gosc.z.korony 19.12.04, 01:39 Dotyczący Aleksandra Małachowskiego. Zmarłym należy się szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: APELUJĘ DO ,,GIWI'' BY USUNĘŁA WĄTEK 19.12.04, 01:54 Myślę, że Aleksander Małachowski nie zasmucił się spotkaniem z Janem Józefem Lipskim w zaświatach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Żeby nie było nieporozumień. Oświadczam, że żyję! IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 19.12.04, 02:31 Możecie mieszać mnie z błotem, choć sam nie wiem za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Żeby nie było nieporozumień. Oświadczam, że ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:16 gościu, katole-prawiczki takie już są. już znakomici katolicy tylko że jeszcze nie chrześcijanie. j.tuwim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle SLD-Upku, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:46 nikogo nie dziwi twoje wyznanie. Skąd by u takich dupków rozum? A czyżunia nawet lustra nie ma..Wyrzygać się biedny nie może...Wytłukł wszystkie ,gdy zobaczył sondaże. Wot, żyzń.. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: SLD-Upku, 19.12.04, 09:52 gościu, ale chyba małachowskiego nie obraża fakt przynależności do wolnomularstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Żeby nie było nieporozumień. Oświadczam, że ż 19.12.04, 14:54 naprawdę nie wiesz? za głupotę, chamstwo i agresję. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: APELUJĘ DO ,,GIWI'' BY USUNĘŁA WĄTEK 19.12.04, 10:00 wolnomularstwio w omawianym czasie było związane wyłącznie z patriotyzmem -tam robiono i mówiono o rzeczach,których nie można było mówić oficjalnie Odpowiedz Link Zgłoś