Dodaj do ulubionych

Prokuratura wzywa Batyra

11.03.26, 13:22
Pan prokurator chce przesłuchać domniemanego prezydenta pisiątek, nareszcie ku ich uciesze będzie mógł rozwiać niektóre wątpliwości jakich cała masa gromadzi się wokół jego osoby. Już widzę jak batyrowcy się cieszą.
Ja rownież się cieszę i nadal czekam na proces jaki pan Podtrampek obiecał wytoczyć redaktorom ONETu

wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32652433,prokuratura-chce-przesluchac-karola-nawrockiego-zwrocono-sie.html#s=amtp_pnHP_related
Najwyższy czas
Obserwuj wątek
    • j-k Vidze, prokuratorskie kundelki na zlecenie Zurka 11.03.26, 17:28
      dalej probuja gryzc po kostkach - ale... ponad 2 lata minelo - a ciagle efektow brak...

A moze tylko o szum medialny chodzi ?
      • x2468 Re: Vidze, prokuratorskie kundelki na zlecenie Zu 11.03.26, 17:39
        2 lata minęło a ja nadal nie widzę pozwu Batyra przeciwko redaktorom ONETu a obiecał go złożyć zaraz po wyborach.
        • j-k Re: Vidze, prokuratorskie kundelki na zlecenie Zu 11.03.26, 18:03
          x2468 napisał:
          > 2 lata minęło a ja nadal nie widzę pozwu Batyra przeciwko redaktorom ONETu a ob
          > iecał go złożyć zaraz po wyborach.

doszedl do wniosku, ze im daruje - bo byla to glupota o niskiej szkodliwosci spolecznej ?

ja optuje za tym, ze Platfusia prokuratura bedzie problem mieszkania Nawrockiego walkowac do wyborow

- bo w koncu o to chodzi...
          • x2468 Re: Vidze, prokuratorskie kundelki na zlecenie Zu 11.03.26, 18:17
            Boi się skunks.
            • j-k niekoniecznie 11.03.26, 18:22
              x2468 napisał:
              > Boi się skunks.

Niekoniecznie.

Rownie dobrze - moze kalkulowac - ze ta przepychanka z ONET-em wizerunkowo mu sie nie oplaci.

w koncu Prezydent Panstwa powinien byc "PONAD TO" i drobiazgi sobie odpuszczac.

• wielki-bu-4321 Re: Prokuratura wzywa Batyra 11.03.26, 17:49
      Ale co sobie popływał tym m/s "Statek Miłości" to jego ale teraz przyszedł czas zapłacenia faktury , z odsetkami.
      A i ślubna najpewniej dowie się tego , owego i jeszcze czegoś oraz że cośtamcośtam.
      www.youtube.com/@okiemwiejskiego/videos
      • x2468 Re: Prokuratura wzywa Batyra 12.03.26, 14:33
        Tym razem prokurator ma na tapecie "intensywną politykę miłości" podtrampka Batyra, będą pytać z kim i jak intensywnie ja uprawiał i z jakimi puciami.
    • privus Re: Prokuratura wzywa Batyra 12.03.26, 21:58
      Czas najwyższy powyjaśniać te sprawy.
    • mazala2 Re: Prokuratura wzywa Batyra 12.03.26, 22:20
      Święte prawo Prokuratury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka