Dodaj do ulubionych

Żurek gęstnieje

10.11.25, 14:35
Jack Strong, człowiek publikujący na portalu „X” i jednocześnie osoba, która ma dobrą wiedzę o polskich specsłużbach, po raz kolejny podaje informacje, które mogą szokować, a być może i przyczynić się - prędzej lub później - do zmiany na polskiej scenie politycznej.
Internauta pisze, że ustalono, iż w telefonie rosyjskiego szpiega Pawła Rubcowa znajdował się kontakt do obecnego ministra sprawiedliwości, Waldemara Żurka. Ale nie tylko kontakt, bowiem w urządzeniu znajdowała się również korespondencja prowadzona przez komunikatory między mężczyznami

Co ważne, Jack Strong ujawnia, że obecnie w Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego atmosfera gęstnieje coraz bardzie.j

W kuluarach mówi się o bliskich konsultacjach i „niespodziewanych powiązaniach”, których ujawnienie mogłoby zachwiać dalszą przyszłością ministra Żurka – podsumowuje internauta znany z dobrej wiedzy na temat polskich służb specjalnych - pisze Strong.
Obserwuj wątek
    • boggi_dan Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 14:37
      Linków jest sporo. tvrepublika.pl/Polska/Zurek-mowi-w-wywiadzie-o-hiszpanskim-dziennikarzu-Czy-chodzi-o-Rubcowa/201289
      • strzal_w_punkt Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 14:57
        Ciekaw co jeszcze popłynie tym pisowskim ściekiem!
        • mateusz572 Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 15:15
          strzal_w_punkt napisał:

> Ciekaw co jeszcze popłynie tym pisowskim ściekiem!

Minister Żurek jest po prostu skuteczny, więc pisuarowe szambo zaczyna wybijać.
          Tam w pisuarze to jest takie śmierdzące towarzystwo, które będzie się chwytać wszystkich metod łącznie z próbami oblania i ufajdania nas wszystkich zawartością, w której uwielbiają się taplać.
          • boggi_dan Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 15:24
            mateusz572 napisał:

> strzal_w_punkt napisał:
            >
            > > Ciekaw co jeszcze popłynie tym pisowskim ściekiem!
            >
            > Minister Żurek jest po prostu skuteczny, więc pisuarowe szambo zaczyna wybijać.
            > Tam w pisuarze to jest takie śmierdzące towarzystwo, które będzie się chwytać w
            > szystkich metod łącznie z próbami oblania i ufajdania nas wszystkich zawartości
            > ą, w której uwielbiają się taplać.
            Żurek jest skuteczny jak Bodnar. Tylko do czasu. Wszystko się kiedyś skończy.. Łamanie prawa też. Skwaśneje też Żurek. Wspomnisz moje słowa. Czy to prawda, że sędzia Tuleya współpracował z grupą przestępczą Ziobry i masowo wydawał zgody na podsłuchy opozycji? Ale kogo ja się pytam?
            • asia-loi Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 15:44
              boggi_dan napisał:

Wszystko się kiedyś skończy..
              > Łamanie prawa też.

O to, to. Właśnie skończylo się łamanie prawa przez pisowski rząd. 😀
              • boggi_dan Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 16:23
                asia-loi napisała:

> boggi_dan napisał:
                >
                > Wszystko się kiedyś skończy..
                > > Łamanie prawa też.
                >
                > O to, to. Właśnie skończylo się łamanie prawa przez pisowski rząd. 😀
                >
                > Ta. Jutro jest msza w Katedrze o 10. A później przemarsz do parków jasnogórskich przez aleje. Z okazji Święta Niepodległości. Zapraszam Asia.
                • asia-loi Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 16:27
                  boggi_dan napisał:
                  > >
                  > > Ta. Jutro jest msza w Katedrze o 10. A później przemarsz do parków jasnogórskich przez aleje. Z okazji Święta Niepodległości. Zapraszam Asia.

Nie chodzę na takie spędy 🙂
                  • boggi_dan Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 22:11
                    asia-loi napisała:

> boggi_dan napisał:
                    > > >
                    > > > Ta. Jutro jest msza w Katedrze o 10. A później przemarsz do parków
                    > jasnogórskich przez aleje. Z okazji Święta Niepodległości. Zapraszam Asia.
                    >
                    > Nie chodzę na takie spędy 🙂
                    >
                    > A szkoda. Ludzi byś poznała i się rozerwała trochę. I być może miała więcej tolerancji.
            • tapatik Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 22:31
              boggi_dan napisał:

> Żurek jest skuteczny jak Bodnar. Tylko do czasu.

Poczekamy, zobaczymy.

> Wszystko się kiedyś skończy.. Łamanie prawa też. Skwaśneje też Żurek. Wspomnisz moje słowa.

Tradycyjnie poproszę o dowody nałamanie prawa przez ministra Żurka.
              Tradycyjnie dostanę brak konkretów?

> Czy to prawda, że sędzia Tuleya współpracował z grupą przestępczą Ziobry
              > i masowo wydawał zgody na podsłuchy opozycji?

O, to teraz Zerro stał na czele grupy przestępczej?
              Tuleya jest sędzią i jeśli dostał od służb specjalnych prośbę o zgodę na podsłuch, to go wydawał. We wniosku nie było informacji, że podsłuchiwani mają być ludzie niewygodni dla polityków PiS czy SP. Gdyby taka informacja była, to pewnie Tuleya by takich zgód nie podpisywał.

> Ale kogo ja się pytam?

No kogo?
    • negativum Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 15:04
      Nie podniecają mnie takie fakty. Już wiadomo, że nie ma w tym personalizmu. Agentów nie łapie się po szumnych doniesieniach mediów.

W moim telefonie jest ponad 500 kontaktów. A są jeszcze komunikatory. Telefon mam zjawiskowy MOTO 5gs Całe 3GB operacyjnej i 32 GB trwałej. Full wypas.

[i][
      VivaLaPrimoLoco Ocena:
      4,5/5 Polecam
      Zaufana Opinia potwierdzona zakupem Wystawiono 8 lat temu, po 2 tygodniach użytkowania.
      Nietuzinkowy smartfon. Nie każdemu się może podobać, nie mniej jednak jego wygląd przyciąga uwagę. Nie przeszkadza to że klawisze funkcyjne wyświetlane są na ekranie gdyż jest wysoki :) Sporo waży, musi ponieważ obudowa wykonana jest z metalu. Dla mnie to plus, czuję kiedy wyślizguje mi się z kieszeni ;)/i]

Ludzie teraz posiadają telefon na rok, góra dwa. Moja motka śmiga przez 8 lat i nigdy mnie nie zawiodła. Wbijałem nią gwoździe. Dosłownie… Pomimo latek nie przycina się. Ma aż 3 GB pamięci operacyjnej.

A wracając do tematu, to że Żurek korespondował z jakiś agatem co zmienia?
      • boggi_dan Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 15:13
        Twoje kontakty to są dla polityki mało ważne. Jesteś tylko pionkiem na tym forum, mało znacznym. Możesz się jedynie to po boksować z emerytami każdej opcji politycznej. Gość nie jest anonimowy w sieci i łatwo go wykryć. Jeśli podał faka news to może go prokuratura usadzić. Tobą nikt na tym niszowym forum głowy sobie nie będzie zawracał.
        • negativum Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 16:42
          boggi_dan napisał:

> Twoje kontakty to są dla polityki mało ważne. Jesteś tylko pionkiem na tym foru
          > m, mało znacznym. Możesz się jedynie to po boksować z emerytami każdej opcji p
          > olitycznej. Gość nie jest anonimowy w sieci i łatwo go wykryć. Jeśli podał faka
          > news to może go prokuratura usadzić. Tobą nikt na tym niszowym forum głowy sob
          > ie nie będzie zawracał.

Takie pionki oblały systemy.
          A Żurek jest po prostu głupi. Systemy obala się powoli i metodycznie. Twój zarzut co do Żurka polega na tym, że zna kilku kolesi z pół-świadka. Też takich znam i co? Nawrocki też zna i co? Żurek się wypali w rok.

Żyjemy w kraju konspiracyjnym. Tu zawsze traktowano szpionów pogardliwie. Uprawiasz narrację a la Herr Donald. Łapać Ziobrę, ma postawione 26 zarzutów. Ale za co tak faktycznie łapać Ziobrę? Żaden z owych 26 zarzutów nie jest merytoryczny. Herr Donald gra sobie Żurkiem. Jak coś pójdzie nie tak, to Żurek będzie siedział.

Wyobraź sobie, że wychodząc z domu, nie zamykam mieszkania. Nie ma takiej potrzeby. Jakieś 5 lat temu byłem świadkiem, jak liberałowie zaatakowali chłopca pod jego klatką. Sam nie zdążyłem dobiec, ale sąsiedzi ich roznieśli. To było góra 15 sekund. I po liberałach. Atak na dziecko, kobietę, staruszka jest traktowany linczem. 3 wyrostków napadło na 8 letniego dzieciaka. Wyrok mógł być tylko jeden.

W latach 90tych jak ktoś zaproponował innemu kumplowi, przyjedź do mnie (np. po książkę) to ów kumpel odpowiadał nie. Chyba że był "eskortowany". Efekt. Samotna kobieta o 2 nad ranem nie jest dziwolągiem. Kobiety się tu czują bezpiecznie.
          • stasi1 Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 17:18
            Nawrocki ma przyjaciół przestępców, nie to że zna kogoś w półświatku
            • negativum Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 19:09
              stasi1 napisał:

> Nawrocki ma przyjaciół przestępców, nie to że zna kogoś w półświatku

Tego świadka nie można nie znać.
              Nie zawsze jest patologiczny. Jedni się go boją, a inni żyją z nim. Kupel pułkownik, mający już 90 lat, nie ma siły by tachać rower. Zostawia go pod na zewnątrz. Nieprzypięty.
      • mazala2 Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 15:41
        negativum napisał:

> Nie podniecają mnie takie fakty. Już wiadomo, że nie ma w tym personalizmu. Age
        > ntów nie łapie się po szumnych doniesieniach mediów.
        >
        > W moim telefonie jest ponad 500 kontaktów. A są jeszcze komunikatory. Telefon m
        > am zjawiskowy MOTO 5gs Całe 3GB operacyjnej i 32 GB trwałej. Full wypas.
        >
        > [i][
        > VivaLaPrimoLoco Ocena:
        > 4,5/5 Polecam
        > Zaufana Opinia potwierdzona zakupem Wystawiono 8 lat temu, po 2 tygodniach użyt
        > kowania.
        > Nietuzinkowy smartfon. Nie każdemu się może podobać, nie mniej jednak jego wygl
        > ąd przyciąga uwagę. Nie przeszkadza to że klawisze funkcyjne wyświetlane są na
        > ekranie gdyż jest wysoki :) Sporo waży, musi ponieważ obudowa wykonana jest z m
        > etalu. Dla mnie to plus, czuję kiedy wyślizguje mi się z kieszeni ;)/i]
        >
        > Ludzie teraz posiadają telefon na rok, góra dwa. Moja motka śmiga przez 8 lat i
        > nigdy mnie nie zawiodła. Wbijałem nią gwoździe. Dosłownie… Pomimo latek nie pr
        > zycina się. Ma aż 3 GB pamięci operacyjnej.
        >
        > A wracając do tematu, to że Żurek korespondował z jakiś agatem co zmienia?
        >

Zidiociały mitoman z mitycznym telefonem. Prawdopodobnie na leczeniu.
    • asia-loi Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 15:31
      boggi_dan napisał:

> Jack Strong, człowiek publikujący na portalu „X”

A kto to i dlaczego swoje mądrości publikuje pod pseudoninem? Brak odwagi?
      A linki do tv za Rublika, taniarada sobie odpuść. To taka sama szczujnia, jak tv publiczna za Kurskiego. Zero prawdy, zero uczciwości w przekazie informacji. 😬
      • boggi_dan Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 15:39
        asia-loi napisała:

> boggi_dan napisał:
        >
        > > Jack Strong, człowiek publikujący na portalu „X”
        >
        > A kto to i dlaczego swoje mądrości publikuje pod pseudoninem? Brak odwagi?
        > A linki do tv za Rublika, taniarada sobie odpuść. To taka sama szczujnia, jak t
        > v publiczna za Kurskiego. Zero prawdy, zero uczciwości w przekazie informacji.
        > 😬
        >
        >
        > Ty umiesz czytać ze zrozumieniem. Gość nie jest anonimowy. Dużo się udziela na platformie X. Tak jak twój premier. Link jest z Republiki. Ale więcej prawicowych mediów o tym mówi. Rubcow też nie. Dla mnie TVN 24 pl to szczujnia. I amen Aśka😝
        • mazala2 Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 16:03
          boggi_dan napisał:

> asia-loi napisała:
          >
          > > boggi_dan napisał:
          > >
          > > > Jack Strong, człowiek publikujący na portalu „X”
          > >
          > > A kto to i dlaczego swoje mądrości publikuje pod pseudoninem? Brak odwagi
          > ?
          > > A linki do tv za Rublika, taniarada sobie odpuść. To taka sama szczujnia,
          > jak t
          > > v publiczna za Kurskiego. Zero prawdy, zero uczciwości w przekazie inform
          > acji.
          > > 😬
          > >
          > >
          > > Ty umiesz czytać ze zrozumieniem. Gość nie jest anonimowy. Dużo się udzie
          > la na platformie X. Tak jak twój premier. Link jest z Republiki. Ale więcej pra
          > wicowych mediów o tym mówi. Rubcow też nie. Dla mnie TVN 24 pl to szczujnia. I
          > amen Aśka😝

Ta Aśka to była dziewczyna Gawronika?
        • don.kulawy Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 16:32
          > Ty umiesz czytać ze zrozumieniem. Gość nie jest anonimowy.

No to dawaj link do niego!
    • mazala2 Re: Żurek gęstnieje 10.11.25, 15:46
      Pewnie odcinając Nawrockiego os SS Tusk chciał zapobiec aferze Rubcow- Tu żurek.
    • bobislaw.borboje Jacek Strąk zmartwychwstał 10.11.25, 22:06

> Internauta pisze,

Być może

> że ustalono

Nic nie ustalono.
      • boggi_dan Re: Jacek Strąk zmartwychwstał 10.11.25, 22:15
        bobislaw.borboje napisała:

>
        > > Internauta pisze,
        >
        > Być może
        >
        > > że ustalono
        >
        > Nic nie ustalono.
        Ja tam nie wiem. "Rozmowa odbyła się 19 maja 2016 r. – niedługo potem Prawo i Sprawiedliwość (PiS) wygrał wybory i przyjął ustawę o tzw Trybunał Konstytucyjny (TK)które wprowadziło m.in. wymóg ponownego wyboru sędziów do Trybunału.

W wywiadzie Żurek przekonywał, że instytucje europejskie słusznie zareagowały na sytuację wokół Polski Trybunał Konstytucyjny. Przypomniał, że gdy tylko pojawił się projekt ustawy zaproponowany przez PiS, „Natychmiast otrzymałem telefon z Hiszpanii od ważnego dziennikarza”. Możliwe, że zupełnie przez przypadek, w tym samym roku – 2016 – portal hiszpański (baskijski) naiz.eu opublikował artykuł rzekomo hiszpańskiego dziennikarza poświęcony „polskiej demokracji, która znalazła się w tarapatach”. Autor? Dobrze znany w Polsce pod dwiema tożsamościami – Pablo Gonzáleza Yagüeznany również jako Paweł Rubcow. www.pogotowieflagowe.pl/aktualne/natychmiast-otrzymalem-telefon-z-kim-zurek-rozmawial-nasuwaja-sie-niebezpieczne-wnioski/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka