Dodaj do ulubionych

Rozłam Samoobrony w Brukseli

IP: *.ifw-kiel.de 02.12.04, 02:29
Cos czerwoniutkie policzki ma ten pan na gorze. Ciekawe od czego...
Obserwuj wątek
    • Gość: SMERF MADRALA Re: Rozłam Samoobrony w Brukseli IP: *.qc.sympatico.ca 02.12.04, 02:44
      Wodzu gnijowka w nich. Na pochybel z nimi.
      Wodzu prowadz.
      • Gość: Szwejk! To SOCJALISCI są za militarystyczno-neoliberalną IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.04, 08:23
        Konstytucją Europejską?! Co to za socjaliści? Może to narodowi socjaliści?!Taka
        rodzima NSDAP?!
    • Gość: samabrona Warta morda krawata IP: 206.54.158.* 02.12.04, 03:09
    • Gość: T Re: Rozłam Samoobrony w Brukseli IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 02.12.04, 04:27
      Od gorzaly.
    • Gość: sam bronislaw Ryje jak Lepera IP: 69.179.39.* 02.12.04, 05:15
      Samoobrona, nie zadzili a wygladaja na zlodziei godnych mistrza
    • Gość: polonus chopy z siamolobrony robta co chceta w EU... IP: *.179.120.176.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 02.12.04, 05:47
      ten debil i tak nie rozumie innego jezyka jak "swinski"i sowiecki...!!!!
      Jestesta goooooooooooorooooo chopy...nie paczta na hramatykie....sycko lokey.
      (nie mylta z hokej...toc to sporta zimowe).....!!! z Bogiem.....!!!!
      p.s
      w tyj politycyji nie zapomnijta kunia sssssooooooooooory krowy wydoic!!!
      • Gość: magda ze wsi Prymitywne i nieśmieszne. IP: *.acn.waw.pl 02.12.04, 08:09
        Jesteś głupi i masz jakieś kompleksy. Czyżbyś się wstydził wiejskiego pochodzenia?
    • Gość: Marek Re: Polacy oklamuja UE ? IP: 146.38.90.* 02.12.04, 06:51
      Jakiej stoczni wlascicielem jest Golik?
      Gdanskiej? Szczecinskiej ?
      A moze sklamal i zadnej ???
      Czy Gazeta moze ta informacje wyjasnic ?
      • Gość: Samabrona Tej w Klewkach IP: 206.54.158.* 02.12.04, 09:15
    • Gość: cezar Re: Rozłam Samoobrony w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 07:38
      Jak to od czego? Pewnie coś sprywatyzował niedawno i nieco "spiekł raka"! Albo
      podnosi spożycie C2H5OH w narodzie! Zresztą pewnie i jedno i drugie!
    • Gość: srac na to banda kryminalisotw IP: *.client.comcast.net 02.12.04, 07:56
      trzeba glosowac nad dobra konstytucja, nie nad europejska. patrzac jakim gownem
      polska sie podpiera, tradycja bedzie kontynuowana.
    • Gość: leprkant troche pozna ale wybaczam IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 02.12.04, 08:05
      lepiej zmadrzec pozniej niz nigdy.PRECZ Z LEPPEREM ANDRZEJEM - (CO OBSERWOWAL
      WYBORY NA BIALORUSI I BYLO OKI ) JA GO NIE CHCE W
      POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      TYLKO TYLE LEPPER------NA BIALORUS DO LUKASZENKI ---
    • Gość: gaga wsród "swoich" IP: *.crowley.pl 02.12.04, 08:14
      Ilośc ujawnianych w Brukseli idiotów z Polski systematycznie wzrasta.Ostatnio
      doszlusowali Marek Siwiec "obserwator" wuborów na Ukrainie i dzisiaj także v-
      minister zdrowia z kretyńskim oświadczeniem.
    • Gość: Piko Dwa wrzody w wieśniackich krawatach!! IP: *.acn.waw.pl 02.12.04, 08:41
      Obciach w Brukseli!
    • Gość: leperek Re: Rozłam Samoobrony w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 10:48
      W Kraju samoobrona już się rozpadła-teraz w Bruxeli.Sprzedał wódz pierwsze
      miejsca na liście do PE,teraz sprzedają i jego hehehehehe.Andriu czy ty tego
      nie widzisz? czy po prostu juz nic nie mozesz zrobić?!
    • Gość: Bozenka z recepcji Siwiec - ekspert! IP: *.localdomain / *.as25582.net 02.12.04, 12:08
      hmmm. A to nie Pan Siwiec przypadkiem jakis czas temu wypowiadal sie na lamach
      GW, ze wybory na Ukrainie odbyly sie zgodnie z porzadkiem konstytucyjnym oraz
      ze nie bylo zadnych falszerstw?! Przypominam, Siwiec byl tam jako obserwator. Z
      czyjego ramienia, niestety nie pamietam...
    • Gość: Krzysztof Re: Rozłam Samoobrony w Brukseli IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 02.12.04, 17:10
      Każdy, bez względu na powód wstąpienia do Samoobrony jest zwykłym szubrawcem kupczącym Polską - czyli jak to kiedyś określano zwykłym zdrajcą i powinien wisieć.
      • Gość: Konrad Re: Rozłam Samoobrony w Brukseli IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.04, 18:43
        Pan Siwiec jest w gabinecie Prezydenta RP ministrem od sapraw bezpeczenstwa
        narodowego. Jezeli na Ukrainie nie zauwazyl niczego, to jakie ma kwalifikacje
        do zajmowania tak waznego w panstwe stanowiska. Lub gorzej - czyje interesy
        reprezentuje ?
    • Gość: bartek Alez ci panowie maja mordy IP: *.kawo1.RWTH-Aachen.DE 02.12.04, 22:21
      czy im nie jest wstyd pokazywac sie publiczznie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka