Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:34 To chyba jakaś epidemia z tymi żeniaczkami w PiS. Z miesiąc temu ślub brał Jarek Kaczyński a teraz ślubował będzie Zbigniew Ziobro. Brawo Panie Zbyszku ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antypedał [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Żeni się 26.11.04, 16:04 Gość portalu: Antypedał napisał(a): > Z mężczyzną ! > > Ohyda !!!! A nie wychodzi za mąż palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Żeni się IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.11.04, 16:08 biedna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek [...] IP: *.chello.pl 26.11.04, 20:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: a teraz Zbigniew Ziobro (34 l.) żeni się ! 26.11.04, 16:36 Po przeczytaniu tego watku nic innego nie przyszlo mnie do glowy jak :"jedna baba drugiej babie..." J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l poprawka IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.11.04, 16:38 lauriane napisał: > Po przeczytaniu tego watku nic innego nie przyszlo mnie do glowy jak :"jedna > baba drugiej babie..." > J.C. Nie baba, nie babie i nie grabie, reszta się zgadza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: poprawka 26.11.04, 20:44 Gość portalu: l napisał(a): > lauriane napisał: > > > Po przeczytaniu tego watku nic innego nie przyszlo mnie do glowy jak :"je > dna > > baba drugiej babie..." > > J.C. > > Nie baba, nie babie i nie grabie, reszta się zgadza :)) Zorganizowany ruch homoseksualizmu społecznego stanowi poważne zagrożenie dla współczesnej cywilizacji - zauważa ks. prof. Tadeusz Ślipko SJ. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: a teraz Zbigniew Ziobro (34 l.) żeni się ! 26.11.04, 23:38 mam nadzieję ze nie z Anitą Błochowiak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w buraki pisiaki Re: a teraz Zbigniew Ziobro (34 l.) żeni się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 01:29 I już nie będzie korzystać z usług Reni Grabowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a teraz Zbigniew Ziobro (34 l.) żeni się ! IP: *.multicon.pl 27.11.04, 16:23 A co to za jedna ta Renia ? Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana SKŁADAM SZCZERE KONDELENCJE I WYRAZY UBOLEWANIA 27.11.04, 17:05 Nie głosuj na żonatych po co dawac jego babie dostęp do władzy i pieniędzy Zmniejszaj liczbe złodziei dbaj o Polskę nasz wspólny dom! Odpowiedz Link Zgłoś