Dodaj do ulubionych

W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą głowy

IP: *.top.net.pl 10.12.04, 13:37
SZKODA ZE W GAZECIE NIE LECA GLOWY PO WPISACH FORUM
Obserwuj wątek
    • Gość: grzs W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą głowy IP: 158.75.1.* 10.12.04, 13:38
      Tak trzymać!
      • Gość: porzerazony! Żądamy Zreformowania Policji ( BARDZO WAZNE !) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:19
        to co sie dzieje w policji to juz nie jest skandal, to tragedia calego kraju !!

tylko reforma, zburzenie dotychczas istniejacych struktur, zarowno w organizacji
        jak i sposobie myslenia i postrzegania przez funkcjonariuszy, tylko
        fundamentalne zmiany, moga cos zmienic !!

smutno mi sie robi gdy slysze z ust rzecznika prasowego komendy glownej policji
        ze HWDP oznacza Hamujmy Wszyscy Dzialania Przestepcow, i ze nigdy nie slyszal i
        nikt w policji nie slyszal ze HWDP to cH.. W Dupe Policji

skoro wszedzie mozna znalezc napis HWDP i ogolna niechec do P. to oznacza ze cos
        jest nie tak, ze jest jakis problem, ze to nie dziala tak jak powinno

przeciez Policja ma byc dla nas !! jest utzymywana z naszych podoatkow, powinna
        byc dla mojego bezpieczenstwa... a jak jest wszyscy wiemy !!

:(:(:(
        • Gość: Nigel Re: Żądamy Zreformowania Policji ( BARDZO WAZNE IP: 212.160.172.* 10.12.04, 15:56
          ...alez oznacza, bo przeciez niecenzuralne slowo pisze sie przez C a nie przez
          H, tak twierdzi profesor Miodek....
          • Gość: NIEMUNDUROWY A MOŻE RACZEJ "ŻĄDAMY ZEZŁOMOWANIA POLICJI"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:34
          • Gość: gosc Re: Żądamy Zreformowania Policji ( BARDZO WAZNE IP: *.nait.ab.ca 10.12.04, 17:12
            Nigel napisal:
            alez oznacza, bo przeciez niecenzuralne slowo pisze sie przez C a nie przez
            H, tak twierdzi profesor Miodek....

Zgadzam sie, H... bez CH nie przejdze mi przez gardlo.
            • Gość: Miki Re: Musi IP: *.bredband.skanova.com 11.12.04, 20:19
              byc nizly rozmiar by ci przeszedl przez gardlo :)))))))
        • Gość: Paweł [...] IP: *.golebia.clarus.com.pl 10.12.04, 16:26
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: FUZZ POLICJA JAK NAROD... IP: *.proxy.aol.com 11.12.04, 04:49
          Zeszmacenie policji odpowiada zeszmaceniu calego narodu. Polscy politycy to
          mafia, a zostali wybrani przez glupi, skorumpowany narod, czyli mamy takie
          wladze na jakie zaslugujemy.
        • Gość: samsob Re: Żądamy Zreformowania Policji ( BARDZO WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 07:49
          Gość portalu: porzerazony! napisał(a):

> to co sie dzieje w policji to juz nie jest skandal, to tragedia calego
          >kraju !!

Przyczynę tego stanu rzeczy upatruję w tym, że z niewiadomego powodu powierza
          się funkcje policjanta w miejscu urodzenia, kolegów oraz rodziny. Tworzy to
          sytuację do braku obiektywnych działań, niwelującą właściwe kwalifikacje i
          predyspozycje policjantów do wykonywania zawodu. Bez zmiany tego stanu rzeczy
          przedstawione patologie są tego naturalną konsekwencją.
          pzdr
        • Gość: LMB Kto tu jest skorumpowany? IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 11:40
          > [...] tylko fundamentalne zmiany, moga cos zmienic !!

Rewolucja to burzenie, nie ewolucja.

> skoro wszedzie mozna znalezc napis HWDP i ogolna niechec do P. to oznacza ze
          > cosjest nie tak, ze jest jakis problem

Z Policją czy z małolatami?

> przeciez Policja ma byc dla nas !! jest utzymywana z naszych podoatkow, powinna
          > byc dla mojego bezpieczenstwa... a jak jest wszyscy wiemy !!

Taka, jak ty i ja, jak ten kraj. Polak coś ukradnie, pojedzie bez biletu, wpisze
          sobie nadgodziny, a życie dalej się toczy. I większość uważa, że jest OK - ale
          od innych chce zmiany.
          • Gość: przerazony !! Re: Kto tu jest skorumpowany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:15
            sam potwierdzasz to co napisalem
            potrzebne sa fundamentalne zmiany i nie tylko w policji
            i tak to jest rewolucja
            potrzeba jest zburzyc zeby zbudowac

ukazujesz kolejna ceche polakow a ktorej najwyraznie nie zauwazasz
            mianowicie to ze narzekasz na to jacy jestesmy, zdajesz sobie z tego sprawde
            ale zyjesz tak dalej, bo przeciez juz tak jest to po co zmieniac, i machnac reka!

potrzebne sa zmiany!!
            • Gość: LMB Re: Kto tu jest skorumpowany? IP: *.icpnet.pl 22.12.04, 18:47
              > sam potwierdzasz to co napisalem
              > potrzebne sa fundamentalne zmiany i nie tylko w policji
              > i tak to jest rewolucja
              > potrzeba jest zburzyc zeby zbudowac

Bzdura. Przestań słuchać Marleya ;)

Gdzie masz napisane, że żeby coś zmienić trzeba to zburzyć?

> ukazujesz kolejna ceche polakow a ktorej najwyraznie nie zauwazasz
              > mianowicie to ze narzekasz na to jacy jestesmy, zdajesz sobie z tego sprawde
              > ale zyjesz tak dalej,

Skąd wiesz? Wcale nie narzekam bezowocnie.

> potrzebne sa zmiany!!

Ale nie rewolucja! Zarzucasz mi machanie ręką - na jakiej podstawie? A co ty
              zrobiłeś do tej pory poza nawoływaniem do anarchii?
    • Gość: Malutki BRAWO ! IP: *.gda.computerland.pl 10.12.04, 13:39
      Brawo dla Komendanta Policji, Brawo dla dziennikarzy, brawo dla chlopaka !
      • Gość: Paweł [...] IP: *.golebia.clarus.com.pl 10.12.04, 16:29
    • Gość: Rainbow Do: JA: Ale sie popisales... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:45
      Nie lubisz Gazety, co? To spadaj stad... takie proste...
      • Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 10.12.04, 19:06
        • Gość: erlok Re: rainbow IP: *.adslplus.ch 11.12.04, 01:06
          Co? Mamusia w stanach tylko takich slow nauczyla (IP: *.client.comcast.net)?
          Zalosny CHAMIE!!!
    • Gość: glowa Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.homechoice.co.uk 10.12.04, 13:50
      Leca Leca... Moja poleciala bo raczylam przypomniec Wladzy na forum, jak wazny
      w "Gazecie" jest kapital intelektualny i dziennikarze piszacy, po tym jak
      "nominowano" do opuszczenia Domu Matki Agory najlepszych mlodych zdolnych
      dziennikarzy (z [powodow wybitnie personalnych), zostawiajac w oddziale kilku
      wypalonych... Coz, Wielki Brat patrzyl i rowniez otrzymalam nominacje.

Dobrze ze w Aleksandrowie leca glowy z hukiem, bo gliniarzom sie nalezy w tym
      wypadku!
    • Gość: jacek Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: 212.160.172.* 10.12.04, 14:02
      tak z ciekawosc, co sie potem dzieje z takim komemdantem? na ulice go wysylaja?
      czy do kierowanai ruchem? czy do pilnowania obejścia?
    • Gość: gaga I znowu beda wyjaśnienia pani Hytrek-rzeczniczki IP: *.crowley.pl 10.12.04, 14:35
      Zazdroszcze jej tej pracy od rana do nocy! A Tłumaczy juz wszystko;a to nowe
      dowody z błedem w napisieGB,a to byki po F w nowych
      paszportach,kretyńskie "obleżenie" w Magdalence,zaginiecie akt z radiowozu,a do
      tego jeszcze czeka na wyrok szef(Sobotka) i zwolnili głownego
      (kowalczyk),premier w szpitalu,minister sadowski czeka na wyrok. WSPÓŁCZUJE TEJ
      PANI. A może w MSW tylko pania Alicje Hytrek zostawić!!!
    • Gość: cysorz Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.chem.cornell.edu 10.12.04, 14:46
      Muszę się z Kolegą zgodzić, że moderator(-rzy) dyskusji powinni dawno polecieć.
      Można tolerować nawet najbardziej agresywne dyskusje prowadzone jednak w ramach
      definicji "kultury". Chamstwo, inwektywy, wulgaryzmy, czy jawnie rasistowskie
      hasła na forum gazety kalibru GW - NIE powinny być tolerowane. To błoto, które
      się tutaj strumieniami leje ochlapuje zarówno p. Michnika jak i p. Rapaczyńską.
      Pierwszego znam i aż się dziwę, że na to pozwala. To na prawdę nie jest wszystko
      jedno.
      • Gość: błazen Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.pl.syncad.com 10.12.04, 19:51
        A ja jednak wolę tak jak jest. Rozsądny człowiek będzie omijał ludzi
        niekulturalnych i nie reagował na zaczepki. Przynajmniej na tym forum da się
        rozmawiać. Dla porównania na forum Onetu trzeba czekać godzinami na pojawienie
        się wypowiedzi, a często nigdy się nie pojawia i nie wiadomo, czy z powodów
        technicznych, czy też napisałeś coś co wydało się wbrew regulaminowi, moderator
        cię nie lubi albo jest parszywym cenzorem wycinającym niewygodne wypowiedzi.
      • Gość: tyo cusorz - pomyśl, to nie boli IP: 212.244.27.* 11.12.04, 00:49
        jak zaczną ciąć, to z forum zrobi się "towarzystwo" wzajemnej adoracji ... jak
        na onecie, czy interii ... tutaj przynajmniej pozwalają ludziom pisać .. tam to
        prl-owska cenzura ... tną jak fryzjer ...
    • Gość: Belial Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:47
      To nie tylko Aleksandrów,tak niestety wygląda nasza policja w 70 procentach.
    • Gość: yan Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.ifd.uni.wroc.pl 10.12.04, 14:48
      Ciekawe, ze czytalem otym wymuszaniu wczesniej. Nie wiem, moze to byl "super
      express". Wtedy nie bylo reakcji. Ale dobre i to.
    • Gość: avent Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.zepak.com.pl 10.12.04, 14:54
      Brawo! Gratuluję dziennikarzom Wyborczej!
      Niech psy nigdy nie czują sie pewnie....
    • Gość: abhaod Michnik kochamy cie. IP: *.a.pppool.de 10.12.04, 14:54
    • Gość: Jurek Nienawisc odbiera crozum.Dlaczego tu jestes ? IP: *.darnet.pl / 80.48.1.* 10.12.04, 14:59
      a moze jestes w policji ?
    • Gość: Ja Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: 195.205.177.* 10.12.04, 15:07
      Bardzo pięknie się policja w Polsce zachowuje. Wszyscy powinni stamtąd
      wylecieć!
    • Gość: ks Wszyscy kupujemy dyktafony! IP: *.riviera.pw.edu.pl 10.12.04, 16:11
      Polacy! Kupujemy wszyscy dyktafony
      i rozpoczynamy walkę z tym rakiem,
      który trawi nasze Państwo!
    • witek.bis Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g 10.12.04, 16:17
      Serdeczne gratulacje dla Gazety, która zachowała wpływ na to, co dzieje się w
      Aleksandrowie Łódzkim. Lepszy rydz niż nic.
      • wartburg4 Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g 10.12.04, 20:51
        Przyłączam się do gratulacji. Od dawna jesteśmy już zbulwersowani tym, co się
        dzieje w Aleksandrowie i tym większa nasza satysfakcja, że przyszła kryska na
        Matyska.
    • Gość: konopny jas WASATY PIES BEZ MUNDURU? IP: *.chello.pl 10.12.04, 16:56
      Co ty teraz poczniesz bez munduru i odznaki?Jestes nul,nic.
      • Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 10.12.04, 19:11
    • Gość: fifura Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: 213.155.191.* 10.12.04, 17:05
      A co u komendanta głównego policji. Czy dalej podnosi swije kwalifikacje
      językowe. Jaki pan taki kram. A miało być tak dobrze
    • Gość: agata policja w ajenci IP: *.adsl.highway.telekom.at 10.12.04, 17:19
      Brawo dla komendanta wojewodzkiego z Lodzi. Wreszcie postapil tak jak powinien
      postapic kazdy uczciwy czlowiek, Tym bardziej jak sie pracuje w policji.
      Uczciesie inni komendanci!!!! W przeciwnym przypadku proponuje rozwazyc
      mozliwosc brania komisariatow, komend w :W AJENCJE, gdyz czesto kieruja nimi
      ludzie przypadkowi;slabi w swoim fachu, lecz bezwzglednie wykonujacy polecenia
      swoich ,"mocodawcow"nie zawsze majace zwiazek z wykonywana praca
      • Gość: Henry Re: policja w ajenci IP: *.fastdatatech.com / 216.38.216.* 10.12.04, 20:05
        Pracowalem kiedys w policji w USA, akonkretnie w jednym z miast Texasu. Moj woj
        byl komendantem posterunku policji we Lwowie. i choc bylem wtedy dzieckiem wiem
        diuzo po pracy policji w przedwojennej Polsce. To co dzieje sie teraz bylo by w
        tedy niedopuszczalne. Gdzie honor policjanta? Gdzie honor komendantow?
    • Gość: TCz Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.sexowny.net 10.12.04, 17:30
      Witam
      Myślę, że tamci policjanci powinni odpowiedzieć za współudział w pobiciu
      Krzyśka (sprawa cywilna)... wkońcu zamiast pełnić swoje obowiązki zajmowali
      się "robieniem kasy"...
      A swoją drogą to może zlikwidować sądy i policje.... będzie bezpieczniej...
      wystarczy wprowadzić zasadę mój dom/samochód jest moją twierdzą i prawo do
      bezwzględnej obrony (tzn ten kto mi kradnie portfel musi sie spodziewać , że
      straci życie, a jego rodzina zapłaci dodatkowo koszty manipulacyjne)
    • Gość: policjant Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:39
      Karze się zwykłych policjantów, kiedy sedno sprawy leży gdzie indziej.Caly
      problem leży w wyszkoleniu i naborze policjant nie powinien być związany ze
      środowiskiem w którym sie wychował.Tak naprawdę to policjanci AT uczą się od
      bandytów i zachowują się w niektórych przypadkach jak bandyci.ominiarki
      pierwsi zaczęli używać bandyci , co dawało anonimowość o beskarność.Przykład
      zastrzelenie psa w domu rodziny wielodzietnej, gdzie nikomu on nie zagrażał.
    • Gość: tom Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:46
      Zgadzam się w 100% czasami dziennikarze piszą pół prawde lub wymyślają różne
      afery i nic niech też ich zwalniają . Z tym faktem trzeba coś zrobić. Niech
      media będą czwartą władzą ale nie taką która jest nietykalna. SkandalNIech
      dziennikarze też uderzą się w pierś
      • Gość: aaa Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 17:54
        ale głupoty opowiadasz.
        Media nie są nietykalne. Jak ich nie będziesz tykał, to zbankrutują i same będą
        zabiegały żebyś je tknął.

Proste a jednak trzeba tłumaczyć jak komu głupiemu: nie kupować, nie czytać, nie
        słuchać.

• Gość: and O co ci chodzi? Wiesz w ogóle co to jest Forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:52
      Tutaj czytelnicy - czyli my - wyrażamy swoje opinie i Gazeta nie ma nic do tego.
      I nie chciałbym, żeby miała kiedykolwiek.
    • Gość: trybun Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.04, 17:58
      W roku 1984 sam bylem napadniety na ulicy przez 3 mlodych ludzi, ktorzy
      usilowali wymusic na mnie pieniadze na zakup alkoholu w pobliskim sklepie
      monopolowym.
      Milicja (obecnie policja- dla mnie zawsze milicja) nie podjela zadnych krokow w
      celu ujecia kogokolwiek. Poniewaz wtedy sam bylem jeszcze stosunkowo mlodym
      czlowiekiem, udalo mi sie ustalic personalia jednego z napastnikow rozpytujac
      znajoma mlodziez z osiedla, w poblizu ktorego zdarzenie mialo miejsce. Zajelo
      mi to mniej niz 24 godziny.
      Kiedy poszedlem z tym na komisariat ( II Komisariat MO w Bydgoszczy przy ul.
      Torunskiej ), nie tylko nie przyjeto ode mnie zgloszenia, ale jeszcze probowano
      mnie zastraszyc, ze to ja bede odpowiadal za pobicie.
      Po latach dowiedzialem sie, ze ten agresywny typ, ktorego usilowalem
      doprowadzic w "rece sprawiedliwosci" byl malym milicyjnym kapusiem (z tego
      wzgledu korzystal z "taryfy ulgowej", pewnie nie tylko w tym jednym wypadku)...
      Od tego czasu omijam milicje szerokim lukiem.
      Pozdrawiam
    • Gość: kur Re: W Aleksandrowie po publikacji "Gazety" lecą g IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 18:09
      No ale gdzie te głowy mają polecieć. W Europie i Ameryce nie ma już wolnego (
      od naszych) tytułu w Rosji Putin wsadza żydów do pierdla , wiec co tu dużo
      mówić nawet Rywin nie wie gdzie się zrywać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka