Dodaj do ulubionych

W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Okrą...

• oszolom.z.radia.maryja Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 16:25
      dziekuję GW za nagłośnienie tej audycji bo dzieki temu rozmowy niedokończone
      gromadzą coraz liczniejszą publikę i docierają do tych bez której waszej pomocy
      nigdy byśmy nie dotarli
    • bohwol Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 16:43
      Do pełnego "Gabinetu Osobliwośći" brakuje jeszcze kilku postaci": m.in. Rokity,
      Miodowicza i Wassermana... Biada nam, jeżeli się dorwą do władzy!
    • slawekm Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 16:45
      D E B I L E !!! Myślałem, że Ziobro ma więcej oleju w głowie. Pozostali tak jak
      napisałem na wstępie.
    • marcinnarloch1 Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 16:45
      OSZOLOMY!!!!
      • agtom1 Re: Sabat czarownic z fujarami w spodniach. 23.02.05, 16:57
        marcinnarloch1 napisał:

> OSZOLOMY!!!!
        --------------------------------------------------------------------------------
        Masz racje to są nasze polskie oszołomony,a w tym bijemy wszelkie rekordy
        świata.
        Świat takich kamikadze politycznych potrzebuje i cieszy się że sami się
        wykańczają.Radyjko rydzyka powstało po to aby tą rześ im umożliwić.Wszystkie te
        oszołomony na czele z Bolkiem Wałęsą powini się nawzajem wystrzelać i to byłoby
        szcęśliwe dla nich wyjście,bo jak to niezrobią to naród jak dojrzeje to na pale
        ich wsadzi a to więcej boli,i tego im życzę......
        • majual Re: Sabat czarownic z fujarami w spodniach. 23.02.05, 17:12
          Forowicze spokojniej bo się wam krew zagotuje, trochę oddechu, coś dorzucę na
          odsapkę. Szły raz trzy baby z Zakopanego do Kościeliska i napotkały na drodze
          łajno. I dalej w dyskusję.Jedna mówi ze to babskie, druga że chłopskie. By się
          wnet pobiły.Ta trzecia słucha i tak żecze - cichojta baby tam na polu łorze
          stary Maciej łon to łucony cłowiek nieraz w Krakowie bywał jego popytamy. I
          zawołały. Chłopina przyszeł popatrzył swoim mądrym łokiem i tak zaczyna. Oj
          baby, baby,to nie je łajno babskie tylko chłopskie. Ano po pirse, bo jscanie
          jest daleko od sranio,po drugie baba by sie nie odważyła na środku drogi nas....
          (narąbać), a po trzecie je to chłopskie bo to ja sro.... . Ot i taka to była
          dyskusja i wywody.
    • w.money Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 17:00
      ZWRACAM UWAGĘ, ŻE W GAZECIE WYBORCZEJ POJAWIŁA SIĘ WZMIANKA O WALDEMARZE
      ŁYSIAKU. JEST TO FAKT BEZ PRECEDENSU, NAWET JEŻELI PRZYJMIEMY, ŻE WZMIANKA TA
      JEST CYTATEM Z WYPOWIEDZI JEDNEJ Z SŁUCHACZEK RADIA. REDAKTOROM GAZETY
      SERDECZNIE GRATULUJĘ I WYJAŚNIAM, ŻE P. ŁYSIAK TO BARDZO ZNANY (OCZYWIŚCIE POZA
      G.W)POLSKI PISARZ I PUBLICYSTA.
    • ignus Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 17:01
      wstyd i hanba. pewnie, plujmy na wszystkich co sa u wladzy. bo tak bedzie
      latwiej sie dobic, ludzie pomysla, ze jestesmy uczciwi.
      gdyby nie tacy ludzie jak pan Michnik czy Walesa (ktorego ochrzcili agentem SB)
      to oni nie mieliby o czym gadac. bo komunizm nie upadlby. zreszta, w historii
      sie nie gdyba. tak czy inaczej ci mili panowie robia cos bardzo niefajnego. i
      dzialaja tylko na szkode kraju
      • kicior99 Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 18:10
        dziwie sie tej dyskusji, to juz czterech drugo- a moze i trzecioligowych
        politykow nie moze sobie pobiadolic?
      • dante-alighieri SENATOR Dr ANDRZEJ LEPPER 23.02.05, 18:32
        Andrzej Lepper pojechał w 1998 roku do Brazylii na zaproszenie tamtejszej
        poloni i przedstawiał się tam jako prezydent Związku Rolnictwa Ludowego,
        senator, doktor, Andrzej Lepper.
        Komentarze po tej wizycie wśród poloni brazylijskiej:
        ”Zostaliśmy przez niego wprowadzeni w błąd. Proszę Polonii nie łączyć z tym
        panem. Myśmy się na nim już poznali.”
        Poznali się już na nim w Brazylii, teraz jeszcze muszą się na nim poznać w
        Polsce.
    • aby Blagierzy 23.02.05, 18:53
      Jeżeli afery prywatyzacyjne, przekupstwo i demoralizacja są dziełem
      zorganizowanej grupy przestępczej, której członkami są tzw. "agenci Kiszczaka",
      dlaczego żadne z dotychczasowych śledztw - a zwłaszcza dochodzenia prowadzone
      przez komisje sejmowe nie podjęło tego wątku? Dlaczego p. Macierewicz, p.
      Giertych, p. Ziobro, oraz posłowie PO, podzielający ten poglad nie pytają
      każdego ze świadków o jego związki z aparatem bezpieczeństwa PRL i o to, czy
      utrzymywał kontakty z "agentami Kiszczaka" po 1990 roku? Dlaczego nie staraja
      się dowieść, że struktury SB działają nadal jako zorganizowana grupa przestępcza?
      W nocnych rozmowach Radia Maryja, gdzie królują teorie spiskowe i
      narodowo-czystkowy patos, panowie posłowie przekonują, iż są to wątki absolutnie
      kluczowe; w świetle dnia, na forum sejmowych komisji, w ogóle ich nie podejmują.
      To zestawienie uświadamia, że główne tezy głoszone przez czwórkę posłów na
      użytek słuchaczy Radia Maryja to czysto propagandowa blaga, której gdzie indziej
      nawet nie próbują udowadniać.
    • zeter1 Re: Wnioski 23.02.05, 21:04
      Co wynika z wszystkich powyższych głosów:
      1. RM jest głupie, bo myśli, że coś zmieni.
      2. RM szerzy nienawiść i ksenofobie bo szerzy nie tych, co trzeba.
      3. RM ma podejrzane źródła finansowania, bo Agora mu nie daje, sld i jego
      biznesmeni tez nie, więc kto jeszcze ma w Polsce pieniądze? KGB.
      4. Dają prości ludzie, bo Rydzyk ich oszukuje.
      5. RM ma ojca Giertycha, który poparł Jaruzelskiego, a wiadomo, ze z tym jak z
      nickami- nie moze być dwóch takich samych /albo Giertych, albo MIchnik/.
      6. RM jest niebezpieczne dla Polski i demokracji, bo daje możliwość gadania
      ludziom. Ludziom. I nikt nie sprawdza, które szkoły ukończyli i czy się nadają.
      Jak wiadomo, do demokracji trzeba dojrzeć i nie prezentować byle czego.
      I po 7: I nikt nie ma na nich wpływu!
      Dlatego:
      jak najbardziej słuszny jest wniosek o likwidację RM.
      Dla dobra kraju, wolnośći i demokracji.
      • bladatwarz Re: Wnioski :) 23.02.05, 22:48
        No trzeba zamknac, bo sobie pozwalaja!
    • jarek601 Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 21:07
      CZYTAM WYBORCZĄ , WIDZĘ RĘKE TRYBUNY LUDU Z 1965 ROKU, BAGNO.
      • fajka2 Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 22:38
        fajka do jarek601 Nie chce mi się dyskutować, ale na jedno chciałabym zwrócić
        Tobie uwagę. Idż do biblioteki, weź sobie jakiś nr. Trybuny ludu z 1965 i zwróć
        uwagę na jedno. Znajdź tamże jakąkolwiek wzmiankę co jest faktem, a co
        komentarzem. O co Tobie chodzi? Fakty poprzekręcane, czy z komentarzami się nie
        zgadasz? Bo są to rózne sprawy.
        • bladatwarz Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 22:45
          A Wyborcza to w czym jest obiektywna? W ktorym temacie? Jak opisuje lustracje,
          relacjonuje audycje z RM, jak komentuje konflikt palestynsko-zydowski, jak robi
          wywiad z Kiszcakiem czy jak opluwa Giertycha?
          Fakty poprzekrecane z komentarzem. No tytul ,,Ubecka lista krazy po kraju'' to
          byl szczyt rzetelnosci dziennikarskiej. Pekne ze smiechu!
          • zeter1 Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 23:16
            Blada twarzo! Ty Być naiwny jak dziecko. Ty nic nie rozumieć, łudzić się, że tu
            fakty coś decydują. Czerwone, różowe i miedziane twarze już dawno wypaliły
            fajkę /pokoju/, a nawet 2 i nie pozwolą, aby jakieś gadające skrzynki im
            bruździły.
            • ak33 No nie... 23.02.05, 23:26
              Mamusia odciągnie od maszyny pana Leona bo chłopina cherlawy i zaraz go
              apopleksja na ziemię powali, a dywan Zośka całą niedzielę czyściła. No właśnie -
              już w bezokolicznikach gadać zaczyna i nieszczęscie gotowe.

• fajka2 Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 24.02.05, 00:17
              fajka do zeter1 a Ty być całkiem nienaiwny i co Ci Rydzyk do głowy wsadzi, to
              już tam to masz.
          • ak33 Mamusia przestanie.... 23.02.05, 23:21
            Mamusia odpusi na dzisiaj to forum. Siedzi Mamusia na nim od 13.56 - z tego co
            widzę, a jak było wcześniej to nie wiem bo w robocie być musiałem. Okupuje
            Mamusia maszynę cały dzień, a dzieciaki w wyścigi grać by zachciały, a sam też
            na giełdę samochodową bym zajrzał i z Mariolą słówko zamienił. Znowu Mamusia
            jakiegoś dialera na dysk ściągnie - pamięta Mamusia jak ten ostatni rachunek
            wyglądał? A jeszcze całą rentę Mamusia do Torunia na konto posłała. A potem na
            zięcia to wszystko, że po nocach siedzi i gołe laski na różnych takich stronach
            oglada, jakby to komputer DVD nie miał.
            Mówiłem zresztą mamusi, żeby na na żadne chaty i fora nie wchodziła bo cholera
            ją przez kilka dni jeszcze trzęsie tak, że w nocy spać nie możemy od tego Mamusi
            trzęsnienia.
            • bladatwarz Re: Mamusia przestanie.... 23.02.05, 23:26
              O tej pory to smierdziele spac powinny!
              • ak33 Re: Mamusia przestanie.... 23.02.05, 23:27
                No to też ile Mamusi mam mówić, żeby już spać poszła...
                • bladatwarz Masz chorobe sierocą czy omamy? 24.02.05, 00:22
          • fajka2 Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 24.02.05, 00:01
            znasz taki dział w GW pt. opinie? I to są wlaśnie komentarze. Podaj jeden fakt
            przekręcony. FAKT, a nie opinię. Nie o czym tylko CO.
          • fajka2 Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 24.02.05, 00:09
            fajka do blada twarz. Jeszcze jedno. "ubecka lista" tzn uważasz, że GW chciała
            wcisnąć, że na liście wyłącznie nazwiska pracowników aparatu bezpieczeństwa?
            • bladatwarz :) 24.02.05, 00:25
              Sama sobie odpowiedzialas!
    • rafaello64 cztery pedały się dobrały 23.02.05, 23:36
      Cyrk, dobrali się mistrzowie kłamstwa, manipulacji i obłudy, ludzie, którzy nic
      dobrego nie zrobili dla Polski, a wręcz przeciwnie, mają czelność debatować! I
      to jeszcze gdzie w świńskim radiu. Żałosne...
      P.S. Ziobro, nie pasujesz mi do tego towarzystwa, a jednak. Straciłem do ciebie
      resztki szacunku. A trochę cię polubiłem po komisji Rywina, zawiodłem się na
      Tobie. Miałem rację ty obłudniku, za rączkę z kaczorami, po władzę, przywileje
      i pieniądze. Nic innego się nie liczy tylko stołek i koryto.
      • fajka2 Re: cztery pedały się dobrały 24.02.05, 00:12
        fajka do rafaello64. nie byłabym taka surowa dla nieszczęsnego Ziobry. Myślę, że
        Kaczory mu kazały do tej gadzinówki iść. A w pIS dyscyplina, nie ma
        podskoku.Swoją drogą głupi,że tam był.
        • bladatwarz Kaczor dal mu pozwolenie, a Ziobro chce w GW 24.02.05, 00:24
          sie wypowiedziec.
          Co red.Milewicz nie przekazala?

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2568487.html
    • aliczekm Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 23.02.05, 23:54
      Mam 19 lat...studia przed soba...ale nie wiem czy chce kontynowac edukacje i
      zycie w tym kraju....az boje sie pomyslec co bedzie, gdy ta cala "4 św/n/ięta"
      dojdzie do władzy... Razem z moimi znajomymi mamy plan EWAKUACjJI gdzies za
      granice...tylko... przeciez to jest moja mojczyzna.. TRZEBA bedzie isc
      glosowac!!! ZMOBILOZOWAC wszelkie sily i GLOSOWAC Kochani Rodacy ( Ci dobrze
      myslacy, ktorych jest przeciez najwiecej :))
      • fajka2 Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 24.02.05, 00:14
        fajka do aliczkm. Nie narzekaj, jesteś młody, cokolwiek zrobisz życie przed
        Tobą, a co mają powiedzieć starsi, którym też włos się jeży?
        • bladatwarz Co zrobic? 24.02.05, 00:25
          > fajka do aliczkm. Nie narzekaj, jesteś młody, cokolwiek zrobisz życie przed
          > Tobą, a co mają powiedzieć starsi, którym też włos się jeży?

Zrobic lustracje i pogonic zdrajcow, i darmozjadow z naszej ojczyzny!
    • basia.basia Będziecie nas codziennie częstować RM? 24.02.05, 00:29
      Co to, fobia jakaś?
      Dzień bez RM dniem straconym?
      Mdli mnie:(
      • bladatwarz Re: Będziecie nas codziennie częstować RM? 24.02.05, 00:35
        Ja dzis mam dzien z RM.
        Rekolekcje sa.
        Nie taki diabel straszny jak go maluja.
        Strasznie marudza w tym radiu.

A RM bedzie na topie tak dlugo, jak dlugo GW bedzie wypisywac brednie o partii
        moherowych beretow. :)
    • invento Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 24.02.05, 10:38
      zebrały się "diabełki" i deliberują nad kotłem...
      • bladatwarz Jakby mialy twarz ,cywilizowanej' lewicy to byloby 24.02.05, 11:23
        SUUUUUUUPER!
    • czystapolska Prawda!!! 24.02.05, 11:39
      Wreszcie na jaw wychodzi lajdactwo okraglego stolu, kretactwa Michnika, Unii Wolnosci z komuchami - "ludzmi honoru", rozfrymaczyli Polske rozdzielili miedzy siebie a ludziom pokazali fige z makiem, przyjdzie czas zaplaty sprzedawczyki, a dzis co slyszymy? Komuchy z sld traca poparcie to w sukurs idzie im Frasyniuk. Narod sie juz na was nie nabierze, idzcie wreszcie z Szechterem na smietnik historii, Polska was juz nie chce.
      • yhy_yhy Racja...!!! 04.05.06, 12:46
        nie wiem czy ci, którzy tak bronią GW pamiętają jak Michnik nazwał Kiszczaka człowiekiem honoru...
        Szef tajnych słóżb, które niejedno mają na sumieniu (np.Popiełuszko) człowiekiem honoru. Istny kabaret.
    • czystapolska Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 24.02.05, 11:46
      Lepiej byc babcia klozetowa niz kupowac zaklamana Gadzine Wyrodna,ktora prawde napisze tylko jaksie pomyli
      • amrra Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 24.02.05, 13:41
        czystapolska
        gratuluje wyboru zawodu, który jest słuszny
        przy problemach z czytaniem...
      • amrra Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 24.02.05, 13:41

czystapolska
        gratuluje wyboru zawodu, który jest słuszny
        przy problemach z czytaniem...
        • czystapolska Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 24.02.05, 16:04
          Dziekuje, zeby byc kapusiem to nawet czytac nie trzeba umiec, zapytaj mistrzow z Wyborczej, a w dzisiejszej Polsce to kazda praca jest przywilejem, podziekuj mistrzom z Gadziny Wyrodnej.
    • ka.al Lep.Giert - jedna rzesza w jednym radiu 24.02.05, 13:34
      Lepper cały czas mówi o narodowej lewicy (czytaj socjaliźmie) a G. pochodzi ze
      znanej rodziny nazistowskich Adamsów. Proponuję stworzyć partię SLPR i trochę
      więcej nienawiści.
    • andrea001 Dlaczego na stronie Radia Maryja nie ma forum?? 24.02.05, 14:02
      Czyżby obawy przed wolnościa słowa? Może o.Rydzyk i spółka nie chcą poczytać na
      swojej stronie krytycznych wypowiedzi?
      • promateusz Re: Dlaczego na stronie Radia Maryja nie ma forum 18.06.05, 00:16
        andrea001 napisała:

> Czyżby obawy przed wolnościa słowa? Może o.Rydzyk i spółka nie chcą poczytać na
        >
        > swojej stronie krytycznych wypowiedzi?

Z zasadniczego powodu. Ich strona nie jest portalem internetowym i ważniejsze
        jest udostepnianie mp3 z audycji od udostepniana for malolatom. Co do wolności
        słowa: to najbardziej interaktywne radio w Polsce - vide stenogram programu
        tomaszlis.wp.pl . Calkiem niedawno zacząłem wnikać "w bzdury, które tam
        wygadują?". Cóż.. wybudziłem się z matrixa. GW i czołowe media to pralnia
        mózgów! Tu i ówdzie słyszę jak znajomi dziennikarze chcąc opubliować artykuł
        słyszą od naczelnego: tylko spróbuj! Wolność słowa?! Ekipa pookrągłostołowa
        przygotowała nam ciekawe czasy.... Jak mówi chińskie przekleństwo: obyś żył w
        ciekawych czasach....
        pozdrawiam wszystkich myślących
        P.S. Każdy życzyłby sobie obiektywizmu w czytanych artykułach. Proszę zwrócić
        uwagę jaką socjotechnikę zastosowała wyborcza. Dziennikarzyna wybrał najbardziej
        parszywe zdjęcia. Przypadkiem? oj nie. On wie jaki efekt chce osiągnąć :))
        pozdrawiamy Pana/Panią i prosimy o więcej uczciwości. Może posłucha? ups...
    • blue_boy Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 03.03.05, 18:56
      No i niestety w wypowiedziach tych czterech jest wiele prawdy. jestem mlodym
      czlowiekiem i widze z perpspektywy ze tacy ludzie jak mazowiecki, michnik czy
      geremek nie zrozumieli ze "wiatr zmian" roku pamietnego '89 wial tylko w jedna
      strone tzn destrukcja komunizmu w europie wschodniej i w zwiazku sowieckim byla
      nieodowracalna. oni probowali 'cohabitation' z takim katem jak general J. z
      innym generalem panem K. etc. i dzisiaj po 15 latach 3 rzeczpospolita niby
      antyczna stajnia augiasza smierdzi gnojem.... przeprowadzajac lustarcje jakze
      spozniona mamy czesciowa szanse oczyszczenia zycia publicznego z komunistycznej
      agentury. niestety teczki najwazniejszych osob w panstwie wyparowaly...
      na koniec mal dygresja... pamietam jeden z ostatnich koncertow kaczmarskiego.
      kaczmarski spiewa: a mury runa, runa, runa,... w pierwszym rzedzie siedzi on,
      pierwszy obywatel III Rzeczy, klaszcze...
      to naprawde czysty mrozek.
      • yhy_yhy Dokładnie tak... 04.05.06, 12:52
        przeczytaj "Rzeczpospolitą Kłamców. Salon" Waldemara Łysiaka. Można się z nim nie zgadzać w 100%, ale po przeczytaniu tej książki na pewne rzeczy patrzy się już inaczej.
        no i przestałem kupować GW.
    • promateusz Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 17.06.05, 23:44
      Wybiorcza boi się podać adresu do plików dźwiękowych radia, bo bardziej
      dociekliwi jeszcze by posłuchali o ci w tym wszystikim chodzi. A tak można
      robić w balona maluczkich... hihi
    • radvalentijn Przepraszam za Krystyne z Olesnicy 04.05.06, 17:00
      oj wstyd mi, ze w moim miescie takie zindoktrynowane i zaslepione towarzystwo
      mieszka.

Radek z Olesnicy.
    • ryckus Re: W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Ok 05.05.06, 07:37
      Psy zerwały się z łańcucha i gryzą gdzie popadło ! Ciekawe co będzie za 5 lat
      kogo będą gryzły !!
    • cobalt2001 W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Okrą.. 25.05.07, 00:14
      Czlowiek z Szwajcarii co moze pomoc Ministrowi Ziobro.

Tylko uwazam ze jest juz za pozno. Pieniodze na pewno wyparowaly z Szwajczarii
      Do Jersey Island, Bahamas, Cayman Island, Venezuela, Syria, Iran,
      Wszedie w tych krajach raju podatkowego mozna zakladac konta nie numeryczne
      Tak jak 20 lat temu ale zalozone przez grupe adwokatow. Czyli nazwiska
      politykow i zalozycielinie sa do sprawdzenia. Jest to cialo niezalezne i nikt
      nie ma akcesu do tej informacji, a nawet sluzby/prokuratura Szwajcarii. Bo jak
      to sprawdzic. Trzeba mie informacje z wewnatrz ktorej nikt nie ma.
      -Koszt od 5-10k na zalozenienie i mala cena za roczny management.
      Wielu Niemcow tez to robi. I jak potrzebuje cash. Jezdzi osobiscie aby pobrac
      czy stoi w hotelu kolo granicy i wysyla asystenta. Albo drogie zegarki i
      brylanty. Albo inwestuje na przyklad Ukraina, Bialorus, China.
      Albo wymusza znizke ceny na prywatyzacje w Polsce otworzajac nowe konto or sub
      konto w slawnwej Szwajcarii albo gdzie pasuje dla nowego czlonka klanu.

Ten czlowiek moze pomoc a nie musi to tylko kontakt ja mam. On nie wie o
      tym postingu.

Anne van HeerdenPartner, Head of ForensicKPMGBadenerstrasse 172P. O. Box8026
      ZurichTel. +41 44 24xxx8Fax +41 44 249 22
      Registered Accountant (RA) (Dutch CPA), Member of the Royal Dutch Institute for
      Registered Accountants
      Broad experience in a wide range of national and international fraud
      investigations as well as in fraud risk management
      More than twelve years Forensic experience in the Dutch and Swiss Forensic
      practice: joined KPMG's Dutch audit department in 1986 and changed to Forensic
      in 1993; with Forensic Switzerland since the beginning of 2000
    • jot10 W Radio Maryja o lustracji, prywatyzacji i Okrą.. 06.01.08, 07:22
      Wielokrotnie zwracałem już uwagę na fizyczne podobieństwo Antka do krwawego Feliksa.
      Właściwy człowiek, na właściwym stanowisku(był).
      Nie domagam się kar więzienia dla Maciarewiczów, Ziobrów,Kaczyńskich,Giertychów (Endriu-ponury erotoman będzie siedział).
      Ostatecznie kryminały mamy przepełnione.
      Niech te oszołomy dostaną dostaną oślą czapkę i na wieczność znikną z polskiego życia politycznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka