Dodaj do ulubionych

Wildstein złodziej

05.02.05, 00:45
Jak ja wyniose z banku gotówkę to jestem złodziejem. Jak Wildstein wynosi tajne dokumenty to juz jest medialnie sławny. Ludzie to jest poprostu farsa.
UB-ecja zrobiła sobie notatki, niesprawdzone info i teraz uczciwych ludzi błotem i g....em sie obrzuca.

Szanowny panie Wildstein,
Napisz Pan coś o bezdomnych, marzacych w zimę, o bezrobociu, o młodych uciekajacych z tego powalonego kraju. Historią to Pan się niezajmuj, jesli robisz to dla kariery. Zmieszać z błotem można każdego.

Dla mnie to ZŁODZIEJ i tyle. Gościu o twarzy MAŁPY i daleko jego mentalnośc nie różni się od wygladu.
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 00:50
      A do czego jest podobna Twoja twarz??
      • mposcorp Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 00:55
        Skoncentruj się na całym tekscie, bedzie ci łatwiej analizować zdania.
        Meritum sprawy: Gość wynosi taje dokumenty, pilnowane przez instytucje, na którą płacimy podatki, zatrudniaja tam historyków i ....i pan dzienikarz sobie wchodzi, płaci pare stów i ma temat do swojej pracy.

Rozumiesz o co tu chodzi? o robienie kariery, stojac do pasa w g...nie. Smacznego, dużo ludzi zostaje przez tą listę skrzywdzonych. Demokracja to władza wiekszośći z zachowaniem (nie naruszaniem) praw mniejszości.

Dla kasy i sławy, zrobićtaki syf.

By the way, moja twarz mi się podoba, ale nie podoba mi się twarz złodziaja. I tak traktuje kogos kto wynosi co nie jego. NA IPN kto płaci?
        To nie jest kawiarnia, gdzie sobie wynosisz gratisy.
        • pan.nikt Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 01:03
          Czytałem cały tekst i odniosłem wrażenie, że pisał go ktos o twarzy świni (taki
          ryj) i z takim samym jak jego twarz rozumkiem i przysłowiowym charakterkiem
          • mposcorp Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 01:07
            No to źle zrozumiałeś ten tekst.
            Problem dotyczy tego, co komu wolno robić. Dzienikarz nie może stanąć ponad prawem. NIe może szkodzić innym, po to by mieć te swoje 5 minut.

Nie dostał tej listy po to by publikować ją, nie dostał jej wcale.
            Chcesz rozmawiać, rozmawiaj o sprawie - problemie, a nie o preferencjach czy estetyce. Jak do tej pory nic nie powiedzialeś ciekawego. NIkt nie ma prawa wynosić tajnych dokumentów.

IPN to nie kiosk. I tyle/.
            • pan.nikt Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 01:18
              1. Dyskusję o estetyce Ty zacząłeś, pisząc coś o małpie.
              2. Materaiały z IPN, nie były tajne.
              3. Nie wiadomo, kto je opublikował w necie,
              4. A czy to nie było skuyrwesyństwo, za kase donosić na kumli, sąsiadów itd??
              Ale dla ciebie, to nie ma znaczenia.
              Wg ciebie Wildstein, to złodziej, a SB, to były nianki do dzieci, a nie
              mordercy i szuje totalne.
              No brawo. Tak trzymaj.
              • kropekuk Nikt, NIE KAZDY z tej listy donosil za kase. I nie 05.02.05, 02:59
                kazdy na kogokolwiek donosil. Uwazaj sam na swoje slowa...
            • m_bee Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 01:55
              jestes wyjatkowo malo inteligantny bo ; lista nie jest zadnym tajntm dokumentem,nikogo nie krzywdzi i nie miesza z blotem ,zebt nie uzyc brzydkich slow,bo dlaczego osoba przesladowana i pokrzywdzona przez sb-cje mialaby sie tak czuc gdy znajdzie sie na tej liscie . zadaj sobie pytanie matolku kto i czgo naprawde sie boi i kto robi caly ten dym??? ja bylaby bardzo zadowolona gdyby moje nazwisko tam sie znalazlo i nareszcie wszyscy dowiedzieli by sie jaka jest prawda
            • kropekuk A GDZIE dowod, ze Wildstein cokolwiek opublikowal? 05.02.05, 02:58
              CZYM ty sam roznisz sie od hien, ktore z katalogu teczek w IPN robia "liste
              ubecka"?
          • ucpy1 Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 01:30
            Dlaczego obrzucasz go błotem i wyzwiskami ? Dlatego, że nie ma wytrysku na
            widok Wildsteina ? A musi mieć ? Co to Wildstein został supermenem ?
            • pan.nikt Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 01:40
              Wildstein, nie jest ani supermenem, ani nawet wielkim bohaterem, choc ma
              niewatpliwą zasługę rozruszania lustracji.

Podniecasz się chyba ty.

Wyzywanie od małp zaczął ten, którego bronisz.

MYŚL CHOPIE, MYŚL
              • kropekuk Reakcje na argumenta ad personam pod adresem 05.02.05, 03:01
                Wildsteina uwazam za uzasadniona...
    • antyk52 Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 01:13
      'Maleszka' wracaj do swojej zatęchłej piwnicy adjustować teksty, już, raz, raz.
      • kropekuk To jest pokaz twej inteligencji i erystyki? Hahaha 05.02.05, 02:56

• jack20 Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 01:19
      Gowniarz czy prowokant?
      • mposcorp Re: Wildstein złodziej 05.02.05, 01:59
        Pan_nikt

Słuchaj przedstawiłem ci mój punkt widzenia. Nie musisz się z tym zgadzać, ale nieprzezywaj się bo nie o to chodzi.

Dane które mogą:
        A) zepsuć reputacje np. celowy wpis działacza solidarnosci jako donosiciela, to jest zepsucie reput.
        B) dane które są niepotwierdzone robia wiecej krzywdy, aniżeli brak takowych danych

C) jesteś w stanie kogoś oskarżyć zanim mu udowodnisz winę? bo uwierz mi ze sprostowań w gazecie nikt Nie czyta.

Dlaczego ten pan "dziennikarz" wyskoczył z tą lista teraz?
        Nie dla pieniedzy? nie dla sławy?

niech napisze coś o bezrobotnych albo bezdomnych? o samotnych matkach z dziećmi. Ale nie wynosi materiałów z instytucji która de fakto ma badać historię.

IPN to biblioteka publiczna?
        Pan_nikt - napisz coś na temat, ale bez sloganów. I nie żyj non stop grunwaldem i bitwą pod cedynia, bo tak to w tym kraju nic nie zrobimy. Ta sprawa wg mnie jest niepotrzebna. Duzo ludzi teraz szuka znowu agentów, zamiast szukać metody by ktos jeszcze popracował.

Pomyślcie, co autor miał na mysli, bo według mnie $$$$

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka