Dodaj do ulubionych

Taki off top. "Pies" i "Ryj" zbanowani?

05.05.26, 23:24
Od jakiegoś czasu ich nie widzę i ich stylu pisania pod innym nick'iem nie rozpoznaję...
Obserwuj wątek
    • negativum Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" zbanowani? 06.05.26, 01:26
      Się zbieram do nakazu sądowego, + 10 klocków na dzieci. A może i 100 klocków.
      Pomimo próśb nie otrzymałem od Agory wyjaśnień. Złożą te przed Sądem. Tam już będą musieli. I tak trzeba traktować tę gadzinę,
      • hana2 Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 06.05.26, 18:22
        Już chyba pisałam, że będzie ciekawie oglądać jak bronisz w sądzie prawa do swobodnego pisania inwektyw na temat ematek.
        • boggi_dan Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 06.05.26, 20:47
          hana2 napisała:

> Już chyba pisałam, że będzie ciekawie oglądać jak bronisz w sądzie prawa do swo
          > bodnego pisania inwektyw na temat ematek.
          Pomijając co napisał i kto go zakapował dwa razy. To ematki nie są takie idealne. Większości mają problemy ze sobą i nienawidzą facetów. Byś się zdziwiła kto moderuje teraz tamto forum.
        • sverir Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 07.05.26, 05:53
          "Już chyba pisałam, że będzie ciekawie oglądać jak bronisz w sądzie prawa do swobodnego pisania inwektyw na temat ematek."

Co nie zmienia faktu, że agora przyznaje sobie jednostronne prawo do interpretacji regulaminu, banuje i jeśli chcesz wiedzieć dlaczego, sama musisz się upominać o uzasadnienie.
          Mnie zbanowali na "głównym", bo - jak się dowiedziałem - nie mogę napisać użytkownikowi, że jest propagandzistą Putina:)
        • negativum Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 07.05.26, 15:57
          hana2 napisała:

> Już chyba pisałam, że będzie ciekawie oglądać jak bronisz w sądzie prawa do swo
          > bodnego pisania inwektyw na temat ematek.

Sądu RP się nie boję. Dochodzić będę swojego, a nie jakiś ematek. Jak ematki mają coś do mnie, to do sądu.
          Dałem ci słowo, że nie będę pisał o rzeczach, o któryś mnie poinformowała, wbrew memu życzeniu. To są twe osobiste sprawy i nie wchodzi mi w to wnikać.

Kasy od Agory nie chcę. Przyda się dzieciom z Hospicjum (we WRO działała Czerska, co za ironiczna nazwa :) Dostaną coś więcej, niżli serduszko.
          hospicjum.wroc.pl/kontakt/
          Smuto mi jest to pisywać, ale ŻŁE kobiety, obojętnie gdzie (nawet na emamie) trzeba traktować z glana. I nie ma, że boli. Taki zły chyba nie jestem. Koty do mnie lgną, dziś usiadła mi sroka na ręce. Gołębi nie lubię, prócz sierpówek. Ale za nie biorą się sokoły. Jak gaworzyły jeszcze miesiąc temu tak cicho.

Taki sokolik jest herbem Ukrainy. Potrafi się rozpędzić nawet do 400 km/h. I gołębi ubywa. U mnie na dzielni dwie parry ją zaaprobowały. Rok temu jedna gnieździła się na parapecie na 9 piętrze. Sokoły są ptakami skalnymi. Blokowisko to ich naturalny teren.
          • hana2 Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 07.05.26, 19:23
            "Dałem ci słowo, że nie będę pisał o rzeczach, o któryś mnie poinformowała, wbrew memu życzeniu."

To fajnie, bo zdarzało ci się przenosić wiadomości z prywatnego forum. Rozmawialiśmy kilka razy na poczcie. Ale nie sądziłam, że będziesz potem obwieszczał publicznie, że coś wiesz, ale nie napiszesz. Bardzo szlachetnie z twojej strony. I jak tu cię nie lubić.
            • negativum Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 07.05.26, 20:22
              hana2 napisała:

> "Dałem ci słowo, że nie będę pisał o rzeczach, o któryś mnie poinformowała, wbr
              > ew memu życzeniu."
              >
              > To fajnie, bo zdarzało ci się przenosić wiadomości z prywatnego forum. Rozmawia
              > liśmy kilka razy na poczcie. Ale nie sądziłam, że będziesz potem obwieszczał pu
              > blicznie, że coś wiesz, ale nie napiszesz. Bardzo szlachetnie z twojej strony.
              > I jak tu cię nie lubić.

Wiem i o tym nie napiszę. Dałem ci słowo. Nie wiem za co mnie nie lubisz, bo nie gryzę. Twoja sprawa.
              Jesteś mi obca.
              • boggi_dan Re: Taki off top. 07.05.26, 20:33
                negativum napisał:

> hana2 napisała:
                >
                > > "Dałem ci słowo, że nie będę pisał o rzeczach, o któryś mnie poinformował
                > a, wbr
                > > ew memu życzeniu."
                > >
                >
                > > I jak tu cię nie lubić.
                >
                > Wiem i o tym nie napiszę. Dałem ci słowo. Nie wiem za co mnie nie lubisz, bo ni
                > e gryzę. Twoja sprawa.
                > Jesteś mi obca.
                >
                > W tam nie bądź taki zadziorny. Palnąłeś głupotę i trzeba było odcierpieć. Czasami trzeba się ugryź w język. Ludzie czytają to forum i meldują. Byłeś w ZOMO byłeś w ORMO, teraz jesteś za Platformą. O Ciebie nikt się martwił. Ja w sumie do Psa i Ryja nic nie miałem. Ryj był starszym człowiekiem i szkoda mi było. Stachu nie pisze niewiadomo co z nim. Ogólnie to pani K. wyczyściła wątek. Ludzie listy piszą.

>
                • negativum Sokół 07.05.26, 21:21
                  boggi_dan napisał:

www.youtube.com/shorts/FjdAyWYdTfg
                  www.youtube.com/shorts/FjdAyWYdTfg
                  taki ukraiński tryzub.
                  • negativum Re: Sokół 07.05.26, 21:57
                    negativum napisał:

> boggi_dan napisał:
                    >
                    > www.youtube.com/shorts/FjdAyWYdTfg
                    > www.youtube.com/shorts/FjdAyWYdTfg
                    > taki ukraiński tryzub.

Na dzielni rozbestwiły się gołębie. Wystarczyła para tych ptaków. I spokój. To ptaszysko potrafi osiągać 400km/h.
                    • boggi_dan Re: Sokół 07.05.26, 22:55
                      negativum napisał:

> negativum napisał:
                      >
                      > > boggi_dan napisał:
                      > >
                      > > www.youtube.com/shorts/FjdAyWYdTfg
                      > > www.youtube.com/shorts/FjdAyWYdTfg
                      > > taki ukraiński tryzub.
                      >
                      > Na dzielni rozbestwiły się gołębie. Wystarczyła para tych ptaków. I spokój. To
                      > ptaszysko potrafi osiągać 400km/h.
                      >
                      > Ładne. U mnie stado gołębi dokarmiają dwie aktywistki. Nie mogliśmy zrobić kiedyś przeglądu dachu. Bo mają gniazda lęgowe. Ludzie wyrzucają chleb i to w dużych ilościach. One dokarmiają je ziarnem przy śmietniku, a reszta co grzebie to chlebem. Wszystko zafajdane. Pod spodem jest luka i wyłażą tam do śmieci i grzebią. Nie mają naturalnych wrogów. Koty się nie chcą. Kiedyś była kuna i lis. Ale rozjechali je samochodami.
                      >
                      • boggi_dan Re: Sokół 07.05.26, 22:57
                        Koty się nie chcą tego chwycić.
                        • hana2 Re: Sokół 07.05.26, 23:05
                          "Koty się nie chcą tego chwycić"

Może te koty to też aktywiści.
                      • negativum Re: Sokół 07.05.26, 23:29
                        boggi_dan napisał:

> negativum napisał:
                        >
                        > > negativum napisał:
                        > >
                        > > > boggi_dan napisał:
                        > > >
                        > > > www.youtube.com/shorts/FjdAyWYdTfg
                        > > > www.youtube.com/shorts/FjdAyWYdTfg
                        > > > taki ukraiński tryzub.
                        > >
                        > > Na dzielni rozbestwiły się gołębie. Wystarczyła para tych ptaków. I spokó
                        > j. To
                        > > ptaszysko potrafi osiągać 400km/h.
                        > >
                        > > Ładne. U mnie stado gołębi dokarmiają dwie aktywistki. Nie mogliśmy zrobi
                        > ć kiedyś przeglądu dachu. Bo mają gniazda lęgowe. Ludzie wyrzucają chleb i to w
                        > dużych ilościach. One dokarmiają je ziarnem przy śmietniku, a reszta co grzebi
                        > e to chlebem. Wszystko zafajdane. Pod spodem jest luka i wyłażą tam do śmieci i
                        > grzebią. Nie mają naturalnych wrogów. Koty się nie chcą. Kiedyś była kuna i li
                        > s. Ale rozjechali je samochodami.
                        > >

Są i u mnie lisy, i wilki. Ale para sokołów rozwala wszystko. Te polują głównie na ptaki. I są skuteczne.
                        Koty stały się leniwe. Wypasione. Para sokołów robi swoje. Filmiku nie mam,, bo ciężko go zarejestrować. Filmowałeś komórką coś co się porusza tylko 400 km/h?
                        www.youtube.com/shorts/Kc5RJ-jeGPo
                        Są u mnie sokoły . Jedna para, ale trzebią gołębie

• negativum Re: Sokół 07.05.26, 23:42
                          Putin jest idiotą. Ani Ukrainy, ani Polski nie da się zawładnąć.
                        • negativum Re: Sokół 07.05.26, 23:59
                          www.youtube.com/shorts/eMvmPPhC7_Y
      • bobislaw.borboje Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 06.05.26, 21:05
        > Się zbieram do nakazu sądowego,

Znaczy, zamkną Cię?
        • negativum Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 07.05.26, 16:00
          bobislaw.borboje napisała:

> > Się zbieram do nakazu sądowego,
          >
          >
          > Znaczy, zamkną Cię?

Może :)
    • no-popis Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" zbanowani? 06.05.26, 05:41
      don.kichote napisał:

> Od jakiegoś czasu ich nie widzę i ich stylu pisania pod innym nick'iem nie rozp
      > oznaję
      Zauważyłem ale nie udało mi się zaobserwować ich nowych nicków a więc powody muszą być inne.
    • x2468 Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" zbanowani? 06.05.26, 11:31
      "Ryj" miał dość tutejszego bydła i pożegnał się wpisem na tym forum. Jak widać chłop ma honor i dotrzymuje słowa w przeciwieństwie do kreatur w rodzaju ludzika którzy wielokrotnie zapowiadali i nigdy danego zobowiązania nie dotrzymywali.
      Co do "Psa" to nic nie wiem, pewnie padł ofiara ciemnogrodu.
      • no-popis Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 06.05.26, 12:12
        x2468 napisał:

> "Ryj" miał dość tutejszego bydła i pożegnał się wpisem na tym forum. Jak widać
        > chłop ma honor i dotrzymuje słowa w przeciwieństwie do kreatur w rodzaju ludzik
        > a którzy wielokrotnie zapowiadali i nigdy danego zobowiązania nie dotrzymywali.
        > Co do "Psa" to nic nie wiem, pewnie padł ofiara ciemnogrodu.
        >
        Masz świadomość, że ujawniłeś swoje kompleksy wobec mnie i Twoją krańcową patologię społeczną i zrutą przez noeidane życie psychikę socjopaty?
      • sverir Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 06.05.26, 14:44
        ""Ryj" miał dość tutejszego bydła[...]"

Ryj sam śmiecił tak wątki, że nawet yoma go uciszała niejednokrotnie.

• don.kichote O właśnie. Yomy taż nie widać... 06.05.26, 16:13
          sverir napisał:

> Ryj sam śmiecił tak wątki, że nawet yoma go uciszała niejednokrotnie.
          • x2468 Re: O właśnie. Yomy taż nie widać... 06.05.26, 18:09
            Nie on jeden śmiecił, są tu o wiele więksi nietykalni smieciarze.
            • sverir Re: O właśnie. Yomy taż nie widać... 06.05.26, 20:32
              "Nie on jeden śmiecił, są tu o wiele więksi nietykalni smieciarze."

Jest ktoś tutaj nietykalny? Nie zauważyłem.
    • no-popis Re: Taki off top : czandra 06.05.26, 12:29
      Też zniknął.
      • sverir Re: Taki off top : czandra 06.05.26, 14:44
        Czandra zdaje się znudził:)
        • no-popis Re: Taki off top : czandra 07.05.26, 05:59
          sverir napisał:

> Czandra zdaje się znudził:)
          Obraził się na moderację.
    • qwardian Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" zbanowani? 06.05.26, 21:18
      Niech dadzą znak życia. Czandra to z pewnością duplikat, ale Ryj z Psem są autentyczni..
      • bobislaw.borboje Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 06.05.26, 21:46
        Dobrze gada. Duplikat polisch chama.
    • storima Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" zbanowani? 07.05.26, 21:26
      Jureek, Obywatel, Weteran Czasu, Margit, Hopryna, Venus, Emeryt, Boblebowski
      to kolejne aktywne niegdyś forumki i forumowicze.
      • hana2 Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 07.05.26, 22:41
        Yoma - wyrazista osobowość. Jeszcze pamiętam Haen czy Hean jego wątki przyciągały ludzi.
      • ta Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" 07.05.26, 23:24
        Sprostuję.
        Poprawnie nick uczestniczki także tego forum brzmiał horpyna4.
        O Jej odejściu poinformowała yoma.

Zmarła była kulturalnym, taktownym i mądrym dyskutantem o szerokiej wiedzy i wielu zainteresowaniach.
        Nie wdawała się nigdy w żadne przepychanki w kisielu, miała własne zdanie.
        Z sympatią wspominam osobę, która wiedziała do czego służą fora.
    • prze.nick Re: Taki off top. "Pies" i "Ryj" zbanowani? 08.05.26, 01:11
      nie ma też od jakiegoś czasu adminki samowykrywacz kłamstw/haga czeka/ łowca ruskich trolli

he he, straszyła mnie publicznie ABW ale potem posegregowała wątek
      to była mistrzyni wycinanek forumowych :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka