Dodaj do ulubionych

Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjamskie

• Gość: Jacenty Kto ci CHAMIE dał do tego prawo ?! IP: *.petrus.com.pl 28.01.05, 16:49
    • Gość: as Jędrka 2 tyg.nie było w TV.Myślał...No i wymyślił! IP: 217.17.37.* 28.01.05, 16:49
    • Gość: luki Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:52
      Dobrze ze go teraz nie ma w moich rekach...!Burak!
      • Gość: spoko a juz był????? IP: *.sm-rozstaje.pl 28.01.05, 20:37
    • Gość: jurek Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:53
      a ja w imieniu narodu polskiego zabraniam Leperowi wypowiadać się w imieniu
      narodu polskiego. Ot, słoma z butów wychodzi.
      • Gość: spoko to ją poraw i wsadź sobie do butów IP: *.sm-rozstaje.pl 28.01.05, 20:39
    • Gość: andrzej Kto temu chamowi dał do tego prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:59
      Żeby dziękować w imieniu "narodu" ????????????

• Gość: Geokon brak mi slow IP: 213.155.190.* 28.01.05, 16:59
      nie wiem co poweidziec, ten gosc (czyli ekscelencja) mnie juz powalil, i odebralo mi dech
    • Gość: Lethaal Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:00
      Lepper ekscelencja a to dobre. Zwykły dziad i nierób.
    • Gość: Świadek Lepper w Auschwitz IP: *.broker.com.pl 28.01.05, 17:07
      Śmiejcie się z Leppera ale był on JEDYNYM tzw VIP-em który w trakcie
      wczorajszych uroczystości nie jechał do pomnika limuzyną ale szedł pieszo tak
      jak inni.Niby nic ale ten gest był bardzo ładny
    • Gość: necro przegina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:16
      Ja się z tym jego "narodem" nie identyfikuję. I kto dał mu upoważnienie do
      wypowiadania się za wszystkich?
    • Gość: witalik Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.cable.ubr04.shef.blueyonder.co.uk 28.01.05, 17:17
      Jak to w ogole skomentowac....
    • Gość: Finwal Ja również jestem wdzięczny ale mnie lepper nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:18
      reprezentuje. A po tym "wyczynie" to ekscelenicja jeszcze bardziej mnie nie
      reprezentuje.
    • Gość: zdegustowany Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.aster.pl 28.01.05, 17:27
      Że chamowaty - to wszyscy wiedzą, ale w tym przypadku okazał się zwyczajnym
      bydlakiem, żerującym na ludzkim nieszczęściu. I coś takiego jest POLSKIM
      politykiem. Miano politykiera to dla niego zbyt łagodne określenie. Miałem
      okazję poznać go przed dwoma laty. Stwarzał pozory (mizerne wprawdzie, ale
      jednak)względnej normalności. Ech, burak!
      • kicior99 Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam 28.01.05, 17:37
        cisna asie najgorsze slowa. Cale szczescie ze nigdy o nim nie myslalem inaczej
        jak o bezczelnym bydlaku
      • Gość: spoko a co znaczy-politykier? wytłumaczysz? IP: *.sm-rozstaje.pl 28.01.05, 20:41
    • Gość: Hipek Fałsz, obłuda i nic wiecej..przypomina sie sytuacj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 17:30
      przypomina się sytuacja, kiedy to Lepper przyjechal do strajkujacyh
      pielęgniarek i jak zwykle zaczął sypac swoje teksty na rzady przez 15 lat, "ze
      złodzieje, ze rozkradli" itp. Oczywiscie zapewnial pielegniarki, ze jest za
      nimi i ich popiera calym sercem. Pielegniarki natomiast slysząc propagande
      Leppera, odrazu zareagowaly logicznie, i powiedzialy, ze jesli ma zbijac swoj
      kapital polityczny, to niech lepiej wraca do siebie, zaczerwieniony wyszedl, a
      na schodach krzyknął, ze "g... go obchodzi tak naprawde los pielegniarek" to
      jest caly Lepperos
    • Gość: Viking Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.elisa-laajakaista.fi 28.01.05, 17:38
      Pamiętamy wystąpienia "Ja jako były ... w imieniu narodu polskiego... "? W
      imieniu narodu , czyli rozumiem tych 10% elektoratu , który ledwie umie czytać
      i pisać a najlepiej myśli po jabcoku :)
    • Gość: i nic wiecej słoma, słoma, słoma, słoma, IP: *.SKARB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:20

słoma, słoma, słoma, słoma, słoma, słoma, słoma,
      • Gość: anty-k ALE JAJA!!! Ekscelencja Lepper!??? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 28.01.05, 18:27
        Lepper jest bezczelny.
        Wykorzustuje nieszczęście ludzkie do własnych wysranych celów politycznych.
        Bezczelność tego capa jest niewiarygodna.

To rodzice tych dziewczynek powinny dziękować za finasowe wsparcie
        operacji . A nie ten cwaniaczak prostaczek.

Ekscelencja Lepper. Konam ze śmiechu!!!
        • Gość: spoko postaraj się bardziej a ci się uda IP: *.sm-rozstaje.pl 28.01.05, 20:45
    • leczna2004 Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam 28.01.05, 18:27
      zlustrować lepa, i do psyciatryka wysłąc
    • Gość: Roszczenko Daniel Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 18:32
      Jak "Pan" Lepper taki wielki darczynca niech odda wszelkie pieniądze jakie
      wydaje na solarium, to wystarczy na kilka operacji, bardziej potrzebnych niż
      LATINO TAN "Pana" Leppera. A dodając to bezczelność A.L. nie zna granic nie
      wiem dlaczego ktoś wybrał takiego ................... |cenzura|??!!
    • Gość: hem Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:46
      to mu się już całekim pojech(b)alo
    • Gość: txj Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.zamosc.mm.pl 28.01.05, 18:55
      Chłop ale inteligencję przeskoczył i stąd taka złośliwość
    • Gość: paweł Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.chello.pl 28.01.05, 19:06
      -kto upoważnił populistę do reprezentowania mnie;
      -jakim prawem posługuje się określeniem Noród.
      z poważaniem
    • Gość: Kiler Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:14
      Jestem Jurek Kiler i z przyjemnościa tego ch...a ubiję. Niech tylko ktoś mnie
      wystaruje. Rabat 100% i jeszcze flaszkę postawie.
    • Gość: Piotr Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:22
      Brakuje mi słów jakimi powinno się nazwać takie postępowanie....
      To jak .... i niewiem jak to bydlęctwo nazwać, niewiem ...
      Tylko ludzie tak mali jak ten szmatławiec tak mogliby postąpić
      A taki pan nawet nierozumie co zrobił źle w jego pustej i poalonej na skwarka
      twarzy (twarzy???) widać, że nic nierozumie.
    • Gość: Gość TT Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:27
      Wśród nas jest 10% zwolenników Leppera - smutne i prawdziwe.
      • Gość: Zachwycony Lepper - Naród IP: 83.233.227.* 28.01.05, 19:33
        Nie widzę różnicy warci jesteście siebie nawzajem nawet przeciętny Polak ma
        wygląd Leppera
      • Gość: pies Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: 68.236.82.* 28.01.05, 19:59
        Nikt nie ma prawa przemawiac w imieniu narodu. Mozna co najwyzej przemawiac w
        imieniu panstwa, ale uprawniony do tego jest jego legalny przedstawiciel, np.
        przedstawiciel rzadu; na pewno nie jakas tam lepperzyna
    • Gość: butrym Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:58
      A moze do pomocy włączy się przyboczna ,,Ekselencji" Renatka Beger?
      • Gość: pies Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: 68.236.82.* 28.01.05, 20:16
        LIST OD AMBASADORA KRÓLESTWA ARABII SAUDYJSKIEJ DO PRZEWODNICZĄCEGO SAMOOBRONY
        ANDRZEJA LEPPERA

26.01.2005

No. 413-S-13
        Jego Ekscelencja
        Andrzej Lepper
        Przewodniczący Samoobrony RP

Ekcelencjo, Panie Przewodniczący,

Jestem bardzo wzruszony otrzymanym od Waszej Ekscelencji listem, w którym
        wyraził Pan tak serdeczne i szczere uczucia dotyczące szlachetnego gestu Jego
        Królewskiej Wysokości Następcy Tronu Księcia Abdullaha bin Abdulaziza Al-Sauda
        i udzielenie przez Jego Wysokość pomocy polskim bliźniaczkom syjamskim Darii i
        Olgi Kołacz.

W imieniu Jego Królewskiej Wysokości Księcia Abdullaha bin Abdulaziza Al-Sauda
        Następcy Tronu Wicepremiera i Naczelnego Dowódcy Gwardii Narodowej Królestwa
        Arabii Saudyjskiej składam Waszej Ekscelencji serdeczne wyrazy podziękowania
        dla Pańskich szczerych i szlachetnych uczuć.

Jednocześnie, chciałbym zapewnić Pana Ekscelencjo, iż to co zrobił Jego
        Królewska Wysokość Książe Abdullah bin Abdulaziz w stosunku do polskich
        bliźniaczek syjamskich wynika z jego głębokiej wiary w to, iż dobro należy
        rozpowszechniać i nieść wszędzie, aby służyło całej ludzkości... wszystkim
        ludziom bez względu na ich religię, kulturę czy kolor skóry. Wynika to także z
        poczucia moralnego i ludzkiego obowiązku, do którego nawołuje nasza religia -
        islam oraz kultura i tradycja arabska.

Czyn Jego Królewskiej Wysokości stał się cenną okazją do ukazania naszego
        szacunku i uznania dla Polski i zaprzyjaźnionego narodu polskiego, i jest także
        wyrazem chęci zacieśniania więzów przyjaźni między naszymi państwami i narodami
        saudyjskim i polskim.

Z wyrazami szacunku,

• Gość: olo Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:20
      KOŁEK KOŁEK KOŁEK
      PIERWSZY APACZ RP JEST PROSTY W BUDOWIE JAK KONSTRUKCJA CEPA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka