stefandetko 30.01.05, 12:54 sm@upr.org.pl to adres mailowy St. Michalkiewicza, któremu także należą się wyrazy poparcia wobec niesmacznych ataków na Niego po zdemaskowaniu prof. Kłoczkowskiego jako TW "Historyk" StefanDetko nowamedia.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tra-la-la Re: Popierać także St.Michalkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:57 to chyba najlepszy felietonista w Polsce, ciekawe, że zdemaskowanie każdego SB-ka powoduje taki klangor "ałtorytetów moralnych", Kłoczowski, Balawajder etc., Niezabitowska, Maleszka etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Popierać także St.Michalkiewicza IP: *.gdynia.mm.pl 30.01.05, 13:01 Prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
stefandetko Re: Popierać także St.Michalkiewicza 30.01.05, 15:13 tak, St. Michalkiewicz jest jednym z najlepszych felietonistów, a do tego jest uczciwy i w Jego relacje można wierzyć bez koniecznego u innych sprawdzania faktów a wrzaski konfidentów są i będą głośne - wspaniała to muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz Re: Popierać także St.Michalkiewicza IP: *.avenel01.nj.comcast.net 30.01.05, 16:20 zdecydowanie stwierdzam, że Stanisław Michalkiewicz jest najlepszym felietonistą w polsce i mam satysfakcję, że mogę to ogłosić. życzę wszystkim przyjemnej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Ale hakerzy wdarli się na stronę NCz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:26 Najwyższy Czas jest pod ostrzałem hakerów. Mniemam, że to poglądy redaktora Michalkiewicza tak bardzo niektórych denerwują, że wynajmują hakerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz Re: Ale hakerzy wdarli się na stronę NCz IP: *.avenel01.nj.comcast.net 30.01.05, 16:55 rozwiń ten wątek. chodzi o jego pocztę elektroniczną, czy też ma on swoją stronę w internecie? a jeżeli tak to jaki jest jej adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin wpisz w google "najwyzszy czas" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz Re: wpisz w google "najwyzszy czas" IP: *.avenel01.nj.comcast.net 30.01.05, 17:22 ok, już mam. www.nczas.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
stefandetko Re: wpisz w google "najwyzszy czas" 30.01.05, 19:28 należy także pamiętać, że St. Michalkiewicza usunięto z Głosu Katolickiego, który wychodzi w Paryzu Odpowiedz Link Zgłoś