Dodaj do ulubionych

Mamy prezydenta, czy namiestnika?

13.02.26, 10:17
Po tytule nietrudno się domyśleć, kogo i dlaczego akurat tę osobę mam na myśli.
Jednak można iść jeszcze dalej,
Kto jest prezydentem, kto ewentualnie wiceprezydentem, a kto namiestnikiem?

Przypuszczam, że Nawrocki wciągnie coś do nosa, aby mógł trzeźwiej myśleć miejmy nadzieję, że się zorientuje i spróbuje sprawić wrażenie, że jest prezydentem Polski, kraju europejskiego. Amerykanie też przypuszczam, że pomogą Batyrowi takie wrażenie sprawić.
Pisząc Amerykanie mam na myśli nie tylko Amerykanów, ale i Trumpiarzy.
Obserwuj wątek
    • czciborwielki Re: Mamy prezydenta, czy namiestnika? 13.02.26, 17:18
      adam.eu napisał:

> Po tytule nietrudno się domyśleć, kogo i dlaczego akurat tę osobę mam na myśli.
      > Jednak można iść jeszcze dalej,
      > Kto jest prezydentem, kto ewentualnie wiceprezydentem, a kto namiestnikiem?
      >
      > Przypuszczam, że Nawrocki wciągnie coś do nosa, aby mógł trzeźwiej myśleć mie
      > jmy nadzieję, że się zorientuje i spróbuje sprawić wrażenie, że jest prezydente
      > m Polski, kraju europejskiego. Amerykanie też przypuszczam, że pomogą Batyrowi
      > takie wrażenie sprawić.
      > Pisząc Amerykanie mam na myśli nie tylko Amerykanów, ale i Trumpiarzy.

Nawrocki jest krzykliwy ale głupi.
      • privus Re: Mamy prezydenta, czy namiestnika? 13.02.26, 17:28
        Formalnie jest Prezydentem Rzeczypospolitej Polskiej. Problem polega jednak na tym, że został wybrany przez aklamację z nie rzetelne przeliczenie głosów wyborczych. To właśnie rzuca cień na całą jego prezydenturę.
        • perla.roztocza Re: Mamy prezydenta, czy namiestnika? 13.02.26, 17:34
          privus napisał:

> Formalnie jest Prezydentem Rzeczypospolitej Polskiej. Problem polega jednak na
          > tym, że został wybrany przez aklamację z nie rzetelne przeliczenie głosów wybor
          > czych. To właśnie rzuca cień na całą jego prezydenturę.

no tak, bo Tusek i jego zgraja nie chcieli, mimo posiadania władzy, przeliczyć rzetelnie właśnie.
          • privus Re: Mamy prezydenta, czy namiestnika? 13.02.26, 17:54
            Skład PKW wybierany był przez kaczą kamarylę i jej obowiązkiem było rzetelne przeprowadzenie wyborów.
        • obrotowy bzdury 13.02.26, 17:35
          privus napisał:
          > Formalnie jest Prezydentem Rzeczypospolitej Polskiej. Problem polega jednak na
          > tym, że został wybrany przez aklamację za nie rzetelne przeliczenie głosów wybor
          > czych. To właśnie rzuca cień na całą jego prezydenturę.

bzdury
          nie ma zadnego cienia
          nikt nie podwazyl prawdziwosci wyborow

PKW ustalila, ze moga byc pomylki liczace kilka tysiecy glosow.

Nawrocki wygral przewaga KILKUSET tysiecy,
          • privus Re: bzdury 13.02.26, 17:57
            Bezsensowne tłumaczenie. Było tysiące protestów wyborczych, które bez rozpatrzenia zamieciono pod dywan. Ponoć nawet okrzyczana pisia cnota prawdy się nie boi. Tę ponoć cnotę udowodnił Ziobro :)
            • obrotowy nadal bzdury 14.02.26, 18:02
              zmien sobie Sejm, a najlepiej zmien sobie Narod i bedziesz happy.
              • privus Re: nadal bzdury 14.02.26, 18:08
                Twoi już powracają do swojej ojcowizny. Ja jestem u siebie.
                • obrotowy i nadal bzdury 14.02.26, 18:16
                  privus napisał:
                  > Twoi już powracają do swojej ojcowizny. Ja jestem u siebie.

do swojej ojcowizny powiadasz ?

no to jak jezdzisz po Polsce - to pomijaj obszary niebieskie ( PiSich) - bo moga Ci opone w aucie przebic :)
                  .
                  wbdata.pl/wybory-2023-mapy/
                  • privus Re: i nadal bzdury 14.02.26, 18:25
                    Jak widzisz, zapóźnienie cywilizacyjne i gospodarcze zdecydowanie zaznacza się na tych mapach.
    • obrotowy Tusk for President ? 13.02.26, 17:32
      przeciez to jusz bylo...

Bodajze w roku 2005 - jesli dobrze pamietam...
      • privus Re: Tusk for President ? 13.02.26, 17:59
        Konkretnie, co było, bo działo się wiele i nic nie miało wspólnego z tematem wątku?
    • boggi_dan Re: Mamy prezydenta, czy namiestnika? 13.02.26, 17:39
      adam.eu napisał:

> Po tytule nietrudno się domyśleć, kogo i dlaczego akurat tę osobę mam na myśli.
      > Jednak można iść jeszcze dalej,
      > Kto jest prezydentem, kto ewentualnie wiceprezydentem, a kto namiestnikiem?
      >
      > Przypuszczam, że Nawrocki wciągnie coś do nosa, aby mógł trzeźwiej myśleć mie
      > jmy nadzieję, że się zorientuje i spróbuje sprawić wrażenie, że jest prezydente
      > m Polski, kraju europejskiego. Amerykanie też przypuszczam, że pomogą Batyrowi
      > takie wrażenie sprawić.
      > Pisząc Amerykanie mam na myśli nie tylko Amerykanów, ale i Trumpiarzy.
      >
      > Coraz gorzej z tobą Adamie. Wyrastasz na czołowego hejtera tego forum. Zawsze mówię jak dopadnie starość to trzeba się oddać pampersowi i zakończyć pisanie. Kiedyś miałeś klasę teraz ci zostały kredki. Żałosne.
      • privus Re: Mamy prezydenta, czy namiestnika? 13.02.26, 18:00
        A coś ba temat?
      • adam.eu Re: Mamy prezydenta, czy namiestnika? 14.02.26, 17:56
        "Coraz gorzej z tobą Adamie. Wyrastasz na czołowego hejtera tego forum. Zawsze mówię jak dopadnie starość to trzeba się oddać pampersowi i zakończyć pisanie. Kiedyś miałeś klasę teraz ci zostały kredki. Żałosne."

Mam do Ciebie prośbę. Możesz wpaść na wątek Twojego przyjaciela, bo tamten wątek według autora nie jest dla mnie? Ale Ty na "moją starość" napiszesz mi, o co tam chodzi?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,179779065,179779065,Tylko_dla_inteligentnych_Polakow.html?p=179779065

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka