lwpresident 22.02.05, 22:55 Jeżeli zrobiłem Pani kiedykolwiek krzywdę PRZEPRASZAM. Nie wiem co mnie naszło, że tak Pani dokuczałem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Pani Aniu! przepraszam. 22.02.05, 23:01 Wałęsa: Walentynowicz przeszkadzała • 70 tys. zł odszkodowania dla Anny Walentynowicz (22-02-05, 10:19) PAP 22-02-2005, ostatnia aktualizacja 22-02-2005 16:14 Były prezydent Lech Wałęsa ocenił, że Anna Walentynowicz nie powinna się ubiegać o odszkodowanie i nie zasługuje na wspieranie, bo zrobiła "więcej złego niż dobrego". Czasami było gorzej z nią niż ze Służbą Bezpieczeństwa. Ja ją oceniam bardzo źle, bardzo nisko. Właściwie z tego punktu widzenia nie zasługuje na żadne wspieranie, bo więcej złego zrobiła niż dobrego" - powiedział PAP we wtorek Wałęsa odnosząc się do wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: Pani Aniu! przepraszam. 23.02.05, 01:42 Panie Prezydencie - jeśli to Pan jest pod tym nickiem lwprezydent, którym zaczyna się ten wątek. Muszę powiedzieć, że już naprawdę nie wiem co myśleć, po usłyszeniu Pańskiej wypowiedzi o Pani Walentynowicz. A teraz jeszcze ten post na forum! W wypowiedziach forumowiczów jest wiele agresji w stosunku do Pana. Jedną z przyczyn tej agresji jest podejrzewanie Pana o jakieś podejrzane kontakty z SB. Mam propozycję: niech opublikuje Pan zaświadczenie z IPN o pokrzywdzeniu, na przeznaczonej do tego stronie www.pokrzywdzeni.pl, którą założyłem własnie po to, żeby ludzie pomawiani o współpracę z reżimem mogli pokazać, że są niewinni. A jeśli Pan zechce - mozna opublikować całą Pańską teczkę. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że moja propozycja może Pana urazić. Uważam Pana za jedną z najwazniejszych postaci naszej historii i, być może, moja propozycja jest nie na miejscu, ale taka publikacja ucięłaby wszystkie insynuacje i podejrzenia. Nie jest to potrzebne Panu, ale temu narodowi, który pod Pana przywództwem dokonał jednego z najbardziej heroicznych wyczynów w historii i powinien mieć powody do zadowolenia, a jednak nastroje są jak po klęsce kolejnego powstania. Tak, Panie Prezydencie, niech Pan zwróci Polakom siebie Z wyrazami najwyższego szczunku Maciej Świrski Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Pani Aniu! przepraszam. 23.02.05, 01:48 przeczytaj dokladnie tego nicka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy :)) 23.02.05, 01:54 Tak, juz sie zorientowalem. Ale apel pozostaje aktualny i umieściłem go w wątku Lecha forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20775071&a=20912162 Odpowiedz Link Zgłoś