Gość: Jacenty Kto ci CHAMIE dał do tego prawo ?! IP: *.petrus.com.pl 28.01.05, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Jędrka 2 tyg.nie było w TV.Myślał...No i wymyślił! IP: 217.17.37.* 28.01.05, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:52 Dobrze ze go teraz nie ma w moich rekach...!Burak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:53 a ja w imieniu narodu polskiego zabraniam Leperowi wypowiadać się w imieniu narodu polskiego. Ot, słoma z butów wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko to ją poraw i wsadź sobie do butów IP: *.sm-rozstaje.pl 28.01.05, 20:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Kto temu chamowi dał do tego prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:59 Żeby dziękować w imieniu "narodu" ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geokon brak mi slow IP: 213.155.190.* 28.01.05, 16:59 nie wiem co poweidziec, ten gosc (czyli ekscelencja) mnie juz powalil, i odebralo mi dech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lethaal Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:00 Lepper ekscelencja a to dobre. Zwykły dziad i nierób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek Lepper w Auschwitz IP: *.broker.com.pl 28.01.05, 17:07 Śmiejcie się z Leppera ale był on JEDYNYM tzw VIP-em który w trakcie wczorajszych uroczystości nie jechał do pomnika limuzyną ale szedł pieszo tak jak inni.Niby nic ale ten gest był bardzo ładny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necro przegina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:16 Ja się z tym jego "narodem" nie identyfikuję. I kto dał mu upoważnienie do wypowiadania się za wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witalik Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.cable.ubr04.shef.blueyonder.co.uk 28.01.05, 17:17 Jak to w ogole skomentowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal Ja również jestem wdzięczny ale mnie lepper nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:18 reprezentuje. A po tym "wyczynie" to ekscelenicja jeszcze bardziej mnie nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.aster.pl 28.01.05, 17:27 Że chamowaty - to wszyscy wiedzą, ale w tym przypadku okazał się zwyczajnym bydlakiem, żerującym na ludzkim nieszczęściu. I coś takiego jest POLSKIM politykiem. Miano politykiera to dla niego zbyt łagodne określenie. Miałem okazję poznać go przed dwoma laty. Stwarzał pozory (mizerne wprawdzie, ale jednak)względnej normalności. Ech, burak! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam 28.01.05, 17:37 cisna asie najgorsze slowa. Cale szczescie ze nigdy o nim nie myslalem inaczej jak o bezczelnym bydlaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko a co znaczy-politykier? wytłumaczysz? IP: *.sm-rozstaje.pl 28.01.05, 20:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipek Fałsz, obłuda i nic wiecej..przypomina sie sytuacj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 17:30 przypomina się sytuacja, kiedy to Lepper przyjechal do strajkujacyh pielęgniarek i jak zwykle zaczął sypac swoje teksty na rzady przez 15 lat, "ze złodzieje, ze rozkradli" itp. Oczywiscie zapewnial pielegniarki, ze jest za nimi i ich popiera calym sercem. Pielegniarki natomiast slysząc propagande Leppera, odrazu zareagowaly logicznie, i powiedzialy, ze jesli ma zbijac swoj kapital polityczny, to niech lepiej wraca do siebie, zaczerwieniony wyszedl, a na schodach krzyknął, ze "g... go obchodzi tak naprawde los pielegniarek" to jest caly Lepperos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.elisa-laajakaista.fi 28.01.05, 17:38 Pamiętamy wystąpienia "Ja jako były ... w imieniu narodu polskiego... "? W imieniu narodu , czyli rozumiem tych 10% elektoratu , który ledwie umie czytać i pisać a najlepiej myśli po jabcoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i nic wiecej słoma, słoma, słoma, słoma, IP: *.SKARB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:20 słoma, słoma, słoma, słoma, słoma, słoma, słoma, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-k ALE JAJA!!! Ekscelencja Lepper!??? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 28.01.05, 18:27 Lepper jest bezczelny. Wykorzustuje nieszczęście ludzkie do własnych wysranych celów politycznych. Bezczelność tego capa jest niewiarygodna. To rodzice tych dziewczynek powinny dziękować za finasowe wsparcie operacji . A nie ten cwaniaczak prostaczek. Ekscelencja Lepper. Konam ze śmiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko postaraj się bardziej a ci się uda IP: *.sm-rozstaje.pl 28.01.05, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
leczna2004 Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam 28.01.05, 18:27 zlustrować lepa, i do psyciatryka wysłąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roszczenko Daniel Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 18:32 Jak "Pan" Lepper taki wielki darczynca niech odda wszelkie pieniądze jakie wydaje na solarium, to wystarczy na kilka operacji, bardziej potrzebnych niż LATINO TAN "Pana" Leppera. A dodając to bezczelność A.L. nie zna granic nie wiem dlaczego ktoś wybrał takiego ................... |cenzura|??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hem Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:46 to mu się już całekim pojech(b)alo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txj Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.zamosc.mm.pl 28.01.05, 18:55 Chłop ale inteligencję przeskoczył i stąd taka złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.chello.pl 28.01.05, 19:06 -kto upoważnił populistę do reprezentowania mnie; -jakim prawem posługuje się określeniem Noród. z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiler Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:14 Jestem Jurek Kiler i z przyjemnościa tego ch...a ubiję. Niech tylko ktoś mnie wystaruje. Rabat 100% i jeszcze flaszkę postawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:22 Brakuje mi słów jakimi powinno się nazwać takie postępowanie.... To jak .... i niewiem jak to bydlęctwo nazwać, niewiem ... Tylko ludzie tak mali jak ten szmatławiec tak mogliby postąpić A taki pan nawet nierozumie co zrobił źle w jego pustej i poalonej na skwarka twarzy (twarzy???) widać, że nic nierozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość TT Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:27 Wśród nas jest 10% zwolenników Leppera - smutne i prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachwycony Lepper - Naród IP: 83.233.227.* 28.01.05, 19:33 Nie widzę różnicy warci jesteście siebie nawzajem nawet przeciętny Polak ma wygląd Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: 68.236.82.* 28.01.05, 19:59 Nikt nie ma prawa przemawiac w imieniu narodu. Mozna co najwyzej przemawiac w imieniu panstwa, ale uprawniony do tego jest jego legalny przedstawiciel, np. przedstawiciel rzadu; na pewno nie jakas tam lepperzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butrym Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:58 A moze do pomocy włączy się przyboczna ,,Ekselencji" Renatka Beger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: 68.236.82.* 28.01.05, 20:16 LIST OD AMBASADORA KRÓLESTWA ARABII SAUDYJSKIEJ DO PRZEWODNICZĄCEGO SAMOOBRONY ANDRZEJA LEPPERA 26.01.2005 No. 413-S-13 Jego Ekscelencja Andrzej Lepper Przewodniczący Samoobrony RP Ekcelencjo, Panie Przewodniczący, Jestem bardzo wzruszony otrzymanym od Waszej Ekscelencji listem, w którym wyraził Pan tak serdeczne i szczere uczucia dotyczące szlachetnego gestu Jego Królewskiej Wysokości Następcy Tronu Księcia Abdullaha bin Abdulaziza Al-Sauda i udzielenie przez Jego Wysokość pomocy polskim bliźniaczkom syjamskim Darii i Olgi Kołacz. W imieniu Jego Królewskiej Wysokości Księcia Abdullaha bin Abdulaziza Al-Sauda Następcy Tronu Wicepremiera i Naczelnego Dowódcy Gwardii Narodowej Królestwa Arabii Saudyjskiej składam Waszej Ekscelencji serdeczne wyrazy podziękowania dla Pańskich szczerych i szlachetnych uczuć. Jednocześnie, chciałbym zapewnić Pana Ekscelencjo, iż to co zrobił Jego Królewska Wysokość Książe Abdullah bin Abdulaziz w stosunku do polskich bliźniaczek syjamskich wynika z jego głębokiej wiary w to, iż dobro należy rozpowszechniać i nieść wszędzie, aby służyło całej ludzkości... wszystkim ludziom bez względu na ich religię, kulturę czy kolor skóry. Wynika to także z poczucia moralnego i ludzkiego obowiązku, do którego nawołuje nasza religia - islam oraz kultura i tradycja arabska. Czyn Jego Królewskiej Wysokości stał się cenną okazją do ukazania naszego szacunku i uznania dla Polski i zaprzyjaźnionego narodu polskiego, i jest także wyrazem chęci zacieśniania więzów przyjaźni między naszymi państwami i narodami saudyjskim i polskim. Z wyrazami szacunku, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Lepper zbiera głosy wyborcze na siostry syjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:20 KOŁEK KOŁEK KOŁEK PIERWSZY APACZ RP JEST PROSTY W BUDOWIE JAK KONSTRUKCJA CEPA. Odpowiedz Link Zgłoś