Dodaj do ulubionych

Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu

26.05.25, 20:16
to nic zdrożnego. Wszyscy są zadowoleni, prostytutki z powodu wysokich zarobków, goście z powodu orgazmow. Również Nawrocki z powodu dodatkowych zarobków.
Obserwuj wątek
    • mazala2 Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 20:22
      No i TY bo masz o czym pisać.
    • j-k wolalbys, by goscie biegali sami po burdelach ? 26.05.25, 20:22
      kazdy dobry Hotel oferuje uslugi typu full service.
      • don.kulawy Re: wolalbys, by goscie biegali sami po burdelach 26.05.25, 21:12
        Teraz do tego full service Nawrocki planuje dołożyć ułaskawienia. Oczywiście za drobną opłatą, a całość zysku będzie oddawał na cele charytatywne jakiejś katolickiej organizacji. Szczegóły tej zbożnej działalności dopracuje dopiero po wyborach.
        • j-k let it be, so :) 26.05.25, 21:48
          don.kulawy napisał:

> Teraz do tego full service Nawrocki planuje dołożyć ułaskawienia. Oczywiście za
          > drobną opłatą, a całość zysku będzie oddawał na cele charytatywne jakiejś kato
          > lickiej organizacji. Szczegóły tej zbożnej działalności dopracuje dopiero po wy
          > borach.

i z Boza pomoca.
          pomodlmy sie.
    • don.kulawy Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 21:18
      Kiedis tworzono nowe tradycja, a teraz pisi tworzą nowe wartości chrześcijańskie polskiego katolika 🤡
      • j-k no takie jest zycie - musisz sie z tym pogodzic 26.05.25, 22:20
        kulawy napisał:
        > Kiedis tworzono nowe tradycja, a teraz pisi tworzą nowe wartości chrześcijański
        > e polskiego katolika 🤡

no takie jest zycie.

musisz sie z tym pogodzic.

PS,. osobiscie jestem evangelikiem i zwalczam celibat Ksiezy - jako bezsens.

i prymat Papieza.

z reszta postulatow KK - sie zgadzam.

• don.kulawy Re: no takie jest zycie - musisz sie z tym pogodz 26.05.25, 23:24
          Idź porozmawiaj ze swoim bogiem i wyznaj mu swoje grzechy. Mam nadzieję, ze twój bóg się nie porzyga jak będziesz mu mówił o twojej aprobacie nowych wartości chrześcijańskich wprowadzanych przez twój ukochany PiS.
          • j-k Bog jest milosierny 26.05.25, 23:36
            kulawy napisał:
            > Idź porozmawiaj ze swoim bBgiem i wyznaj mu swoje grzechy. Mam nadzieję, ze twó
            > j bóg się nie porzyga jak będziesz mu mówił o twojej aprobacie nowych wartości
            > chrześcijańskich wprowadzanych przez twój ukochany PiS.

Bog jest milosierny , wiec o niego sie nie martw.

martw sie o bezboznych - bo dla nich nie bedzie ratunku - jak , ze zeszli z Drogi Pana.
            • don.kulawy Re: Bog jest milosierny 27.05.25, 01:39
              > Bog jest milosierny

Skąd wiesz? Już osobiście rozgrzeszał cie za grzechy, czy tylko sobie wmówiłeś, że jesteś oczyszczony ze swoich plugawych uczynków i możesz zaczynać od nowa.
        • bobislaw.borboje Re: no takie jest zycie - musisz sie z tym pogodz 22.09.26, 15:43
          > z reszta postulatow KK - sie zgadzam

Z tymi z nocy z 23 na 24 sierpnia 1572 roku w Paryżu też?
    • szwampuch58 Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 21:19
      Upss
    • pkt4a Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 21:53
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ei/rj/k9qo/B2n47Q24Mga08LPGX.jpg
      • don.kulawy Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 22:00
        Teraz wymyślili sobie, ze to jest sprawka Tuska. Nawrocki! Powołaj Tuska do sądu, oczywiście w trybie wyborczym.
      • privus Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 27.05.25, 00:34
        pkt4a napisała:

> https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ei/rj/k9qo/B2n47Q24Mga08LPGX.jpg
        > ]
        Kaczyński ma "złotą" rękę dom swych nominantów :)
    • don.kulawy Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 22:13
      Ktoś z Nowogrodzkiej złożył pilne zamowienie.

https://pbs.twimg.com/media/Gr5FtJtX0AEzOfs?format=jpg&name=medium
      • j-k zapeewnic gościom Grand Hotelu - dobry Standard. 26.05.25, 22:22
        od tego jest Grand Hotel w Sopocie.

