Gość: Paweł Azjata. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.05.02, 20:16 odpowiedz cytując Lepszy Lukaszenko niz Verchaugen ! Autor: Gość portalu: Azjata Data: 09-05-2002 13:59 adres: *.vline.pl / 172.16.1.* -------------------------------------------------------------------------------- Bialorus liberalizuje gospodarke,UE ja socjalizuje ,ale juz teraz maja w UE milionowe bezrobocie i brak kasy na zasilki i doplaty do nierentownych dziedzin gospodarki.....myslicie,ze jak dla siebie nie maja to dla Polski znajda ? Znajda tylko stolki w Brukseli ci co trajkocza wciaz o UE ! Jest druga sprawa : UE sie zawali wczesniej czy pozniej,a USA juz chce wycofywac sie z Europy....kto wtedy nam pomoze obronic 40% obszaru Polski czyli ziemie zachodnie przed Niemcami ? Tylko Rosja i Bialorus bo nie maja zadnych pretensji terytorialnych do Polski i chca miec bezpieczne zachodnie granice . Sojusz militarny z Bialorusia i Rosja to wczesniej czy pozniej koniecznosc . Handel lepiej idzie Polsce bez porownania ze Wschodem niz z UE. Strasza Polakow ta Bialorusia i Rosja ,a tam przeciez nikt nie chce niewolic Polski......nawet dobrze by bylo gdyby Lukaszenko byl szefem i Polski i Bialorusi jak Jagielonnowie po unii Polski z Litwa..... Zreszta Polacy to Biali Zachodni-Euro-Azjaci , a nie Europejczycy ! A Ruscy to wschodni-euro-azjaci ...wiec blizej Polakom do wschodnich Slowian niz do Germanow i Celtow na Zachodzie. Lepiej siedziec z Barbarzyncami przy jednym stole,niz byc sluzacym i parobkiem u pseudo-cywilizowanych europejczykow.......tylko zeby to zrozumiec to trzeba miec GODNOSC WLASNA i ZANAC REALIA GOSPODARCZO-POLITYCZNE .....a tego Euro-fani NIE MAJA i NIE ZNAJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Azjata vel Palme IP: *.upc.chello.be 28.05.02, 22:02 Gdziez on sie podziewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.05.02, 21:29 Nowy obowiązkowy przedmiot wychowanie europejskie Autor: Gość portalu: Oszołom Data: 17-04-2002 19:38 adres: *.poznan.sdi.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- Gdy Jasiu powrócił ze szkoły do domu, mama jak zwykle chciała sprawdzić, czegóż to tego dnia się nauczył. Spytała więc synka, czy przerabiał ostatnio na lekcjach jakąś książkę Sienkiewicza. - Kogo? - oburzył się dwunastolatek. - Tego wstecznika? Nie. Nasza dyrekcja już go dawno temu wyrzuciła z programu. Tak samo jak innych pisarzy. Teraz jedynie poznajemy kolejne przygody Harry'ego Pottera. No, ale mam do was sprawę. Pani nauczycielka kazała nam wszystkim przekonać swoich rodziców i dziadków do integracji z Unią Europejską. - Jak to? - zdziwiła się mama Jasia. - Wszyscy rodzice muszą przyjść do szkoły i zapewnić naszą panią nauczycielkę, iż nie są żadnymi eurosceptykami. W przeciwnym wypadku ich dzieci dostaną jedynkę z WE i nie otrzymają promocji do następnej klasy. - Co to jest WE? - WE? Nie wiesz? Wychowanie Europejskie. Najważniejszy przedmiot szkolny. W ramach "promocji Brukseli" zastąpiono nim historię i język polski. No, ale mamusiu: zaraz zacznę cię przekonywać - Jasiu pomyślał przez chwilę; wyraźnie był speszony, jak przed deklamacją ważnego wiersza... W końcu wyrecytował: Unia Europejska to "dziejowa konieczność", wobec Unii Europejskiej nie ma alternatywy, w Unii Europejskiej dadzą Polakom miliony euro, dzięki integracji z Unią Europejską będziemy w jednej wielkiej rodzinie. Nie wolno bezwzględnie nikomu słuchać Radia Maryja ani czytać "Naszego Dziennika"... No i co? Przekonałem cię? Ale mama Jasia była tak zszokowana, że nie mogła z siebie wydobyć żadnego słowa. Dwunastolatek popatrzył na nią przez chwilę, po czym zawyrokował: - To dobrze, że mi się nie sprzeciwiasz. Gdzie dziadek? Teraz jego muszę przekonać... Euroentuzjaści całkiem na serio wierzą, że za jakiś czas wyedukowana już młodzież zaapeluje do swoich rodziców i dziadków, aby poparli integrację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.szeptel.net.pl 28.05.02, 22:30 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Nowy obowiązkowy przedmiot wychowanie europejskie > Autor: Gość portalu: Oszołom > Data: 17-04-2002 19:38 adres: *.poznan.sdi.tpnet.pl to się nie liczy, poza konkursem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.02, 07:51 Zazdrościsz oszołkowi bo już sama obacność jego wypowiedzi w tym wątku jest wyróżnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.szeptel.net.pl 29.05.02, 19:52 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Zazdrościsz oszołkowi bo już sama obacność jego wypowiedzi w tym wątku jest > wyróżnieniem Fakt, zżera mnie nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pISARZ Re: buduje slownika brzydkich wyrazow IP: *.waveform.net 28.05.02, 22:59 Na Forum znajduje slownictwo nie Mickiewicza ale "rynsztokowe - uliczne' Zbieram je powoli aby wydac slownik i dochody rozdziele miedzy pisarzami na Forum ktorzy uzywaja to slownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: buduje slownika brzydkich wyrazow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 00:29 Nic oryginalnego nie znajdziesz. Ubożuchne, proste, powtarzające się. A radziłem juz wielokrotnie, żeby forumowe "orły" wzięły do ręki "Słownik Polskich Przekleństw i Wulgaryzmów" i coś nietypowego zacytowały. Np. o kuciapce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.02, 11:22 Autor: Gość portalu: Commo Data: 29-05-2002 07:18 adres: 202.67.116.* -------------------------------------------------------------------------------- przedruk artykulu JKM z Angory: Ile nas? Połowa! Jak ten czas leci! Nieopatrznie obiecałem, że za tydzień napiszę, jak sobie radzić z chmarą "rachmistrzów spisowych" - czyli wysłanników Wielkiego Brata, węszących po kątach naszych domów - a tu Wielki Spis już się rozpoczął! Z całego kraju nadchodzą doniesienia o rachmistrzach okradających nasze domy. Więc szybciutko, szybciutko: 1) Rachmistrza - jeśli nie znamy go osobiście - nie wolno wpuszczać za próg własnego domu. Może to być miejscowy złodziejaszek, który postanowił "zafartować" - a może wysłannik poważnych złodziei; ten (lub ta!) ma za zadanie tylko rozejrzeć się gdzie co stoi i jakie mamy zamki. Dopiero za kilka tygodni lub miesięcy będzie fala prawdziwych kradzieży! Oni umieją czekać. 2) Osoby majętne powinny wiedzieć, że może to być wysłannik mafii. Mafie już dawno pozapisywały swoje wtyki na rachmistrzów - w co lepszych dzielnicach oczywiście! 3) Na pewno zaś jest to wysłannik Największej Mafii - czyli aparatu III RP. Oni potrzebują danych ze spisu tylko po to, by obedrzeć nas ze skóry - a mają przecież na usługach armię komorników i policjantów (skarbowi mogą nas podsłuchiwać bez uzyskania zgody prokuratora!!!). Ze wszystkich wymienionych powodów należy formularz spisowy wypełnić samemu! Jak go wypełnić? Dowolnie. Najlepiej, oczywiście, wszystkie dane starannie zaniżać - dzielić przez dwa, a nawet więcej! Nasi okupanci z ul. Wiejskiej wprawdzie zagrozili za to karami - jednak, na szczęście, są to (jak wiadomo) głupi okupanci. W tej samej ustawie napisali mianowicie, że formularze spisowe są tajne - i po wpisaniu danych na formularz zbiorczy ulegają natychmiastowemu zniszczeniu. Oczywiście: zniszczeniu nie ulegną, policja skarbowa będzie je starannie analizować - ale nie mogą być użyte jako dowód oskarżenia. Więc spokojnie można w nich wpisywać, co się chce. Najbardziej podobają mi się homosie-aktywiści, którzy w rubryce "narodowość" postanowili wpisywać "homoseksualista". Ja za "komuny" starannie wpisałem sobie płeć "żeńska" (i resztę kwestionariusza, pod surowym okiem rachmistrzyni, wypełniłem równie prawdziwie) i też nic mi nie zrobiono. Teraz, z uwagi na upały, jako narodowość wpiszę "Eskimos". Jeśli lato będzie chłodne - to już wiecie Państwo: to przeze mnie. Będzie duży ubaw: zanosi się, że poza homosiami pojawią się w Polsce narodowości: kaszubska, kociewska, kujawska, kurpiowska, mazurska, poleska, śląska, warmińska, wielkopolska - i, oczywiście, Goralenvolk. No i co? No i nic: nie ma to najmniejszego znaczenia. W każdym spisie jest np. o połowę więcej zamężnych kobiet niż żonatych mężczyzn - i też nic się nie dzieje. Bo niby po co Władzuchnie ta informacja? By wydać ustawę zabierającą coś Ślązakom? Nie można, Konstytucja zabrania... Więc po co? Po nic. Nie ma ani jednej danej z formularza, która byłaby do czegokolwiek potrzebna. Poza, oczywiście, obłożeniem nas nowymi podatkami. Katastralny (od nieruchomości) tuż-tuż. Więc proszę wyjątkowo starannie zaniżać wielkość swoich dochodów i wartość nieruchomości (pisać, że państwowa, bez wody i gazu...)!! Powtarzam raz jeszcze: nie mamy żadnych wątpliwości, że ONI to kupa wydrwigroszy i półgłówków (najdelikatniej pisząc); myślą tylko o jednym: jak wyciągnąć z nas jeszcze trochę pieniędzy, by ufundować nową posadę swojemu siostrzeńcowi czy kochance. A samemu zwiać na posadę do Brukseli. Więc udzielanie im prawdziwych informacji o nas świadczyłoby, że MY też nie jesteśmy przy zdrowych zmysłach! Przy okazji: wielka prośba! Wielki przemysł potrafi przekupić polityków - a miliony rozproszonych konsumentów - nie mają jak! Od 30 czerwca może wejść w życie ustawa, która spowoduje nieuniknioną podwyżkę cen i zmniejszenie wyboru ciuchów w "Lumpex"-ach. Zgłosiliśmy w Sejmie kontr-wniosek. Wytłumaczcie Państwo swoim Posłom i kandydatom na radnych, że jeśli któraś partia w Sejmie zagłosuje za utrzymaniem tej ustawy - to nie dostanie od nas głosów w wyborach samorządowych, a listy tych partyj i ich kandydatów wywiesimy w "Szmatexach"! Tylko TO może ICH przekonać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.02, 18:22 • Re: Kapitalizm najglupszym ustrojem jest... adres: *.15.tuwien.teleweb.at Gość portalu: ? 28-05-2002 20:49 odpowiedz na list odpowiedz cytując Nie okreslilbym najglupszym.Na pewno jest bezwzglednym a poparty liberalizmem najbardziej zwierzecy system.System taki nie uwzglednia slabszych,chorych czy malo operatywnych.Polega na bezwzglednym niszczeniu przeciwnika i dewastowaniu wszystkiego co z tym przeciwnikiem jest zwiazane.W ten oto sposob doprowadza sie do dewastacji dobrze wyposazone przedsiebiorstwa,pozbawia pracy ludzi o wysokich kwalifikacjach.W podobny sposob doprowadza sie do zepchniecia na dno calych panstw jak Polska czy Argentyna,a nawet kontynent jak afryka.Koncowa faza tego systemu bedzie albo globalna rewolucja albo totalitarne-globalne panstwo zblizone do wizji panstwa z ksiazki Orwella.Media swiatopwe juz opanowane sa przez wielki kapital a wiec powaznej dyskusji nad ludzkim systemem nie mozemy sie spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Podniecony giemek IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.02, 18:29 Autor: Gość portalu: GMR Data: 29-05-2002 18:23 adres: *.poznan.sdi.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- A skąd o tym wiesz wesołku? dotykałeś ich? kurde! pobudziłeś mnie! Mam wielką ochotę na te cycuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Podniecony giemek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 18:30 PaweŁ! ty siedzisz tu non stop przez 24 godziny na dobę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Podniecony giemek IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.02, 18:35 Gość portalu: GMR napisał(a): > PaweŁ! ty siedzisz tu non stop przez 24 godziny na dobę? Wpadam na chwile od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Podniecony giemek IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 19:05 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Autor: Gość portalu: GMR > Data: 29-05-2002 18:23 adres: *.poznan.sdi.tpnet.pl > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > A skąd o tym wiesz wesołku? dotykałeś ich? kurde! pobudziłeś mnie! Mam wielką > ochotę na te cycuszki! Jesem lekko zdegustowana ale czekam na ciag dalszy .Kontynuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.02, 19:10 • Geje to roznosiciele AIDS/HIV! adres: *.vic.bigpond.net.au Gość portalu: Kagan 02-03-2002 11:19 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Piotr napisał(a): Wiem o Polsce. Mieszkam w Kaliforni. K: Kalifornia tylko czeka na wielka katstrofe geologiczno-ekologiczna. Najprawdopodobniej mieszkasz w San Francisco (tamm pedalstw najwiecej), wiec masz duze szanse, ze pewnego dnia obudzisz sie przed 6AM i nie bedziesz mogl ruszuc ani noga ani reka... Smierc z glodu i pragnienia pod ruinami domu NIE nalezy do najprzyjemniejszych, ale na nia w 100% zasluzyles... Zaczalem ten watek w celu pokazania jak "wyuzdane i zboczone" jest nasze gejowskie zycie. K: Nie napisales prawdy, jak uprawiasz seks ze swym kochankiem! Czy strona "dupcona" myje u was przed seksem odbytnice, i czy uzywacie przezerwatyw? Czy jestescie nosnikami wirusa HIV? Jesli tak, to ile osob zaraziliscie? Tyle tu czytam o tych orgiach, chomikach i innych podobnych rzeczach. Wielu oponentow twierdzi, ze homoseks jest obrzydliwy. Na to nie mam wplywu. K: Masz! Mozesz sie leczyc! Pedalstwa nie da sie w 100% wyleczyc, ale, podobnie jak alkoholizm czy lagodna schizofrenie, mozna ja kontrolowac, tak, ze chory moze prowadzic normalne zycie... Dla mnie niektore techniki seksualne (homo i hetero) tez nie sa zbyt pociagajace. Ale po prostu ich nie uprawiam. K: Co innego stosunek naturalny M-F, a co innego zboczony F-F, a sczegolnie M-M... Dla niektorych osob pocalunek moze byc szczytem perwersji i ohydy. K: Zalezy kto kogo i gdzie caluje... Ich problem (i nawet tu nie wiem czy to problem). K: Moze byc problemem, choc NIE musi... Poza tym, my geje, naprawde robimy mnostwo innych rzeczy w naszym zyciu poza seksem. Pewnie myslimy o seksie co 8 sekund (tak jak kazdy szanujacy sie samiec... K: STOP! Ty sie samcem, zboczku, NIE nazywaj! To obraza ta normalnych, heteroseksualnych samcow, takich jak ja! (gdzies czytalem)) i co z tego? K: Irrelevant... Cala ta obsesja z homosekualizmem bierze sie z czystej niewiedzy, religijnego nauczania i czesto ukrytego homoseksualizmu. K: Jestem czlekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii), mocno a(a raczej anty)religijnym i 100% hetero! A jestem tez przeciwko pedalstwu! Zastanawiam sie ilu gejow ci atakujacy naprawde znaja osobiscie? Co by zrobili gdyby ich matka, syn albo najlepszy przyjaciel okazal sie gejem/lesbijka? K: Matka lesbijka? Mozliwe tylko poprzez sztuczne zaplodnienie, czyli w zboczony, nienaturalny sposob. Tak jakby byl deficyt ludzi na ziemii... A gejow znam sporo, tolerowalem ich jako nieszkodliwych dziwakow do czasow AIDS/HIV... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł To nie z tego forum,ale polecam.Szczególnie paniom IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.02, 20:21 odpowiedz cytując Praktyczne rady dla kobiet ... Autor: Gość portalu: max7760 Data: 17-04-2002 17:24 adres: 63.217.57.* -------------------------------------------------------------------------------- Moja zona znalazla to na jakiejs stronie. Podobno autentyk! Zajebiste hehehe. Praktyczne rady z ksiażki "Dbaj o siebie - praktyczne rady dla kobiet żyjacych na wsi", wydanej w roku 1966. "Regularne oddawanie stolca, częste opróżnianie pęcherza też dodatnio wpływaja na samopoczucie kobiety". "Trzeba koniecznie i obowiazkowo mieć w domu oddzielna duża miednicę do mycia się i mniejsza miedniczkę do podmywania [...] Karmienie w miednicy prosiat,cielat lub kur jest niedopuszczalne". "Do wycierania nóg powinno się mieć ręcznik lub czysta sciereczkę. Nie można używać do tego celu scierek do garnków [...]" "W zasadzie powinno się chodzić jak najwięcej z goła głowa [...]Jednak do przyrzadzania posiłków i dojenia krów należy zakładać na głowę cienka chusteczkę". "Rozpowszechniło się obecnie noszenie butów gumowych - gumiaków. Są one niedrogie, łatwe do utrzymania w czystosci i praktyczne na błoto". "Pończochy i skarpety powinny być czyste, aby nie cuchnęły potem. Gdy się dra, trzeba je wycerować albo wprawić całe pięty, a nawet stopy z cholewki starej pończochy". "Częstosć zbliżeń małżeńskich jest zależna od wieku, temperamentu, stanu zdrowia, wykonywanej pracy itp. Nie ma co do tego jakichs szczególnych zaleceń poza tym, że najodpowiedniejsze sa godziny wieczorne przed snem, aby małżonkowie mogli wypoczać do rana. Strona kierujaca w intymnym życiu małżeńskim jest mężczyzna, bo tak jest zbudowany i takie już jest prawo przyrody". "Do obowiazków małżeńskich kobiety należy współuczestniczenie w zbliżeniu płciowym, a nawet troska o nadanie mu atrakcyjniejszej, bardziej estetycznej i higienicznej oprawy". "Środki zapobiegajace ciaży (srodki antykoncepcyjne) można nabyć w każdej aptece bez recepty, inne dla mężczyzn, a inne dla kobiet. Dla mężczyzn są osłonki gumowe czy nylonowe, tak zwane "prezerwatywy" [...] Lecz i ten środek nie jest całkowicie pewny, bo osłonka może pęknać". "Jak może maż dbać o żonę? Po pierwsze: nie ciagać żony bez nadzwyczajnej potrzeby do ciężkich prac w polu i w obejsciu. Weźmy przykładowo nakładanie na wóz gnoju lub rozrzucanie go po polu". "Majtki powinna nosić w zimie i w lecie każda kobieta, młoda czy stara. Chronią one organy rodne kobiety przed przeziębieniem i przed dostaniem się do nich kurzu z różnymi zarazkami [...] Można sobie u kupnych majtek podłużyć nogawki doszywajac kawałki ze starych tegoż koloru lub dorobić szydełkiem czy na drutach [...] Majtki powinny być zawsze czyste. Aby się w kroku szybko nie zabrudziły i nie cuchnęły moczem, nie trzeba po oddaniu moczu podrywać się za prędko, ale osuszyć krocze specjalnym papierem higienicznym, lignina czy kawałkiem starej, czystej szmatki". "Podajemy jeszcze jeden prosty i wygodny sposób urzadzenia sobie kapieli, mianowicie w mocnym plastykowym worku przeciwmolowym. W kaciku do mycia albo wprost w izbie, a w lecie nawet w jakiejś zamkniętej sieni, drewutni czy stodole rozebrać się i wejsć do tego plastykowego worka ustawionego dnem na podłodze lub na ziemi i zawiniętego jak do wsypania do worka pierwszego koszyka ziemniaków". "Bardzo zalecane jest np. stosowanie zamiast kremu swieżo wytopionego smalcu (nie solonego!). Podobno w wielu krajach kobiety używaja go z powodzeniem". "Jeśli ma się zapalenie warg dolnych (sromowych) [...]" "Praktyczne mężatki przygotowują sobie czyściutką szmatkę lub specjalny miękki ręcznik do wytarcia się od dołu zaraz po stosunku z mężem (ruchem w tył ciała), by nie wycierać się koszula i nie brudzić poscieli". "Po umyciu twarzy należy oczy tylko wysuszyć ręcznikiem, przykładając go lekko do oczu. Nie wolno ich trzeć ręcznikiem czy wgniatać". "[...] podpaski można nabyć gotowe, ale każda kobieta może sobie także je bez żadnego kosztu sama uszyć [...] Podpaski trzeba często zmieniać - bardzo niezdrowo i nieprzyjemnie jest nosić zbyt mokre czy zaschnięte. Zdjęte podpaski moczy się w zimnej wodzie przez kilka godzin, potem płucze, pierze mydłem w goracej wodzie i wygotowuje. Idąc w gości lub w drogę, trzeba wziać z sobą podpaskę na zmianę. Aby brudnej nie nosić ze sobą, zrobić na drogę taką, którą można by zakopać lub wyrzucić do ustępu". "Głowę należy myć przynajmniej co 2-3 tygodnie specjalnym szamponem do włosów lub delikatnym mydłem [...] Gnidy - bardzo szpeca kobietę, bo są jakby szyldzikiem z napisem, że we włosach jest albo było robactwo". "Nie powinno się trzymać w jamie ustnej zepsutych zębów ani korzeni - trzeba je usunać [...] Gdy nie ma własnych zębów, powinno się wstawić zęby sztuczne". "W lecie dobrze jest zwilżyć piasek czy trociny wrzatkiem odchody drobiu wnosi się potem do sieni i do izby. W dodatku w lecie sciągają do tych resztek chmary much z całej okolicy, cisnac się drzwiami i oknami do kuchni, gdzie z nogami umazanymi w kurzym pomiocie łaża po naszym jedzeniu i wpadają w garnki [...] Nie można pozwolić na to, by tuż przed progiem dzieci załatwiały swoje potrzeby naturalne". "Ustęp w obejsciu potrzebny jest bardzo domownikom, a przede wszystkim kobietom, które bardziej narażone są na zaziębienie przy załatwianiu swojej potrzeby na dworze. Brak ustępu źle działa także na samopoczucie kobiety, bo zamiast wygodnie usiąść w ustępie, musi się rozgladać, aby jej kucającej ktoś nie naszedł. A i muchy przylatujące wprost z ludzkich, nie zakrytych, odchodów - najpierw kobiecie przy garnkach dokuczaja. Kobieta, czując się odpowiedzialna za zdrowie rodziny i swoje, powinna być stanowcza w domaganiu się, żeby przy jej obejściu stał odpowiedni, szczelnie zbudowany ustęp zamykany, zakryty od dołu, aby wiatr nie podwiewał i muchy nie miały dostępu". "Dorosłej, zdrowej osobie można zrobić lewatywę nawet w pozycji zgiętej jak do kopania ziemniaków. Po mniej więcej 5 minutach chory oddaje stolec". "[...] muchy świetnie łapią się w zawieszoną na noc u pułapu izby miotłę z bylicy, pokropiona mlekiem lub serwatką. W nocy wszystkie muchy wejdą w bylicę, rano, skoro swit, trzeba na nia od dołu naciagnać worek, razem z nim zdjać bylicę z gwoździa i oblać wrzatkiem". "Wesz łonowa, zwana "mendewesz", oblepia skórę owłosiona w dolnej części ciała; łatwo ja skąds przywlec do domu, ale i łatwo wytępić, posypując miejsca przez nia zaatakowane azotoksem lub nacierajac octem sabadylowym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Przegiąłeś IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.05.02, 11:54 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > nie jem kolacji. Fakt, tematyka mało apetyczna, ale za to ile dobrych rad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.05.02, 11:59 Autor: Gość portalu: t Data: 30-05-2002 09:22 adres: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- 30 maja to ważna data. Wyznawcy Postępu obchodzą wtedy kolejne rocznice śmierci jednego z największych wyznawców Postępu w historii jakim bez wątpienia był Francois Marie Arouet zwany Wolterem. Czczą go do dziś, a najbardziej chyba wzięli sobie do serca to jego wezwanie: "Nie wahajmy się zniesławiać autorów o odmiennych poglądach, sączmy podstępnie jad podejrzeń(...). Jeśli fakty temu przeczą, zmyślajmy, nie przemilczajmy żadnego z ich błędów, żadnej z wad". Sam Wolter stosował się do swoich wskazań z takim zapałem, że zdumiewało to nawet innych (mniej chyba postępowych?)wyznawców Postępu. dAlambert pisał w liście o napisanej przez Woltera na zamówienie carycy KatarzynyII książce:"O mój Boże, naprawdę, ten ósmy tom Woltera wywołuje obrzydzenie niskością i plugawością swych pochwał. Rzeczywiście warto otrzymywać coroczną rentę 100 tysięcy liwrów, żyć w wolnym kraju i napisać taką historię" Stosunki - Wolter - Katarzyna, to odrębny temat. Powiem tylko, wyznawcy postępu pozostali wierni tej tradycji swojego Mistrza.To drogą Woltera przecież szli i idą postępowcy wychwalający Stalina, Mao, Che, Castro i innych Wielkich Kapłanów Postępu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.05.02, 12:30 Zjadanie ciala Jezusa ..... Autor: Gość portalu: Pipin-2 Data: 30-05-2002 12:26 adres: *.vline.pl / 172.16.1.* -------------------------------------------------------------------------------- ......czy to czasem nie kanibalizm ? Wszak Katole wierza ,ze Jezus tam REALNIE siedzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Bohater skrajnej prawicy IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 15:57 Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > A Wolter był sympatykiem Monarchii Konstytucyjnen, czyli skrajnym prawicowcem, tyle, że nie katolikiem (bo za inteligentny...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: CYCAT Hit! IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.05.02, 16:21 Re: Kagan mam do Ciebie pytanko! Autor: Gość portalu: Ania Data: 29-05-2002 13:44 adres: *.upc.chello.be -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Ania napisał(a): > Mozesz mi podrzucic cos o ustawie aborcyjnej jaka obowiazuje w Australii? No i jeszcze jedno w watku "nietolerancja dziecko zaszczute w szkole "wypowiadaja sie dwie Twoje rodaczki Sar i Maya ,jezelimoglbys to poczytac i powiedziec ,ktora ma racje?Czytaj tylko od wypowiedzi pierwszej wypowiedzi Mayi.W nagroge podam Ci dobry link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: CYCAT Hit! IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.05.02, 16:25 odpowiedz cytując Re: Kagan mam do Ciebie pytanko! Autor: Gość portalu: Kagan Data: 29-05-2002 14:06 adres: *.vic.bigpond.net.au -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Mozesz mi podrzucic cos o ustawie aborcyjnej jaka obowiazuje w Australii? > > No i jeszcze jedno w watku "nietolerancja dziecko zaszczute w szkole "wypowiada > ja sie dwie Twoje rodaczki Sar i Maya ,jezelimoglbys to poczytac i powiedziec ,ktora ma racje?Czytaj tylko od wypowiedzi pierwszej wypowiedzi Mayi.W nagroge podam Ci dobry link. K: Zobacze, co sie da zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: CYCAT Hit! IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.05.02, 16:28 Re: Kagan mam do Ciebie pytanko! Autor: Gość portalu: Kagan Data: 29-05-2002 14:42 adres: *.vic.bigpond.net.au -------------------------------------------------------------------------------- Maya:... wiekszosc spolecznosci Polakow, jest ogromnie nietolerancyjna, i przede wszystkim ZAWISTNA, i zawsze wie lepiej, niz wlasciciel swoich mysli. U Australijczykow takie zjawiska nie istnieja, przynajmniej takie sa moje i wielu moich znajomych, spostrzezenia. K: Bzdura! Australijczycy sa mniej tolerancyjni i bardziej zawistni niz Polacy, tyle, ze jako anglosasi sa bardziej obludni! Znam ich dobrze: pracuje miedzy nimi (z przerwami na wyjazdy do USA i Europy oraz N. Zelandii) od 20 prawie lat. Pracowalem w Telstrze (Telecom), banku ANZ, Australian Eagle, Compaq i kilku uniwersytetach (Melbourne, Monash, Newcastle), i to jako manager czy wykladowca, wiec mam dosc dobry material do przeprowadzania porownan... Najbardziej zawistni i nietolerancyjni sa na uczelniach i urzedach, bo tam sa nieco bardziej inteligentne kangury, wiec lepiej sie kryja z raszimem i nietolerancja i umiejetniej podkladaja swinie "wogom" (imigrantom niebrytyjskim)... Zas zwyczajne kangury interesuja sie tylko piwem i footy, wiec sa mniej szkodliwe niz kangury wyksztalcone i inteligentne... Maya zna pewnie tylko tych prostych "ockerow", ale juz tzw. middle class to sami zawistni a zaklamani rasisci... Pauline Hanson popelnila blad mowiac glosno co mysli, wiec ja teraz zaszczuwaja. Ale zapytaj sie Aborygenow, jak ich podstepnie Anglosasi okradli z ziemii i rozpili... Australijczycy to najgorsi rasisci: wiem co mowie, bo pracowalem w USA, W. Brytanii i Niemczech. Moze tylko na N. Zelandii jest gorszy rasizm. Przy Australijczykach to Burowie (RPA) to byli wrecz milosnicy innych ras... W W. Brytanii czy USA nie ma przynajmniej rasizmu wzgledem innych "bialych". W Australii, jak sie nie mowi z australijskim akcentem, to sie jest od razu kategoria 2ga czy 3cia... Tyle, ze ja sie nauczylem to olewac i znam swoje prawa. Juz jestem za stary (po 50ce) na kolejna emigracje. Ale jak Polske przyjma do UE to pewnie wyjade na stale do W. Brytanii. Lordem nigdy nie zostane, ale przynajmniej zwyczajni ludzie nie beda mnie tam dyskryminowac... Do pomrocznej zas nie wroce, dopoki beda rzadzic tam czarni... Kagan z pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: CYCAT Hit! IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.05.02, 16:32 odpowiedz cytując Re: Kagan przyjezdza do Polski !!! Autor: Gość portalu: Ania Data: 29-05-2002 14:49 adres: *.upc.chello.be -------------------------------------------------------------------------------- Dzieki Kagan masz ten link www.maryja.org nie wiem moze to znasz ale daje tak na wszelki wypadek i pozdrawiam tez. R. AFFE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: CYCAT Hit! IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.05.02, 16:34 Gość portalu: Re napisał(a): > odpowiedz cytując > Re: Kagan przyjezdza do Polski !!! > Autor: Gość portalu: Ania > Data: 29-05-2002 14:49 adres: *.upc.chello.be > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Dzieki Kagan masz ten link www.maryja.org nie wiem moze to znasz ale daje tak > na wszelki wypadek i pozdrawiam tez. > > > R. AFFE!! "Co racja to racja!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: CYCAT Hit! IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.05.02, 16:39 KONIEC I BROMBA !! FOR THIS CYCAT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bohater skrajnej prawicy IP: *.upc.chello.be 30.05.02, 16:28 Gość portalu: t napisał(a): > Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > > > A Wolter był sympatykiem Monarchii Konstytucyjnen, czyli skrajnym prawicow > cem, > tyle, że nie katolikiem (bo za inteligentny...) Co racja to racja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.05.02, 17:10 Reggie: Ojcze Dyrektorze. Daj mi siłę... Autor: reggie@poczta.gazeta.pl Data: 02-03-2002 23:54 -------------------------------------------------------------------------------- Wkoło tyle lewaków. Masoni się pod blokiem u mnie zbieraja. W sejmie mniejszości narodowe. Na ulicach kolarze jacyś jeżdżą. Wulgaryzacja kina, filmów, golizna na ścianach, heretycy plują nam w twarz, Twoje radio jest zagłuszane przez wiadome siły, katolicy sa w odwrocie, często walczą sami z sobą. Izraelity wchodzą nam na głowę. Prostactwo i nieuctwo nawet na niektórych uczelniach. Małe dzieci ćpają. Alkoholizują się. Rodzice tych dzieci nie daja na mszę. Kościoły odwiedza coraz mniej ludzi. Telewizja robi mi Big Bradera z mózgu. Muszę oglądać Klaudiusza. Leki zdrożały. Emeryci nie mają pieniędzy. Wszeteczne masoństwo i pogaństwo z Unii nas wciąga. W Kościele deprawacja, tylko Ty mój ojcze dyrektorze jesteś naszym światełkiem, naszą latarnią morską w czasie sztormu, Bóg zapłać, nie wisz Ojcze, jak bardzo chciałbym Ci podziękować, Katolicy zawdzięczaja Ci wolność i prawdę, umiłowanie pokoju, Chrystusa Pana. Prowadz nas na pielgrzymki Maryjne, stań na czele szeregów, zwartą kolumną prowadz do przodu, Allelluja, daj nam swoją siłę. Pokornie o to prosimy. Daj nam cierpliwość. Odepchnij tę zwyrodniałą sitwę, daj nam schronienie w Twoim Domu, prowadz nas zz duchem serca, prowadz ku Niebieskim Polom, prowadz do stolicy Piotrowej, Ojcze Dyrektorze, oddajemy Ci swoje losy. Odepchnij żydolewactwo. Proszę. Telewizory wyłącz Boże. Nie wystawiaj nas na próbę, w narodzie już nie ma sił. Jesteśmy wyczerpani walką już. Ubywa nas... W imię Pana. Pozdrawiam wszystkich Katolików. Reggie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.05.02, 17:18 JEZUS Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! 30.05.02, 17:54 Czuję się doceniony... Hlip.... Wasz Reggie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.szeptel.net.pl 30.05.02, 20:19 reggie napisał(a): > Czuję się doceniony... > Hlip.... > Wasz Reggie reggie, może Ty byłbyś w stanie powiedzieć mi, kto to jest Cycat? już tracę nadzieję, a to tak smakowicie brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.05.02, 18:23 Re: Brawo Polanski! Autor: Gość portalu: Re Data: 30-05-2002 18:18 adres: *.nsw.bigpond.net.au -------------------------------------------------------------------------------- Ale was zazdrosc bierze, wy pseudointelektualisci tego stronniczego forum! Brawo Polanski, gratuluje i sukcesu "Palmowego" i zyciowego w ogole. Ja rowniez. Od dawna czekalam, na ekranizacje zycia Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.szeptel.net.pl 30.05.02, 20:27 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Autor: Gość portalu: Re > Ale was zazdrosc bierze, wy pseudointelektualisci tego stronniczego forum! > Brawo Polanski, gratuluje i sukcesu "Palmowego" i zyciowego w ogole. > Ja rowniez. > Od dawna czekalam, na ekranizacje zycia Chopina. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.05.02, 21:24 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Gość portalu: Paweł napisał(a): > > > Autor: Gość portalu: Re > > Ale was zazdrosc bierze, wy pseudointelektualisci tego stronniczego forum! > > > Brawo Polanski, gratuluje i sukcesu "Palmowego" i zyciowego w ogole. > > Ja rowniez. > > Od dawna czekalam, na ekranizacje zycia Chopina. > > ? "Od dawna czekalam, na ekranizacje zycia Chopina." Pianista nie jest z tego co wiem ekranizacją życia Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmr Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 21:44 kurde dopiero polowa iprewzy a ja się juz tak schlalem ze nie jarzqe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania GMeRku, to straszne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 19:40 Gość portalu: gmr napisał(a): > kurde dopiero polowa iprewzy a ja się juz tak schlalem ze nie jarzqe Polowa imprezy o 22? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: GMeRku, to straszne IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 23:47 Zaczęliśmy wcześnie..poza tym zubiłem wtedy rachubę czasu...a dziś były poprawiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.upc.chello.be 31.05.02, 14:36 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Gość portalu: Jaceq napisał(a): > > > Gość portalu: Paweł napisał(a): > > > > > Autor: Gość portalu: Re > > > Ale was zazdrosc bierze, wy pseudointelektualisci tego stronniczego f > orum! > > > > > Brawo Polanski, gratuluje i sukcesu "Palmowego" i zyciowego w ogole. > > > Ja rowniez. > > > Od dawna czekalam, na ekranizacje zycia Chopina. > > > > ? > "Od dawna czekalam, na ekranizacje zycia Chopina." > Pianista nie jest z tego co wiem ekranizacją życia Chopina. No no to nam Re czyli Australijska wielka dama Maya blysnela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Najbardziej fałszywe wypowiedzi na tym forum!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:48 Jak z Twojego postu wynika, pewien Amerykanin-nazista podpisujący się pseudonimem „polishAM” zmęczył się nieustannym opluwaniem p. Nowaka- Jeziorańskiego i znalazł sobie totumfackiego w kraju, który tę jego podłą robotę kontynuuje powielając fałszywki SB. Mógłbyś sobie jednak zadać trochę trudu i zweryfikować co bardziej bzdurne informacje; wymieniony przez Ciebie Zdzisław Najder to zdemaskowany (już na początku lat 90.) konfident naszych spec-służb, a w RWE funkcjonował jako prowokator. Od owego czasu Najder nie da się końmi zaciągnąć przed kamerę, czy sitko radiowe, a o jego wstręcie do udziału w uroczystościach okolicznościowych nawet nie wspomnę. I tak oto wespół z Twoim zleceniodawcą z USA robicie z bohatera zdrajcę, a z ewidentnego zdrajcy bohatera. Rzecz charakterystyczna: Twojego zleceniodawcę, owego „polishAM” namawiałem, aby zajął się osobą znanego peerelowskiego dzierżymordy od spraw mediów, b. członka biura politycznego KC PZPR – osławionego Olszowskiego, który zgrywa się teraz w USA na polskiego patriotę. W odpowiedzi zamieścił ów żydożerca „polishAM” kolejne posty zniesławiające p. Jeziorańskiego. Myślę, że „polishAM” zająłby się może tow.Olszowskim, gdyby miał pewność, że jest on Żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł WYBORY W JEDWABNEM SFAŁSZOWALI ŻYDZI IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.02, 08:21 ZYDZI W JEDWABNEM SFALSZOWALI "WYBORY" 30.5.1940 Autor: Gość portalu: Archiwis Data: 31-05-2002 03:12 adres: *.cvx1-bradley.dialup.earthlink.net -------------------------------------------------------------------------------- WYBORY W JEDWABNEM SFAŁSZOWALI ŻYDZI Z SOWIETAMI 30 marca 1940 roku Zeznania z archiwów Hoover Institution of the Stanford University: Dot.: Woj. Białostockie, pow. Łomża, gm. Jedwabne: Nr Akt: 8455. ŁOJEWSKI MARIAN, ślusarz-mechanik, m. Jedwabne ---------------------------------------------- "Aresztowany zostałem 17.IV.1940 r. i odstawiony do więzienia w Białymstoku. Po wkroczeniu armiji czerwonej do naszej miejscowości zarządzono na wstępie oddanie wszelkiej broni znajdującej się w posiadaniu miejscowej ludności. Grożono za zatrzymanie takowej nawet śmiercią. Następnie dokonywano rewizji w różnych domach, a to z powodu oskarżeń żydów handlujących, którzy oskarżyli, że w czasie ich nieobecności Polacy pokradli im różne towary. Dokonano licznych aresztowań ludzi, do których miejscowi i komuniści żydzi mieli pretensje za ściganie ich przez Państwo Polskie i ich prześladowanie. Po Nowym Roku 1939-1940 zaczęła się intensywna działalność agitacyjna, na którą złożyło się urządzanie na każdej ulicy w domu wyznaczonym przez NKWD zebrań, na które byli ściągani z całej ulicy ludzie. Zaprowadzono odczytywanie konstytucji stalinowskiej i jej korzyści i odbywały się pogadanki na temat dobrodziejstw Związku Sowieckiego dla uciskanej przez Polskę ludności, obiecywano dużo. Gdy po kilku takich przemówieniach ludzie nie bardzo się schodzili, wówczas prelegenci w osobach: żydówki Nejmark i Polki Krystowczyk zaczęto straszyć karami więzienia posądzając o kontrrewolucyjność, czyli nieposłuszeństwo władzom sowieckim. Trwało to dłuższy czas poczem przedstawiono, że my Polacy powinniśmu należeć do Zachodniej Białorusi i musimy dla własnego dobra wybrać przedstawicieli – Deputatów do Rządu Sowieckiego. Żyliśmy pod ciągłym strachem aresztowania, które zaczęły się odbywać na szeroką skalę. Nocami mężczyźni nocowali pomimo zimy po stodołach w koloniach lub stertach siana. Agitacja szła w całej pełni, zbierano mityngi w “Domu Katolickim” naszego miasteczka, skąd usunięto wszystko co było przedtem i nareszcie wystawiono kandydatów do Zw. w osobach Turlejskiego z Łomży i od nas pewną służącą, która była u niejakiego Pienkowskiego – nazwiska jej nie pamiętam. Na mityngach ich odczytywano i kazano głosować na nich, nie zakreślając ani nie pisząc na kartkach już z góry przygotowanych z nazwiskami wyborców, zarządzono, że kto nie odda głosu tym samym staje się kontrrewolucjonistą, który podlega prawu Sow., a Rząd będzie wiedział jak z tym postąpić. Strach przed aresztowaniem zmuszał ludzi do głosowania, nawet chorych przyprowadzano, aby głosowali. Spisy wyborców odbywały się, że pisali całą rodzinę, jak starych tak i małoletnich w dzień wyborów, a było to na Wielkanoc w pierwszy dzień, tj. 31. marca. NKWD było w ruchu, nie dano wprzód iść do kościoła, a zmuszano oddać wprzód głos. Kto przechodził był odczytany i już gotowy podany głos oddawał do urny. Naganiaczami byli miejscowi żydzi i donosiciele, po ulicach chodziły patrole z karabinami, ludność pod taką groźbą była bierna. Tak zakończyły się wybory do deput. Cała gehenna nastąpiła po wyborach tego tak obiecywanego rajskiego życia. 8356. RYBICKI JOZEF, stelmach, m. Jedwabne ------------------------------------------ Armję czerwoną przyjmowali żydzi, którzy pobudowali bramy. Zmienili władzę starą, a zaprowadzili nową spośród ludności miejscowej (żydzi i komuniści). Aresztowano policję, nauczycielstwo. Nałożyli podatki, pozabierali ziemię, bydło i rozdzielili biedniejszym . . ." ______________________________________________________________________________ Powyższe cytowane jest z dokumentów archiwów polskiego Ministerstwa Informacji i Dokumentacji z 1943 r. zdeponowanych w Hoover Institution na Stanford University. W zbiorze tym znajduje sie ponad 30 tysiecy ankiet na temat wkroczenia wojsk sowieckich do Polski, zbrodni popelnionych przez NKWD i przez lokalne mniejszosci narodowe, oraz plebiscytu o przylaczenie polskich Ziem Wschodnich do ZSRR. Oprocz tego jest także ponad 10 tysięcy zaświadczeń o zwolnieniu Polaków z sowieckich obozów pracy. Dalsze informacje można uzyskać pisząc do webmaster@sfpol.com Zob.: www.sfpol.com/sfpol1/noname6.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Pershing ofiarą spisku policji i prawników IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.02, 14:19 • uzbroimy się! adres: *.jelonki.home / 192.168.0.* Gość portalu: Piort 23-05-2002 08:08 odpowiedz na list odpowiedz cytując To prawnicy są przeciwni wymierzaniu sprawiedliwości przez poszkodowanych, bo w interesie prawników jest niejednoznaczność prawa i możliwość przeciągania spraw w nieskończoność. Policja też nie chce widzieć broni w rękach obywateli, bo chą mieć monopol i uzależnić od siebie społeczeństwo. Wyobraźmy sobie, że na kilkunastotysięcznym osiedlu, gdzie codziennie popełnianych jest kilka przestępstw i gdzie urzęduje grupka meneli, która codziennie pije i rozrabia, co jakiś czas zostanie zastrzelony któryś przy próbie włamania czy rozboju i że sprawa jest nagłośniona. Policja wie kto to zrobił, ale nie ujawnia nazwiska sprawcy i facet ma spokój. W ciagu paru dni wszyscy menele albo zginą, albo wezmą się do uczciwej pracy, albo wyniosą się gdzie indziej(do diabła). I o to chodzi! Gość portalu: Piort 31- 05-2002 14:00 odpowiedz na list odpowiedz cytując Twoja naiwność mnie rozbraja! Policja i tak robi co chce, może Cię jutro brutalnie aresztować i dostaniesz wyrok za stawianie oporu. Tak było z Pershingiem, którego 15-tu antyterrorystów wyciągnęło śpiącego na golasa z łóżka i gdy już żaden zarzut przeciw niemu nie utrzymał się w sądzie, to oskarżyli go o stawianie poru władzy. Utrzymywanie poczucia zagrożenia w społeczeństwie nagania pieniędzy policji, mają eleganckie samochody, którymi jeżdżą po głównych ulicach, a w bocznych uliczkach i na osiedlowych klatkach schodowych przestępczość się panoszy. Nie uświadczysz pieszego patrolu policji w nocy na peryfriach. Oni wolą mieć monitoring kamer TV i nie ruszać tyłka z za biurka, w dzień zbierać mandaty i haracze od obcokrajowców, a w nocy spać wygodnie. Kto im płaci coraz więcej za coraz gorszą pracę - polskie społeczeństwo. Licz na policję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Może to Kaczyński albo Piwnik zlecili ... IP: *.szeptel.net.pl 31.05.02, 16:45 Gość portalu: Paweł napisał(a): ...skazanie pershinga na odwalenie kity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Może to Kaczyński albo Piwnik zlecili ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.06.02, 16:38 Koledzy po fachu zabili go na zlecenie policji bo ta nie potrafiła znalezc dowodów przeciwko niemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z przodu lata z tylu lata idzie sobie Demokrata... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.02, 15:41 adres: *.vline.pl / 172.16.1.* Gość portalu: Pipin-2 31-05-2002 11:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując .....tu nakradnie tam nasmrodzi...tak sie tuczy nasz dobrodziej.... ps. kiedys w XIX wieku w Angli zamiast CHAM mowiono DEMOKRATA.... Dzisiaj w schamialej egalitarnej epoce Demokrata to zaszczyt .....))))) Ludzkosc tylko w Technologii poszla do przodu od czasow XIX wieku,ale pod wzgledem kulturowo-spolecznym cofnela sie mocno do tylu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Do boju rodacy. Ojczyzna was potrebuje!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.06.02, 22:02 Re: Odezwa do Oszołoma, Skina, OzRM i innych! reggie@poczta.gazeta.pl 01-06-2002 19:39 odpowiedz na list odpowiedz cytując Nastały ciężkie czasy na Forum! Młodzież katolicka, narodowa, Polska i prawa znalazła się w zdecydowanej mniejszości! Dlatego ja, reggie, zgłaszam propozycję do porządnych bywalców tego Forum, takich jak ww: Skin, Oszołom, czy OzRM, a także innych, którzy być może przyłączą się do nas. Musimy współdziałać na szetrsza skalę, zintensyfikować nasze wysiłki w celu krzewienia dobrego imienia polskiej prawicuy, Polski, a także Kościoła. Oszołomie, proponuję Ci szeroko pojętą współpracę, masz mój mail, zapraszam do korespondencji. Razem, mamy szansę zmienić oblicze tego miejsca. Walczmy o godną i uczciwą, katolicką Polskę! Pozdrawiam, zapraszam do współpracy. Reggie - obrońca dobrego imienia Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Życiński to żyd i mason. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.06.02, 22:16 • Kogiel-Mogiel u arcybiskupa - by Reggie reggie@poczta.gazeta.pl 30-05-2002 22:17 odpowiedz na list odpowiedz cytując Arcybiskup Zyciński niczym juz prawie nie może zadziwić poważnego człowieka. A jednak od czasu do czasu się to zdarza. Oto ów hierarcha wygłosił w Radiu swe poglądy zahaczające o kabaret Olgi Lipińskiej. Snując monolog o tolerancji, Zyciński z powagą opowiedział idiotyczną historyjkę o pewnej Amerykance, ktora w pewnym polskim ośrodku akademickim poruszyła na publicznym zgromadzeniu tematyke żydowską. Wtedy wstał jakis starszy pan i stwierdził, że nie jest antysemitą, ale wie, że maca musi się składać z kilku kropel ludzkiej krwi. Amerykanka popadła w pełne grozy osłupienie i obsmarowała ten glos w swoich wspomnieniach. Znajomi mężczyzny przedstawili potem Zycińskiemu zarys jego pasji życiowych. Okazało się, że konstruuje on w piwnicy perpetum mobile i miewa spotkania z zielonymi ludzikami z kosmosu - tak powiedział Zyciński! Pan ów podobno ciągle bierze udział w takich imprezach, zabiera głos na najróżniejsze tematy, w domysle kompromituje całe towarzystwo. Wszelkie powyższe fakty są dokładnym streszczeniem pogadanki biskupa. Wymienione bzdury, wspomnienia Zycińskiego z pobytu w blizej niesprecyzowanych miejscach, spotkaniach, miastach, których też nie chciał wymienić, a my musimy mu wierzyć na ładne oczy, to pospolite androny i absurdy! Stawia to pod znakiem zapytania całą jego wiarygodność. Po prostu kompromituje swoich osobistych wrogów. Są to głównie tzw. "antysemici", bo 7 na 10 pogadanek tego pana krąży wokół tematu świętości starszych braci, cudowności judaizmu i wrednych żydożerców, przedstawianych jak ten nieszczesny wynalazca perpetum mobile. Najłatwiej zniszczyć wroga ośmieszając go. • Re: Kogiel-Mogiel u arcybiskupa - by Reggie reggie@poczta.gazeta.pl 31-05-2002 10:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując To arcybiskupowi bardzo się nie podoba i wymyśla postać jakiegoś maniaka od latajacych talerzy, w których załoganci przegryzają macę z ludzkiej krwi, czy też Coca-Coli. Jeżeli nawet taka postać istnieje, jest prowokatorem albo durniem. Zyciński nawołuje, aby takowym osobnikom nie okazywać tolerancji, a na myśli ma wszystkich antysemitow, czyli też porządnych Polaków i Katolików, którzy potępiają znieważanie Polski i Kościoła przez ich potwarców. • Re: Kogiel-Mogiel u arcybiskupa - by Reggie reggie@poczta.gazeta.pl 31-05-2002 16:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ostatnio arcybiskup miał czelność powiedzieć do lubelskiej młodzieży, że nasze wchodzenie do Unii Europejskiej poparłby z pewnością Kardynał Stefan wyszyński. To już zakrawa na butę, bo czy Prymas Tysiąclecia naganiałby Polaków, Katolików, do ohydy spustoszenia, która zwyciężyła na Zachodzie? Przy dzisiejszych purpurowych karłach prymas Wyszyński rośnie jeszcze bardziej. Po prostu hańba! • Re: Kogiel-Mogiel u arcybiskupa - by Reggie reggie@poczta.gazeta.pl 01-06-2002 11:35 odpowiedz na list odpowiedz cytując Mówi się, że arcybiskup Zyciński szykuje się na stanowisko Prymasa. Wtedy Kościół w Polsce pewnie ulegnie rozpadowi, bo przed wojna wszak, ktoś głoszący jego poglądy wyleciec by musiał nawet z funkcji wikarego na dalekim Polesiu. Na początku XXI wieku ich głosiciel jest autorytetem teologicznym i moralnym, a przy okazji to gwiazdor mediów. Toczy on walkę z tradycyjnymi Katolkami, młodzieżą narodową a wszechpolską, co więcej, pozwala sobie na kopanie jedynej prawej partii w Polsce, Ligi Polskich Rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Chopin IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.06.02, 11:22 odpowiedz cytując Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! Autor: Gość portalu: Ania Data: 31-05-2002 14:36 adres: *.upc.chello.be -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Paweł napisał(a): > Gość portalu: Jaceq napisał(a): > > > Gość portalu: Paweł napisał(a): > > > > > Autor: Gość portalu: Re > > > Ale was zazdrosc bierze, wy pseudointelektualisci tego stronniczego f > orum! > > > > > Brawo Polanski, gratuluje i sukcesu "Palmowego" i zyciowego w ogole. > > > Ja rowniez. > > > Od dawna czekalam, na ekranizacje zycia Chopina. > > > > ? > "Od dawna czekalam, na ekranizacje zycia Chopina." > Pianista nie jest z tego co wiem ekranizacją życia Chopina. No no to nam Re czyli Australijska wielka dama Maya blysnela. M. Blysnela i powrocila na swoja planete. A coz to...dla niektorych, milosc dwojga ludzi, to nie zycie.(?) Fryderyka do George, w tym przypadku. Przy okazji troche akompaniamentu na fortepian. Re Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Chopin IP: *.szeptel.net.pl 02.06.02, 13:40 Gość portalu: Re napisał(a): > A coz to...dla niektorych, milosc dwojga ludzi, to nie zycie.(?) > Fryderyka do George, w tym przypadku. > Przy okazji troche akompaniamentu na fortepian. w wykonaniu Szpilmana, oczywiście. A może to Chopin grał kawałki Szpilmana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Chopin IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.06.02, 15:41 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Gość portalu: Re napisał(a): > > > A coz to...dla niektorych, milosc dwojga ludzi, to nie zycie.(?) > > Fryderyka do George, w tym przypadku. > > Przy okazji troche akompaniamentu na fortepian. > M. No wlasnie, to takie typowo polskie poczucie humoru(??) Byc moze wcielil sie duchem, w palce Szpilmana. Czasem tak bywa, zwlaszcza gdy artysta..wielki! > w wykonaniu Szpilmana, oczywiście. A może to Chopin grał kawałki Szpilmana? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Światowiec- "Wali od was drobnomieszczaństwem" IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.02, 19:14 Zacofanie... siljan@poczta.gazeta.pl 02-06-2002 12:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując polskiego spoleczenstwa. Gdy czytam wasze watki,wasze opinie, przypomina mi sie zachod kupe lat temu.Poglady o relacjach mesko- damskich,homoseksualizm,polityka,kosciol,dzieci,alkohol i papierosy itp.Zadnego postepu ostatnie 30 lat.Smiechu warte.I obrzucanie blotem kazdego kto ma odmienny poglad. Jaki by watek nie przeczytac to wali z niego drobnomieszczanstwo i marazm umyslowy.Smieszne ze to zacofane spoleczenstwo chce uzdrawiac "dziki zachod". Sto lat za murzynami!Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: CyCAT Bromba i Traba! IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.06.02, 19:24 odpowiedz na list odpowiedz cytując Re: Do zlych demonow Autor: Gość portalu: Re Data: 02-06-2002 19:18 adres: *.nsw.bigpond.net.au -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Sar napisał(a): > OK, ta literka K zginela jakos wsrod nawalu slow. > Rob moze jakas przerwe, bo latwo pomylic ctat z odpowiedza. > K: To nie moja wina, ze GW ma tak toporne oprogramowanie... > Przeciez kazdy kolejny wpis powinien miec inny kolor. > Chyba praktycznie kazdy komputer podlaczony do WWW ma teraz kolorowy > monitor (ja mam np. w domu wciaz Samsung SVGA CVM4961 model 1984, ktory > mozna kupic teraz za ok. AUD50.00)... "Przezyl" juz kilka komputerow, > ktore sie "moralnie" zestarzaly i wciaz dizala (odpukac w niemalowane > drzewo :)) > > S: Po powtornym przeczytaniu, uspokoilam sie jednak. > W przeciwnym razie musialabym chyba isc do psychiatry, by skorygowac moje > percepcje i "uprzedzenia" (chyba) etniczne. > K: Obawiam sie, ze psychiatrzy na tobie nie zarobia... :) > Raczej na Maji... :( > Jak jej kangury (te z gatunku homo niebardzo sapiens) doloza, > to moze byc dla biedaczki za duzy szok... :( > Pozdr. > Kagan M. Ty sie KRETACZU nie zajmuj tak Maja. Czlowiek taki jak ty, nie moze byc obiektywny. Wobec kogo i wobec czego, ty zachowujesz postawe tolerancyjnosci. Co do Sar..tej az nadto meskiej kobiety, nie pisalam nigdzie o nawet"sladowej"tolerancji, wiec jeszzce raz, bez manipulacji. To juz wasz problem, jesli poprzez swoje zachowanie, toporne zachowanie przywolujecie negatywne sytuacje, negatywne reakcje. Poprzez wlasna topornosc sami takie wlasnie srodowisko, tworzycie, tu na forum polskim. "Lechca" was zle demony, wiec do tego dazycie. Cieszy cie to Kagan, ze niszczysz, poniewaz sam nie umiesz "budowac", oraz pielegnowac zwiazkow miedzyludzkich. Tak naprawde w zyciu, nie dazysz do progresu, twoje zycie emocjonalne, to katastrofa. Jesli ci tutaj tak zle, to wracaj do polskiego raju. O Australijczykach klamiesz, na ogol, to ludzie niezwykle mili, pomocni, z zabawnym i o wiele delikatniejszym poczuciem humoru niz Polacy. To ze preferuje piekno w zyciu, (jak kazdy cywilizowany czlowiek), to przede wszystkim moja sprawa, i sluszna sprawa, bo tylko dzieki takim fundamentom zyciowym, ten swiat jeszcze nie "runal w przepasc". Ty Kagan nie jestes czlowiekem o calkiem zdrowych zmyslach, wiec nie mozesz stawiac innym jakichkolwiek "diagnoz". Tworzysz wokol siebie koszmarny zamet,ktory nie prowadzi do budujacych doznan. Straszna gorycz i zal przez ciebie przemawia, poniewaz nie masz najblizszej rodziny, zony, dzieci. Cale szczescie, ze nie masz dzieci, bo bys je tylko uniszczesliwil. A ty to lubisz, sprawiac drugiemu przykrosc, obrazac. Tym samym wystawiasz swoje swiadectwo...i diagnoze. Jestes zlosliwym duchem i tacy do ciebie lgna. Bez wzgledu na to, jak ty czy "twoj kolega" Sar, bedziecie obrzydzac , manipulowac ("ulubione zajecie" negatywnych duchow), bez wzgledu na to, nie oddajecie wiernie rzeczywistosci, nie jestescie tolerancyjni, jakze ogromna satysfakcje wam sprawia, zludna nadzieja udreczenia drugiego czlowieka. I kiedy wydaje sie, ze juz nastapil moment uczlowieczenia ciebie, znowu powracasz do swojej demonicznej cielesnosci. Uwazaj Kagan...BO PIEKNO PRZED TOBA UCIEKA, WIEC NIGDY NIE DOWIESZ SIE, CZYM ONO JEST NAPRAWDE. Nie lubie dyskutowac z ludzmi o zlej woli, bo z gory wiem o co im chodzi i do czego zawsze beda zmierzac. Kotlujcie sie razem w swoich kotlach piekielnych, ktore sami stwarzacie, to jest wasz swiat. Zapewne nie jestescie w stanie sami pomyslec, czy innym to odpowiada, im bardziej nie odpowiada, tym wieksza watpliwa "uciecha" (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Czy mam prawo kochać IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.06.02, 15:08 się z małolatą? Autor: Gość portalu: GMR Data: 02-06-2002 22:06 adres: *.poznan.sdi.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- Spotkałem dziś sąsiadkę..bardzo miłą dziewczynę..dawno jej nie widziałem (wyjechała jakiś czas temu i gdy dziś ją ujrzałem ...oniemiałem...jak ona urosła! A jakie ekstra ciuchy miała na sobie!! a ta fryzura...te piekne duże i okrąglutkie piersi..ten prowokujacy chód..a jak się do mnie odezwała by mnie przywitać...z ledwością jej odpowiedziałem na jej powitanie...jakiś dreszcz mnie obleciał...wszystko ładnie pięknie ale...ona ma 15 lat!!!! (wygląda na 18- 20 lat)...nie chodzi mi o seks bo za to grozi kara przewidziana w kodeksie karnym ale czy wypada mi podrywać takie siksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.06.02, 19:53 O wsp. front dla: Bóg Honor Ojczyzna Naród Rodzina Autor: polskidonkichot@poczta.gazeta.pl Data: 04-06-2002 00:52 -------------------------------------------------------------------------------- O wspólny front dla:_ Bóg Honor Ojczyzna Naród Rodzina Ponawiam apel. To wszystko co wymieniłem dużą literą, jest tłamszone w szkole, w mediach za nasze pieniądze. Mieszkańcy tego kraju, są każdego dnia okradani, z tego co jest wartościowe w ich sercach. O materii można nic nie mówić. Gdy szmatławe są serca, to inne sprawy też się takie staną. Ci, co po słowie Poska bije Wam szybciej. Pamiętajcie o wyborach! Pamiętajcie o Polsce! Polski Don Kichot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł zaraza politycznej poprawnosci dotarłą do sportu!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.06.02, 22:29 Autor: Gość portalu: Oszołom Data: 04-06-2002 09:52 adres: *.poznan.sdi.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- Rozpoczęły się mistrzostwa świata w piłce nożnej. W piątek, 31 maja, mogliśmy w Programie 2 Telewizji Polskiej oglądać uroczystość otwarcia mistrzostw oraz pierwszy mecz, w którym Francja zagrała z Senegalem. Oczywiście, nie mogło zabraknąć w studiu "politycznej poprawności". W pewnym momencie któryś z dyskutujących panów uznał za stosowne stwierdzić, że siła drużyny francuskiej leży w otwartości francuskiego społeczeństwa na imigrantów, ostatnie zaś wybory prezydenckie omal nie zmarnowały piłkarskiego potencjału mistrzów świata. Wszak jednomyślnym chórem odgrażali się oni, że jeśli wygra Le Pen, to na finały nie pojadą. Tak więc polityk prawicy okazał się być głównym wrogiem francuskiego futbolu. Jak jednak pokazało życie, polityczna poprawność francuskich kopaczy nie przełożyła się na poprawność boiskową. Zagrali bardzo słabo i przegrali 0:1. A może jest odwrotnie: może to właśnie ona jest powodem porażki? Wygrać z drużyną złożoną z ciemnoskórych zawodników, do tego reprezentacją kraju będącego byłą francuską kolonią? Toż to byłby rasizm i ksenofobia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 11:44 Autor: Gość portalu: komodor Data: 07-06-2002 11:38 adres: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- Szkoda,że tylko 36 zł. Wyrok wyrokiem a to, że Ratajczak jest obrzydliwym krętaczem pozostaje. Żaden przyzwoity człowiek nie będzie chciał się pokazać w jego towarzystwie. To o Ratajczaku Napoleon powiedział:gówno w jedwbnej ponczosze z doktorskimtytułwm. - Czy dr Ratajczak posiada wechikuł czasu? Widział Napoleona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Hit miesiąca! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 16:08 Ed napisał (zacytował?): "Targowica watykańska stopniowo wypiera polskość z naszego kraju, a władza czyni miejsce rzymskiemu najazdowi i rzymskiej indoktrynacji(...). Żadna niewola nie może się równać z niewolą katolicyzmu. (...). Papieże zmusili Polaków, by klęczeli przed ich klerem i skamleli o litość Wszechmogącego, w imieniu ktorego wyroki wydaje każdy ksiądz. (...). Watykan niczym Judasz całując Polskę jednoczesnie wbijał w jej plecy sztylet zabijając patriotyzm i miłość do Ojczyzny.(...). Nigdy niewolnictwo i bałwochwalstwo nie tarzało się u stóp rzymskich cezarów, jak dzisiaj tarza się polskie poddaństwo u stóp papieża- polaka. Bodaj nigdy piętno katolicyzmu nie wypaliło tak wyraźnego upadku godności człowieczeństwa w odniesieniu do Polski, jak widzimy to dzisiaj." Mniejsza o autora tekstu - niech się nim martwią psychiatrzy, ale niepokojące jest to, ze grono szacownych bywalców forum "Kraj" uznało tekst, za dobry (a przynajmniej nie uznali go za produkt żartownisia lub szaleńca). Czym to tłumaczyć? Kluczem jest chyba ten fragment tekstu: "Bodaj nigdy w naszych dziejach godność oraz INTELEKT Narodu nie upadły tak nisko, a z nim polskość". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Pisze się.. IP: *.eng.fsu.edu 07.06.02, 16:32 'wehikuł' mój poczciwy Oszołku. To dla twojego dobra, bo jak skończysz studia, to nie możesz robic takich byków. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Pisze się.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 10:21 Już raz wspominałem o tym że jestem dyslektykiem! Mam na to papiery Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Pisze się.. 08.06.02, 20:29 Ostatnio coraz wiecej tych dyslektykow, szczegolnie w podstawowkach mnoza sie jak kroliki. Opozniony efekt katatrofy w Czarnobylu? Mi sie raczej wydaje, ze efekt korupcji wsrod lekarzy, ktorzy bez problemu potwierdzaja dysleksje u zdrowego jak ryba lenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Święte słowa!!! IP: *.eng.fsu.edu 08.06.02, 20:40 Albo dyslektyk, albo dysgrafik, albo ogólna dyspierdoła życiowa. Aż mi czasem głupio, że ja taki jakiś ogólnie zdrowy jestem.... KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
mysteric Re: Święte słowa!!! 10.06.02, 17:18 KOMUNISTO. Czy w waszych lbach pomiesc sie nie moze ze komunizm sie dawno skonczyl, a polskie lewusy staraja sie go utrzymac niczym ruscy munie Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Święte słowa!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 17:36 Wszyscy chorzy tylko ty zdrowy? Widzę w tobie znużenie zawodowe..leiej zmień zawód albo zrób sobie urlop..a może jest tak że to ty jesteś chory? Pijakowi wydaje się że wszyscy są pijani tylko on trzeźwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: S´wie˛te s?owa!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.06.02, 22:30 To ci sie tylko wydaje ze doktory znaja sie na chorobach... Gos´c´ portalu: Dr.KrisK napisa?(a): > Albo dyslektyk, albo dysgrafik, albo ogólna dyspierdo?a z˙yciowa. > Az˙ mi czasem g?upio, z˙e ja taki jakis´ ogólnie zdrowy jestem.... > > KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Pisze się.. IP: *.szeptel.net.pl 10.06.02, 20:18 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Mam na to papiery Jakiego koloru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Pisze się.. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 11.06.02, 19:19 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Już raz wspominałem o tym że jestem dyslektykiem! Mam na to papiery Oszolku, jest cos takiego jak spell-check w komputerze, a dla konserwatystow - slowniki ortograficzne. Goraco polecam! PS. I nie tlumacz dysleksja swojej ignorancji w zakresie podstaw gramatyki polskiej, bo to obraza dla wszystkich dyslektykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.06.02, 19:52 Pigulka antykoncepcyjna wykonczyla Zachod!!! Autor: Gość portalu: Muslim Data: 05-06-2002 23:20 adres: *.dsl.snfc21.pacbell.net -------------------------------------------------------------------------------- Szkoda (dla was) ze nie sluchaliscie Pawla VI. My go uwazamy za bardzo gleboko myslacego czlowieka. Wasz papiez wam powiedzial ze pigulka zwiekszy ilosc aborcji i wreszcie zycie stanie sie tak tanie ze to doprowadzi do eutanazji. Gdybym nie byl muzulmlaninem, pomyslalbym ze to prorok!!! Oczywicie wielu katolikow porzucilo KK z powodu tej encykliki. Wzieli udzial w tzw. "rewolucji seksualnej" ktora dala wam narkotyki, AIDS i "malzenstwa" homoseksualne. Islam nigdy do tego nie dopusci!!! Allah akhbar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 20:16 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Pigulka antykoncepcyjna wykonczyla Zachod!!! > Autor: Gość portalu: Muslim > Data: 05-06-2002 23:20 adres: *.dsl.snfc21.pacbell.net > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Szkoda (dla was) ze nie sluchaliscie Pawla VI. My go uwazamy za > bardzo gleboko myslacego czlowieka. Wasz papiez wam powiedzial > ze pigulka zwiekszy ilosc aborcji i wreszcie zycie stanie sie tak tanie > ze to doprowadzi do eutanazji. Gdybym nie byl muzulmlaninem, > pomyslalbym ze to prorok!!! Oczywicie wielu katolikow porzucilo KK z > powodu tej encykliki. Wzieli udzial w tzw. "rewolucji seksualnej" ktora dala > wam narkotyki, AIDS i "malzenstwa" homoseksualne. Islam nigdy do tego > nie dopusci!!! Allah akhbar!!! - Śmiej się śmiej Paweł..a twoje wnuki będą musiały zanosić modły do Allaha. Muslim ma rację! Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.06.02, 20:27 > - Śmiej się śmiej Paweł..a twoje wnuki będą musiały zanosić modły do Allaha. > Muslim ma rację! Niestety Aż jestem cały w strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najbardziej błyskotliwe wypowiedzi z tego forum!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.06.02, 19:15 Komu sluza Polacy? Autor: Gość portalu: Kagan Data: 10-06-2002 10:56 adres: *.vic.bigpond.net.au -------------------------------------------------------------------------------- Za tzw. komuny w dobrym tonie bylo byc agentem NKVD/KGB (Bierut, Moczar). Obecnie w dobrym tonie jest byc agentem CIA (Walesa, Nowak-Jezioranski, Kaczmarski). Dawniej bylo "cacy" szpiegowac na rzecz ZSRR (Andrzej Czechowicz), obecnie na rzecz USA (Kuklinski). Taki to los kraju zawsze zaleznego od obcych mocarstw od r. 1939: III Rzesza i ZSRR razem, pozniej osobno, pozniej samo ZSRR, a teraz USA i Izrael wspolnie z UE i Watykanem... :( Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Cytatom trzeba nadawać jakieś tytuły.... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 19:36 ...żeby ułatwić orientację! Odpowiedz Link Zgłoś