Gość: wedrowiec3 Re: Czy Twoje nazwisko też jest na liście IPN? IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.02.05, 00:05 kiedy wreszcie zaczniecie pisać prawdę,w tej Gazecie?a czy moje nazwisko jest {mieszkałem w W-wie}do 86 roku i kilkakrotnie byłem zatrzymywany,przez SB to G...o mnie obchodzi,ja nie mam sobie nic do zarzucenia.Nadmieniam,mój kuzyn był kpt.SB{pracował w BOR}ale był i pozostał porządnym człowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm GW- powodzednia agenci IP: 62.233.169.* 02.02.05, 00:07 hahah adiustuje teksty w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb oj "GW" agenci-amtorzy, heheh IP: 62.233.169.* 02.02.05, 00:10 zazpomnieliscie , że pisaliscie o liscie ubeków, hahahahahahaha . amatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Czy Twoje nazwisko też jest na liście IPN? IP: 80.51.234.* 02.02.05, 02:15 a ja wam mówię www.tylkopolityka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.polityka.pl Re: Czy Twoje nazwisko też jest na liście IPN? IP: 80.51.234.* 02.02.05, 02:20 www.tylkopolityka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Jest moje nazwisko:))) IP: *.chello.pl 02.02.05, 02:52 I większości moich znajomych oraz bliższych i dalszych krewnych też - tak samo jak w książce telefonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Czy Twoje nazwisko też jest na liście IPN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 07:28 nareszcie co za ulga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figurant Re: Czy Twoje nazwisko też jest na liście IPN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:21 KETMANI WSZYSTKICH URZĘDÓW, ŁĄCZCIE SIĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozanski A wiec stalo sie, listy sa w Internecie IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.05, 10:33 zostalo zlamane podstwowe zalozenie tzw. Okraglego Stolu, o nietykalnosci PRL-owskich struktur pamstwa. Odpowiedzialny byl za to , jeden z obencnych redaktorow naczelnych, ktory cala sile swego imperium medialnego kireowal prze 15 lat na mataczenie w sprawie bolesnej historii PRL. Biedny gazeta stala sie przytulkiem dla wszelkiej masci, ludzi, ktorzy poprostu maja teczki na grupy dziennikarskie. Jaka bedzie odpowiedz bylego aparatu UB /SB?? To nie lista Wildsteina jest naprawde zagrozeniem, smiem twierdzic, ze dla uspokojenia gawiedzi i tak opublikowano tylko czesc listy / brakuje 40 000 nazwisk /. Najgorsze przed niektorymi, ktorych na tej liscie z pewnych wzgledow nie ma, dopiro nastapi. Caly byly apart SB czuje sie zwolniony z umowy i ciszy, teraz sie dopiero zacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: A wiec stalo sie, listy sa w Internecie IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 02.02.05, 12:44 gdzie można znależ tą listę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: A wiec stalo sie, listy sa w Internecie IP: *.lodz.mm.pl 02.02.05, 13:06 Tutaj:strony.aster.pl/sereq/lista.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Czy Twoje nazwisko też jest na liście IPN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:01 Chciałbym się dopisać do listy, bo mnie na niej nie ma. Czy wie ktoś, kto robi do niej zapisy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Czy Twoje nazwisko też jest na liście IPN? IP: *.devs.futuro.pl 02.02.05, 12:31 Chciałbym sprawdzić czy moje nazwisko jest na liścioe podajcie linka do listy na olonor@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pogrzybek Re: Czy Twoje nazwisko też jest na liście IPN? 02.02.05, 19:50 miernicka Odpowiedz Link Zgłoś