Dodaj do ulubionych

Aktualności dnia w RM

IP: *.chello.pl 11.01.05, 14:22

Dzisiaj w RM ich stały współpracownik pan S. Michałkiewicz komentując to co
się dzieje w tej Spółce Energetycznej okazał się gorącym zwolennikiem
prywatyzacji. Czy to jest zgodne z poglądami Ojca Tadeusza?
Obserwuj wątek
    • Gość: elle Re: Aktualności dnia w RM IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:32
      pytam z ciekawości - słuchasz RM okazjonalnie czy stale? Z ciekawości czy
      innych pobudek ? Ludzie z forum wciąż mnie zaskakują..
      • Gość: Ciekawy Zastepujesz oszoloma ? Ile ci placa za godzine ? IP: 5.5.* / 80.58.4.* 11.01.05, 16:37
        czy placa za ciebie skladki ZUS, czy tez jestes na falszywej rencie jak
        Oszolom ?
        • Gość: elle Re: Zastepujesz oszoloma ? Ile ci placa za godzin IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:42
          nie wiem , do kogo kierowałeś swe grzeczne, jak zwykle, pytanie? Tym razem to
          ja jestem ciekawa - teraz już podwójnie. Na rencie nie jestem, resztą zajmuje
          się mój (tak!) mąż.pozdro
          • Gość: Ciekawy Re: Zastepujesz oszoloma ? Ile ci placa za godzin IP: 193.191.141.* 11.01.05, 16:45
            A co on robi,ze go stac na utrzymanie rodziny w RP ? Moze zasuwa na przodku w
            kopalni ?
            • Gość: elle Re: Zastepujesz oszoloma ? Ile ci placa za godzin IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:49
              ciebie nie stać? My żyjemy całkiem dobrze, oby tak zawsze, i nawet nie jesteśmy
              spokrewnieni z jakubowską ani innym jednorękim bandytą. Stąd pewnie nie ma we
              mnie jadu , jak nie przyrównując...
              • Gość: Ciekawy Re: Zastepujesz oszoloma ? Ile ci placa za godzin IP: 195.175.37.* 11.01.05, 16:53
                Ja pytralem co robi twoj rzekomy szanowny malzonek. Wykrecasz sie jak zwykle i
                prowokujesz do awantur ale to typowe dla RM. Zegnam,bo mnnie nudzisz i
                zaczynasz denerwowac.
                • Gość: elle dalej jestem ciekawa, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:58
                  mój mąż pracuje, nie na przodku. Nerwy i nuda - to się chyba wyklucza z punktu
                  widzenia psychologii. Jestem typową kobietą, lubię prowokować . Tego też u
                  m,nie nie lubi mój mąż ( czemu rzekomy, nie znasz mnie)
                  • Gość: Czarny ;-) Re: dalej jestem ciekawa, IP: *.access.telenet.be 11.01.05, 17:08
                    Gość portalu: elle napisał(a):

> Tego też u
                    > m,nie nie lubi mój mąż ( czemu rzekomy, nie znasz mnie)

To widac! Dlatego siedzisz sama w domu i pozostal ci tylko komputer do
                    towarzystwa.
                    • Gość: elle black, black, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:12
                      wyobraz sobie, jeśli jesteś w stanie, inny scenarisz..Taką mam metodę, gdy mam
                      ochotę na sprzątanie, pieczenie, prasowanie: zaszywam się w pokoju i czekam,
                      żeby mi przeszło! Poza tym korzyść podwójna - blokuję dziecku kompa, nie może
                      grać!
      • Gość: Epsilon Re: Do elle IP: *.chello.pl 11.01.05, 16:56

Słucham tylko okazjonalnie i z ciekawości i tylko tych audycji, które dotyczą
        spraw dziejących się w kraju. Potem porównuje z tym co przeczytam albo usłyszę
        z innych żródeł.
        Przed kilkoma laty z ciekawości byłem na dwóch spotkaniach przedwyborczych LPR.
        Z kazdego z tych zebrań wychdziłem z epitetami, które tam usłyszałem pod swoim
        adresem, że jestem Żyd, mason, ubek albo syn starego komucha. Sam mam poglądy
        liberalne.
        • Gość: elle ja IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:05
          natomiast słucham Zetki albo Cesarii Evory, uwielbiam ją! Polityka mnie nudzi ,
          denerwuje, jak poczytam coś na forum - starczy za wszystko!
    • yossarian18 Re: Aktualności dnia w RM 11.01.05, 16:53
      Słuchałem p. Michalkiewicza, mądrze mówił. W RM zaproszeni goście mogą mówić co
      chcą. O. Rydzyk zna p. Michalkiewicza, jest on cotygodniowym felietonistą RM(co
      środę ok. 20:50, polecam), jest także częstym gościem Rozmów Niedokończonych i
      Aktualności Dnia.
      • oja83 Re: Aktualności dnia w RM 11.01.05, 19:43
        wy i wasze pseudo dziennikarstwo...
    • indris Michałkiewicz w RM... 11.01.05, 16:54
      ...jest trochę na wariackich papierach. Łączy go z o. Rydzykiem chyba tylko
      antysemityzm i niechęć do UE. Rydzyk zresztą działa ostatnio nieco
      schizofrenicznie a napewno "pod publiczkę". Np. wszystkie jego media wykazywały
      daleko posuniętą rezerwę w sprawie polskiego uczestnictwa w wydarzeniach
      ukraińskich i zawsze sprzeciwiały się polskiemu udziałowi w irackiej awanturze.
      Ale kiedy kataloński socjalista Borrell został "oskarżony" o powiedzenie tego
      samego - te same media zaczęły przeciw niemu kampanię.
      Z Michałkiewiczem zasadniczo się nie zgadzam, ale przyznaję, że w swoich
      poglądach jest bardziej stały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka