Gość: DrKrisK IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 04.06.02, 10:57 Oszolom to byly ksiadz katolicki, pozbawiony sutanny za masowe rozdziewiczanie kandydatek do Pierwszej Komunii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom Re: Prawda o Oszolomie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:01 Jak mogę być były skoro mam dopiero 23 lata? Ta twoja prawda jest łudzącao podobna do tej moskiewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Prawda o Oszolomie IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 04.06.02, 11:04 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Jak mogę być były skoro mam dopiero 23 lata? Ta twoja prawda jest łudzącao > podobna do tej moskiewskiej Wyawalili ciebie zaraz po swieceniach... Nawet Paetz ci nie mogl pomoc, bo zgwalciles publicznie nieslubna corke jego sekretarza osobistego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:27 te! doktorek? dobrze się czujesz? Firanki w domu? A może spadłeś z dywanu na posadzkę i się potłukłeś co? Moja rada odpocznij przez tydzień od internetu zajmij się czymś bardziej pozytecznym bo tracisz kontakt z rzeczywistoscią...to samo tyczy sie Hani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 11:47 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > te! doktorek? dobrze się czujesz? Firanki w domu? A może spadłeś z dywanu na > posadzkę i się potłukłeś co? Moja rada odpocznij przez tydzień od internetu > zajmij się czymś bardziej pozytecznym bo tracisz kontakt z rzeczywistoscią...to > samo tyczy sie Hani... To ty OzRMie odpocznij od Ojca R.! Prawda cie zabolala, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:49 Moskiewska prawda jaką ty wyznajesz w ogóle mnie nie rusza...a poza tym dobrze wiem że wy wszystko robicie nam na złość dla was kłamstwo jest prawdą i na odwrót...jesteście naszym negatywem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 11:55 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Moskiewska prawda jaką ty wyznajesz w ogóle mnie nie rusza...a poza tym dobrze > wiem że wy wszystko robicie nam na złość dla was kłamstwo jest prawdą i na > odwrót...jesteście naszym negatywem.... DrK: Wynocha OzRM do sredniowiecza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:58 Zabrakło ci doktorku argumentów więc posunołeś się do inwetktyw...no to w takim razie nie mamy dlej o czym rozmawiać..lepiej pójdę z kaczką wode pić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 12:02 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Zabrakło ci doktorku argumentów więc posunołeś się do inwetktyw...no to w > takim razie nie mamy dlej o czym rozmawiać..lepiej pójdę z kaczką wode pić Doktorzy z oszolomami nie dyskutuja... To ponizej ich godnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 22:49 Taki z ciebie doktor jak z koziej dupy trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 06.06.02, 04:58 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Taki z ciebie doktor jak z koziej dupy trąba! A co, zazdroscisz mi madrosci i tytulow! DrKrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:24 Na Bema w Poznaniu możesz sobie kupić habilitację..tanio!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.vic.bigpond.net.au 06.06.02, 11:32 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Na Bema w Poznaniu możesz sobie kupić habilitację..tanio!! A u nas w stolicy na Bemowie na ul. Poznanskiej urzeduje znany egzorcysta. Przydala by ci sie wizyta u niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:39 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Na Bema w Poznaniu możesz sobie kupić habilitację..tanio!! Odpowiedz Link Zgłoś
dixi13 Re: Prawda o Hanii i doktorku 05.06.02, 08:14 Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > Gość portalu: Oszołom napisał(a): > > > Zabrakło ci doktorku argumentów więc posunołeś się do inwetktyw...no to w > > > takim razie nie mamy dlej o czym rozmawiać..lepiej pójdę z kaczką wode pić =============================================================================== Oszołom, rozumiem że jesteś w szpitalu, ale dlaczego pijesz wodę z kaczki? Poproś o szklankę albo kubek. ============================================================================== > Doktorzy z oszolomami nie dyskutuja... > To ponizej ich godnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 11:42 dixi13 napisał(a): > =============================================================================== > Oszołom, rozumiem że jesteś w szpitalu, ale dlaczego pijesz wodę z kaczki? Popr > oś > o szklankę albo kubek. > ============================================================================== - Jest jredno ale... ta kaczka pije wodę z mojej szklanki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.vic.bigpond.net.au 06.06.02, 11:30 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Zabrakło ci doktorku argumentów więc posunołeś się do inwetktyw...no to w > takim razie nie mamy dlej o czym rozmawiać..lepiej pójdę z kaczką wode pić Oj Oszolomku, Oszolomku! Zazdroscisz mi mych tytulow i madrosci! Chyba Ci juz to pisalem, biedaku... Ale nie martw sie, do ciebie, jako ubogiego duchem,+ nalezy przeciez krolestwo niebieskie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suker Re: Prawda o Oszolomie IP: *.dgt.com.pl / 192.168.5.* 05.06.02, 09:49 23 lata i taki porypany? Facet! Ja w twoim wieku uzywałem świata, carpe diem, jak mówili starsi. Komu w głowie w takim wieku takie bzdety jak twoje wypociny na tym forum, na wszystkie tematy, na wszystkim się znasz, a wszystko to podlane ciemnogrodzkim rzymsko-katolickim w najgorszym odcieniu sosie. Na wymioty zbiera podczas czytania twoich 'przemyśleń'. Załatw sobie (ew. poproś swojego wikarego lub proboszcza o pomoc) jakąś normalną laskę, może ona otworzy ci na swiat te kaprawe ślepia. Zmień się, bo naprawdę będziesz miał kiedyś pojebane życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Kagan kradnie nicka i znowu IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.06.02, 11:01 wypisuje rynsztokowe prymitywizmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 04.06.02, 11:05 Gość portalu: Hania napisał(a): > wypisuje rynsztokowe prymitywizmy. Masz racje, kochana Haniu! Kiedy mi znow dasz, wiesz co... Twoj wierny OzRM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.szeptel.net.pl 05.06.02, 19:54 Kagan czy kto tam z monash, jednak jesteś wyjątkowa mendą. Podaj mnie do sądu, jak cie to obraża. I mały cytacik: "Masz psie dosyć, czy mam ci jeszcze w oczy plunąć?" wątpię, byś wiedział skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 06.06.02, 05:00 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Kagan czy kto tam z monash, jednak jesteś wyjątkowa mendą. > > Podaj mnie do sądu, jak cie to obraża. > > I mały cytacik: > "Masz psie dosyć, czy mam ci jeszcze w oczy plunąć?" Zgadzam sie! Kagan to menda czli wsza lonowa! DrKrisK, PHD, MBA, DD > > wątpię, byś wiedział skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 21:15 Ojej ! nie wiedziałem że w Australii żyje moja kopia..kto mnie sklonował i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 06.06.02, 05:00 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Ojej ! nie wiedziałem że w Australii żyje moja kopia..kto mnie sklonował i > kiedy? Ja cie sklonowalem! Dr. nauk med. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysenko Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.its.deakin.edu.au / 139.132.69.* 07.06.02, 07:12 Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > Gość portalu: Oszołom napisał(a): > > > Ojej ! nie wiedziałem że w Australii żyje moja kopia..kto mnie sklonował i > > kiedy? > Ja cie sklonowalem! > Dr. nauk med. KrisK Nieprawda! Kagana sklonowalismy wczoraj na Deakin University! Prof. doc. dr. hab. mgr. inz. Trofim D. Lysenko i mgr. dypl. Miczurin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 12:11 Mnie tez ukradl! DrKrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Prawda o Oszolomie IP: *.its.deakin.edu.au / *.its.deakin.edu.au 29.07.02, 08:30 Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > Oszolom to byly ksiadz katolicki, pozbawiony sutanny za masowe rozdziewiczanie > kandydatek do Pierwszej Komunii... Potwierdzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Prawda o Oszolomie IP: *.its.deakin.edu.au / *.its.deakin.edu.au 29.07.02, 08:30 Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > Oszolom to byly ksiadz katolicki, pozbawiony sutanny za masowe rozdziewiczanie > kandydatek do Pierwszej Komunii... Potwierdzam! Odpowiedz Link Zgłoś