Gość: Emeryt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 21:38 Podobno juz jutro ma byc w internecie raport otwarcia spółek państwowych. Ciekaw jestem wyników KGHiM i Poczty Polskiej największych darczyńców - oczywiście nie swojego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Raport otwarcia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.05.02, 21:42 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Podobno juz jutro ma byc w internecie raport otwarcia spółek państwowych. > Ciekaw jestem wyników KGHiM i Poczty Polskiej największych darczyńców - > oczywiście nie swojego. Dopuki będą istniały spółki państwowe dputy będa rozdawac nie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Raport otwarcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 21:59 Moim zdaniem forma właności nie jest tak ważna. Kwestia regulacji prawnych jest najważniejsza. Ale jakie prawo jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Raport otwarcia 06.05.02, 22:05 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Podobno juz jutro ma byc w internecie raport otwarcia spółek państwowych. > Ciekaw jestem wyników KGHiM i Poczty Polskiej największych darczyńców - > oczywiście nie swojego. KGHiM daje przyklad. Nie warto sie uczyc latami. Lepiej zatrudnic sie w KGHiM jako kierowca za 40,000 miesiecznie. Kobietom polecam stanowisko sekretarki - 30,000. Torche mniej od kierowcy ale do pierwszego wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś