Dodaj do ulubionych

Popierać także St.Michalkiewicza

30.01.05, 12:54
sm@upr.org.pl to adres mailowy St. Michalkiewicza, któremu także należą się
wyrazy poparcia wobec niesmacznych ataków na Niego po zdemaskowaniu prof.
Kłoczkowskiego jako TW "Historyk"

StefanDetko
nowamedia.w.interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: tra-la-la Re: Popierać także St.Michalkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:57
      to chyba najlepszy felietonista w Polsce,
      ciekawe, że zdemaskowanie każdego SB-ka powoduje taki klangor "ałtorytetów
      moralnych", Kłoczowski, Balawajder etc., Niezabitowska, Maleszka etc.
      • Gość: dociekliwy Re: Popierać także St.Michalkiewicza IP: *.gdynia.mm.pl 30.01.05, 13:01
        Prawda !
      • stefandetko Re: Popierać także St.Michalkiewicza 30.01.05, 15:13
        tak, St. Michalkiewicz jest jednym z najlepszych felietonistów, a do tego jest
        uczciwy i w Jego relacje można wierzyć bez koniecznego u innych sprawdzania
        faktów
        a wrzaski konfidentów są i będą głośne - wspaniała to muzyka
        • Gość: oz Re: Popierać także St.Michalkiewicza IP: *.avenel01.nj.comcast.net 30.01.05, 16:20
          zdecydowanie stwierdzam, że Stanisław Michalkiewicz jest najlepszym
          felietonistą w polsce i mam satysfakcję, że mogę to ogłosić. życzę wszystkim
          przyjemnej niedzieli.
    • Gość: robin Ale hakerzy wdarli się na stronę NCz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:26
      Najwyższy Czas jest pod ostrzałem hakerów. Mniemam, że to poglądy redaktora
      Michalkiewicza tak bardzo niektórych denerwują, że wynajmują hakerów.
      • Gość: oz Re: Ale hakerzy wdarli się na stronę NCz IP: *.avenel01.nj.comcast.net 30.01.05, 16:55
        rozwiń ten wątek. chodzi o jego pocztę elektroniczną, czy też ma on swoją
        stronę w internecie? a jeżeli tak to jaki jest jej adres?
        • Gość: robin wpisz w google "najwyzszy czas" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:07
          • Gość: oz Re: wpisz w google "najwyzszy czas" IP: *.avenel01.nj.comcast.net 30.01.05, 17:22
            ok, już mam.
            www.nczas.com/
            • stefandetko Re: wpisz w google "najwyzszy czas" 30.01.05, 19:28
              należy także pamiętać, że St. Michalkiewicza usunięto z Głosu Katolickiego,
              który wychodzi w Paryzu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka