negativum 25.07.25, 09:56 To one stanowią prawo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Elity PiS 25.07.25, 10:48 Ten wykształcony, zna angielski ale ,,,,chyba złodziej, co ? www.pap.pl/aktualnosci/ryszard-czarnecki-i-jego-kilometrowki-prezes-pis-zabral-glos Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elity PiS 25.07.25, 10:54 no-popis napisała: > Ten wykształcony, zna angielski ale ,,,,chyba złodziej, co ? > www.pap.pl/aktualnosci/ryszard-czarnecki-i-jego-kilometrowki-prezes-pis-zabral-glos Ano złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Elity PiS 25.07.25, 11:01 negativum napisał: > no-popis napisała: > > > Ten wykształcony, zna angielski ale ,,,,chyba złodziej, co ? > > www.pap.pl/aktualnosci/ryszard-czarnecki-i-jego-kilometrowki-prezes-pis-zabral-glos > > Ano złodziej. Z tym, że ostatnio znowu wypowiada się w imieniu PiS w TV "W Polsce24" i wiele mówi o praworządności :) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elity PiS 25.07.25, 11:40 no-popis napisała: > negativum napisał: > > > no-popis napisała: > > > > > Ten wykształcony, zna angielski ale ,,,,chyba złodziej, co ? > > > www.pap.pl/aktualnosci/ryszard-czarnecki-i-jego-kilometrowki-prezes-pis-zabral-glos > > > > Ano złodziej. > Z tym, że ostatnio znowu wypowiada się w imieniu PiS w TV "W Polsce24" i wiele > mówi o praworządności :) On się już wszędzie wypowiadał. Podczepiło się gówno i udaje, że umie pływać. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Elity PiS 25.07.25, 13:49 negativum napisał: > no-popis napisała: > > > negativum napisał: > > > > > no-popis napisała: > > > > > > > Ten wykształcony, zna angielski ale ,,,,chyba złodziej, co ? > > > > www.pap.pl/aktualnosci/ryszard-czarnecki-i-jego-kilometrowki-prezes-pis-zabral-glos > > > > > > Ano złodziej. > > Z tym, że ostatnio znowu wypowiada się w imieniu PiS w TV "W Polsce24" i > wiele Kaczyński nie jest dla mnie autorytetem jeśli chodzi o etykę od czasu kiedy w covid odwiedził Cmentarz z ferajną i jego ból był ważniejszy niż mój. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elity PiS 25.07.25, 14:05 no-popis napisała: > Kaczyński nie jest dla mnie autorytetem jeśli chodzi o etykę od czasu kiedy w > covid odwiedził Cmentarz z ferajną i jego ból był ważniejszy niż mój. Przez to się rozpadł mój związek, nie można było chadzać nawet po lasach. Jednak tu jestem Wdzięczny Kaczorowi. Byłaby masakra jakby odeszli wcześniej moi rodzice (chcieli nam przekazać swój majątek). A tak żona przyszła goła i goła wyszła. Prócz 3 samochodów (niech jej służą), nie popełniłem większych błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnylogin1980 Re: Elity PiS 25.07.25, 18:13 Przy okazji okazało się, że 15 PiSowcow na cmentarzu zaowocowało niebywałą sensacją (wręcz było to "opiewane" przez gwiazdę rocka, w kabaretach etc) a w tym czasie ok 70 osób pod pomnikiem getta przeminęło z wiatrem i tylko nieliczne media o minimalnym zasięgu to zauważyły. Jakieś wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Elity PiS 25.07.25, 19:14 niepoprawnylogin1980 napisał: > Przy okazji okazało się, że 15 PiSowcow na cmentarzu zaowocowało niebywałą sens > acją (wręcz > Jakieś wnioski? To nie była sensacja a podła arogancji! Wnioski są oczywiste. Arogancji wladzy! Wynoszenie się ponad prawo dla pospólstwa i gasadowe instytucje państwowe jak sanepid ? Które innych karały za to mandatami a Ponadobywatela ....nie! Napluł w twarz zwykłym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnylogin1980 Re: Elity PiS 25.07.25, 22:50 Twój ból jest większy niż mój. Ale arogancja niewymownych jest słuszniejsza od arogancji władzy. A w ogóle to niedobrrrrra o tym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Elity PO 25.07.25, 10:54 Nowy minister nadzoru nad wdrażaniem polityki rządu, Maciej Berek. Można wiedzieć czym będzie zajmował się Tusk? Harataniem w gałę. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elity PO 25.07.25, 12:41 hrasier_2 napisał: > Nowy minister nadzoru nad wdrażaniem polityki rządu, Maciej Berek. > Można wiedzieć czym będzie zajmował się Tusk? > Harataniem w gałę. Samemu to tylko może żonglować… Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elity PO 25.07.25, 13:17 Pisowskie elity. W miejscowości Lasopole w powiecie grójeckim przypadkowy świadek dostrzegł płonącego mężczyznę oraz odjeżdżające auto. Kiedy policjanci przybyli we wskazane miejsce, znaleźli już tylko nadpalone zwłoki. Według lokalnych dziennikarzy, na miejscu znaleziono kanister oraz nadpaloną siekierę, co sugeruje, że doszło do brutalnego morderstwa. Poza ciężkimi poparzeniami, u ofiary stwierdzono także poważne obrażenia głowy. Zidentyfikowano już pojazd oraz jego właściciela. To 60-letni ksiądz. Duchowny został zatrzymany przez kontrterrorystów w nocy na plebanii. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Elity PO 25.07.25, 21:42 Odpowiedni kandydat na kapelana Nawrockiego. Ksiądz niczym wasz pisi sutener zdenerwował się kiedy darczyńca upomniał się o opiekę nad swoja osoba wiec potraktował darczyńcę siekierą którą przypadkiem znalazł w swoim aucie. www.o2.pl/informacje/zwloki-w-lasopolu-zarzut-zabojstwa-dla-ksiedza-przyznal-sie-do-winy-7182208431172192a Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Elity PO 25.07.25, 13:49 Premier Donald Tusk nikt nie przychodzi po nagrody🤣 W pierwszym roku urzędowania rządu Donalda Tuska na nagrody w ministerstwach i urzędach podległych wydano ponad 402 mln zł — wynika z najnowszego raportu Najwyższej Izby Kontroli. Kontrolerzy zwracają uwagę, że w niektórych instytucjach państwowych premie otrzymali także szefowie, co nie miało miejsca za czasów PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Elity PO 25.07.25, 22:20 negativum napisał: > > > To one stanowią prawo. demagog.org.pl/wypowiedzi/ktorzy-poslowie-nie-maja-wyzszego-wyksztalcenia/ Nie ma się czego czepiać, to czepiasz się wykształcenia? No i jak nie nazwać Cię trollem? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elity PO 25.07.25, 22:59 tapatik napisał: > Nie ma się czego czepiać, to czepiasz się wykształcenia? > No i jak nie nazwać Cię trollem? Ma takie wykształcenie jak Marszałek Sejmu. Wykształcania czepiają się KOwcy. Że oni niby są są tą elitą wybraną. Z doświadczenia wiem, że jeden rozumny człek po zawodówce, zrobi więcej niż 50 magistrów. Pani "czarownica" jest uczciwa. Nie jak Kotula. Odpowiedz Link Zgłoś