ytartu 11.10.25, 13:41 Uwielbiam Polskę! Uważam, że jest to najlepszy kraj do mieszkania w Europie. Najlepsze możliwości, najfajniejsi ludzie, najlepsze jedzenie i najlepszy klimat - nie za gorąco i nie za zimno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Uwielbiam Polskę 11.10.25, 14:15 Ja tez tak uwazam , tez uwielbiam ale z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Uwielbiam Polskę 11.10.25, 15:02 dunajec1 napisał: > Ja tez tak uwazam , tez uwielbiam ale z daleka. trzymam kciuki abyś był jak najdalej od nas. Kiedyś uciekłeś za kiełbasą w sklepach i teraz bądź konsekwentny. Tym bardziej, że Polska nic z ciebie nie ma, podatki płacisz obcym, więc spr.. właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Uwielbiam Polskę 11.10.25, 19:32 perla.roztocza napisał(a): > dunajec1 napisał: > > > Ja tez tak uwazam , tez uwielbiam ale z daleka. > > trzymam kciuki abyś był jak najdalej od nas. > Kiedyś uciekłeś za kiełbasą w sklepach i teraz bądź konsekwentny. > Tym bardziej, że Polska nic z ciebie nie ma, podatki płacisz obcym, więc spr.. > właśnie. Ale ja nigdzie nie uciekałem. Albo mylisz mnie z kimś albo masz zaburzenia Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Uwielbiam Polskę 12.10.25, 08:36 ytartu napisał: > Ale ja nigdzie nie uciekałem. Albo mylisz mnie z kimś albo masz zaburzenia pewnie, że to nie było do ciebie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Uwielbiam Polskę 12.10.25, 21:02 perla.roztocza napisał(a): > ytartu napisał: > > > Ale ja nigdzie nie uciekałem. Albo mylisz mnie z kimś albo masz zaburzeni > a > > pewnie, że to nie było do ciebie właśnie. Ok Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Uwielbiam Polskę 11.10.25, 19:07 dunajec1 napisał: > Ja tez tak uwazam , tez uwielbiam ale z daleka. > A ja z bliska :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.urbanski Re: Uwielbiam Polskę 13.10.25, 09:51 czciborwielki napisał(a): > A ja z bliska :) Z bliska to głównie część zachodnia :) Warszawa jak najbardziej na plus👍 A ściana wschodnia/Podlasie, Podkarpacie, Lubelskie/ to ruskie zagłębie Jeszcze duże miasta się tam obronią, ale reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Uwielbiam Polskę 12.10.25, 00:11 Zawsze z chęcią powracam do tego kraju. Smuci mnie jednak hasająca od dawna wilcze sfora. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Uwielbiam Polskę 11.10.25, 21:10 Od momentu kiedy Brat Stepan Myhnyk uciekł z Polski, Polska stała się Szwecją, a Szwecja murzyńskim śmieciowiskiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Uwielbiam Polskę 12.10.25, 00:32 Opowiadam się za dobrymi relacjami z Ukrainą, jednak zbyt bliskie relacje mogły by spowodować zaostrzenie konfliktów narodowościowych które nam i tak grożą od momentu znacznego napływu imigrantów do Polski w czasie rządów PiS. Obawiam się, że Nawrocki ze swoimi inicjatywami nie wie, gdzie strzela. System polityczny Ukrainy obecnie znacznie odbiega od polskiej rzeczywistości. Duże wątpliwości budzić może skupienie się przez Nawrockiego tylko na banderowcach, chociaż frakcja Melnyka też była organizacją totalitarną. Jeśli do tego dodamy, że Prawo i Sprawiedliwość ma w zwyczaju zgłaszać projekty ustaw służące jedynie zyskaniu poparcia wyborczego w elektoracie prawicowym i rozbijaniu konkurencji politycznej, a nie realnej zmianie, wątpliwości tego kierunku polityki wydają się być uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Lubie Wisłę :) 12.10.25, 00:26 ytartu napisał: > Uwielbiam Polskę! Lubie Wisłę :) bo nad Wisla sie urodzilem. ale reszte Polski toleruje :) . grupabiwakowa.pl/miejsce-widokowe-jozefow-nad-wisla Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Lubie Wisłę :) 12.10.25, 05:00 j-k napisał: > ytartu napisał: > > Uwielbiam Polskę! > > > Lubie Wisłę :) > > bo nad Wisla sie urodzilem. > > ale reszte Polski toleruje :) > . > grupabiwakowa.pl/miejsce-widokowe-jozefow-nad-wisla Szkoda, że politycy nie dorośli do tego. Zwłaszcza Konfederacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Lubie Wisłę :) 12.10.25, 21:04 j-k napisał: > ytartu napisał: > > Uwielbiam Polskę! > > > Lubie Wisłę :) > > bo nad Wisla sie urodzilem. > > ale reszte Polski toleruje :) > . > grupabiwakowa.pl/miejsce-widokowe-jozefow-nad-wisla Ja lubię też Wisłę miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Lubie Wisłę :) 13.10.25, 04:47 ytartu napisał: > j-k napisał: > > > ytartu napisał: > > > Uwielbiam Polskę! > > > > > > Lubie Wisłę :) > > > > bo nad Wisla sie urodzilem. > > > > ale reszte Polski toleruje :) > > . > > grupabiwakowa.pl/miejsce-widokowe-jozefow-nad-wisla > > Ja lubię też Wisłę miejscowość. > Ja lubię też Wisłę miejscowość. Ale masz też rozterki religijne. Głosowanie na Nawrockiego to grzech śmiertelny. To już jest paranoja.lub urojenia prześladowcze, tej paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś