Gość: Krzysiek Łódź Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.vline.pl 20.11.04, 18:48 Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciól pana Marcina Pawłowskiego z TVN składa Krzysiek z rodziną <*> Prosze wszystkich forumowiczów o zapalenie świeczek za oknem aby połączyc sie w bólu z rodziną. <*> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:48 Tak mi przykro.Do koNca wierzyłam.że wygra tą beznadziejną walkę.Jeszcze wczoraj cieszyłam się,że ludzie tak hojnie oddają dla niego krew...Wyrazy współczucia dla Rodziny.R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zardzewiała Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.bis.czestochowa.pl 20.11.04, 18:51 Zmarł świetny dziennikach ceniony i szanowany CZŁOWIEK jednym słowem profesjonalista w swej dziedzinie szkoda ż enie ma go juz wśród nas :( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 18:52 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > [`][`][`] > to był dobry dziennikarz i dobry człowiek... Wielu znanych ludzi zmarło w tym roku ale jakoś w jego przypadku jest mi bardzo przykro i żal mi go. Żal mi bardzo, że się mu nie udało:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.autocom.pl 20.11.04, 18:53 myslalem o nim niedawno, nogi mam jak z waty...;( nie mam slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Łódź Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.vline.pl 20.11.04, 18:54 Łączymy sie z żalu z rodzina pana Marcina Pawłowskiego z TVN i składamy szczere kondolencje Zapalmy świeczke za oknem aby uczic Jego pamięć <*> <*> Krzysiek z Łodzi wraz z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:10 ogarnął mnie wielki smutek,to był wspaniały człowiek,wyrazy współczucia dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:54 SERDECZNIE WSPÓŁCZUJE RODZINIE W W SZCZEGÓLNOŚCI ŻONIE I CÓRCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.man.polbox.pl 20.11.04, 18:55 ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:56 kilka dni temu żona spytała że ostatnio go nie było i już Go nie będzie smutek i żal choć go nie znałem i czym więcej człowiek ma lat tym więcej ludzi tylko wspomina i słucham dżemu zapal świeczke !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 195.116.198.* 20.11.04, 19:06 Bardzo mi przykro ,to wstrząsajaca wiadomość-śmierć człowieka kreatywnego, zdolnego...taka śmierć uświadamia nam ,że wszystko co robimy w życiu jest ważne, każdy dzień jest darem ,śmiertelność z której nie zdajemy sobie sprawy do takiego momentu. To był wybitny dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:09 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
alew Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 19:12 Bardzo życzyłam by wygrał z chorobą, ale bałam się,że to musię nie uda. Tak bardzo go zniszczył ten nowotwór.Tak bardzo bym chciała,żeby coś dalej było. Może jest??.. Bardzo współczuję żonie i malutkiej córeczce, rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl 20.11.04, 19:18 myślę, że jest coś dalej... zabrali go do relacjonowania faktów, tam na górze, w końcu nie potrzebują tam byle jakich dziennikarzy. Współczuję rodzinie. ps kiedyś grałem z nim w kosza, jakieś 10 lat temu, jaki on miał rzut za 3 ! Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Czas na chwilke stanął w miejscu... 20.11.04, 19:14 gdy dowiadujemy sie że ktoś umiera czas na chwile staje w miejscu. Gdy wskazówk izegara znów zaczynają odmierzać czas nic już nie jest takie jak przedtem :( [*] dla Marcina... Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 19:17 ... był tylko rok starszy ode mnie... Rodzinie serdecznie współczuję, nie jesteście sami w tych chwilach, wiele osób mysli o Was ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 19:22 szkoda [`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIKERZ Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 20.11.04, 19:23 z wyrazami wspolczucia i wsparcia dla rodziny, przyjaciol, znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig Re: Bardzo lubilem go ogladac ... wielka szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:28 Trzymaj się chłopie. Właściwie to czemu my płaczemy. To Ty powinieneś płakać nad nami. Na pewno jesteś w niebie, a my tylko na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
appril Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 19:26 Boze.. Nie mialam okazji poznac pana Marcina ale wzbudzal taka sympatie, ze trudno bylo Go nie lubic.. Dobry czlowiek i swietny dziennikarz.. taka rzadkosc.. Ta smierc mna wstrzasnela! Jak najwiecej sily dla Zony i Coreczki.. Jak czytam, mnostwo goracych serc jest teraz z Wami.. moje tez.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.lodz.mm.pl 20.11.04, 19:29 [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] Spieszmy się kochać ludzi. TRak szybko odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 20.11.04, 19:30 To sukińsyńswto, że odchodzą tacy młodzi i zdolni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czopek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.toya.net.pl 20.11.04, 20:06 bluzgasz panu bogu synu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MirekS Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:30 Wieczne odpoczywanie ... [`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`] Odpowiedz Link Zgłoś
seidhin Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 19:31 usłyszałam o tym z ust Marka Niedźwiedzkiego w popołudniowej audycji... zadedykował Marcinowi taką piekną piosenkę do której przyłączam się całym sercem... źle się dzieje, że tacy ludzie umierają, nieprzeciętni :'( Odpowiedz Link Zgłoś
aga.r1 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 19:32 [`][`][`] ................................ Aż nie wiem co powiedzieć............ Boże przyjmij Go do Siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniab Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:33 tak wymownie Kajdanowicz i przyjaciele z Faktów go pozegnali.... puste krzeslo w koncowce pragramu.... odszedl.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 19:58 Tak, tyle że chwilę potem nadali reklamę - na wszystkim trzeba zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Independence Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:32 [^][^][^] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:32 strasznie przykro - bliski wszystkim - serce wielkie - Smutno Odpowiedz Link Zgłoś