Gość: Hr Koniec Polski IP: 212.180.161.* 21.01.05, 10:16 Ciasne, zaswistne, antysemickie i "bardzo patriotyczne". To jest taka Polska w pigule. Zakompleksiona i zajeta "wielkimi sprawami", które tak naprawde nikogo poza garstka ludzi nie obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oja83 Re: UWIELBIAM TO FORUM - ONO JEST TAKIE POLSKIE 21.01.05, 11:50 widać nie byłeś jesszcze na Forum Słuchaczy Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: UWIELBIAM TO FORUM - ONO JEST TAKIE POLSKIE 21.01.05, 11:56 te forum rm to sie bardzo skiepściło. nic chłopaki nie gadają tylko jakieś czerwone odnośniki do jakichś innych głupot.próbowałem ich wychować ale mnie wygonili. czytam czasem ale tera już przstaję.odchodzą od jedynie słusznej wizji świata papcia muchomorka. a było tak pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: UWIELBIAM TO FORUM - ONO JEST TAKIE POLSKIE 21.01.05, 12:01 ale to jest bardzo elitarne forum-pisać tam może tylko ok.15 osób przyczym są przypuszczenia,że połowa z nich to ''klony'' ja podobnie jak Ty zostałąm brutalnie wyrzucona...rozumiem co czujesz Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: UWIELBIAM TO FORUM - ONO JEST TAKIE POLSKIE 21.01.05, 12:09 nie powiem zebym strasznie rozpaczał. no ja im pisałem pare razy że oni są KArTOfLAMI a z chrześcijaństwem nie mają nic wspólnego. to ich chiba zdrzazniło- nie wiem dlaczego. czy ja kłamałem? Odpowiedz Link Zgłoś
deoszolomizacja Re: UWIELBIAM TO FORUM - ONO JEST TAKIE POLSKIE 24.07.05, 19:49 oja83 napisała: > widać nie byłeś jesszcze na Forum Słuchaczy Radia Maryja dawno nie forum, ale tablica ogłoszeniowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Panie Hrabio, a jakie to forum ma być... 21.01.05, 12:09 przecie hrabia napisała że jest bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony czyzuniu kochan(a) zwróć uwagę na mój falstart 21.01.05, 12:12 i przeczytaj wcześniejszego posta sorki Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Re: Panie Hrabio, a jakie to forum ma być... 21.01.05, 12:11 niemieckie... rosyjskie... albo inne? Zamieszczane tu posty odzwierciedlają naszą społeczną kondycję. I nie ma innej rady na ewentualne leczenie jak dyskusja i niekiedy ostre ścieranie się poglądów. Wierzę w moc dyskusji. A dyskusji się trzeba uczyć. Jak wszystkiego... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: UWIELBIAM TO FORUM - ONO JEST TAKIE POLSKIE 21.01.05, 12:12 nie jest tak źle tzn. zależy w których wątkach. pisać każdy może a cenzury (poza wulgaryzmami i nawoływaniem do przemocy) chyba nie chcesz? ważne, że całkiem sporo inteligentnych gości obdarzonych zdrowym rozsądkiem daje odpór bredniom oszołomów dzięki czemu ich bełkot nie zdominował tego forum. ja przynajmniej się dobrze bawię, gdy tym świrom udowadniam, jakie z nich świry:) a szczególnie uwielbiam robić bez politycznej poprawność...:))) (dostosować styl do adwersarza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: DOBRE, BO POLSKIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:55 polskie-to drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: POLSKA - nie ważne jaka, ważne aby Katolicka. 21.01.05, 14:08 czyli glupia i biedna... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx44 Re: POLSKA - nie ważne jaka, ważne aby Katolicka. 24.07.05, 18:13 Niewiele się zmienia na lepsze w pięknym Naszym Kraju :| i nie zmieni dopóki będzie: POLSKA - nie ważne jaka, ważne aby Katolicka. 44 Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: POLSKA - nie ważne jaka, ważne aby Katolicka. 24.07.05, 18:49 Jedni usiluja drugim wmawiac ,ze sa europejczykami a Polska jest w Europie, a najlepsze ,ze niektorzy w to wierza. Zbigniew Siemiątkowski, b. szef Agencji Wywiadu: - Do czasu zabójstwa gen. Papały uważałem, że pewne rzeczy nie mogą się w Polsce zdarzyć. Zmieniłem zdanie. Wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś