Dodaj do ulubionych

Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechpol...

• Gość: janicjusz Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 06.12.04, 17:36
      giertych idz sie leczyc
      • Gość: Mac Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:44
        Ludzie czym (kim)wy sie przejmujecie .....Giertychem ??? smieszny Ruski
        agencina do tego kompletny idiota , a co do MW to naprawde bez jaj ... co oni
        moga ??? nic krzycza ,pieprza cos bez sensu ale suma sumarum jak zaczna zadymy
        wysle sie oddzialy prewencji ,chlopcy z MW dostana wpie..i beda plakac ze
        ich bija ... wielkie mi halo .LPR nie jest wstanie dojsc do wladzy ,jest to
        partja typowow koniunkturalna ...cos jak samoobrona (jak skonczyl nasz pierwszy
        Hitlerek niejaki LEpper widac az nadto dobrze ) ,tak samo skonczy ten fanatyk
        Giertych i cala ta ferajna idiotow z Rydzykiem i jankowskim na czele (dla
        atakaujacych oswiadczam, ze jestem katolikiem nie zydem ) . Jednym krotkim
        zdaniem na pochybel sku..synom .......
    • Gość: agnieszka Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.adsl.highway.telekom.at 06.12.04, 17:41
      to juz prawie faszyzm panie Giertych, podobno jest pan katolikiem, Tylko
      jakim.ZBLIZAJA SIE SWIETA , NIECH PAB STANIW PRZED LUSTREM I ODPOWIE SOBIE NA
      TO PYTANIE.
    • Gość: Jacek Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: 5.5R* / *.bmwgroup.com 06.12.04, 17:42
      Nie wiedzialem ze w Polsce zyje tylu glupkow.
      Giertych mowi tak, jakby skonczyl nauke w szkole specjalnej.
    • Gość: Antek Trzymajło Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:43
      Tak trzymajcie Młodzieży Polska !!!
      W Was cała nadzieja, że przepędzicie tych wszystkich czerwono-niebieskich
      kameleonów i wszystkie glisty żerujące na Polskim organiźmie.
    • Gość: wiesio Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.ipt.aol.com 06.12.04, 17:47
      niedobrze sie robi jak czlowiek czyta albo slucha tego "konia ktory
      mowi".......beeeee
      a teraz odezwala sie cala stajnia...........
    • Gość: staly czytelnik! co to jes?! IP: *.homedics.org 06.12.04, 17:48
      co to nowe wiece partyjne?
      co to sie dzieje w tej naszej pieknej POLSCE!?
    • Gość: Julia FAJNE "TOWARY"!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:54
      A mnie oni wcale nie przerażają. Byłam na kilku ich stronach i muszę przyznać,
      że jest kilku nawet całkiem przystojnych i z całą pewnością nie wyglądają na
      faszystów.
    • Gość: Ryszard B+ Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 06.12.04, 17:54
      Zwyczjny faszyzm. Nie można dopuścić, aby taka chołota jak Giertych i jego
      otoczenie doszła do jakkiejkolwiek władzy. Urządzą nam obozy, będa niszczyć
      wszystkich, którzy ośmielą się mieć inne, niż oni poglądy. Wydaje się
      politykom typu Jan Maria, że giertychowcy załatwią komuchów i wyczyszczę
      przedpole nowej prawicowej władzy. Ale nastepni będą właśnie " złodzieje z
      PO " - już Wezodak o to zadba, żeby Nelly przeszła właściwą szkołę, najlepiej
      na Żuławach przy kopaniu rowów. Zresztą niedaleko jest Stutthoff, może jeszcze
      się da uruchomić?
      • Gość: Antek Trzymajło Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:01
        A co według ciebie lepiej będą tę władzę sprawować: Bermany, Stolzmany,
        Szechtery i inne barachło. Uważaj po z uszu poleci ci niedługo czerwona wazelina.
    • camyl77 Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 17:56
      LPR tak wychwala role kościoła w naszym kraju a zarazem wywyzsza Piłsuckiego,
      niech sie zdecyduja Piłsucki wszak był przeciwnikiem udziału kościoła w życiu
      politycznym, sami sobie zaprzeczaja :)
      • Gość: E-e Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.chello.pl 06.12.04, 21:17
        Żelazny Romek, gdyby dorwał się do koryta i stołka, skazałby Cię na chłostę za
        kaleczenie nazwiska tego wspaniałęgo "Wszechpolaka"!.

Piłsudski był dobrym człowiekiem i poglądy Żelaznego Romana tylko go obrażają.
        MW i LPR to spuścizna po tzw. endecji - Narodowej Demokracji, ktra miaa ju
    • camyl77 Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 17:57

LPR tak wychwala role kościoła w naszym kraju a zarazem wywyzsza Piłsuckiego,
      niech sie zdecyduja Piłsucki wszak był przeciwnikiem udziału kościoła w życiu
      politycznym, sami sobie zaprzeczaja :)
      • Gość: michas pogoda Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.ipt.aol.com 06.12.04, 18:30
        Szanowni forumowicze,
        od jakiegos juz czasu sledze toczace sie na forum " Radykalna mowa ...."bitwy
        slowne, wyzwiska, jednym slowem agresje osob, ktore biora udzial w tych
        sporach.Czy szanowni Panstwo zastanawiali sie po co tak sie tym denerwowac,
        obrazac sie wzajemnnie czesto niewybrednymi epitetami i to z powodu smutnej
        przemowy pana Romana Giertycha. Jesli w tak metafizycznym miejscu jak
        przestrzen wirtualna internetu ludzie mowiacy jednym jezykiem, majacy na sercu
        dobro Ojczyzny, potrafia glownie obrzucac sie miesem nawzajem i podobnym
        slownictwem "dyskutowac" z R. Giertychem, to tak naprawde nie ma mowy o zadnej
        dyskusji. Zdecydowanie chcialbym tu podkreslic swoja niezlomna opinie, ze
        organizacje: Liga Polskich Rodzin oraz Mlodziez Wszechpolska, sa dla mnie na
        wskros smutne, bledne, przepelnione falszywa doktryna nienawisci dla innosci.
        Mysle ze ludziom tym brakuje milosci, zabraklo im prawdopodobnie rowniez opieki
        i czulosci w tym okresie kiedy jej najbardziej potrzebowali. To jest prosze
        Panstwa dramat, i prosze pomyslec o tym powaznie, o tych wszystkich, ktorzy
        bija bo byli bici, o tych, ktorzy nienawidza bo byli sami wystawieni na takie
        wlasnie doswiadczenie.Nie powielajmy takich schematow, nie stwarzajmy kolejnych
        zlych matryc, z ktorych powstana kolejni nieszczesliwi ludzie. Kieruje te slowa
        do tych, ktorzy tak bardzo nie lubia pana Giertycha, ale i do jego sympatykow.
        NIe warto tracic swojego zycia na zlosc. pozdrawiam serdecznie Was wszystkich,
        szczesliwych i spokojnych, zdrowych swiat.
      • Gość: E-e Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.chello.pl 06.12.04, 21:23
        Żelazny Romek, gdyby dorwał się do koryta i stołka, skazałby Cię na chłostę za
        kaleczenie nazwiska tego wspaniałęgo "Wszechpolaka"!.

Piłsudski był dobrym człowiekiem i poglądy Żelaznego Romana tylko go obrażają.
        MW i LPR to spuścizna po tzw. endecji - Narodowej Demokracji. Bogata tradycja
        bojówek, faszystowska ideologia i polityka wobec mniejszości, która byłą jedną z
        przyczyn nienawiści polsko-ukraińskiej. Oraz odwoływanie się do swojej wersji
        narodowego katolicyzmu.

Piłsudski miał "lekko" inne przekonania i panowie z LPRu wycierają nie tylko
        jego imię, ale także takie piękne słowa jak "patriotyzm", "naród" i "ojczyzna".
        Żal patrzeć, że idealny przedstawiciel narodu wg Żelaznego Romana to
        zideologizowany, bezmyślny, lysy koleś tłuczący deską ludzi, którzy od niego się
        różnią.

Aż dziw, że nikt nie zdelegalizował tej partii za poglądy faszystowskie i
        posiadanie bojówek (to jest jawne łamanie konstytucji).
    • Gość: Miko Nazi! IP: *.ls.northwestern.edu 06.12.04, 18:01
      Skad sie w Polsce bierze faszyzm? Ta kryminalna organizacja powinna byc
      zdelegalizowana.
    • Gość: FANKA BRAWO GIERTYCH, TY TO JESTES ODLOTOWY GOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:02
    • xyan Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 18:03
      I wszyscy zapomnieli jak w 1922 Młodzież Wszechpolska zorganizowała owację na
      cześć Mussolliniego? I że teraz jej członkami są skini? A oczywiście Polaczki
      biegną za nimi, bo MW głośno krzyczy!! Szkoda, że nie umieją rozmawiać z ludźmi
      tylko od razu rzucają w nich kamieniami.
      • gucio712 BYŁEM NA DEMONSTACJI LPR I MW 1MAJA 2004 06.12.04, 18:13
        1 maja tegoż roku odwiedziłem stolicę i od razu trafiłem z moim kumplem na ten
        przecudny fajerwerk, widziałem Giertycha, Wrzodaka, Pęka itp, przechodzili koło
        mnie słowo daje! No i razem zmoim kumplem założyliśmy się o to kto pierwszy
        ujrzy inteligentny wyraz twarzy a bylo ich tam ze trzy tysiące i wiecie co?
        NIKT NIE WYGRAŁ!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Polka LUDZIE OGRANICZENI UMYSŁOWO I EMOCJONALNIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:06
      Ksenofoby,homofoby, dewoci i wandale. To zlepek wykolejencow szukajacych okazji
      do zrobienia "zadymy". Z chrzescijanskimi haslami na ustach atakuja pokojowe
      demonstracje . Boja sie innosci. Obłuda, hipokryzja - to charakteryzuje MW!!
    • Gość: Jerzy Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:06
      Kury szcz.. prowadzać , a nie do polityki się mieszać /1920 , a jakie aktualne/
    • Gość: Mimo Monstrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:07
      To ,ze Giertych wyglada jak monstrum ,to nie jego wina i nawet mu wspolczuje.
      Nie wspolczuje mu natomiast,ze zachowuje sie jak monstrum.Temu aktywiscie rozum
      odebralo.Zachowuje sie jak niekometentny urzedas w Komisji Sledczej.Przynosi
      wstyd korporacji adwokackiej z Poznania.To jest dyletant ,z ktorego w
      dziecinstwie prawdopodobnie wyszydzano a dzisiaj poczul sile w demagogii.On
      Wasserman ,Macierwicz to oszolomy .oby nigdy nie zdobyli wladzy.tego zycze
      polsce i sobie.P.s. nie jestem ani czerwony ani rozowy.Zaczynam myslec
      rozsadnie.
    • Gość: dmw w tej sytuacji globalizacja jest bogosławieństwem! IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 18:07
    • Gość: P R E C Z !!!!!! Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.12.04, 18:20
      PRECZ Z POLSKI !!!!!!!! UCZYNICIE Z NIEJ BAGNO !!!!!! LUDZIE NIE POZWÓLMY BY
      TAKA DEMAGOGIA I FASZYZM ZAPANOWAŁ NAD NASZYM NARODEM !!!!!!

P R E C Z !!!!!!
    • Gość: HEIL LPR [...] IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 18:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Damian Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 18:26
      Takich radykalnych ugrupowań jak LPR i Samoobrona nie powinno być w parlamencie.
      Ich sposób działania jak i główny program są po prostu żenujące.
      A uważają się za patriotów i katolików. Wstyd!!!!
    • Gość: Protestant Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.04, 18:28
      Jako Polak i protestant jestem oburzony!!!! Najlepiej nas Protestantów spalcie
      na stosie jak w XVI wieku!!!! Bedziecie mieli wtedy katolicka Polske!!!!!!!!
      • Gość: volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 18:37
        A wy protestanci caly czas nas palicie i nikt wam tego nie wypomina!
      • Gość: MTS Prosze nie utozsamiac bandytow z katolikami!!! IP: *.dynamic.mts.net 06.12.04, 18:40
        nazywanie pospolitych bandziorow, badz tez odszczepiencow sekty rydzyka
        katolikami jest dla mnie najwieksza obraza.Sekta radiomaryja zasluzenie
        figuruje na swiatowej liscie HATE RADIO rozglosni rasistowskich otwarcie
        propagujacych nienawisc.Raz jeszcze przytaczam fragment audycji RM z dnia 8
        lipca 2001 rokucyt:"szkoda ze hitler nie wyniszczyl tych krwiopijcow do
        ostatniego!Do ostatniego!(akcent)nie wylaczajac kobiet i dzieci!!!
        CZY TO SA KATOLICY?!!! ja sie do tych bandytow nie przyznaje!
    • Gość: Falanga1 Łał ile wpisów. LPR wygra wybory jak nic i dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:34
    • Gość: Burlingame Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.rev.vline.pl 06.12.04, 18:40
      Jestem przerazony!!! Adolf H. tez brzmial w podobnym tonie!!!!!
    • Gość: xyz Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 06.12.04, 18:43
      Roman Dmowski na pewno byłby dumny z Giertycha.Polska potrzebuje więcej takich
      ludzi.
    • oja83 przerazające... 06.12.04, 18:44
      tyle mam do powiedzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka