Dodaj do ulubionych

Zmarł Marcin Pawłowski

• Gość: ... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 24.11.04, 22:48
      tak bardzo mi przykro, ze nie moglam powstrzymac lez... zamieszczone zdjecia
      pokazuja co rak potrafi zrobic nawet z tak mlodym czlowiekiem w tak krotkim
      czasie
    • Gość: bosy Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.plustech.pl 24.11.04, 23:01
      wspolczuje bardzo Jego rodzinie! Był to wspaniały człowiek, profesjonalista!
    • przewoz_pw Smutno... 24.11.04, 23:08
      właśnie obejrzałem półgodzinną część programu 24 godziny w TVN24. W całości
      poświęconą Pawłowskiemu. Wypowiadali się w studiu koledzy z radia, tv (także
      Lis, Durczok)... Bardzo wzruszający program...
      Jeszcze jakoś do mnie nie dociera, że już go nie zobaczymy w telewizji...
      • Gość: ann Re: Smutno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:48
        co czuje taki mlody czloweik , kiedy wie,ze czeka go jeszcze kilka lat
        zycia....choroba dala mu dwa lata..juz go nie ma(*)....
      • Gość: MK Smutno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:58
        Cholernie smutno gdy odchodzą tak wspaniali ludzie :((((((
    • Gość: alicja Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.net.autocom.pl 25.11.04, 00:34
      ++Kondolencje dla Rodziny. To nie jest wiek do umierania. Żal wielki.++
    • Gość: Małgosia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 25.11.04, 01:35
      Nie znałam go osobiście, a czuję jakbym straciła kogoś bliskiego. Jestem zła na
      Boga, że zabrał do siebie Pana Marcina, Marcina... Jestem zła, że ta choroba
      niszczy ludzkie ciała i odbiera nam tak znakomitych ludzi. Współczuję wszystkim
      przyjaciołom, rodzinie i bliższym lub dalszym znajomym Pana Marcina. Będzie mi
      go brak w Faktach, a im w życiu codziennym. Mam nadzieję... gorąco wierzę w to
      iż tam gdzie teraz jest Pan Marcin... Nie, przecież on nadal jest tu, a jutro
      znów zobaczę go w Faktach o 19, znów odgoni komara z przed twarzy, skomentuje
      coś zabawnie lub ironicznie... Tak więc Panie Marcine do zobaczenia o 19 jak
      zawsze?!
    • onaaga Re: Zmarł Marcin Pawłowski 25.11.04, 08:49
      Kiedy spotkam Cię po tamtej stronie zagramy w kosza jak przed laty ale do tego
      czasu będziesz zawsze w mej pamięci...
    • Gość: Krzysztof Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:39
      Marcin , kochamy Cię !!!
    • Gość: Anka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.zfcst.us.edu.pl 25.11.04, 12:43
      Wczoraj "Fakty" przygotowały najpiękniejsze pożeganie swojemu wspaniałemu
      prowadzącemu. Jeszcze nikt nigdy nie pożegnał tak człowieka w mediach. To
      pożegnanie było tak ciepłe jak ciepłą osobą był Marcin. Jego dobroć emanowała
      wprost z ekranu, a Fakty zyskały zupełnie inny wymiar, nie tylko progarmu
      informacyjnego, ale programu o ludziach i prowadzonego przez człowieka, który w
      pełni na to zasługiwał. To nieprawdopodobne, że już nigdy nie usłyszymy tego
      ciepłego głosu w tvn o 19. To wspaniale, że dane nam było Cię poznać Marcinie,
      odpoczywaj w pokoju i nie zapomnij przekazywać Faktów mojemu tacie, on też
      bardzo lubił Cię oglądać, teraz może nawet się z Tobą spotka ...
    • Gość: Magda Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:17
      Chciałabym złożyć szczere kondolencje znajomym i w szczególności rodzinie Pana
      Marcina Pawłowskiego. Był naprawdę świetnym dziennikarzem, dla pocieszenia mogę
      dodać, że spotkamy się wszyscy w tym lepszym świecie u Pana Boga. Gorąco
      pozdrawiam wszystkich którzy znali tego człowieka osobiście jak i tych którzy
      dopiero go "poznają".
    • Gość: Asia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:19
      Serce boli, gdy odchodzą tak wspaniali ludzie! Niech spoczywa w pokoju! Do
      zobaczenia Marcinie!
    • Gość: ALICJA Z bYDGOSZCZ Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:47
      ....nie znałam go osobiście,ale pokazał mi że mimo wszystko należy korzystać z
      życia,w swojej chorobie nie poddawał sie i walczył do końca.To był wspaniały i
      dzielny człowiek....
    • Gość: Aneta Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 25.11.04, 15:44
      Jest mi strasznie źle. To był taki niesamowity prezenter. Był niepowtarzalny
      prowadzone przez niego wiadomości też były niesamowite!!!!
    • Gość: -!ceoOwN^ Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.toya.net.pl 25.11.04, 16:31
      [*] ;(

• Gość: jola Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:46
      byl bardzo poczciwym dobrym najlepszym dziennikarzem jakiego znam bedzie nam go
      brakowalo
    • Gość: Magda Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.prograf.lan / 217.153.210.* 25.11.04, 18:44
      ,,Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"
    • Gość: Kasia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 23:59
      hmmm....trudno pogodzic sie kiedy odchodza wspaniali ludzie. Jest mi smutno, ze
      nie bede mogla juz zobaczyc na wizji Marcina, bo byl naprawde nietuzinkowym
      dziennikarzem i przede wszystkim czlowiekiem. I choc wszystkim bedzie go bardzo
      brakowalo:rodzinie,przyjaciolom,czy nawet nam-zwyklym,szarym ludziom, widzom,
      to wiem i wierze w jedno- na pewno tam, po drugiej stronie jest szczesliwy.
      .....Spij Marcinku.....
    • Gość: daro Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 195.136.98.* 26.11.04, 15:32
      Dzielny człowiek , wzór osobowości jakim mało
      • Gość: Antosia21 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 26.11.04, 22:33
        "...Ulubieńcy Bogów umierają młodo, by później żyć wiecznie w ich
        towarzystwie..."
        Już prawie tydzień, a ja wciąż nie mogę się otrząsnąć. Od dłuższego czasu
        domyślałam się że ta walka tak może się skończyć (Moja siostra też umarła na
        raka, mając 34 lata) ale wierzyłam...
        Teraz czuję żal i wielki smutek...
        Marcinie pozostaniesz żywy w naszych sercach [^]
    • Gość: Karolina Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 5.5R* / *.nokia.com 27.11.04, 18:54
      To strasznie niesprawiedliwe,ze Bóg go nam zabrał.
    • Gość: Smutna:( Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 29.11.04, 13:03
      To był naprawdę WIELKI człowiek...!!! Podziwiam go że tak dzielnie i długo
      walczył z chorobą!!!!Byłam ogromnie wzruszona kiedy zobaczyłam wielkie
      pożegnanie Marcina w TVN!!!
    • Gość: aSiEk Z ZmC Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 80.51.226.* 01.12.04, 16:31

[*]
      SERCE SIE KRAJE PATRZAC NA TAKICH MŁODYCH LUDZI KTORZY TAK SZYBKO ODCHODZA,ALE
      NA ZAWSZE POZOSTANA W NASZYCH SERCACH ;( WYRAZY WSPOŁCZUCIA DLA RODZINY,
    • Gość: aSiEk Z ZmC Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 80.51.226.* 01.12.04, 16:38

[*]
      CO TU PISAC JAK SIE SERCE KRAJE :( ZAWSZE POZOSTANIESZ W NASZYCH SECACH, BRAK
      NAM CIE BEDZIE,ZEGNAJ.......
    • Gość: Kasia wawa Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 21:16
      Kiedy pierwszy raz zobaczyłam go we wrzesniu juz takiego wychudzonego to az
      serce sie krajało,zal było patrzec jak mu ciezko jest wypowiedziec kazde
      zdanie,ale do konca swych dni walczył!nie załamał sie ,kazdy dzien spedzał tak
      jak by miał byc ostatnim,wspaniały człowiek i dobry dziennikarz.Niech spoczywa
      w spokoju.[']['][']

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka