Dodaj do ulubionych

Herr Karol przed wigilią głupa pali

23.12.25, 17:02
Herr Karol przed wigilią głupa pali. W świetle fleszy odwiedził pana Jerzego, od którego kilka lat temu wyłudził kawalerkę. tvn24.pl/trojmiasto/karol-nawrocki-odwiedzil-pana-jerzego-od-ktorego-wczesniej-kupil-kawalerke-st8815881

https://tvn24.pl/_e/i/najnowsze/cdn-zdjecie-5561485-karol-nawrocki-odwiedzil-pana-jerzego-w-dps-ph8815960/alternates/WEBP_LANDSCAPE_1620
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 23.12.25, 17:35
      to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> Herr Karol przed wigilią głupa pali. W świetle fleszy odwiedził pana Jerzego, od którego kilka lat temu wyłudził kawalerkę. tvn24.pl/trojmiasto/karol-nawrocki-odwiedzil-pana-jerzego-od-ktorego-wczesniej-kupil-kawalerke-st8815881
      >
      > https://tvn24.pl/_e/i/najnowsze/cdn-zdjecie-5561485-karol-nawrocki-odwied
> zil-pana-jerzego-w-dps-ph8815960/alternates/WEBP_LANDSCAPE_1620

...a co? W końcu moderatorzy zorientowali się, że nadajesz z ruskich serwerów?
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 23.12.25, 17:56
        no-popis napisała:

>

Już myślałem, że cię nienawiść zżarła, a tu paczpan. Cały i chory z nienawiści jeszcze bardziej niż kiedyś.
        • j-k nie smiesz piesku i pacz na czandre. 23.12.25, 21:00

> Już myślałem, że cię nienawiść zżarła, a tu paczpan. Cały i chory z nienawiści
          > jeszcze bardziej niż kiedyś.

nie smiesz piesku i pacz na czandre.

temu chandra bije po uszach.
      • storima Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 01:02
        no-popis napisała:

> to.ja.pies.na.czarnych napisała:
        (…)
        > ...a co? W końcu moderatorzy zorientowali się, że nadajesz z ruskich serwerów?
        >
        >

Jak widać byli i są tutaj tacy którym to nie przeszkadza.
        Wprost przeciwnie.
        Są tym zainteresowani. I wspierają uparcie kremlowskie antypolskie działania.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,179613974,179613974,_.html?p=179631983
        „Komu tym razem loda zrobiłeś za zbanowanie nicka mojego do.kulawy?”
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 01:09
          Czyli zrobiłeś loda+
          • storima Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 08:25

Jak zwykle chamski wpis w sowieckim stylu Rosjanina pozbawionego nicku.

Rozsiewa kłamstwa, antyrosyjską propagandę, łamie prawo. Bezkarność się skończyła.
            Czytaj sygnaturę:
            • storima Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 08:33
              storima napisał:

>

> Rozsiewa kłamstwa, antyrosyjską propagandę,
              > Czytaj sygnaturę:
              >
              >

„antyrosyjską” bo nazywa zagorzałych przeciwników putinowskiego bandyty na tym forum w tym mnie jako „kacapów”.

To szczególnie absurdalne brednie tego forum.
            • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 11:27
              > Rozsiewa kłamstwa, antyrosyjską propagandę

Sam widzisz trollu. Ja rozsiewam antyrosyjską propagandę, a ty prorosyjską. Raz w życiu napisałeś prawdę patologiczny kłamco.
              Won za Ural kacapski śmieciu!
              • storima Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 13:34

> > Rozsiewa kłamstwa, antyrosyjską propagandę
                >
                > Sam widzisz trollu. Ja rozsiewam antyrosyjską propagandę, [u]a ty prorosyjską[/
                > u]. Raz w życiu napisałeś prawdę patologiczny kłamco.

NIE ROZUMIE PO POLSKU.

napisałem:

storima napisał:

>

> Rozsiewa kłamstwa, antyrosyjską propagandę,
                > Czytaj sygnaturę:
                >
                >

„antyrosyjską” bo nazywa zagorzałych przeciwników putinowskiego bandyty na tym forum w tym mnie jako „kacapów”.

To szczególnie absurdalne brednie tego forum.

Bezczelna sowiecka butność.

I ponownie.

Starał się Rosjanin wyrobić putinowską markę.

A ja cierpliwie czekałem.

I kolejne miesiące pracy antypolskiego Rosjanina piorun strzelił.

Będzie łamał polskie prawo, a już zaczyna w ramach recydywy to poniesie konsekwencje.
                • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 13:54
                  Nie tłumacz się ośle. Wszyscy widzą co napisałeś.
                  • storima Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 14:04

> Nie tłumacz się ośle. Wszyscy widzą co napisałeś.

Wszyscy widzą kto chamsko i prymitywnie w sowieckim stylu atakuje.

Wszyscy widzą dlaczego putinowski Rosjanin gubi nicki na POLSKIM FORUM.

Swoją drogą to nie rozumiem dlaczego są tacy, którzy wspierają tak chamskie zachowania.

Nie na żadnej różnicy gdyby w realu dawali wiadro z farbą i pędzel aby niszczył mury i wypisywał jak ten tutaj antypolskie slogany i chamskie wyzwiska.
                    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 14:16
                      Wypad za Ural kacapski śmieciu!
                      • storima Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 14:42

(…)

Ciekawe dlaczego gubi po drodze swe nicki, a jednak-
                        Rosjanin pozostaje ten sam-
                        Typowa sowiecka pogarda i profanacja polskiej tradycji i kultury.
                        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 14:58
                          Kapusiu na ilu forumowiczów napisałeś dzisiaj paszkwile do redakcji?
                          • j-k , pies, belkoczesz pro-rosyjsko 25.12.25, 21:26
                            i nie wykrecaj sie.
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 01:11
          Poczytaj sobie kacapski trollu, tu jest o tobie: forum.gazeta.pl/forum/w,654,179632855,179632855,Hejt_w_sygnaturce.html Po przeczytaniu możesz spadać za Ural.
          • boggi_dan Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 07:47

> Poczytaj sobie kacapski trollu, tu jest o tobie: forum.gazeta.pl/forum/w,654,179632855,179632855,Hejt_w_sygnaturce.html Po przeczytaniu możesz spadać za Ural.
            Lajtova to wstrętny troll, wpisałeś się tam nie wiem po co? Zakapowałeś też kolegę Negativa. Nie jesteś dobrym człowiekiem. Tym bardziej, że przed świętami strasznie judzisz. Zamiast sobie wrzucić na luz.
            • storima Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 08:41
              boggi_dan napisał:

> to.ja.pies.na.czarnych
              > Zakapowałeś też ko
              > legę Negativa.

Negativ jest Polakiem.

Rosjanin nieustannie łże i dla propagandowych putinowskich celów udaje że nie jest Rosjaninem, że nie urodził się i nie wychowywał w ZSRR i że nie mieszka w Rosji na stałe pozuje jako nieokreślony twór swej sowieckiej fantazji.
              • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 10:52
                Za Ural kacapie won!
              • x2468 Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 25.12.25, 21:09
                negativ to nie kolega to troll Herr negativum, szwab na usługach Moskwy.
                • j-k podobnie jak ty 25.12.25, 21:24
                  x2468 napisał:
                  > negativ to nie kolega to troll Herr negativum, szwab na usługach Moskwy.

podobnie jak ty - jestes na uslugach Ukrow..

my Polacy - nie popierramy zadnych.

tluczcie sie miedzy soba.

• boggi_dan Re: podobnie jak ty 25.12.25, 21:50
                    j-k napisał:

> x2468 napisał:
                    > > negativ to nie kolega to troll Herr negativum, szwab na usługach Moskwy.
                    >
                    >
                    > podobnie jak ty - jestes na uslugach Ukrow..
                    >
                    > my Polacy - nie popierramy zadnych.
                    >
                    > tluczcie sie miedzy soba.
                    >
                    > Jak widzę numerowych to mi się nóż w kieszeni otwiera. To takie denne nie umieć sobie znaleźć w necie nicka. Wróci 6 stycznia. Na pewno już błędu nie zrobi. tak dziękować Bogu, że żyje. Siema Jasiu.
                    >
                    >
                    >
                    • to.ja.pies.na.czarnych Re: podobnie jak ty 26.12.25, 01:05
                      > Wróci 6 stycznia. Na pewno już błędu nie zrobi. tak dziękować Bogu, że żyje. Siema Jasiu.<<<

Wyrok odsiaduje za hejtnowanie premiera?
                    • to.ja.pies.na.czarnych Re: podobnie jak ty 26.12.25, 01:18
                      Za to Herr Negatyw dostał wyrok do 6 stycznia 🤡

https://pbs.twimg.com/media/G1oBWf4XEAYD21F?format=jpg&name=large
                    • x2468 Re: podobnie jak ty 26.12.25, 08:50
                      Jak ci się otwiera to uważaj aby przypadkiem nie obciął ci jajeczek.
                      Swoja droga ciekawy to osobnik który chodzi z nożem w kieszeni. Kastet tez nosisz?
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 23.12.25, 17:43
      Tu jeszcze bardziej x.com/chrzanikx/status/2003491484188983488?s=20
      • x2468 Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 26.12.25, 08:51
        Ukradł i uciekł.
    • strzal_w_punkt Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 23.12.25, 17:56
      Taki czas, podobno nawet zwierzęta mówią ludzkim głosem ;)
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 23.12.25, 17:59
      I tylko patrzeć jak będzie z domów pełne lodówki wynosił. :)
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 23.12.25, 20:06
      PiSi co jest?
      • dunajec1 Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 23.12.25, 20:58
        Namyslaja sie co by tu ukrasc.
        Moze wielebnym tace swiateczna?
      • j-k To samo co Platfusy. 23.12.25, 21:08

> PiSi co jest?

To samo co Platfusy.

obaj chodza PieSzo

tyle, ze Platfusy przy tym kujeja.
        • x2468 Re: To samo co Platfusy. 26.12.25, 08:55
          "Kujeja"? AI źle ci na polski przetłumaczyła ekstraordynaryjny?
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 00:24
      "Nasz Pan" Pezydęt to jest gość pierwsza klasa.
      Wycioł w lesie jednom hoinkę ,a do domu pszyniusł innom.
      Pszypomnę ,że Jezus też zamieniał wodę w wino.
      Pan Karol to Mesjasz naszyh czasuw.
      Chałwa Wielkiej Polsce i Jej Krulowi!

https://pbs.twimg.com/media/G84eFAUWIAADEA7?format=jpg&name=small

https://pbs.twimg.com/media/G84eFATXsAAA3N3?format=jpg&name=small
      • stasi1 Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 08:48
        Pewnie podmienili mu to ci co ja pakowali
        • strzal_w_punkt Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 08:52
          Jak to w PiSie, teraz prezes ma na niego haka ;)
          • strzal_w_punkt Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 10:28
            Ale, ale...przytargał do pałacu. Od razu widać do czego się nadaje, a on niepotrzebnie traci czas na to do czego się nie nadaje. Prawa strona ma orgazm, a i wzruszona jest, bo Karol odwiedził pana Jerzego. Do tej pory nie wiedział, gdzie pan Jerzy jest, ale cuda świąteczne się dzieją i już wie. Mocne, prezydent zuch.
        • stasi1 Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 27.12.25, 15:42
          I mam wiadomość prawie z pierwszej ręki. Kumpel ma rodzinę pod Kołbielą. I tam Nawrocki niespodziewanie się pojawił w otoczeniu ochroniarzy i rzeczywiście ściął tą swoją choinkę. W czasie normalnej pracy tego punktu. Że inny koniec miała to pewnie z tego powodu jak ją mu pakowali to wyrównali
    • privus Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 09:49
      Sądzisz, że zaraz po Wigilii zmieni mu się na lepsze?
      • x2468 Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 25.12.25, 21:14
        Zaraz po wigilii pokaże jak należy kiboli uczyć machania bejsbolem na ustawkach. Prezydentura według szkoły Putina.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 11:14
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

https://pbs.twimg.com/media/G86pnntX0AAYQR8?format=png&name=900x900
      https://pbs.twimg.com/media/G86poj0XcAAzTE4?format=jpg&name=small
      • j-k Andrzej D. - to by tak nie potrafil, conie ? 25.12.25, 22:15
        bo to byl grzeczny Krakus....

ty placzesz,,. a Donek bedzie mial trudniej.

tAAkie zycie.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 11:36
      https://pbs.twimg.com/media/G87KP64XsAAG1av?format=jpg&name=900x900
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 13:59

> Herr Karol przed wigilią głupa pali. W świetle fleszy odwiedził pana Jerzego, od którego kilka lat temu wyłudził kawalerkę.

Nie ma to jak ładować w dziąsło zawsze i wszędzie x.com/FirmaMalaMi/status/2003594728949055737?s=20
      Diler Karola zawsze jest blisko niego.
      • mateusz.urbanski Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 14:17

> > W świetle fleszy odwiedził pana Jerz
        > ego, od którego kilka lat temu wyłudził kawalerkę.

A Mentzen na to "ta historia się nie klei"

> Nie ma to jak ładować w dziąsło zawsze i wszędzie
        > Diler Karola zawsze jest blisko niego.
    • x2468 Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 24.12.25, 22:49
      Nie kupił. W Imieniu p Jerzego sprzedawał i w swoim kupował, odbyło się to u notariuszki oszustow i gangusow o nazwisku Car. Umowa jest nieważna.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 25.12.25, 12:30
      https://pbs.twimg.com/media/G8_p-ykWUAAVVpW?format=jpg&name=900x900
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 25.12.25, 12:35
      Beata_Ka
      @Beata__Ka
      ·
      22h
      Dwóch prezydentów, dwie wizje… jeden woli sadzić drzewa, drugi je ścinać 😞🎄

https://pbs.twimg.com/media/G88AnXyX0AAFf55?format=jpg&name=900x900
      https://pbs.twimg.com/media/G88AnXsW8AAeEUV?format=jpg&name=small
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 25.12.25, 14:39
      Karol ma wzory do naśladownictwa.

Swój chłop jak Karol obywatelski.
      https://i.guim.co.uk/img/media/55babc4489ed93a0f7c6883324fcbfeee0668b63/0_304_2982_1790/master/2982.jpg?width=465&dpr=1&s=none&crop=none

https://ocdn.eu/images/pulscms/OWM7MDA_/369388b62dba51c966e9e9430d7ba43a.jpg

https://bi.im-g.pl/im/29/0b/19/z26261289AMP,Aleksander-Lukaszenka---ostatni-dyktator-epoki-ana.jpg
      • x2468 Re: Herr Karol przed wigilią głupa pali 25.12.25, 21:18
        Czapki maja podobne, organizacyjne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka