kataryna.kataryna 03.02.05, 21:49 Deklaracja Krakowska - też mi wydarzenie do komentowania. Zwłaszcza jak się widzi niektóre nazwiska. Ale sądząc po tym, że przydzielono to Wrońskiemu, pewnie to pilot jakiegoś serialu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gnago Re: Komentarze po Deklaracji Krakowskiej 03.02.05, 22:20 pomroczność jasna ta zaraza kręgów głupoty (czytaj: władzy) zatacza coraz szersze koło. kreacja czy modyfikacja rzeczywistości słowem to teologia a nie polityka. Odmawianie prawa komukolwiek nie kojarzy mi się z demokracją. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Czy Maleszka już się podpisał? Pasuje jak ulał... 04.02.05, 01:26 Ty... ty krakowski intelektualisto! Taka nowa obelga. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Nożyce się odezwały! Jak zwykle mądry apel spotkał 03.02.05, 23:27 się z obraźliwymi odpowiedziami politycznych rozrabiaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Komentarze po Deklaracji Krakowskiej 03.02.05, 23:42 Dlaczego PW przytacza jedynie wypowiedzi PO PiS i LPR. Czyzby inne partie olaly ta szlachetna deklaracje? Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Komentarze po Deklaracji Krakowskiej 04.02.05, 00:02 Jakby ktos sie chcial zapoznac z tworczoscia Ludwika Jerzego Kerna, to mozna kupic jego glosna powiesc "Ferdynand Wspanialy" za jedyne 8,50 zl + koszty doreczenia pod adresem: wysylkowa.pl/ks445671.html Do administracji: LJK nie znam, udzialow w wysylkowa.pl nie posiadam. Uprasza sie o niewycinanie niniejszego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re:Też mi wydarzenie do komentowania... 04.02.05, 00:02 To po co się fatygujesz i jednak cos tam piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus graj piękny cyganie 04.02.05, 00:11 Dźwięki Kataryny, też mi muzyka! Niezależnie, jakie nazwiska kręcą korbą i czyje małpy podrygują. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Komentarze po Deklaracji Krakowskiej 04.02.05, 00:12 kataryna.kataryna napisała: > Deklaracja Krakowska - też mi wydarzenie do komentowania. Zwłaszcza jak się > widzi niektóre nazwiska. > > Ale sądząc po tym, że przydzielono to Wrońskiemu, pewnie to pilot jakiegoś > serialu. No wiesz, wczoraj w toku tak się nad nim koledzy pastwili za to, że nie wspomniał o postawie Staniszkis wovec Wildsteina, że dzisiaj nie miał już śmiałości "olać" reakcje na tę deklarację:) Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Re: Komentarze po Deklaracji Krakowskiej 04.02.05, 00:27 Ponieważ reakcję na deklarację zagłuszyła owacja dla lustracji. Bez żadnej konfabulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly Re: Komentarze po Deklaracji Krakowskiej 04.02.05, 00:45 od pewnego czasu dreczy mnie nieustannie pytanie, na ile jest GW jeszcze wiarygodna? jakos z pola widzenia zniknely headery "ubecka lista trafila pod strzechy", "ubecka lista W.". Czy Redakcje stac bedzie na przeproszenie wszystkich niewinnych ludzi na tej liscie? Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Komentarze po Deklaracji Krakowskiej 04.02.05, 01:28 czy podpisały ja takie dyżurne "ałtorytety" jak Kłoczowski, Balawajder, Maleszka, Niezabitowska i inne SB-ckie szumowiny ? Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Komentarze po Deklaracji Krakowskiej 04.02.05, 06:31 kataryna.kataryna napisała: > Deklaracja Krakowska - też mi wydarzenie do komentowania. Zwłaszcza jak się > widzi niektóre nazwiska. > > Ale sądząc po tym, że przydzielono to Wrońskiemu, pewnie to pilot jakiegoś > serialu. Przecież nie o komentowanie chodzi tylko o powtórzenie tematu, bo może lud przegapił głos "autorytetów". Odpowiedz Link Zgłoś
plopli A jednak ty uznałaś za stosowne 04.02.05, 10:44 kataryno, pohamuj się. Przecież to właśnie ty założyłaś watek nt. tej deklaracji na FK. Skoro więc ty uznałaś, że jest co komentować, dlaczego inni uznać mieli inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś