Dodaj do ulubionych

Prawda o Oszolomie

IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 04.06.02, 10:57
Oszolom to byly ksiadz katolicki, pozbawiony sutanny za masowe rozdziewiczanie
kandydatek do Pierwszej Komunii...
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom Re: Prawda o Oszolomie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:01
      Jak mogę być były skoro mam dopiero 23 lata? Ta twoja prawda jest łudzącao
      podobna do tej moskiewskiej
      • Gość: DrKrisK Re: Prawda o Oszolomie IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 04.06.02, 11:04
        Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Jak mogę być były skoro mam dopiero 23 lata? Ta twoja prawda jest łudzącao
        > podobna do tej moskiewskiej

Wyawalili ciebie zaraz po swieceniach...
        Nawet Paetz ci nie mogl pomoc, bo zgwalciles publicznie nieslubna
        corke jego sekretarza osobistego...
        • Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:27
          te! doktorek? dobrze się czujesz? Firanki w domu? A może spadłeś z dywanu na
          posadzkę i się potłukłeś co? Moja rada odpocznij przez tydzień od internetu
          zajmij się czymś bardziej pozytecznym bo tracisz kontakt z rzeczywistoscią...to
          samo tyczy sie Hani...
          • Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 11:47

> te! doktorek? dobrze się czujesz? Firanki w domu? A może spadłeś z dywanu na
            > posadzkę i się potłukłeś co? Moja rada odpocznij przez tydzień od internetu
            > zajmij się czymś bardziej pozytecznym bo tracisz kontakt z rzeczywistoscią...to
            > samo tyczy sie Hani...
            To ty OzRMie odpocznij od Ojca R.! Prawda cie zabolala, co?

• Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:49
              Moskiewska prawda jaką ty wyznajesz w ogóle mnie nie rusza...a poza tym dobrze
              wiem że wy wszystko robicie nam na złość dla was kłamstwo jest prawdą i na
              odwrót...jesteście naszym negatywem....
              • Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 11:55

> Moskiewska prawda jaką ty wyznajesz w ogóle mnie nie rusza...a poza tym dobrze
                > wiem że wy wszystko robicie nam na złość dla was kłamstwo jest prawdą i na
                > odwrót...jesteście naszym negatywem....
                DrK: Wynocha OzRM do sredniowiecza!

• Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:58
                  Zabrakło ci doktorku argumentów więc posunołeś się do inwetktyw...no to w
                  takim razie nie mamy dlej o czym rozmawiać..lepiej pójdę z kaczką wode pić
                  • Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 12:02

> Zabrakło ci doktorku argumentów więc posunołeś się do inwetktyw...no to w
                    > takim razie nie mamy dlej o czym rozmawiać..lepiej pójdę z kaczką wode pić
                    Doktorzy z oszolomami nie dyskutuja...
                    To ponizej ich godnosci!
                    • Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 22:49
                      Taki z ciebie doktor jak z koziej dupy trąba!
                      • Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 06.06.02, 04:58

> Taki z ciebie doktor jak z koziej dupy trąba!
                        A co, zazdroscisz mi madrosci i tytulow!
                        DrKrisK

• Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:24
                          Na Bema w Poznaniu możesz sobie kupić habilitację..tanio!!
                          • Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.vic.bigpond.net.au 06.06.02, 11:32

> Na Bema w Poznaniu możesz sobie kupić habilitację..tanio!!
                            A u nas w stolicy na Bemowie na ul. Poznanskiej urzeduje znany egzorcysta.
                            Przydala by ci sie wizyta u niego...

• Gość: 28 Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:39

> Na Bema w Poznaniu możesz sobie kupić habilitację..tanio!!
                    • dixi13 Re: Prawda o Hanii i doktorku 05.06.02, 08:14
                      Gość portalu: DrKrisK napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom napisał(a):
                      >
                      > > Zabrakło ci doktorku argumentów więc posunołeś się do inwetktyw...no to w
                      >
                      > > takim razie nie mamy dlej o czym rozmawiać..lepiej pójdę z kaczką wode pić
                      ===============================================================================
                      Oszołom, rozumiem że jesteś w szpitalu, ale dlaczego pijesz wodę z kaczki? Poproś
                      o szklankę albo kubek.
                      ==============================================================================
                      > Doktorzy z oszolomami nie dyskutuja...
                      > To ponizej ich godnosci!

• Gość: Oszołom Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 11:42
                        dixi13 napisał(a):
                        > ===============================================================================
                        > Oszołom, rozumiem że jesteś w szpitalu, ale dlaczego pijesz wodę z kaczki? Popr
                        > oś
                        > o szklankę albo kubek.
                        > ==============================================================================
                        - Jest jredno ale... ta kaczka pije wodę z mojej szklanki....
                  • Gość: DrKrisK Re: Prawda o Hanii i doktorku IP: *.vic.bigpond.net.au 06.06.02, 11:30
                    > Zabrakło ci doktorku argumentów więc posunołeś się do inwetktyw...no to w
                    > takim razie nie mamy dlej o czym rozmawiać..lepiej pójdę z kaczką wode pić
                    Oj Oszolomku, Oszolomku! Zazdroscisz mi mych tytulow i madrosci!
                    Chyba Ci juz to pisalem, biedaku...
                    Ale nie martw sie, do ciebie, jako ubogiego duchem,+
                    nalezy przeciez krolestwo niebieskie... :)
      • Gość: suker Re: Prawda o Oszolomie IP: *.dgt.com.pl / 192.168.5.* 05.06.02, 09:49
        23 lata i taki porypany? Facet! Ja w twoim wieku uzywałem świata, carpe diem,
        jak mówili starsi. Komu w głowie w takim wieku takie bzdety jak twoje wypociny
        na tym forum, na wszystkie tematy, na wszystkim się znasz, a wszystko to
        podlane ciemnogrodzkim rzymsko-katolickim w najgorszym odcieniu sosie. Na
        wymioty zbiera podczas czytania twoich 'przemyśleń'. Załatw sobie (ew. poproś
        swojego wikarego lub proboszcza o pomoc) jakąś normalną laskę, może ona otworzy
        ci na swiat te kaprawe ślepia.
        Zmień się, bo naprawdę będziesz miał kiedyś pojebane życie...
    • Gość: Hania Kagan kradnie nicka i znowu IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.06.02, 11:01
      wypisuje rynsztokowe prymitywizmy.
      • Gość: Oszolom Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 04.06.02, 11:05
        Gość portalu: Hania napisał(a):

> wypisuje rynsztokowe prymitywizmy.

Masz racje, kochana Haniu! Kiedy mi znow dasz, wiesz co...
        Twoj wierny OzRM
        • Gość: Jaceq Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.szeptel.net.pl 05.06.02, 19:54
          Kagan czy kto tam z monash, jednak jesteś wyjątkowa mendą.

Podaj mnie do sądu, jak cie to obraża.

I mały cytacik:
          "Masz psie dosyć, czy mam ci jeszcze w oczy plunąć?"

wątpię, byś wiedział skąd.
          • Gość: DrKrisK Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 06.06.02, 05:00
            Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Kagan czy kto tam z monash, jednak jesteś wyjątkowa mendą.
            >
            > Podaj mnie do sądu, jak cie to obraża.
            >
            > I mały cytacik:
            > "Masz psie dosyć, czy mam ci jeszcze w oczy plunąć?"

Zgadzam sie! Kagan to menda czli wsza lonowa!
            DrKrisK, PHD, MBA, DD
            >
            > wątpię, byś wiedział skąd.

• Gość: Oszołom Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 21:15
          Ojej ! nie wiedziałem że w Australii żyje moja kopia..kto mnie sklonował i
          kiedy?
          • Gość: DrKrisK Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 06.06.02, 05:00

> Ojej ! nie wiedziałem że w Australii żyje moja kopia..kto mnie sklonował i
            > kiedy?
            Ja cie sklonowalem!
            Dr. nauk med. KrisK
            • Gość: Lysenko Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.its.deakin.edu.au / 139.132.69.* 07.06.02, 07:12

> Gość portalu: Oszołom napisał(a):
              >
              > > Ojej ! nie wiedziałem że w Australii żyje moja kopia..kto mnie sklonował i
              > > kiedy?
              > Ja cie sklonowalem!
              > Dr. nauk med. KrisK
              Nieprawda! Kagana sklonowalismy wczoraj na Deakin University!
              Prof. doc. dr. hab. mgr. inz. Trofim D. Lysenko i mgr. dypl. Miczurin
              • Gość: DrKrisK Re: Kagan kradnie nicka i znowu IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 12:11
                Mnie tez ukradl!
                DrKrisK
    • Gość: Kagan Re: Prawda o Oszolomie IP: *.its.deakin.edu.au / *.its.deakin.edu.au 29.07.02, 08:30

> Oszolom to byly ksiadz katolicki, pozbawiony sutanny za masowe rozdziewiczanie
      > kandydatek do Pierwszej Komunii...
      Potwierdzam!
    • Gość: Kagan Re: Prawda o Oszolomie IP: *.its.deakin.edu.au / *.its.deakin.edu.au 29.07.02, 08:30

> Oszolom to byly ksiadz katolicki, pozbawiony sutanny za masowe rozdziewiczanie
      Potwierdzam!

Potwierdzam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka