douglasmclloyd 09.05.02, 18:26 www.infoeuropa.gov.pl/argumenty.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: ZA I PRZECIW IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 20:07 douglasmclloyd napisał(a): > <a href="http://www.infoeuropa.gov.pl/argumenty.html"target="_blank">www.infoeu > ropa.gov.pl/argumenty.html</a> Zajrzałem. Doskonała strona! Co za wyczerpujące informacje!(o Europejskim Banku Inwestycyjnym np. jest całe 18 zdań!!). Argumentacja na wysokim poziomie! (np jeśli wejdziemy do Ue, to:"nasze sery i odzież w sklepach całej Unii Europejskiej). Informacje z działu "Negocjacje" wcale nie są dostępne (przynajmniej ja nie mogłem się dostać) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ZA I PRZECIW 09.05.02, 20:15 Gość portalu: t napisał(a): > douglasmclloyd napisał(a): > > > <a href="www.infoeuropa.gov.pl/argumenty.html"target="_blank" > 2www.infoeu > > ropa.gov.pl/argumenty.html</a> > > Zajrzałem. Doskonała strona! Co za wyczerpujące informacje!(o Europejskim Banku > > Inwestycyjnym np. jest całe 18 zdań!!). Argumentacja na wysokim poziomie! (np > jeśli wejdziemy do Ue, to:"nasze sery i odzież w sklepach całej Unii > Europejskiej). Informacje z działu "Negocjacje" wcale nie są dostępne > (przynajmniej ja nie mogłem się dostać) Podalem link do argumentow za i przeciw. Mozecie zasypac Wiatra cala litania swoich argumentow na rzecz niewstepowania Polski do UE. Wtedy strona na pewno zyska na wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś