negativum 16.04.25, 09:09 Jest trzęsienie ziemi. Słonie nie wiedzą co się dzieje. Scalają się w grupę, by w razie zagrożenia siebie ochraniać. Elephants Form Protective Circle During Earthquake At San Diego Zoo Safari Park | News9 Takie zachowanie Donald Franciszek I Wielki Pomorski określa faszyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuda.na.plebanii Re: Punkt zborny 16.04.25, 09:44 O! Tam jest nawet ten karłowaty, kulawy słonik. Inne go otoczyły, ale przed trzęsieniem nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Punkt zborny 16.04.25, 09:51 cuda.na.plebanii napisał: > O! Tam jest nawet ten karłowaty, kulawy słonik. Inne go otoczyły, ale przed trz > ęsieniem nie ma zmiłuj. Siła 5.4 więc nie takie małe. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Punkt zborny 16.04.25, 09:53 Nowogrodzka trzęsie się w posadach. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Punkt zborny 16.04.25, 10:28 cuda.na.plebanii napisał: > Nowogrodzka trzęsie się w posadach. Nowogrodzka ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Punkt zborny 16.04.25, 12:51 Świetnie, w areszcie czują się całkiem bezpieczni. Nie muszą się bać nachodżców. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Punkt zborny 16.04.25, 15:30 x2468 napisał: > Świetnie, w areszcie czują się całkiem bezpieczni. Nie muszą się bać nachodżców > . Chłopie, Polacy są już znudzeni tymi aresztami. Donalda Franciszka sobie do niego wsadźcie i obwoźcie po całym kraju. To dopiero będzie zjawisko, niczym baba z zarostem. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Punkt zborny 16.04.25, 12:30 cuda.na.plebanii napisał: > O! Tam jest nawet ten karłowaty, kulawy słonik. Inne go otoczyły, ale przed trz > ęsieniem nie ma zmiłuj. Na tym filmie mogą się uczyć służby specjalne wszelkich narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Punkt zborny 16.04.25, 12:41 Jeśli nowogrodzki kandydat zostanie prezydentem, to on będzie ministrem od zadań specjalnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Punkt zborny 16.04.25, 13:11 negativum napisał: > cuda.na.plebanii napisał: > > > O! Tam jest nawet ten karłowaty, kulawy słonik. Inne go otoczyły, ale prz > ed trz > > ęsieniem nie ma zmiłuj. > > Na tym filmie mogą się uczyć służby specjalne wszelkich narodów. > > Służby specjalne są do ścigania opozycji jedynie. No i w przypadku jak Trzaskowski ksywa Rekin będzie przegrywał. > Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Punkt zborny 16.04.25, 13:15 Wracaj do Niemiec bo cię dorwą. A nie, nie po to Niemcy cię wywalili jako nielegalnego imigranta aby znowu cię przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Punkt zborny 16.04.25, 15:35 cuda.na.plebanii napisał: > Wracaj do Niemiec bo cię dorwą. A nie, nie po to Niemcy cię wywalili jako niele > galnego imigranta aby znowu cię przyjąć. Mam dwa paszporty biedaku. A Polska to mój kraj. Aktualnie angażuje się w wybory prezydenckie. Uważaj bo do ciebie kiedyś wpadnie CBA 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Punkt zborny 16.04.25, 15:36 hrasier_2 napisał: > cuda.na.plebanii napisał: > > > Wracaj do Niemiec bo cię dorwą. A nie, nie po to Niemcy cię wywalili jako > niele > > galnego imigranta aby znowu cię przyjąć. > Mam dwa paszporty biedaku. A Polska to mój kraj. Aktualnie angażuje się w wybor > y prezydenckie. Uważaj bo do ciebie kiedyś wpadnie CBA 😁 CBA to mały pikuś. ABW… Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Punkt zborny 16.04.25, 15:39 Bardziej obawiam się ciebie niż CBA 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Punkt zborny 16.04.25, 13:19 hrasier_2 napisał: > negativum napisał: > > > cuda.na.plebanii napisał: > > > > > O! Tam jest nawet ten karłowaty, kulawy słonik. Inne go otoczyły, a > le prz > > ed trz > > > ęsieniem nie ma zmiłuj. > > > > Na tym filmie mogą się uczyć służby specjalne wszelkich narodów. > > > > Służby specjalne są do ścigania opozycji jedynie. No i w przypadku jak Tr > zaskowski ksywa Rekin będzie przegrywał. x.com/archetypfuturae/status/1912157812437758324 Bluzę rekinka nosi moje dziecko, tylko że ono nie ma nawet 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Punkt zborny 16.04.25, 13:28 cuda.na.plebanii napisał: > Dziadku ile ty masz lat? Ciut więcej niż Korniszon :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Punkt zborny 16.04.25, 15:38 Bluzę rekinka nosi moje dziecko, tylko że ono nie ma nawet 13 lat. > To bardzo źle się i kojarzy😀 Mam nadzieję że nie ma 20 rekinków na bluzie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Punkt zborny 16.04.25, 15:41 hrasier_2 napisał: > Bluzę rekinka nosi moje dziecko, tylko że ono nie ma nawet 13 lat. > > To bardzo źle się i kojarzy😀 Mam nadzieję że nie ma 20 rekinków na bluzi > e. Ot taki rekinek :) Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Punkt zborny 16.04.25, 16:44 > To bardzo źle się i kojarzy Oczywiście Częstochowa tvn24.pl/katowice/czestochowa-gwalt-na-dwoch-dziewczynkach-sad-nie-aresztowal-jednego-z-podejrzanych-st8413742 Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Punkt zborny 16.04.25, 13:39 Jeśli mówisz o pisowskich słoniach, to masz racje. Przerażenie zbliża się do szału, tak jak to przy katastrofach wśród zwierząt bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Punkt zborny 16.04.25, 17:44 Teraz, po politycznym trzęsieniu ziemi w Końskich, lewacy podobnie zebrali się grupkę i przygotowują do kolejnego trzęsienia ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Punkt zborny 17.04.25, 13:48 no-popis napisała: > Teraz, po politycznym trzęsieniu ziemi w Końskich, lewacy podobnie zebrali się > grupkę i przygotowują do kolejnego trzęsienia ziemi. > Ex gangus i bramkarz w klubie może zostać prezydentem Polski :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Punkt zborny 17.04.25, 14:38 Prawdziwy negativum w Radio Z :) Mariusz Błaszczak: Ceny wzrastają, jest drożyzna, to będą najdroższe święta | Gość Radia ZET Odpowiedz Link Zgłoś