Gość: ... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 24.11.04, 22:48 tak bardzo mi przykro, ze nie moglam powstrzymac lez... zamieszczone zdjecia pokazuja co rak potrafi zrobic nawet z tak mlodym czlowiekiem w tak krotkim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosy Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.plustech.pl 24.11.04, 23:01 wspolczuje bardzo Jego rodzinie! Był to wspaniały człowiek, profesjonalista! Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Smutno... 24.11.04, 23:08 właśnie obejrzałem półgodzinną część programu 24 godziny w TVN24. W całości poświęconą Pawłowskiemu. Wypowiadali się w studiu koledzy z radia, tv (także Lis, Durczok)... Bardzo wzruszający program... Jeszcze jakoś do mnie nie dociera, że już go nie zobaczymy w telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Smutno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:48 co czuje taki mlody czloweik , kiedy wie,ze czeka go jeszcze kilka lat zycia....choroba dala mu dwa lata..juz go nie ma(*).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Smutno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:58 Cholernie smutno gdy odchodzą tak wspaniali ludzie :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.net.autocom.pl 25.11.04, 00:34 ++Kondolencje dla Rodziny. To nie jest wiek do umierania. Żal wielki.++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 25.11.04, 01:35 Nie znałam go osobiście, a czuję jakbym straciła kogoś bliskiego. Jestem zła na Boga, że zabrał do siebie Pana Marcina, Marcina... Jestem zła, że ta choroba niszczy ludzkie ciała i odbiera nam tak znakomitych ludzi. Współczuję wszystkim przyjaciołom, rodzinie i bliższym lub dalszym znajomym Pana Marcina. Będzie mi go brak w Faktach, a im w życiu codziennym. Mam nadzieję... gorąco wierzę w to iż tam gdzie teraz jest Pan Marcin... Nie, przecież on nadal jest tu, a jutro znów zobaczę go w Faktach o 19, znów odgoni komara z przed twarzy, skomentuje coś zabawnie lub ironicznie... Tak więc Panie Marcine do zobaczenia o 19 jak zawsze?! Odpowiedz Link Zgłoś
onaaga Re: Zmarł Marcin Pawłowski 25.11.04, 08:49 Kiedy spotkam Cię po tamtej stronie zagramy w kosza jak przed laty ale do tego czasu będziesz zawsze w mej pamięci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:39 Marcin , kochamy Cię !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.zfcst.us.edu.pl 25.11.04, 12:43 Wczoraj "Fakty" przygotowały najpiękniejsze pożeganie swojemu wspaniałemu prowadzącemu. Jeszcze nikt nigdy nie pożegnał tak człowieka w mediach. To pożegnanie było tak ciepłe jak ciepłą osobą był Marcin. Jego dobroć emanowała wprost z ekranu, a Fakty zyskały zupełnie inny wymiar, nie tylko progarmu informacyjnego, ale programu o ludziach i prowadzonego przez człowieka, który w pełni na to zasługiwał. To nieprawdopodobne, że już nigdy nie usłyszymy tego ciepłego głosu w tvn o 19. To wspaniale, że dane nam było Cię poznać Marcinie, odpoczywaj w pokoju i nie zapomnij przekazywać Faktów mojemu tacie, on też bardzo lubił Cię oglądać, teraz może nawet się z Tobą spotka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:17 Chciałabym złożyć szczere kondolencje znajomym i w szczególności rodzinie Pana Marcina Pawłowskiego. Był naprawdę świetnym dziennikarzem, dla pocieszenia mogę dodać, że spotkamy się wszyscy w tym lepszym świecie u Pana Boga. Gorąco pozdrawiam wszystkich którzy znali tego człowieka osobiście jak i tych którzy dopiero go "poznają". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:19 Serce boli, gdy odchodzą tak wspaniali ludzie! Niech spoczywa w pokoju! Do zobaczenia Marcinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALICJA Z bYDGOSZCZ Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:47 ....nie znałam go osobiście,ale pokazał mi że mimo wszystko należy korzystać z życia,w swojej chorobie nie poddawał sie i walczył do końca.To był wspaniały i dzielny człowiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 25.11.04, 15:44 Jest mi strasznie źle. To był taki niesamowity prezenter. Był niepowtarzalny prowadzone przez niego wiadomości też były niesamowite!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -!ceoOwN^ Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.toya.net.pl 25.11.04, 16:31 [*] ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:46 byl bardzo poczciwym dobrym najlepszym dziennikarzem jakiego znam bedzie nam go brakowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.prograf.lan / 217.153.210.* 25.11.04, 18:44 ,,Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 23:59 hmmm....trudno pogodzic sie kiedy odchodza wspaniali ludzie. Jest mi smutno, ze nie bede mogla juz zobaczyc na wizji Marcina, bo byl naprawde nietuzinkowym dziennikarzem i przede wszystkim czlowiekiem. I choc wszystkim bedzie go bardzo brakowalo:rodzinie,przyjaciolom,czy nawet nam-zwyklym,szarym ludziom, widzom, to wiem i wierze w jedno- na pewno tam, po drugiej stronie jest szczesliwy. .....Spij Marcinku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 195.136.98.* 26.11.04, 15:32 Dzielny człowiek , wzór osobowości jakim mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antosia21 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 26.11.04, 22:33 "...Ulubieńcy Bogów umierają młodo, by później żyć wiecznie w ich towarzystwie..." Już prawie tydzień, a ja wciąż nie mogę się otrząsnąć. Od dłuższego czasu domyślałam się że ta walka tak może się skończyć (Moja siostra też umarła na raka, mając 34 lata) ale wierzyłam... Teraz czuję żal i wielki smutek... Marcinie pozostaniesz żywy w naszych sercach [^] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 5.5R* / *.nokia.com 27.11.04, 18:54 To strasznie niesprawiedliwe,ze Bóg go nam zabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna:( Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 29.11.04, 13:03 To był naprawdę WIELKI człowiek...!!! Podziwiam go że tak dzielnie i długo walczył z chorobą!!!!Byłam ogromnie wzruszona kiedy zobaczyłam wielkie pożegnanie Marcina w TVN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSiEk Z ZmC Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 80.51.226.* 01.12.04, 16:31 [*] SERCE SIE KRAJE PATRZAC NA TAKICH MŁODYCH LUDZI KTORZY TAK SZYBKO ODCHODZA,ALE NA ZAWSZE POZOSTANA W NASZYCH SERCACH ;( WYRAZY WSPOŁCZUCIA DLA RODZINY, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSiEk Z ZmC Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 80.51.226.* 01.12.04, 16:38 [*] CO TU PISAC JAK SIE SERCE KRAJE :( ZAWSZE POZOSTANIESZ W NASZYCH SECACH, BRAK NAM CIE BEDZIE,ZEGNAJ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia wawa Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 21:16 Kiedy pierwszy raz zobaczyłam go we wrzesniu juz takiego wychudzonego to az serce sie krajało,zal było patrzec jak mu ciezko jest wypowiedziec kazde zdanie,ale do konca swych dni walczył!nie załamał sie ,kazdy dzien spedzał tak jak by miał byc ostatnim,wspaniały człowiek i dobry dziennikarz.Niech spoczywa w spokoju.['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś