pies.na.czarnych 21.07.26, 19:22 Pisi gryzo siem 😅 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis to dobra wiadomość 21.07.26, 19:52 pies.na.czarnych napisała: > Pisi gryzo siem 😅 > > I bardzo dobrze! Upadek POPiSu nastąpi jak jeden z tych szkodników zacznie upadać. Mnie jest obojętne który. Może to być PiS jako pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: to dobra wiadomość 21.07.26, 19:53 I gdzie ty się podziejesz bidaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: to dobra wiadomość 21.07.26, 19:55 pies.na.czarnych napisała: > I gdzie ty się podziejesz bidaku :) Będę tu gdzie jestem czyli w świecie normalnych i zdrowych psychicznie i społecznie ludzi. Gdzie Ty się podziejesz bez PiSu czy bez mocodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: to dobra wiadomość 22.07.26, 11:42 no-popis napisała: > Gdzie Ty się podziejesz bez PiSu czy bez mocodawcy. Przefarbuje się i pójdzie na żebry pod kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jako suka.na.czarno - lepiej zeby 22.07.26, 18:19 ustawil sie przed cmentarzem - bedzie skutecznie odstraszac - by sie tam polozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: to dobra wiadomość 22.07.26, 18:23 taziuta napisał: > no-popis napisała: > > > Gdzie Ty się podziejesz bez PiSu czy bez mocodawcy. > > Przefarbuje się i pójdzie na żebry pod kościół. Będzie walił w Ukrainę czyli to co robi dla dobra Putina na tym forum- wystarczy poczytać jego wypowiedzi na temat Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wszyscy sie tylko jego czepiają... 22.07.26, 18:43 no-popis napisała: > Będzie walił w Ukrainę czyli to co robi dla dobra Putina na tym forum- wystarcz > y poczytać jego wypowiedzi na temat Ukrainy. > wszyscy sie tylko jego czepiają... - a nikt nie czepia sie Jorla, ktory otwarcie deklaruje rosyjskie pochodzenie i nienawisc do Ukraincow... Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: wszyscy sie tylko jego czepiają... 23.07.26, 07:46 j-k napisał: > no-popis napisała: > > Będzie walił w Ukrainę czyli to co robi dla dobra Putina na tym forum- wy > starcz > > y poczytać jego wypowiedzi na temat Ukrainy. > > > > > wszyscy sie tylko jego czepiają... > > - a nikt nie czepia sie Jorla, ktory otwarcie deklaruje rosyjskie pochodzenie i > nienawisc do Ukraincow... Who is that Jorla? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: wszyscy sie tylko jego czepiają... 23.07.26, 15:40 no-popis napisała: > j-k napisał: > > > wszyscy sie tylko jego czepiają... - a nikt nie czepia sie Jorla, ktory otwarcie deklaruje rosyjskie pochodzenie i nienawisc do Ukraincow... > Who is that Jorla? Taki jeden Rusek z forum Świat. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: wszyscy sie tylko jego czepiają... 23.07.26, 17:19 j-k napisał: > wszyscy sie tylko jego czepiają... > > - a nikt nie czepia sie Jorla, ktory otwarcie deklaruje rosyjskie pochodzenie i > nienawisc do Ukraincow... O, przepraszam. Ja się czepiałem regularnie jak jeszcze na forum Świat zaglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisi gryzo siem 😅 21.07.26, 19:54 Fundacja Polska Łączy jest prowadzona przez małżonkę pana Kacpra Płażyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Pisi gryzo siem 😅 21.07.26, 21:19 PISi się gryzom, ale Ty jako Pies z Buldogiem już nie. Macie wspólnego wroga i wspólnego patrona, Batyra. On Was jednoczy w walce z Ukraińcami. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 21.07.26, 21:31 Spadaj storima na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 18:25 pies.na.czarnych napisała: > Spadaj storima na drzewo! Storima? Adaś jest Storima? Tobie już kompletnie odbija. Widać zarzuty Storima były trafne, Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 18:53 no-popis napisała: > pies.na.czarnych napisała: > > > Spadaj storima na drzewo! > > Storima? Adaś jest Storima? > Tobie już kompletnie odbija. Widać zarzuty Storima były trafne, > > Ten sam styl pisania. Te same poglady. To samo słownictwo zaczerpnięte z przedwojennych podręczników. :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisi gryzo siem 😅 23.07.26, 07:57 pies.na.czarnych napisała: > no-popis napisała: > > > pies.na.czarnych napisała: > > > > > Spadaj storima na drzewo! > > > > Storima? Adaś jest Storima? > > Tobie już kompletnie odbija. Widać zarzuty Storima były trafne, > > > > > > Ten sam styl pisania. Te same poglady. To samo słownictwo zaczerpnięte z przedw > ojennych podręczników. :) Co za silny argument. Jaka brawurowa obrona :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisi gryzo siem 😅 23.07.26, 07:47 adam.eu napisał: > PISi się gryzom, ale Ty jako Pies z Buldogiem już nie. > Macie wspólnego wroga i wspólnego patrona, Batyra. Odlot Adasia! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 21.07.26, 21:36 Ten gostek wie jak rozwiązać problem pisu 😅 x.com/Hanna64556159/status/2079615934902272429?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisi gryzo siem 😅 23.07.26, 07:58 pies.na.czarnych napisała: > Ten gostek wie jak rozwiązać problem pisu 😅 x.com/Hanna64556159/status/2079615934902272429?s=20 To medialny klown. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Pisi gryzo siem 😅 21.07.26, 21:38 "I bardzo dobrze! Upadek POPiSu nastąpi jak jeden z tych szkodników zacznie upadać. Mnie jest obojętne który. Może to być PiS jako pierwszy." ...i co to będzie? POPiS odpadnie i do władzy dorwie się trzygłowa Konfederacja - no niech tam... :) ...i co takiego oni zrobią, że dla Polski i społeczeństwa będzie lepiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 05:32 eriko napisała: > "I bardzo dobrze! Upadek POPiSu nastąpi jak jeden z tych szkodników zacznie upa > dać. Mnie jest obojętne który. Może to być PiS jako pierwszy." > > ...i co to będzie? > POPiS odpadnie i do władzy dorwie się trzygłowa Konfederacja - no niech tam... > :) > ...i co takiego oni zrobią, że dla Polski i społeczeństwa będzie lepiej??? Nie wiem. Wiem natomiast, że POPiS nic dobrego, wręcz odwrotnie, już dla polski nie zrobi. Od czasu kiedy mam ten nick to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 10:18 no-popis napisała: > Nie wiem. Wiem natomiast, że POPiS nic dobrego, wręcz odwrotnie, już dla polski > nie zrobi. > Od czasu kiedy mam ten nick to wiem. > Nie wiesz... Jest rozsądnie kupować kota w worku? Według ciebie co byłoby dobre dla kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisi gryzo siem 😅 23.07.26, 07:59 eriko napisała: > no-popis napisała: > > Nie wiem. Wiem natomiast, że POPiS nic dobrego, wręcz odwrotnie, już dla > polski > > nie zrobi. > > Od czasu kiedy mam ten nick to wiem. > > > > Nie wiesz... > Jest rozsądnie kupować kota w worku? > Według ciebie co byłoby dobre dla kraju :) Tak, to na pewno byłoby dobre dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 11:47 eriko napisała: > ...i co to będzie? > POPiS odpadnie i do władzy dorwie się trzygłowa Konfederacja - no niech tam... > :) > ...i co takiego oni zrobią, że dla Polski i społeczeństwa będzie lepiej??? To nie jest ich zmartwienie. Zrobią wszystko żeby im było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 21.07.26, 21:44 Nowy sondaż partyjny. Pierwszy raz uwzględniono Rozwój Plus Mateusza Morawieckiego tvn24.pl/polska/nowy-sondaz-partyjny-pierwszy-raz-uwzgledniono-rozwoj-plus-mateusza-morawieckiego-st9152549 Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Pisi gryzo siem 😅 21.07.26, 23:30 Morawiecki już przez 8 lat pitolił o rozwoju i wyszło z tego zero. Ale wiadomo... dalsze jego pitolenie ciemny lud, który docenił Jacek Kurski - kupi to. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 05:36 eriko napisała: > Morawiecki już przez 8 lat pitolił o rozwoju i wyszło z tego zero. Podobnie jak przeciwna strona tego duopolu np projekt Sieć Badawcza Łukasiewicz. Niue chcę dyskytować kto mniej a kto więcej kradł z ponad 20 letnich rządów POPiSu. Kto więcej zrobił a raczej kto więcej zepsuł. POPiS musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 10:26 no-popis napisała: > eriko napisała: > > > Morawiecki już przez 8 lat pitolił o rozwoju i wyszło z tego zero. > Podobnie jak przeciwna strona tego duopolu np projekt Sieć Badawcza Łukasiewicz > . > Niue chcę dyskytować kto mniej a kto więcej kradł z ponad 20 letnich rządów POP > iSu. Kto więcej zrobił a raczej kto więcej zepsuł. > POPiS musi odejść! > To złodziei chcesz zastąpić potencjalnymi złodziejami? Przysłowia mądrościom narodów: okazja czyni złodzieja. Panowie Mentzen i Bosak już zaprezentowali jak potrafią cwaniaczyć dla swoich korzyści, a Braun to zupełny odlot w inny styranizowany świat. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 21.07.26, 23:55 Aktualna sytuacja w PiS. 🥊🥋🤠 x.com/MikiWrobelek_/status/2079626469781676440?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
buldogkolejnyban Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 10:57 Super. Do niego pasuje idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 01:29 Po prostu kaczor da ciała wiatrom nawet we własnej prywatnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 05:37 privus napisał: > Po prostu kaczor da ciała wiatrom nawet we własnej prywatnej partii. O co Ci chodzi? Piłeś nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 10:51 Lepszy byłby forumowy pro-pis.:) Robert Mazurek ujawnia. Kandydatem prawicy na premiera, po długich i wyczerpujących negocjacjach z Pałacem Prezydenckim, ma zostać Zbigniew Bogucki. Karol Nawrocki osobiście pobłogosławił tę kandydaturę w porozumieniu z innymi środowiskami prawicowymi. Teraz trzeba pracować na jak najlepszy wynik wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldogkolejnyban Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 11:07 To wygląda na rytualny akt dobicia prezesa przez jego sojuszników. Jak w finale "Czasu Apokalipsy", nawet pewne wizualne podobieństwo prezesa do Brando jest. Odpowiedz Link Zgłoś
buldogkolejnyban Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 10:54 Ja bym ich wysłał do Zelenskiego. Tam jest to samo, złodziejstwo i porachunki bratwy, i będą do siebie pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 22.07.26, 18:05 OBAJTEK PODPISAŁ❗️Bochenek skłamał | Zarzuty za fałszowanie wyborów | Czarnek liczy na RAZEM Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 23.07.26, 09:08 Komitet Centralny PiS jest zaniepokojony 🥲 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 23.07.26, 09:13 Nie chce być złośliwy, ale czy w tym pospiesznie skasowanym tweecie Michał Dworczyk porównuje swoich „kolegów” z partii do komunistów, a władze partii które wydały oświadczenie do oświadczeń wydawanych przez KC PZPR? 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 23.07.26, 14:22 D-Day x.com/59Jpiech/status/2080232529139728578?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 23.07.26, 17:39 No i już po spotkaniu. Emocje jak na rybach… 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi gryzo siem 😅 23.07.26, 19:23 Tusk jak zwykle celnie. :) "Tak walczą o jedność partii, że kamień na kamieniu nie zostanie". Odpowiedz Link Zgłoś