Szwedzi placa i wymagaja.

i slusznie
        • don.kulawy Re: zapeewnic gościom Grand Hotelu - dobry Standa 26.05.25, 23:29
          Wybacz, ale to się nie godzi.. Przecież stary dziad z Nowogrodzkiej nie będzie się włóczył po Hotelach. On wymaga specjalnej troski i świeży towar należy dostarczyć na przez niego wyznaczone miejsce.
    • kotecka1 Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 22:59
      To bardzo dobra reklama dla Grand Hotelu. Goście będą tam teraz walić jak w dym, mając nadzieję, że spotkają tam PiS-owskiego Prezydęta.
      • negativum Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 23:04
        kotecka1 napisała:

> To bardzo dobra reklama dla Grand Hotelu. Goście będą tam teraz walić jak w dym
        > , mając nadzieję, że spotkają tam PiS-owskiego Prezydęta.

I studentki…
    • pkt4a Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 23:16
      Mentzen się zdystansował dziś rano:

"Adam Bielan próbuje mnie szantażować moralnie, twierdząc, że to ja będę odpowiedzialny za ewentualną wygraną Trzaskowskiego.

Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie.

Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację. Jako przystawkę która musi robić to, czego chce PiS.

Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia.

Im prędzej to w PiS zrozumiecie, im prędzej zaakceptujecie rzeczywistość, tym łatwiej będzie wam uniknąć takich kretyńskich wypowiedzi, jak ta Bielana."

x.com/SlawomirMentzen/status/1926928376486326556?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1926928376486326556%7Ctwgr%5Ef637efe188e481e324fac379c55d2905a99425a4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2FtkoS6OuwA%2F
    • privus Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 26.05.25, 23:55
      Awansował z suteryny na poddasze?
    • weteran-czasu Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 27.05.25, 00:18
      a jego wyborcy zadowoleni, że mają takiego przedsiębiorczego kandydata na prezydenta.
      Nawrocki nie chce wyjaśniać w trybie wyborczym (tj. w ciągu 24h).
      Wyjaśni w ciągu kilku lat, jak zostanie prezydentem.
    • mozart Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 27.05.25, 00:25
      Piłsudski mawiał, że Polska to burdel. Batyr prezydentem? W sumie czemu nie.
      • don.kulawy Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 27.05.25, 01:41
        Naród wypranych. 😭
      • no-popis Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 15.09.26, 16:59
        mozart napisała:

> Piłsudski mawiał, że Polska to burdel. Batyr prezydentem? W sumie czemu nie.
        Giertych z kolei mawiał:
        Po co nam Platforma Obywatelska, skoro niczym nie różni się PiS-u, a w opozycji jest taka miałka, taka lurowata, wczoraj nowe słowo z panem redaktorem Morozowskim uknuliśmy „ciamciaramciowatość”, o tuż to jest właśnie Platforma Obywatelska dzisiaj, kompletna ciamciaramcia, nic nie znacząca, nic nie wnosząca, Donald Tusk chciałby robić mnie więcej to samo co Jarosław Kaczyński tylko tylko że by to on był, on by chciał być.
        • mozart Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 18.09.26, 19:50
          Wszyscy mówią, że politycy są do dupy. Ale to gó...ane społeczeństwo wybiera gó...anych przedstawicieli - w myśl zasady zachowania - śmieć wchodzi do Belwederu, śmieć z niego wychodzi. W robieniu byle co z byle czego zawsze wychodzi byle co.
          • no-popis Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 19.09.26, 04:50
            mozart napisała:

> Wszyscy mówią, że politycy są do dupy. Ale to gó...ane społeczeństwo wybiera gó
            > ...anych przedstawicieli - w myśl zasady zachowania - śmieć wchodzi do Belweder
            > u, śmieć z niego wychodzi. W robieniu byle co z byle czego zawsze wychodzi byle
            > co.
            Piszesz o agencie komunistycznej bezpieki w Belwederze? Czy o alkoholiku?
            • mozart Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 19.09.26, 10:23
              Czytaj ze zrozumieniem.
    • no-popis rusza proces 15.09.26, 13:37
      zero.pl/news/karol-nawrocki-pozwal-onet-ruszyl-proces-w-sprawie-artykulu-na-temat-prezydenta
    • kawa_poranna11 Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 15.09.26, 18:20
      Dzisiaj, 15 września 2026 r., przed Sądem Okręgowym w Warszawie rozpoczął się proces cywilny Karola Nawrockiego przeciwko Ringier Axel Springer Polska, wydawcy Onetu.

W kampanii w maju 2025 r. Onet opublikował materiał, w którym - powołując się na byłych współpracowników Nawrockiego z ochrony sopockiego Grand Hotelu - twierdził, że miał on uczestniczyć w procederze sprowadzania prostytutek dla gości hotelowych.
      Nawrocki określił te informacje jako kłamstwa i zapowiedział pozew cywilny oraz prywatny akt oskarżenia o zniesławienie.
      Rzeczywiście je złożył jeszcze w maju 2025 r.

Natomiast nie zdecydował się na tryb wyborczy, w którym sąd rozpoznaje sprawę bardzo szybko - zasadniczo w ciągu 24 godzin.
      Jednym z powodów wskazywanych wówczas przez jego stronę było ryzyko, że publikacja dziennikarska Onetu nie zostanie uznana za „agitację wyborczą”, a tylko takie materiały podlegają temu szczególnemu trybowi.

Co dzieje się teraz?
      Pierwsza rozprawa trwała dziś ponad pięć godzin i rozpoczęło się przesłuchiwanie świadków.
      Zaplanowane są kolejne terminy m.in. 17, 24 i 29 września 2026 r.

Jest jednak istotny problem z punktu widzenia opinii publicznej: proces odbywa się przy drzwiach zamkniętych. Onet wystąpił obecnie o jawność rozpraw, ale sąd tego wniosku nie uwzględnił, uzasadniając to m.in. potrzebą zachowania porządku na sali.
      Nie będziemy więc na bieżąco poznawali pełnej treści zeznań świadków.

Onet twierdził od początku, że jego informatorzy są gotowi zeznawać przed sądem i że autorzy zweryfikowali ich wiarygodność.
      W procesie sąd będzie mógł sprawdzić, czy rzeczywiście istnieją wiarygodne źródła oraz jakie konkretnie dowody stały za publikacją.

Nawrocki słowa dotrzymał i pozwał Onet, ale zamiast uzyskać rozstrzygnięcie przed wyborami w szybkim trybie, wybrał zwykłe postępowanie.
      W efekcie odpowiedź na jedno z najpoważniejszych pytań dotyczących jego przeszłości poznajemy dopiero ponad rok po wyborach - a ostatecznego wyroku nadal nie ma.
      • perla.roztocza Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 15.09.26, 18:39
        bez sensu ten proces bo i tak nic nie zmieni.
        Forumowe podnóżki Tuska nadal będą pisały alfons i sutener bez względu na wyrok.
        Natomiast możeby minister finansów wyposażył dziewczyny w kasy fiskalne.
        Ustalić stawki VAT, kody GTU i PKD.
        Klient dostawałby paragon za wykonaną usługę.
        Ci którzy potrzebowaliby faktury to dziewczyny wystawiałyby w KSeF właśnie.
        • kawa_poranna11 Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 15.09.26, 19:56
          perla.roztocza napisał(a):

> bez sensu ten proces bo i tak nic nie zmieni.
          > Forumowe podnóżki Tuska nadal będą pisały alfons i sutener bez względu na wyrok
          > .
          > Natomiast możeby minister finansów wyposażył dziewczyny w kasy fiskalne.
          > Ustalić stawki VAT, kody GTU i PKD.
          > Klient dostawałby paragon za wykonaną usługę.
          > Ci którzy potrzebowaliby faktury to dziewczyny wystawiałyby w KSeF właśnie.

Dowcip z kasą fiskalną nawet niezły, tylko omija sedno sprawy.
          Proces jest właśnie po to, żeby ustalić, czy zarzuty Onetu miały podstawy, czy były pomówieniem.
          Dzisiaj proces Nawrockiego przeciwko wydawcy Onetu rzeczywiście ruszył, a świadkowie mają zeznawać o tym, co wiedzą o Grand Hotelu.

Jeżeli Nawrocki wygra, będzie miał mocny argument, że zarzut był bezpodstawny.
          Jeżeli przegra, trudno będzie dalej udawać, że cała sprawa była wyłącznie wymysłem „podnóżków Tuska”.

Najciekawsze jest jednak coś innego: przed wyborami można było próbować doprowadzić do szybkiego rozstrzygnięcia, kiedy wyborcy naprawdę potrzebowali odpowiedzi.
          Zamiast tego prawda ma być ustalana ponad rok później, kiedy Nawrocki już siedzi w Pałacu Prezydenckim.

A więc VAT, PKD, GTU i KSeF zostawmy księgowym.
          Tu chodzi o znacznie prostsze pytanie: czy przyszły prezydent Polski robił to, o co oskarżyli go świadkowie, czy nie?
          • perla.roztocza Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 19.09.26, 11:02
            kawa_poranna11 napisała:

> Tu chodzi o znacznie prostsze pytanie: czy przyszły prezydent Polski robił t
            > o, o co oskarżyli go świadkowie, czy nie?

a nawet jak robił no to co?
            To robił i tyle.
            Krzyk w mediach i w necie był taki, że wyrok o tym, że robił zapadł z góry.
            I nie przeszkodziło to w zwycięstwie, a kto wie czy nie pomogło, bo ludzie nie lubią takiego ciągłego opluwania.
            W czasie wyborów ludzie kierują się różnymi motywacjami.
            Np. ja z premedytacją oddałem głos nieważny i gdybym miał tłumaczyć dlaczego to mniej więcej dlatego, że:
            - Trzaskowski w kampanii ośmieszył się robiąc z siebie prawicowca,
            - tatuaże Nawrockiego wystarczająco mnie do niego zniechęciły.
            Ale to moje motywacje natomiast być może inni zagłosowali na Nawrockiego jako protest przeciw ciągłemu opluwaniu człowieka.
            Dziś oczywiście zagłosowałbym na Nawrockiego, no ale potrzebowałem na to kilka miesięcy.
            Słowem prowadzenie negatywnej kampanii nie zawsze się opłaca.
            Zauważ, że PiS tego nie robił i wygrali właśnie.
            • perla.roztocza Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 19.09.26, 11:14
              perla.roztocza napisał(a):

> a nawet jak robił no to co?
              > To robił i tyle.
              > Krzyk w mediach i w necie był taki, że wyrok o tym, że robił zapadł z góry.
              > I nie przeszkodziło to w zwycięstwie, a kto wie czy nie pomogło, bo ludzie nie
              > lubią takiego ciągłego opluwania.
              > W czasie wyborów ludzie kierują się różnymi motywacjami.
              > Np. ja z premedytacją oddałem głos nieważny i gdybym miał tłumaczyć dlaczego to
              > mniej więcej dlatego, że:
              > - Trzaskowski w kampanii ośmieszył się robiąc z siebie prawicowca,
              > - tatuaże Nawrockiego wystarczająco mnie do niego zniechęciły.
              > Ale to moje motywacje natomiast być może inni zagłosowali na Nawrockiego jako p
              > rotest przeciw ciągłemu opluwaniu człowieka.
              > Dziś oczywiście zagłosowałbym na Nawrockiego, no ale potrzebowałem na to kilka
              > miesięcy.
              > Słowem prowadzenie negatywnej kampanii nie zawsze się opłaca.
              > Zauważ, że PiS tego nie robił i wygrali właśnie.

dodam tylko, że fajnie by było gdyby okazało się, że faktycznie dostarczał te dziewczyny.
              Bo to byłaby piękna historia.
              Chłopak z blokowiska, trochę rozrabiak kibicowski, poznaje nastolatkę będącą w ciąży, żeni się z nią i musi utrzymać rodzinę.
              Mieszka z żoną, małym dzieckiem, matką i siostrą na 60 metrach. Podejmuje pracę w hotelu bo trzeba utrzymać jakoś rodzinę bo nikt mu nic nie dał na start.
              Radzi sobie na tyle dobrze, że on, domniemany sutener, rzuca ten intratny interes i idzie na studzia.
              Jego młodziutka żona też.
              W końcu robi doktorat, zostaje dyrektorem muzeum, potem szefem IPN, aż w końcu prezydentem kraju.
              Przecież to historia dla Hollywood właśnie.
              • pies.na.czarnych Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 19.09.26, 11:38
                > Przecież to historia dla Hollywood właśnie.

"Nikoś II"
                • perla.roztocza Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 22.09.26, 16:00
                  pies.na.czarnych napisała:

> "Nikoś II"

wiem, że ty wolisz przygody z węgorzem "Trzaskusia niedołęgi".
                  Łajzy jesteście i tyle. Pewnych wyborów nawet wygrać nie umiecie.
                  W sejmie musicie lepić bodajby z 11 ugrupowań aby Tusek niedołęga II tyłek posadził na premierowskim stołku właśnie.
      • no-popis Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 19.09.26, 04:48
        kawa_poranna11 napisała:

> Nawrocki określił te informacje jako kłamstwa i zapowiedział pozew cywilny oraz
        > prywatny akt oskarżenia o zniesławienie.
        > Rzeczywiście je złożył jeszcze w maju 2025 r.
        > Natomiast nie zdecydował się na tryb wyborczy, w którym sąd rozpoznaje sprawę b
        > ardzo szybko - zasadniczo w ciągu 24 godzin.
        W trybie wyborczym przesłuchasz świadków? Dostarczysz im skutecznie wezwanie w czasie do 24 godzin?
        Więc nie kompromituj się.
    • pies.na.czarnych Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 15.09.26, 22:32
    • bobislaw.borboje Re: Dostarczać prostytutki gościom Grand Hotelu 22.09.26, 15:44
      Uprawianie prostytucji nie jest penalizowane.
      Ale sutenerstwo jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka