maaax 19.12.04, 21:30 zabanuje cie, jesli nie przestaniesz reklamowac tego niemoralnego forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: do mariolki 19.12.04, 21:35 Sugeruje takie uwagi na mail kierować, bo zaśmiecają forum bądź co bądź:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Zacytuj gdzie moje forum jest niemoralne;))) 19.12.04, 22:29 Drogi maaaxie Zachowałeś się właśnie jak xiondz proboszcz który grzmi z ambony jaką obrazą dla moralności jest "Harry Potter"...a nawet nie raczył go przeczytać;))) Proponuję: -wejść na forum do którego linka mam w sygnaturce -SPRÓBOWAĆ poczytać ze zrozumieniem -jak się nie uda- pomoge, wytłumaczę, mam wykształcenie pedagogiczne -zapytać mnie skąd się wzięło "dziwki bez szkoły", bo gwarantuję Ci że to nie nazwa forum tylko hasełko rzucone niegdyś przez kogoś kto najpierw mówi, potem myśli- tak jak Ty Pozdrawiam;p Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Zacytuj gdzie moje forum jest niemoralne;))) 19.12.04, 22:36 od nazwy począwszy; takich słów to sobie uzywaj "pedagogu" w domu lub w pracy- jesli Tobie na to pozwalaja.To bylo ostatnie ostrzezenie- Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Jakich słów? 19.12.04, 22:42 dla ciebie słowo "dziwka" jest zapewne tak normalne, jak dla innych 'dzien dobry" - ale nie wszyscy (tak tak) sa zdemoralziowani tak, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Maaax 19.12.04, 22:46 masz swietny ubaw, co? Bo nie wierzę że Ty tak serio...;) Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Wejdź na moje forum, zapraszam, 19.12.04, 22:46 wiem co tam jest- a słowo "dziwki" albo zniknie, albo twoje posty znikna, compris? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Chyba sobie żartujesz;) 19.12.04, 22:50 To hasło ma podłoże ideologiczne, i jeśli nie umiesz się z tym pogodzić- to juz Twój problem... Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Chyba sobie żartujesz;) 19.12.04, 22:52 dobrze sama tego chciałaś, miałas szansę Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: do mariolki 20.12.04, 18:10 Dobrze zrobił. Zanim napiszesz coś na forum to wykasuj swoją sygnaturkę. Odpowiedz Link Zgłoś