tytan38 Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 19.02.05, 13:46 Brawa,to chyba tylko w Polsce, polityk może zostać naukowcem.Na lepszą posadkę panie Leszku,co tam kraj,naród ,ojczyzna,to wszystko biedakom,a my do Ameryki,po szmal i sławę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu66 Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 21.02.05, 21:49 www.emimusic.pl/elementy_files/1094750435724_wirus_sld.MP3 Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Leszek Miller - agent 001 22.02.05, 00:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20868320 Zgadzam się, że to zdrajca. Żaden premier (były) kraju europejskiego nie pozwoliłby sobie na to, nie miałby po co wracać. Ale dla premiera Polski taki wyjazd to zaszczyt jak dla każdego premiera (prezydenta) bananenrepublik. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Myler ucieka do Usa 01.03.05, 19:51 było:'Myler << wydobędę cię spod ziemi aby ~sowicie wynagodzić~ w imieniu Narodu :| + Załóżmy przez chwilę, że to ode mnie zależy, mam Waadzę >> -Myler ma u mnie czapę tj, KS, do wykonania w kazdym zakątku Ziemi i bez żadnych honorowych wyjść typu samobójcza kulka. Najlepiej powiesić takiego na pasku od jego spodni. Pani Oli Miler nawet możnaby wypłacać część wdowiej renty - za złożenie podpisu pod akcesem do Europy przez jej partnera. Wykonać! już-Dajemy radę Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Myller ucieka do Usa 01.03.05, 22:23 Przedpiszący się pomydlił: winno być>> Idź do diabła! ociężały umysłowo bandyto! Odpowiedz Link Zgłoś