Dodaj do ulubionych

Chajzer u Wojewódzkiego

05.09.26, 18:44
Wojewódzki przekonywał, że Karol Nawrocki nie jest jego prezydentem, bo na niego nie głosował.

Jest też twoim prezydentem. (...) Masz polski paszport? Pokolenia walczyły o demokrację w Polsce. Rozbiory, powstanie warszawskie, Solidarność... Ludzie życie oddawali za to, żebyś mógł pójść na wybory, Kuba!

– podkreślił Chajzer.

Mogłem pójść na wybory i mogę się nie zgodzić z wolą większości, bo jestem solistą i indywidualistą

– przekonywał Wojewódzki.

Tak, ale to jest twój prezydent

– nie odpuszczał Chajzer.

Okej, to jest prezydent tego kraju, ale nie jest moim prezydentem

– mówił gwiazdor TVN.

No, to zmień obywatelstwo...

– zaproponował Chajzer i wyraził przekonanie, że prezydent Karol Nawrocki będzie sprawował swoją funkcję także w kolejnej kadencji. Odważny gość. wpolityce.pl/polityka/ostre-spiecie-wojewodzkiego-z-chajzerem-poszlo-o-nawrockiego,244451
Obserwuj wątek
    • mazala2 Re: Chajzer u Wojewódzkiego 05.09.26, 19:14
      W postawie Kuby nie ma niczego co by było nie do przewidzenia. Poznałem Kubę przed laty na plaży w Rowach. Był wtedy rozpuszczonym, nieznośnym smarkaczem.
    • negativum Re: Chajzer u Wojewódzkiego 05.09.26, 19:34
      Żyd został zmasakrowany przez Żyda… :)
      • mazala2 Re: Chajzer u Wojewódzkiego 05.09.26, 19:57
        Puławianie z Natolinczykami nadal walczą o władzę.
        • boggi_dan Re: Chajzer u Wojewódzkiego 05.09.26, 20:37
          Ech. Cała prawda o mainstreamowych dziennikarzach PRL-bis (III RP):
          Kłamać całą dobę, manipulować, skłócać, napuszczać jednych na drugich i tak dalej, a może Polacy nie zauważą inflacji, bezrobocia, pustki w budżecie państwa, drastycznie malejących wpływów VAT, mafijnych wpływów, bezprawia, tumiwisizmu prokuratorów i sędziów oraz innych poważnych niebezpieczeństw.
          Zresztą, głosująca większość wybrała nam takich rządzących, a teraz albo się do tego nie przyznają, albo bez mrugnięcia okiem zaprzeczają skrzeczącej rzeczywistości.

• negativum Re: Chajzer u Wojewódzkiego 05.09.26, 20:49
            To nie jest o dziennikarzach.
            Chajzer okazał się Polakiem. Tysiące Semitów, czy Muzułmanów umierali za Polskę.
            Kuba pozostanie Kubą.

Język hebrajski: Imię pochodzi od słowa aqeb (pięta) lub zwrotu Ya'aqov.
          • mazala2 Re: Chajzer u Wojewódzkiego 05.09.26, 20:52
            boggi_dan napisał:

> Ech. Cała prawda o mainstreamowych dziennikarzach PRL-bis (III RP):
            > Kłamać całą dobę, manipulować, skłócać, napuszczać jednych na drugich i tak dal
            > ej, a może Polacy nie zauważą inflacji, bezrobocia, pustki w budżecie państwa,
            > drastycznie malejących wpływów VAT, mafijnych wpływów, bezprawia, tumiwisizmu p
            > rokuratorów i sędziów oraz innych poważnych niebezpieczeństw.
            > Zresztą, głosująca większość wybrała nam takich rządzących, a teraz albo się do
            > tego nie przyznają, albo bez mrugnięcia okiem zaprzeczają skrzeczącej rzeczywi
            > stości.
            >

„Ludzie słowa” wykonują pracę za którą chlebodawcy im płacą. Nie ma, moim zdaniem, jeszcze miejsca na wyrażanie opinii i komentarzy wybiegających poza obszar wyznaczony w Magdalence.
            Duopolu kres nie nastanie ale zmieni się z czasem obsada personalna zgodnie z politycznymi ustaleniami rosyjsko - amerykański zarysowanymi w nowej dyrektywie bezpieczeństwa USA przedstawionej przez Prezydenta Trumpa
            • negativum Re: Chajzer u Wojewódzkiego 05.09.26, 20:54
              Putina mam w rzyci…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka