Dodaj do ulubionych

Batyr kręci biczysko na samego siebie

04.02.26, 10:19
Batyr kręci biczysko na samego siebie.

Herr Karol zwołał na 11 lutego posiedzenie Rady Bezpieczeństwa Narodowego. Mają być omawiane na nim trzy tematy: pożyczka z programu SAFE, zaproszenie Polski do Rady Pokoju oraz "wyjaśnienie wszelkich okoliczności wschodnich kontaktów towarzysko-biznesowych Marszałka Sejmu Włodzimierza Czarzastego".
tvn24.pl/polska/posiedzenie-rady-bezpieczenstwa-narodowego-piotr-zgorzelski-o-punkcie-dotyczacym-wlodzimierza-czarzastego-st8883423
Batyra wycieczki do Rosji trzeba rozebrać na czynniki pierwsze. Służby do dzieła, marsz!
Obserwuj wątek
      • no-popis Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 07:23
        to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> ‼️Atak Nawrockiego na marszałka Sejmu❓️RBN ma być o Polsce, a nie o POLOWANIU N
        > A CZARZASTEGO⁉️
        Jeżeli istnieje uzasadnione podejrzenie, że marszałkiem została osoba o powiązaniach z ruskimi to na pewno jest to sprawa Polska a nie o Czarzastym.
        To oczywiste!
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 09:57
          Podejrzenia stwierdzone w taki sam sposób jak ty od lat tworzysz o Tusku. Marszałek jest pod ochroną kontrwywiadowczą i te wszystkie insynuacje Batyra uderzają bezpośrednio w kontrwywiad RP.
        • privus Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 15:08
          Jest to ewidentna odpowiedź prezydenta na politykę marszałka słowami ze znanej rosyjskiej bajeczki - "zajec, ja ci pokażu" :)
          Świadczy to o zupełnym nie przygotowaniu Nawrockiego do roli, jaką przygotował mu PiS. Potwierdza to sięgając do poza konstytucyjnych zagrywek, ponieważ w Konstytucji nie ma żadnego zapisu o jakimkolwiek mechanizmie nadzoru Prezydenta nad Marszałkiem Sejmu, Parlamentem czy poszczególnymi posłami. W tej kwestii Kancelaria Prezydenta dała siana wspomagając go szukaniem korniszona w swych wędrówkach po Saharze.

Nawet na Sylwestra nie strzela się z mokrych kapiszonów, co wie chyba każde dziecko :)
        • bobislaw.borboje "Jeżeli istnieje" 06.02.26, 19:07
          No właśnie, że nie istnieje.
    • privus Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 04.02.26, 11:29
      Podobny pogląd wyraziłem w wątku "Posiedzenie Rady Bezpieczeństwa narodowego".
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 04.02.26, 12:49
        👍
        • niegracz Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 07:01
          różnica jest taka że Prezydent Nawrocki to persona non-grata w Rosji
          to przykład potępienia Nawrockiego przez posła rosyjskiej Dumy
          29.01.2026 10:30
          Депутат Госдумы раскритиковал слова президента Польши о СССР и Холокосте
          a Czarzasty to persona ..grata - mile tm byłby widziany
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 09:59
            > Nawrocki to persona non-grata w Rosji

Przyjmowany z honorami, a teraz dla bajeru niby bez-grata 😅
            • 7natemat11 Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 11:20

> > Nawrocki to persona non-grata w Rosji
              >
              > Przyjmowany z honorami, a teraz dla bajeru niby bez-grata 😅

maskirowka FSB , tak dla zmyłki

----
              sutenerzytrojmiasta.pl/
          • privus Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 15:12
            Jeśli tak, Karol Nawrocki był w stolicy Rosji w 2018 roku

https://scontent-waw2-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/483488995_1227981032031151_4248431726585874987_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296_tt6&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=VNDIPw5frV0Q7kNvwH2pohG&_nc_oc=AdnWqJ-1G8DFdr0fwWw_lNGsZpM7lCJasPGMr-mTDl6J4QdnS4b-o4Wu9QQDjfFUw2nSoMXdjiN3-srXAPV0S8I3&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-waw2-2.xx&_nc_gid=CVMtPuaYSd86Pw1tvlxGog&oh=00_AfsUly3t5fncU3Go3Scqu81-YxEbPpzVJqqzHuMz0UqPcQ&oe=698A853D
            • 7natemat11 Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 16:27
              Batyr , a diewoczki charoszyje i krasiwyje byli u Putinsteina ?

sutenerzytrojmiasta.pl/
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 04.02.26, 19:19
      Czarzasty odpowiada Nawrockiemu.
      Marszałek Włodzimierz Czarzasty chce rozszerzenia agendy posiedzenia Rady Bezpieczeństwa Narodowego o tematy "charakteru kontaktów prezydenta ze środowiskami pseudokibiców" oraz jego pracy w ochronie Grand Hotel Sopot. To reakcja na wtorkową zapowiedź rzecznika prezydenta tvn24.pl/polska/charakter-kontaktow-prezydenta-czarzasty-odpowiada-nawrockiemu-st8884201
    • j-k "Cygan ukradl , a zlodzieja powiesili", - conie ? 04.02.26, 20:57
      i chyba slusznie ?
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: "Cygan ukradl , a zlodzieja powiesili", - con 05.02.26, 01:34
        W publicznie dostępnych materiałach nie daje się wskazać żadnego
        trwałego efektu delegacji, w której Nawrocki pojechał do Moskwy w
        dniach 23–25 lipca 2018 r. wraz z czterema innymi osobami.
        Nie było „produktu” po powrocie: raportu, ustaleń ani wdrożonego
        projektu, a w obiegu pojawiały się informacje, że muzeum nie
        odnalazło w swoich zasobach materiałów dokumentujących tę
        wizytę, gdy o to pytano.
        • privus Re: "Cygan ukradl , a zlodzieja powiesili" 05.02.26, 14:32
          Po szkoleniach w bieżącej aktualizacji zadań świadectw sie nie wydaje :)
    • no-popis Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 06:52

> Batyra wycieczki do Rosji trzeba rozebrać na czynniki pierwsze. Służby do dzieł
      > a, marsz!
      Masz na myśli te Wasze ruskie i tuskowe służby, które prezentuję na foto?
      • bobislaw.borboje Skąd wygrzebałeś 06.02.26, 19:11
        takie ładne zdjęcie Cęckiewicza?
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 10:09
      😅 Na czym opiera się prezydent, wyrażając wątpliwości co do przeszłości marszałka Sejmu? - Pan prezydent przede wszystkim bazuje na ustaleniach, które się pojawiły w przestrzeni medialnej - odparł Leśkiewicz. 😅😅😅
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 10:10

> 😅 Na czym opiera się prezydent, wyrażając wątpliwości co do przeszłości marsza
        > łka Sejmu? - Pan prezydent przede wszystkim bazuje na ustaleniach, kt
        > óre się pojawiły w przestrzeni medialnej
        - odparł Leśkiewicz. 😅😅😅
        tvn24.pl/polska/posiedzenie-rady-bezpieczenstwa-narodowego-rzecznik-prezydenta-odpowiada-wlodzimierzowi-czarzastemu-st8885135
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 12:10
      PiS to nie moja bajka.To zło!!!
      @59Jpiech

·
      1h
      Pan W. Premier Gawkowski jencow nie bierze,nie szczypie sie w jezyk.Chloptasie z tej smiesznej kancelarii Batyra chcieli wojny no to beda ja mieli,chyba dobrze na tym nie wyjda.Mam tylno jedno zastrzezenie do Pana Gawkowskiego,dlaczego medialne presstytuki naz ywa dziennkarzami?

x.com/59Jpiech/status/2019352640103281070?s=20
    • 7natemat11 Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 12:38
      "Wielki Bu" strzela z ucha w areszcie śledczym , Batyr w panice 😁
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 13:15
      W całej tej sprawie chodzi o odmówienie Trumpowi wsparcia w sprawie Nobla. Batyr robi jako wycieraczka.
      • privus Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 05.02.26, 15:52
        Poszedł na ustawkę nie szczędząc niczego ani sobie, ani swemu otoczeniu. Wcześniej mógłby liczyć na Wielkiego Bu. A teraz nawet Kaczyński jest w szpitalu
    • j-k Ale jak ukręci to biczysko- to ty uwazaj na siebie 05.02.26, 15:11
      bo moze je uzyc niezgodnie z tfoimi zamiarami...
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Ale jak ukręci to biczysko- to ty uwazaj na s 05.02.26, 15:43
        j-k napisał:

> bo moze je uzyc niezgodnie z tfoimi zamiarami...

Ja nie mam żadnych zamiarów. 🤡
        • j-k Re: Ale jak ukręci to biczysko- to ty uwazaj na s 05.02.26, 15:49
          > Ja nie mam żadnych zamiarów. 🤡

masz.
          smecic na foro na kazdy mozliwy temat.
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Ale jak ukręci to biczysko- to ty uwazaj na s 05.02.26, 15:51
            To są twoje ukryte zamiary, Herr doktorze 😅
      • bobislaw.borboje Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 08.02.26, 10:07
        RBN to ostatnio była za czasów Pana Siewiery.
        Batyr zrobił z tego chgw-jaki twór, bojówkę medialną? przytułek dla maciorowiczowców? agenturę trupistowską (bo widać, jak to coś realizuje plan Kremla o skłócaniu itp.)?
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr kręci biczysko na samego siebie 08.02.26, 10:11
          Batyr Batorowicz - ostatnio usłyszane 😅

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka