Gość: Jagnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:28 Wszystko idzie tak, jak od początku przewidywałam (jako jedyna na tym forum). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tutu Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia IP: 151.157.129.* 08.12.04, 12:40 A ja myslalem, ze to Twoj tato przemyslal wszystko tak genialnie. A jaki wyrok zapadnie? Spytaj taty i uchyl nam rabka tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Jesteś córką Lwa R? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:27 Jesteś córką Lwa R? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej., Re: Winna jest Polska , bo biedna i oszukana IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 08.12.04, 14:29 Rywin niewinny , Kulczyk niewinny, Balcerowicz niewinny , Miller niewinny, winny jest bezrobotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany genetyk geny zawinily, ale mysle ze korekcyjny oboz pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:49 Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia 08.12.04, 14:35 No - nie jedyna. Było więcej tak przewidujących osób, w tej i innych sprawach (np. proces Jakubowska - Majcherek) itp. A co konkretnie przewiduje Pani na 10 grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genialnazwyboru Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:27 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > Wszystko idzie tak, jak od początku przewidywałam (jako jedyna na tym forum). No nie wiem,zobacz co ja przewidziałam:) Wszystko się musiało zgadzać i koniec końcem Rapaczyńska musiała się w tej sytuacji pozbyć Michnika,hahaha:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11542251&a=11544690 info.onet.pl/1021002,11,item.html "...Sam Rywin oświadczył, że "głęboko nie zgadza się z twierdzeniami prokuratury". "Sprawca afery triumfuje" - dodał, mówiąc, że sprawcą tym jest Rapaczyńska, która "pozbyła się już Michnika i Niemczyckiego"..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czur-czur-ra! tak było IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 08.12.04, 18:46 Jasna sprawa. Mam nadzieję, że wreszcie wyjdzie na jaw, ile tak naprawdę Rapaczyński wzięła od Rywina i w jaki sposób go do tego zmusiła. Bo nie ulega wątpliwości, że ten uczciwy po prostu człowiek (po prostu uczciwy i po prostu człowiek) sam z siebie by łapówki nie wręczał. Myślę, że Rapaczyński wzięła go gwałtem. Na szczęście Jagnieszka wszystko sfilmował czarno na białym i w odpowiednim czasie materiał przekaże "Trybunie" oraz prokuraturze, zwłaszcza jednak "Trybunie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Nie Rapaczyński, lecz Rapaczynski. Wanda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:56 Tak ma w paszporcie. Widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Rapaczynski. Wanda? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 21:17 Jesteś pewna, swej pamięci?! Ja widziałem paszport tej ćpunki z danymi" "Rapacynsky Wanedta"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot.polarny to dlatego, że ona ma obywatelstwo amerykańskie IP: *.ds1-gjp.adsl.cybercity.dk 09.12.04, 00:19 Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia 08.12.04, 17:37 nie trudno bylo to przewidziec - co tez i ja uczynile w stosownym czasie.natomiast wystepy prawnikow jak zwykle zalosne - oni nawet nie potrafia ustalic o co oskarzyc tego Lwa.Oto jest prawo - czyli takie gowno.Prawdziwe Prawo nie podlega inerpretaciom - w stylu co poeta mial na mysli.zaraz odezwa sie roznej masci legitymusy , mn7 i inne prawnicze kretacze by pouczac maluczkich. A przeciez tak naprawde mamy kolejna kompromitacje tej sitwy prawniczej - i prokuratorow , i sedziow. Mam nadzieje , ze czas taki nadejdzie , ze narod ich odpowiednio osadzi- i pusci w skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia IP: *.chello.pl 08.12.04, 21:37 jerry21 napisał: > Mam nadzieje , ze czas taki nadejdzie , ze narod ich odpowiednio > osadzi- i pusci w skarpetkach. Tęsknimy do Adolfa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia 08.12.04, 22:58 do porzadku i rzadow Prawa -rownego dla wszyskich ,skutecznego i sprawiedliwego. Moze wiec ty tesknisz - ja nie. Ten Adolf - to wlasnie takie gowno jak ci tzw. prawnicy. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia IP: *.trustnet.pl 08.12.04, 17:46 Tomczyk - to etatowy obrońca komuchów. Także i w tej sprawie nie zawiódł SLD- wskich mocodawców i "pokazuje" ich "prawdę" : winna Agora. Tak, świetny adwokat, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jagnieszki taka przewidujaca a na sąsiednim forum IP: *.crowley.pl 08.12.04, 18:50 nie przewidziałaś kłopotów oli a pomagać jej chcesz tylko "duchowowo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Mistrz swiata w odwracaniu kota. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.12.04, 19:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj-waj Re: MISTRZOWIE świata w odwracaniu kota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:23 Ale co najmniej jedno z nich, winno być ochrzczone mianem antysemity. I jakoś w tym wzajemnym forworze walki o geszeft, sami ...zapomnieli o tym. Lub też - co jest bardziej prawdopodobne - te ICH "trefne" określenie jest zarezerwowane dla "obcych" kulturowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zeet Gdybym miał milion w portfelu i przyszło mi spać 08.12.04, 20:18 w jednym pokoju, mając do wyboru panią R lub pana R, wybrałbym pana R mimo że pedałem nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugienek WYPUŚCIĆ PANA LWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5D* / 213.40.67.* 08.12.04, 21:49 A całą resztę zapuszkować, bo pan Lew to i tak już swoje wycierpiał. Ile sobie można robić jaja z człowieka. A, że się broni jak się broni to trudno, papugi by sobie lepiej wymienił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugienek Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia IP: 5.5D* / 213.40.67.* 08.12.04, 21:53 Jak Aleksandra z Robertem pójdą siedzieć, oczywiście, za przekonania polityczne, to Ci się wersja odmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
siola77 Trza stąd uciekać :((((( 08.12.04, 21:57 trza stąd uciekać, z tego kraju, :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Lew zaryczal, wszyscy sikaja ze smiechu IP: *.cable.mindspring.com 08.12.04, 23:13 Lew zaryczal, wszyscy sikaja ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia A CO MICHNIKA I NIEMCZYCKIEGO JUŻ NIE MA W AGORZE? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 08.12.04, 23:56 O co chodzi w tej wypowiedzi Rywina? Nie jestem w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohio187 Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia IP: *.plusgsm.pl 09.12.04, 00:35 nie zesraj sie tylko ze szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Wyrok w sprawie Rywina - 10 grudnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 07:44 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > Wszystko idzie tak, jak od początku przewidywałam (jako jedyna na tym forum). Nawet gdyby to było prawdą, to moim zdaniem żaden powód do satysfakcji, z tego powodu, że przywiązywanie wagi do tego, co mówi oskarżony w świetle prawa do bezkarności za składanie fałszywych wyjaśnień na to nie zasługuje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś