Dodaj do ulubionych

Barierki uderzyły w Jaguara

21.09.26, 11:59
Barierki uderzyły w Jaguara. Taki przekaz byłby za czasów niedawno słusznie minionych.

31-letnia Kinga, córka byłego prezydenta Andrzeja Dudy, miała wypadek. Kierowany przez nią Jaguar wpadł w poślizg na S7 i uderzył w bariery energochłonne.
tvn24.pl/kielce/szewce-kolo-kielc-kinga-duda-miala-wypadek-uderzyla-jaguarem-w-bariery-na-s7-st9246727

Obserwuj wątek
    • asia-loi Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 12:43
      Nie jestem kierowcą, więc zapytam. A gdyby zwykły szarak tak zrobił, to też skończyłoby się na pouczeniu czy dostałby mandat i punkty karne?
      • manhu Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 15:00
        1. Obawiam się że tak. Prawo sprzyja bandytom drogowym (np. kierowca mało co nie zabija pieszej na chodniku - uratował ją znak - za co pkt karne i 500 zł mandatu, bo nikomu nic się nie stało). Itp (gdy kierowca coś zniszczy, np. komuś ogrodzenie to płaci OC zamiast on).

2. Skąd miała kasę na "luksusowego Jaguara"? Bo prezydent Polski zarabia marnie i ma na utrzymaniu żonę zarabiającą 0, owszem niemal za wszystko płaci Kancelaria Prezydenta, ale to nadal niewielkie kwoty, przecież nie dawał jej 10 tys kieszonkowego).
        • hordol skandal 21.09.26, 15:06
          skąd miała kasę na jaguara?
        • perla.roztocza Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 15:29
          manhu napisał:

> 2. Skąd miała kasę na "luksusowego Jaguara"?

straszne, mężatka 30+ pracuje w dobrej kancelarii prawnej i jeździ jaguarem.
          Toż to największa afera, przebijająca Kłodzko i szpital południowy, nie mówią o katastrofalnym zadłużeniu Polski właśnie.
          • hordol Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 15:43
            masakra.jezdzi jaguarem.trzeba to wyjaśnic.
            detektyw manhu na tropie :-)
        • tapatik Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 22:42
          Może to przekładka z anglika, a Ty od razu sugerujesz, że to drogi wóz.
          • bobislaw.borboje Re: Barierki uderzyły w Jaguara 23.09.26, 10:20
            Ale nawet nowy jaguar to nie jest jakieś coś.

Jaguary były kiedyś:

https://motoguru.pl/wp-content/uploads/2025/11/jaguar-e-type-odrodzony-eagle-lightweight-gtr-lzejszy-od-maz.jpg
      • perla.roztocza Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 15:24
        asia-loi napisała:

> Nie jestem kierowcą, więc zapytam. A gdyby zwykły szarak tak zrobił, to też sko
        > ńczyłoby się na pouczeniu czy dostałby mandat i punkty karne?

ja jestem zwykły szaraczek i kiedyś jadąc sobie beztrosko wyleciałem w powietrze i wylądowałem między drzewami.
        Auto rozbite, mnie z w zasadzie nic, Policja nawet mnie nie pouczyła nie mówiąc o mandacie.
        Chciałem wezwać taxi z najbliższego miasta aby oddalić się, ale Policja powiedziała, ze pojadę dopiero jak usunę wrak.
        Więc musiałem wezwać pomoc drogową itp.
        Jak więc widzisz Asiu, nie zawsze dostaje się punkty karne i mandat właśnie.
        • hordol odruch psa pawłowa 21.09.26, 15:36
          duda już zszedł ze sceny politycznej wiec i walenie w jego córkę niewiele da
          ale hund tak ma. to odruch warunkowy, opisany przez pawłowa jakies 140 lat temu
    • hordol Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 13:06

31-letnia Kinga, córka byłego prezydenta Andrzeja Dudy, miała wypadek
      Kierowany przez nią Jaguar wpadł w poślizg na S7 i uderzył w bariery energochłonne. , których to fragment się oderwał i uderzył hunda w głowę.

• pies.na.czarnych Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 14:30
      Ronnie to ludzie komentują. Nie wiem, czy te informacje są sprawdzone i czy to tylko są plotki.

Bob57
      @Bob57PL
      ·
      3h
      🚑Kingunię w środku nocy ewakuowano ze szpitala, żeby policja mogła zakwalifikować wypadek szalejącego S7 luksusowego Jaguara jako... zwykłą kolizję. 🤦‍♂️

https://pbs.twimg.com/media/HSup4A8WsAA0Efx?format=png&name=900x900
    • lost_in.sky Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 14:54
      Co trzeba mieć w głowie by się cieszyć z ludzkiego nieszczęścia i zakładać taki podły wątek. I jeszcze go podbijać i czekać na wpisy. Powinieneś zniknąć z tego forum podły człowieku.
      • pies.na.czarnych Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 15:00
        Kto poza tobą wyraża w tym wątku jakiekolwiek uczucia?

> I jeszcze go podbijać

To na ki pisior podbijasz?
        • lost_in.sky Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 15:21
          „Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku”. Okropny z ciebie człowiek.
          • pies.na.czarnych Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 20:09
            Sorry, ale na jakiej podstawie twierdzisz, ze ja śmieję się z tego wypadku? Wątek nie jest ani o uczuciach pozytywnych/negatywnych ani o tym czy tatuś kupił jej Jaguara dzięki wsparciu Krala. Nie będę ci tłumaczył jaka myśl mnie naszła zakładając ten wątek. Pomyśl sam.
          • buldog2 Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 21:40
            Nie wiem dlaczego ludzie tak się czepiają synów i córek prezydentów.
            W Ameryce Trump młodszy zmuszony został do zwrócenia rosyjskiemu miliarderowi Umarowi Kremliewowi kosztów imprezy ślubnej, który był prezentem ślubnym Kremliewa, czyli Putina, dla Trumpa. Co za podli ludzie! Za nic szacunku dla prezydentów!
            • buldog2 Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 22:01
              Jak się nazywała rzeczniczka pana prezydenta Nawrockiego, która starała się o to, żeby nie wypadało mówić, że pan prezydent jest sutenerem? Jak jeszcze mówi się na sutenera, ktoś wie? Może tego drugiego słowa wypada używać na pana prezydenta Nawrockiego?
              • pies.na.czarnych Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 22:37
                Synonimy słowa „sutener”:
                alfons, kupler, naganiacz, rajfur, stręczyciel,
              • stefan4 Re: Barierki uderzyły w Jaguara 23.09.26, 00:06
                buldog2:
                > Jak jeszcze mówi się na sutenera, ktoś wie?

Coś od roślin stręczkowych... Dlatego dwór towarzysza Karola jest przeciwny diecie ,,planetarnej'' i uważa ją za kryminalną aluzję obrażającą Jego prerogatywkę. Te strączki dla dzieci to crimen laesae maiestatis.

- Stefan
      • bobislaw.borboje Re: Barierki uderzyły w Jaguara 23.09.26, 10:49
        E, tam, nieszczęścia.
        Potrzebny będzie nowy jaguar i tyle.
        • hordol Re: Barierki uderzyły w Jaguara 23.09.26, 10:51
          bobislaw.borboje napisała:

> E, tam, nieszczęścia.
          > Potrzebny będzie nowy jaguar i tyle.
          stać cię na jaguara?
          • bobislaw.borboje Re: Barierki uderzyły w Jaguara 23.09.26, 10:55
            Stać. Dudównę tym bardziej stać.
    • buldog2 Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 22:04
      Czy barierki aresztowane, a przynajmniej zatrzymane?
      Powinny dostać długi wyrok, albo KS, znaczy na zlom.
      • pies.na.czarnych Re: Barierki uderzyły w Jaguara 21.09.26, 22:37
        Barierki spałowano :)
    • tapatik Re: Barierki uderzyły w Jaguara 22.09.26, 21:25
      Robaczki kochane, przejmujecie się jakimś Jaguarem, a słyszeliście o czołgu, który skosił latarnię i kilka znaków drogowych?
      mylomza.pl/artykul/wiezyczka-czolgu-uszkodzila-n1860329
      I to jest wiadomość warta przeczytania.

Ciekaw jestem jak to podepniecie pod Tuska 😁
      • lost_in.sky Re: Barierki uderzyły w Jaguara 22.09.26, 22:06
        tapatik napisał:

> Robaczki kochane, przejmujecie się jakimś Jaguarem, a słyszeliście o czołgu, kt
        > óry skosił latarnię i kilka znaków drogowych?
        > mylomza.pl/artykul/wiezyczka-czolgu-uszkodzila-n1860329
        > I to jest wiadomość warta przeczytania.
        >
        > Ciekaw jestem jak to podepniecie pod Tuska 😁
        >
        Tu nikt się nie przejmuje samochodem. To tylko złom. Tylko paskudnym hejtem na dziewczynę i jak pies na czarnych wkleja jakiegoś linka z sieci. Bo ten łobuz potrafi tylko tak pisać paszkwile i śmiać z ludzkiego nieszczęścia. Ten z tego linku.
        • pies.na.czarnych Re: Barierki uderzyły w Jaguara 22.09.26, 23:29
          Tanjusza przecież miałeś mnie unikać, a nie wróć. To twój inny nick mial mnie unikać 😅
      • stefan4 Re: Barierki uderzyły w Jaguara 23.09.26, 00:08
        tapatik:
        > słyszeliście o czołgu, który skosił latarnię i kilka znaków drogowych?
        > mylomza.pl/artykul/wiezyczka-czolgu-uszkodzila-n1860329

W artykule nie podali, czy załoga czołgu była trzeźwa...

- Stefan
        • tapatik Re: Barierki uderzyły w Jaguara 23.09.26, 21:12
          Nie wiem czy załoga czołgu była trzeźwa, bo czołg jechał na lawecie.
          Pytanie czy laweta była trzeźwa.
      • bobislaw.borboje Re: Barierki uderzyły w Jaguara 23.09.26, 10:53
        Bo nikt nawet nie wie, gdzie na Łomża jest.
        • tapatik Re: Barierki uderzyły w Jaguara 23.09.26, 21:16
          bobislaw.borboje napisała:

> Bo nikt nawet nie wie, gdzie na Łomża jest.

Ostrołęczanie twierdzą, że Łomża jest obok Ostrołęki.
          Łomżyniacy się z tym nie zgadzają i uważają, że Ostrołęka leży obok Łomży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka