Dodaj do ulubionych

Nie wyobrażam sobie, żeby mogło dojść do zamkni...

IP: *.ifd.uni.wroc.pl 29.01.05, 08:09
A minister zajmuje sie legalizacja marihuany ! To jest miara dranstwa..
Obserwuj wątek
    • Gość: Kołek Re: Nie wyobrażam sobie, żeby mogło dojść do zamk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:25
      Ja też dałem córce 10 zł na książkę do szkoły, która kosztuje 30 zł.Książkę
      kupiła ale brakujące pieniądze pożyczyła od koleżanki. Zrobiłem jej awanturę za
      niegospodarność i książkę zabrałem. Jestem urzędnikiem w Ministerstwie Zdrowia.
    • Gość: wojtek Re: Nie wyobrażam sobie, żeby mogło dojść do zamk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:25
      a nad czym tu się rozczulać ? wystarczy , żeby szpitale płaciły swoje długi i
      już .
      • Gość: Szymon Re: Nie wyobrażam sobie, żeby mogło dojść do zamk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:16
        Z czego miły Wojtku z czego ma płacic.Reformy słuzby zdrowia nie mógł i nie
        miał prawa przetrzymać żaden szpital publiczny.Następna sfora tzw posłów
        stworzyła dla ich /posłów/ świetego spokoju ustawę 203 i radośnie poszła dalej
        balangować w tzw kuluarach sejmowych i rządowych.A to był juz ostateczny gwóżdż
        do trumny służby zdrowia
    • Gość: Szymon Re: Nie wyobrażam sobie, żeby mogło dojść do zamk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:10
      Sznowna Pani Redaktor , należy wiedzieć o czym sie pisze.Co to znaczy
      nieuczciwe przedsiębiorstwo?Czy Pani wie jak sie tworzy akumulacje w banku.Na
      podstawie rzetelnie sporządzanych list wypłat pracowników.Na podstawie tej
      samej listy dokonuje sie wypłaty, czyli lista nie może być fikcją.Art 890
      uniemożliwia dokonywanie wypłat pracowmiczych i to tych aktualnie
      zatrudnionych.Kosztem ograniczenia im wypłat mają być zaspakajane firmy wpisane
      do hipoteki lub rejestru sądowego. Są to zazwyczaj firmy windykacyjne i
      wierzycielskie.I to dbałościa o ich dobro był podytkowany ten przepis.Sądzeże
      nie za darmo.Troche więcej dziennikarskiej rzetelności.
      • cichy46 Re: Nie wyobrażam sobie, żeby mogło dojść do zamk 29.01.05, 12:40
        Ludzie ludziom zgotowali ten raj.
    • Gość: komornik Re: Nie wyobrażam sobie, żeby mogło dojść do zamk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:29
      Nie komornik będzie zamykał szpitale ale art 890 kpc P.Redaktor.Art.890 kpc
      czyli Ustawy stworzył szanowny nasz Sejm a nie komornik P.Redaktor.Komornik ma
      go realizować bo to taki jego zasrany obowiązek P.Redaktor.Nierealizując
      obowiązujących przepisów ponosi odpowiedzialność dyscyplinarna jak i materialna
      P.Redaktor.Choć troszkę rzetelności P.Redaktor- ja wiem że płaca od wierszówki
      i trzeba dużo i szybko P.Redaktor.
    • Gość: rr zamknąć wszystkie szybko!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:52
      ale zaczynamy od Warszawy Panowie!i Panie!
      Ta powaga chwili rozum mi odbiera!!!!!
    • Gość: wiktor Re: Nie wyobrażam sobie, żeby mogło dojść do zamk IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 29.01.05, 13:57
      Ja za to sobie wszystko wyobrażam. W mojej specjalności każda tragedia jest
      realna. Zyczę Polakom, aby byli zdrowi. Prof. Wiesław W. Jedrzejczak
    • Gość: asesor Rzetelne dziennikarstwo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 20:30
      Elżbieta Cichocka twierdzi, że nie ma pomysłu, jak zapobiec likwidacji szpitali przez komorników. "Gratuluję" rzetelności i notorycznego obwiniania komorników, którzy muszą stosować prawo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka