czytelnikus 17.01.25, 18:08 Z lodówką na plecach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol ale Trzaskowski walczy dzielnie 17.01.25, 18:13 www.plotek.pl/plotek/7,154063,31621508,trzaskowski-spotkal-sie-z-martyniukiem-ekspert-ocenil-ruch.html#do_w=399&do_v=1295&do_st=RS&do_sid=1719&do_a=1719&do_upid=1295_ti&do_utid=31621508&do_uvid=1737121399204&s=BoxOpImg7 Sięga po nowy elektorat😂 Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy gorzej :) 17.01.25, 18:23 hordol napisała: > Sięga po nowy elektorat😂 gorzej. bezczelnie "podbiera" PiSim ich elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: ale Trzaskowski walczy dzielnie 17.01.25, 18:33 hordol napisała: > Sięga po nowy elektorat😂 Można różnic się, nie cenić disco polo, ale nie ma powodów by nie szanować Martyniuka. Panowie spotkali się w niewielkim mieście i byłoby skandalem, gdyby Trzaskowski zlekceważył nie tyle ulubieńca tłumów Zenka Martyniuka, co przede wszystkim człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: ale Trzaskowski walczy dzielnie 17.01.25, 19:00 " Można różnic się, nie cenić disco polo, ale nie ma powodów by nie szanować Martyniuka." Dotychczas w elektoracie Trzaskowskiego i w przychylnych mu mediach Martyniuk był raczej synonimem obciachu i nie było mowy o szacunku. Dobrze, że jest kampania. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: ale Trzaskowski walczy dzielnie 17.01.25, 19:52 sverir napisał: > Dotychczas w elektoracie Trzaskowskiego i w przychylnych mu mediach Martyniuk był raczej synonimem obciachu i nie było mowy o szacunku. Dobrze, że jest kampania. Niektórzy nie potrafią odróżnić muzyki od człowieka. Synonimem obciachu jest disco polo oraz było TVPis, w której Martyniuk był niemalże etatowym wykonawcą. Moja dwunastoletnia bratanica widząc, że oglądam występ Martyniuka nie zapytała się mnie czy lubię Martyniuka, zapytała czy lubię disco polo. Niejednokrotnie dzieci są mądrzejsze od rzeszy dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: ale Trzaskowski walczy dzielnie 17.01.25, 22:25 "Synonimem obciachu jest disco polo oraz było TVPis, w której Martyniuk był niemalże etatowym wykonawcą" Lubię te fikołki, naprawdę, ale rzeczywiście niektórzy nie potrafili odróżnić muzyki od człowieka i przez graną muzykę postrzegali muzyka. Do tego stopnia tam im się tak zlewało, że co chwilę pisali, że Zenek to, Zenek tamto, że wspiera posła PiS, że z Kurskim dobrze żyje etc., a tymczasem cały czas chodziło o muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: ale Trzaskowski walczy dzielnie 18.01.25, 08:53 sverir napisał: > Lubię te fikołki, naprawdę, ale rzeczywiście niektórzy nie potrafili odróżnić muzyki > od człowieka i przez graną muzykę postrzegali muzyka. Do tego stopnia tam im się > tak zlewało, że co chwilę pisali, że Zenek to, Zenek tamto, że wspiera posła PiS, > że z Kurskim dobrze żyje etc., a tymczasem cały czas chodziło o muzykę > Wyczuwam sarkazm w Twej wypowiedzi. Nie czuję się odpowiedzialna za innych. Nie widzę braku szacunku dla człowieka w podawaniu do publicznej wiadomości faktów, iż celebryta popiera jakiegoś polityka a z innym ważnym szefem jest w dobrej komitywie. Poza tym Zenek Martyniuk nie jest politykiem a sympatyków ma również wśród ludzi głosujących na KO i inne partie, które tworzą koalicję rządzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: ale Trzaskowski walczy dzielnie 19.01.25, 15:43 eriko napisała: > sverir napisał: > > Dotychczas w elektoracie Trzaskowskiego i w przychylnych mu mediach Marty > niuk był > raczej synonimem obciachu i nie było mowy o szacunku. Dobrze, że jest kampania. > > Niektórzy nie potrafią odróżnić muzyki od człowieka. > Synonimem obciachu jest disco polo oraz było TVPis, w której Martyniuk był niem > alże etatowym wykonawcą. > Moja dwunastoletnia bratanica widząc, że oglądam występ Martyniuka nie zapytała > się mnie czy lubię Martyniuka, zapytała czy lubię disco polo. Niejednokrotnie > dzieci są mądrzejsze od rzeszy dorosłych. Nie chodzi o lubienie, czy nie lubienie. Jakoś nie wyobrażam sobie wesela gdzie ludzie są od dzieci do starców i jest grany Penderecki, do przysłowiowego kotleta. Krzysztof Penderecki - Fluorescencje (z albumu "Sonoristic Penderecki by Penderecki") Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus A U Dwa? 19.01.25, 16:24 negativum napisał: > > Moja dwunastoletnia bratanica widząc, że oglądam występ Martyniuka nie za > pytała > > się mnie czy lubię Martyniuka, zapytała czy lubię disco polo. Niejednokr > otnie > > dzieci są mądrzejsze od rzeszy dorosłych. > > Nie chodzi o lubienie, czy nie lubienie. > Jakoś nie wyobrażam sobie wesela gdzie ludzie są od dzieci do starców i jest gr > any Penderecki, do przysłowiowego kotleta. > > Albo uwielbiany przez ZK i jego rodziców Fogg Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: ale Trzaskowski walczy dzielnie 18.01.25, 12:54 Grażyna, wąsaty Janusz i Rafał lubią Zenka. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: ale Trzaskowski walczy dzielnie 18.01.25, 19:42 Teraz wszyscy lubią Zenka i jego muzykę. Na pewno robi to Arkadiusz Myrcha. Wcześniej też lubili Zenka, tylko nie doceniali jego muzyki. Proste. Z Ukraińcami Rafał ma już podobnie. Jeszcze na swoim campusie siedział cichutko, jak Kułeba pieprzył swoje frazesy o Wołyniu. A dziś mówi, żeby socjał był tylko dla pracujących, a reszta niech wypierdziela z kraju (celowo przesadzam). Teraz tylko czekać aż politycy PO i silniczki razem zaczną na wyścigi ogłaszać, że nigdy nie byli za pomaganiem Ukraińcom. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: I skąd takie poparcie dla osilka 19.01.25, 05:42 Niektórzy niezbyt precyzyjnie ogarniają fakty, a oceniając je tworzą jakieś nowe byty, mające mało wspólnego z faktyczną rzeczywistością i w ramach tych wyobrażanych rzeczywistości dochodzą do prawd, które nigdy nie zaistniały. W dalszym ciągu nie wszyscy lubią Zenka i jego muzykę. Źródłem przekonania, że politycy PO będą ogłaszać, iż nigdy nie byli za pomaganiem Ukraińcom – jest wyłącznie ludzka wyobraźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis to na 19.01.25, 14:29 czytelnikus napisała: > > > Z lodówką na plecach? To nie jest poparcie dla "osiłka" ale spadek poparcia dla oszusta politycznego, który robi pompki na śniegu, uczestniczy w opłatkach kolędowych w obiekcie publicznym i składa wieńce pod latarnią. Nawet kiepski kandydat jaki bez wątpienia jest Nawrocki będzie zyskiwał przy kompromitującycm się błażnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: to na 19.01.25, 15:01 no-popis napisała: > To nie jest poparcie dla "osiłka" ale spadek poparcia dla oszusta politycznego, > który robi pompki na śniegu, uczestniczy w opłatkach kolędowych w obiekcie pub > licznym i składa wieńce pod latarnią. > Nawet kiepski kandydat jaki bez wątpienia jest Nawrocki będzie zyskiwał przy ko > mpromitującycm się błażnie. > > Ten "polityczny oszust", pomimo wieloletniego szczucia na niego, wygrał wybory roku 2018 i 2024 na Prezydenta Warszawy w I-szej turze. Pozostałe pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: to na 19.01.25, 15:21 eriko napisała: > Ten "polityczny oszust", pomimo wieloletniego szczucia na niego, wygrał wybory > roku 2018 i 2024 na Prezydenta Warszawy w I-szej turze. Pozostałe pozostawiam > bez komentarza. Owszem. Wygrał! Pozostałe mają wpływ na wybór nie w Warszawie ale w Polsce i tutaj, poza "Wilanowem" i miastem urzędników i administracji państwowej , kryteria są nieco inne. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: to na 19.01.25, 15:29 no-popis napisała: > Owszem. Wygrał! > Pozostałe mają wpływ na wybór nie w Warszawie ale w Polsce i tutaj, poza "Wilan > owem" i miastem urzędników i administracji państwowej , kryteria są nieco inne. > > Rafał Trzaskowski ma wyborców nie tylko w Warszawie. O wynikach wyborów na Prezydenta RP dowiemy się w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: to na 19.01.25, 15:35 eriko napisała: > no-popis napisała: > > Owszem. Wygrał! > > Pozostałe mają wpływ na wybór nie w Warszawie ale w Polsce i tutaj, poza > "Wilan > > owem" i miastem urzędników i administracji państwowej , kryteria są nieco > inne. > > > > > > Rafał Trzaskowski ma wyborców nie tylko w Warszawie. O wynikach wyborów na Prez > ydenta RP dowiemy się w maju. Nie jesteśmy w sporze co do wyników wyborów z małą korektą....w czerwcu. Zwróciłem tylko uwagę dlaczego, moim zdaniem, ten Trzaskowski przegra i wymieniłem przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: to na 19.01.25, 15:45 no-popis napisała: ten Trzaskowski przegra i wymieniłem przykłady. > > To kto Ty jesteś? On czy ona? Wolę wiedzieć jak należy się do Ciebie zwracać :-) PS Nie przeszkadzają mi nieheteronormatywni. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: to na 19.01.25, 16:05 eriko napisała: > no-popis napisała: > ten Trzaskowski przegra i wymieniłem przykłady. > > > > > > To kto Ty jesteś? On czy ona? > Wolę wiedzieć jak należy się do Ciebie zwracać :-) > PS > Nie przeszkadzają mi nieheteronormatywni. Jestem On. Mi też nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: to na 19.01.25, 16:16 no-popis napisała: > Jestem On. > Mi też nie przeszkadzają. > > OK Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Niewazne skąd poparcie - wazne dokąd ono prowadzi. 19.01.25, 16:23 pravda, ryju ? no dokąd ? - jak myslisz ? Odpowiedz Link Zgłoś