w sidła nowomody z eksportu. Kaczor to nienawiść, podłość i zło Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Rozmarzyłem się 15.07.24, 14:14 Jarosław Kaczyński to po prostu psychopata-gej. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Errata 15.07.24, 15:41 m.c.hrabia napisał: > pedał-psychopata powinno być. > Ja bym powiedział krypto pedał Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: ja też rozmarzyłem się 15.07.24, 15:18 czytelnikus napisała: > Polska be Kaczyńskiego, jako zjednoczony naród, a nie Tutsi i Hutu. > Niestety to tylko marzenia, na razie. A mi się marzy od roku piesza wędrówka wzdłuż szczytów Himalajów w Nepalu i się powoli przygotowuję. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: ja też rozmarzyłem się 15.07.24, 15:43 no-popis napisała: > czytelnikus napisała: > > > Polska be Kaczyńskiego, jako zjednoczony naród, a nie Tutsi i Hutu. > > Niestety to tylko marzenia, na razie. > A mi się marzy od roku piesza wędrówka wzdłuż szczytów Himalajów w Nepalu i si > ę powoli przygotowuję. > > > > > No to się szykuj , bo jam jest przygotowany do Polski bez PST vel Zawistny Kurdupel Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: ja też rozmarzyłem się 15.07.24, 16:13 no-popis napisała: > A mi się marzy od roku piesza wędrówka wzdłuż szczytów Himalajów w Nepalu i si > ę powoli przygotowuję. No to przygotuj się, nie zapominając byś zgodnie z dzisiejszym postępem w dziedzinie elektroniki i komunikacji, elektroniczną lampeczkę sygnalizator sobie zamontował. Zemrzesz gdzieś między kaborami, to przynajmniej będzie wiadomo gdzie i żeś Ty w ogóle trup. Zrób tak, będziesz sławny, bo pierwszy, który sygnałem, niczym świeczką na grobie względnie na mogiłce oznaczy swoje miejsce pochówku. Po Tobie inni tak zrobią i myślę, że po paru latach tych świeczek będzie tam jak mrówek na mrowisku. Odpowiedz Link Zgłoś