Dodaj do ulubionych

Sejm nie odrzucił projektu uchwały LPR

03.03.05, 17:22
I to jest chyba wstep do upadku III Rzeczypospolitej !!!

Witaj Czarna Jutrzenko panstwa Wyznaniowego zwanego przez jej tffffuuurców "IV
Rzeczypospolita"....

I tak rozpoczyna sie nastepny rozbiór Polski...
Tym razem wladze okupacyja dzierzyc beda Czarni...
Obserwuj wątek
    • as31 Spoko,przeżyliśmy sanację,przeżyjemy demokrację,gi 03.03.05, 17:35
      ertychową - też...
      • znawca42 Re: Spoko,odrzuca ja w koncu 03.03.05, 17:38
        • hegemon72 UWAGA!!! MANIPULACJA ANKIETA!!! 03.03.05, 19:10
          jeszcze dzis wczesna przed poludniem 60% ankietowanych (okolo 1600)glosowalo na
          opcje "Przystapic do nowej partii" a 30% na "Zajac sie kariera naukowa" (okolo
          800) a teraz nagle pierwszej grupie przybylo 1000 glosow a drugiej 5000tys?

to jest niemozliwe ze statystycznego punktu widzenia aby nagle przybylo tak
          duzo glosow zwolennikom jednej opcji, ktos tu oszukuje, albo gazeta albo
          prawicowe oszolomy dostaly sie do komputera
      • ziutek75 Czy my zawsze musimy dostawac w dupe... 03.03.05, 17:59
        ..by dopiero pozniej zmadrzec?
        Precz z nawiedzonymi z Ligi Pozbawionych Rozumu !!!

Nie glosujcie na Oszolomów !!!
        Niech Polak bedzie madry PRZED szkoda !!!
    • antykagan Re: Sejm nie odrzucił projektu uchwały LPR 03.03.05, 17:35
      ziutek75 napisała:

> I to jest chyba wstep do upadku III Rzeczypospolitej !!!
      >

Hej ziutek! Zająłeś już miejsce w gronie fantastycznie głupich na tym forum.
      Proszę, nie udowadniaj juz więcej swojego kretynizmu. OK?
      • znawca42 cham z LPRu - antykagan ? Czy tak ? 03.03.05, 17:39
      • joannabarska Re: Sejm nie odrzucił projektu uchwały LPR 03.03.05, 17:40
        Premier Belka i wicepremier Hausner (sluchalam ich na trojce i w TVN 24) są
        geniuszami przy tej calej...tu słowo niecenzuralne,nie chce ingerencji
        moderatora!
      • ziutek75 Zwolennik LPR-u sie odezwal... 03.03.05, 17:40
        Czyzbys byl zwolennikiem "demokracji inaczej" serwowanej nam przymusowo przez
        tow. Giertycha i tych co ukradli (juz nawet) ksiezyc?
        • augu Re: Zwolennik LPR-u sie odezwal... 04.03.05, 07:24
          O ile dobrze postrzegam rzeczywistość, to obecnie rządzą towarzysze całkiem
          inni niż RG. Do nich słowo tow. pasuje znacznie lepiej. I co - Twoim zdaniem
          jest to ta demokarcja, o którą chodziło?
    • milo_1 Tchórze, boicie się "zwalistości" Romusia 03.03.05, 17:39
      ziutek75 napisała:

> I to jest chyba wstep do upadku III Rzeczypospolitej !!!
      >
      > Witaj Czarna Jutrzenko panstwa Wyznaniowego zwanego przez jej tffffuuurców "IV
      > Rzeczypospolita"....
      >
      > I tak rozpoczyna sie nastepny rozbiór Polski...
      > Tym razem wladze okupacyja dzierzyc beda Czarni...

====================================
      PO-PiS dał popis dla Gier-Tych Inkwizytora Romusia . Brawo Rokita, Kaczyński -
      jednak boicie się "zwalistości" Romusia , jedynie zwinny Frasyniuk wie jak mu
      dołożyć. Oleksy miał rację ................:))))))))))))))))))

"G I E R T M I S J A"
      L I G A RZĄDZI , L I G A RADZI , L I G A NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI -
      CIEMNOŚC, WIDZĘ CIEMNOŚĆ , CIEMNOŚĆ WIDZĘ ~!!!!!!!!!~

---------------------------------
    • zwyczajnie_marek Re: Sejm nie odrzucił projektu uchwały LPR 03.03.05, 17:39
      Śmieszą mnie te histeryczne głosy "postępowych Polaków" o rozbiorze
      Rzeczypospolitej przez "czarnych", o państwie wyznaniowym itp. Ziutku75 -
      zamiast przeżywać swoje schizo-lęki zacznij działać! Jest tylu sfrustrowanych
      towarzyszy, jak Oleksy, Miller i inni, którzy chętnie podejmą walkę z
      ciemnogrodem! Twórzcie zastępy socjalistycznej młodzieży, twórzcie
      socjalistyczną etykę, ekonomię socjalistyczną... Towarzyszu Ziutku! Bądźcie
      postępowi!
      • znawca42 zamiana czerwonej mafi na klerykalnych psycholi ? 03.03.05, 17:41
        Lepiej,zeby taka zasr.. Polske rozebrali jak kiedys.
        • milo_1 Re: zamiana czerwonej mafi na klerykalnych psych 03.03.05, 17:44
          znawca42 napisał:

> Lepiej,zeby taka zasr.. Polske rozebrali jak kiedys.

=============
          i to jest Targowica XXI w.
        • augu Re: zamiana czerwonej mafi na klerykalnych psych 04.03.05, 07:26
          znawca42 napisał:

> Lepiej,zeby taka zasr.. Polske rozebrali jak kiedys.

Już lepiej nic nie mów i zajmij się swoim krajem i zostaw cyt. "taką zasr..
          Polskę" w spokoju.
      • milo_1 Re: Sejm nie odrzucił projektu uchwały LPR 03.03.05, 17:43
        zwyczajnie_marek napisał:

> Śmieszą mnie te histeryczne głosy "postępowych Polaków" o rozbiorze
        > Rzeczypospolitej przez "czarnych", o państwie wyznaniowym itp. Ziutku75 -
        > zamiast przeżywać swoje schizo-lęki zacznij działać! Jest tylu sfrustrowanych
        > towarzyszy, jak Oleksy, Miller i inni, którzy chętnie podejmą walkę z
        > ciemnogrodem! Twórzcie zastępy socjalistycznej młodzieży, twórzcie
        > socjalistyczną etykę, ekonomię socjalistyczną... Towarzyszu Ziutku! Bądźcie
        > postępowi!

=========================

zwyczajnie_marek czy marek_jurek
      • ziutek75 Jest pewien problem... 03.03.05, 17:49
        ..otoz tow. Giertych z tow. Kaczorem zawlaszczyli juz twórczosc socjalistycznej
        drogi rozwoju Polski...Ba !!! nawet powiem wiecej: oni juz tworza
        kato-narodowo-socjalistyczna wizje bolszewizacji watykanskiej mojej Ojczyzny...

Jezeli tego nie widzisz - jako zaslepiony nienawiscia do czegos co ci te
        osobniki wmówily - to po obudzeniu sie z reka w nocnku bedziesz mogl tylko
        stwierdzic to post factum...
        Ale wtedy bedzie juz za pozno...

Co moze nas czekac z reki katobolszewikow z LPR widac po LPR-owskim projekcie
        uchwaly w Warszawie w sprawie zakazu sprzedazy chleba w niedziele...
        Ale dewocjonalia mozna bedzie sprzedawac do woli...
        Bedzie to bowiem w koncu produkt pierwszej potrzeby obywatela IV
        Rzeczypospolitej...
        • zwyczajnie_marek Re: Jest pewien problem... 03.03.05, 18:04
          Ziutku, mnie te projekty zakazu chleba w święta smieszą nie mniej, niz Ciebie.
          Zapewniam. Wręcz mnie obezwładniają ;) Ale to nie powód, zebym wpadał w
          destrukcyjny nastrój o smaku państwa klerykalnego. Dopóki ściera się prawica z
          lewicą, dopóki ma się co ze sobą ścierać (a nie zanosi się - o ile mi wiadomo -
          żeby Giertych z Glempem mieli robic jaikieś łapanki i dokądś wywózki), dopóty
          będzie zachowana równowaga. Równowaga gwarantująca swobody zarówno dla jednej
          jak i drugiej strony. W poprzednim swoim komentarzu poprosiłem Cię o
          ograniczenie histerii :))) Gdy tow. Miller brał w swoje łapy ster rządów kilka
          lat temu nie próbowałem tu udowadniać, że oto nadchodzi czas tortur na
          Rakowieckiej i zsyłek na Syberię. Ziutku, trochę realizmu. I rozumu pls.
          • milo_1 Re: Jest pewien problem... 03.03.05, 18:12
            zwyczajnie_marek napisał:

> Ziutku, mnie te projekty zakazu chleba w święta smieszą nie mniej, niz Ciebie.
            > Zapewniam. Wręcz mnie obezwładniają ;) Ale to nie powód, zebym wpadał w
            > destrukcyjny nastrój o smaku państwa klerykalnego. Dopóki ściera się prawica z
            > lewicą, dopóki ma się co ze sobą ścierać (a nie zanosi się - o ile mi wiadomo -
            >
            > żeby Giertych z Glempem mieli robic jaikieś łapanki i dokądś wywózki), dopóty
            > będzie zachowana równowaga. Równowaga gwarantująca swobody zarówno dla jednej
            > jak i drugiej strony. W poprzednim swoim komentarzu poprosiłem Cię o
            > ograniczenie histerii :))) Gdy tow. Miller brał w swoje łapy ster rządów kilka
            > lat temu nie próbowałem tu udowadniać, że oto nadchodzi czas tortur na
            > Rakowieckiej i zsyłek na Syberię. Ziutku, trochę realizmu. I rozumu pls.

==============================

Bush tez przyglądał się jak Talibowie niszczyli święte posagi Buddyjskie w
            Afaganistanie ,bo to było daleko od jego kraju .Dopiero jak nastapił 11 września
            przystapił do ataku na "terrorystów". A my mamy Talibów u siebie w domu - to są
            prawdziwi terroryści - więc na co mamy czekać ??????????
            • silesius.monachijski Re: Jest pewien problem... 03.03.05, 18:16
              milo_1 napisał:

> zwyczajnie_marek napisał:
              >
              > > Ziutku, mnie te projekty zakazu chleba w święta smieszą nie mniej, niz Ci
              > ebie.
              > > Zapewniam. Wręcz mnie obezwładniają ;) Ale to nie powód, zebym wpadał w
              > > destrukcyjny nastrój o smaku państwa klerykalnego. Dopóki ściera się praw
              > ica z
              > > lewicą, dopóki ma się co ze sobą ścierać (a nie zanosi się - o ile mi wia
              > domo -
              > >
              > > żeby Giertych z Glempem mieli robic jaikieś łapanki i dokądś wywózki), do
              > póty
              > > będzie zachowana równowaga. Równowaga gwarantująca swobody zarówno dla je
              > dnej
              > > jak i drugiej strony. W poprzednim swoim komentarzu poprosiłem Cię o
              > > ograniczenie histerii :))) Gdy tow. Miller brał w swoje łapy ster rządów
              > kilka
              > > lat temu nie próbowałem tu udowadniać, że oto nadchodzi czas tortur na
              > > Rakowieckiej i zsyłek na Syberię. Ziutku, trochę realizmu. I rozumu pls.
              >
              > ==============================
              >
              > Bush tez przyglądał się jak Talibowie niszczyli święte posagi Buddyjskie w
              > Afaganistanie ,bo to było daleko od jego kraju .Dopiero jak nastapił 11
              wrześni
              > a
              > przystapił do ataku na "terrorystów". A my mamy Talibów u siebie w domu - to

> prawdziwi terroryści - więc na co mamy czekać ??????????
              .
              masz na mysli talibow z gw, ktorzy niszcza wszytsko, co swiete w polsce (tak,
              jka talibowie swiete posagi buddy). w pelni sie z toba zgadzam i popieram!!
              • ziutek75 Terrorysci i talibowie rodza sie w Toruniu... 03.03.05, 18:22
                ...i to sa ci fanatycy Czarnych, ktorzy niszcza wszystko, co jeszcze wolne w
                Polsce (i zachowuja sie tak, jak talibowie w Afganistanie)...
            • zwyczajnie_marek Re: Jest pewien problem... 03.03.05, 18:17
              Masz rację. Gdzieś tu muszą być terroryści, bo Ci rozum wysadzili. Raczej
              fachowcy, bo wygląda na to, że nawet nie zauważyłeś :)))
        • fandango10 Re: Jest pewien problem... 04.03.05, 06:59
          Jako katolik musze zaprotestowac. RM i dlugi Romek niewiele maja wspolnego z
          doktryna KK, a juz na pewno nic z nauczaniem Papieza. Wiec uprzejmie nie mieszaj
          Watykanu do nacjonalistycznych oszolomow
    • brynk komunisci - nie igrajcie z Narodem !!!!!!!!!!!!!!! 03.03.05, 17:45
      • milo_1 Re: komunisci - nie igrajcie z Narodem !!!!!!!!!! 03.03.05, 17:48
        masz na myśli pro-rosyjskich endeków z Giertycholandii - jeżeli tak to dołączam
        swój głos !!!!!!!!!!!!!!
      • znawca42 klerykalni psychole na Bialorus ! 03.03.05, 17:52
    • silesius.monachijski Ziutek75? Czyzby Ziutek Oleksy? Chyba tak 03.03.05, 17:47
      tak przynajmniej wnioskuje z pogladow. czyzbys tez sie bal lustracji i
      dekomunizacji? tez jakies przekrety z kwachem? tez juz sie zapisales dl pd? (i
      tak kazdy wie, ze to "wspolne dzielo" kwacha, ordynackiej i resztek uw-oli).
      no, no: oryginalne te twoje poglady, tak jak u olina
      • milo_1 Re: Ziutek75? Czyzby Ziutek Oleksy? Chyba tak 03.03.05, 17:52
        silesius.monachijski napisał:

> tak przynajmniej wnioskuje z pogladow. czyzbys tez sie bal lustracji i
        > dekomunizacji? tez jakies przekrety z kwachem? tez juz sie zapisales dl pd? (i
        > tak kazdy wie, ze to "wspolne dzielo" kwacha, ordynackiej i resztek uw-oli).
        > no, no: oryginalne te twoje poglady, tak jak u olina
        ========================
        hej silesius monachijski spójrz na listę
        www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm
        pod którym nazwiskiem sie ukrywasz - bo najlepszą obroną jest ponoć atak
        • silesius.monachijski Re: Ziutek75? Czyzby Ziutek Oleksy? Chyba tak 03.03.05, 17:59
          milo_1 napisał:

> silesius.monachijski napisał:
          >
          > > tak przynajmniej wnioskuje z pogladow. czyzbys tez sie bal lustracji i
          > > dekomunizacji? tez jakies przekrety z kwachem? tez juz sie zapisales dl p
          > d? (i
          > > tak kazdy wie, ze to "wspolne dzielo" kwacha, ordynackiej i resztek uw-ol
          > i).
          > > no, no: oryginalne te twoje poglady, tak jak u olina
          > ========================
          > hej silesius monachijski spójrz na listę
          > www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm
          > pod którym nazwiskiem sie ukrywasz - bo najlepszą obroną jest ponoć atak
          .
          takis bystry a szechtera nie poznajesz? aj, waj: takie narodu myslenie, jak
          belki gadanie
          • ziutek75 Cósik mi sie widzi... 03.03.05, 18:02
            ...ze silesius.monachijski jest czlonkiem Partii Maryja...
            • milo_1 Re: Cósik mi sie widzi... 03.03.05, 18:05
              ziutek75 napisała:

> ...ze silesius.monachijski jest czlonkiem Partii Maryja...

===================
              zgadłeś w sama porę to "mocher" w czystej postaci

• silesius.monachijski Re: Cósik mi sie widzi...UB-ecja nie zasypia grusz 03.03.05, 18:11
                ek w popiele; alez oczywiscie, ze jestem w partii Maryja, i z przystanku Jezus;
                a tak wogole, to bardzo smieszni jestescie, i w sumie to mnie bawi; chyba, ze
                tez zarobiliscie duzo kasy na sld-owskich przekretach z blogoslawienstwem
                kwacha, i teraz, gacie pelne strachu, bo jeszcze ktos sie za to zabierze.
                • ziutek75 Chlopie, widze, ze w pogoni za zlodziejami... 03.03.05, 18:15
                  ...chcesz zapedzic caly Naród do obozów reedukacyjno-reewangelizacyjnych...

Jednym slowem: z deszczyku wpuscic Polske pod rynne katofaszystów...
                • milo_1 Re: Cósik mi sie widzi...UB-ecja nie zasypia grus 03.03.05, 18:24

> ek w popiele; alez oczywiscie, ze jestem w partii Maryja, i z przystanku Jezus;
                  >
                  > a tak wogole, to bardzo smieszni jestescie, i w sumie to mnie bawi; chyba, ze
                  > tez zarobiliscie duzo kasy na sld-owskich przekretach z blogoslawienstwem
                  > kwacha, i teraz, gacie pelne strachu, bo jeszcze ktos sie za to zabierze.
                  =====================

a więc zmykaj na forum
                  www.polonica.net/
                  tam możesz dodać swoje lużne wypowiedzi - tylko kto ci na to pozwoli/?????
                  Tutaj na masońskim, żydokomunistycznym forum wszyscy bez wyjatku, ciebie
                  odczytają i nawet powątkują :-))))))) Jak sie wyspowiadasz księdzu ???? Grzech
                  , ciężki grzech a może z sentymentu za dawnymi towarzyszami lubisz to forum
                  boisz się przyznać do tego ?????????]]]]] i dlatego taki kamuflaż.

-------------------
                  • silesius.monachijski Re: Cósik mi sie widzi...UB-ecja nie zasypia grus 03.03.05, 18:28
                    milo_1 napisał:

> silesius.monachijski napisał:
                    >
                    > > ek w popiele; alez oczywiscie, ze jestem w partii Maryja, i z przystanku
                    > Jezus;
                    > >
                    > > a tak wogole, to bardzo smieszni jestescie, i w sumie to mnie bawi; chyba
                    > , ze
                    > > tez zarobiliscie duzo kasy na sld-owskich przekretach z blogoslawienstwem
                    >
                    > > kwacha, i teraz, gacie pelne strachu, bo jeszcze ktos sie za to zabierze.
                    > =====================
                    >
                    > a więc zmykaj na forum
                    > www.polonica.net/
                    > tam możesz dodać swoje lużne wypowiedzi - tylko kto ci na to pozwoli/?????
                    > Tutaj na masońskim, żydokomunistycznym forum wszyscy bez wyjatku, ciebie
                    > odczytają i nawet powątkują :-))))))) Jak sie wyspowiadasz księdzu ????
                    Grzec
                    > h
                    > , ciężki grzech a może z sentymentu za dawnymi towarzyszami lubisz to forum
                    > boisz się przyznać do tego ?????????]]]]] i dlatego taki kamuflaż.
                    >
                    > -------------------
                    .
                    oj biedny ty biedny! toz to juz ostatnie stadium delirium tremens. a trza bylo
                    pic z frejany AKU (adas, kwach, urban)? tobie i najlepszy spowiednik juz nie
                    pomoze. widziales na co przyszlo judaszowi w "pasji" biedaku?
                    • milo_1 Re: Cósik mi sie widzi...UB-ecja nie zasypia grus 03.03.05, 18:34
                      oj biedny ty biedny! toz to juz ostatnie stadium delirium tremens. a trza bylo
                      > pic z frejany AKU (adas, kwach, urban)? tobie i najlepszy spowiednik juz nie
                      > pomoze. widziales na co przyszlo judaszowi w "pasji" biedaku
                      ===================
                      a'propos jadasza
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20831621&wv.x=2&a=20833546
          • milo_1 Re: Ziutek75? Czyzby Ziutek Oleksy? Chyba tak 03.03.05, 18:03

> milo_1 napisał:
            >
            > > silesius.monachijski napisał:
            > >
            > > > tak przynajmniej wnioskuje z pogladow. czyzbys tez sie bal lustracj
            > i i
            > > > dekomunizacji? tez jakies przekrety z kwachem? tez juz sie zapisale
            > s dl p
            > > d? (i
            > > > tak kazdy wie, ze to "wspolne dzielo" kwacha, ordynackiej i resztek
            > uw-ol
            > > i).
            > > > no, no: oryginalne te twoje poglady, tak jak u olina
            > > ========================
            > > hej silesius monachijski spójrz na listę
            > > www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm
            > > pod którym nazwiskiem sie ukrywasz - bo najlepszą obroną jest ponoć atak
            > .
            > takis bystry a szechtera nie poznajesz? aj, waj: takie narodu myslenie, jak
            > belki gadanie

================================
            idę twoim "mocherowym" tropem
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=21231323&wv.x=2&a=21249756
      • fandango10 Re: Ziutek75? Czyzby Ziutek Oleksy? Chyba tak 04.03.05, 07:02

> tak przynajmniej wnioskuje z pogladow. czyzbys tez sie bal lustracji i
        > dekomunizacji? tez jakies przekrety z kwachem? tez juz sie zapisales dl pd? (i
        > tak kazdy wie, ze to "wspolne dzielo" kwacha, ordynackiej i resztek uw-oli).
        > no, no: oryginalne te twoje poglady, tak jak u olina

Co ma piernik do wiatraka???
    • brynk Kwasniewski - przebudz się , Polska czeka.... 03.03.05, 17:48
      na twój głos [ bełkot ], czyzby odebrało mowę...
    • silesius.monachijski Belka i Borowski: zawsze wierni tradycji!!! 03.03.05, 18:06
      Belka - jak porzadny komunistyczny egzegeta - ciagle odwolywal sie
      do "klasykow" polskiego komunizmu. I tak: krzyczal: "do roboty", jak gomulka;
      potem przyszlo: "pomozecie", jak u gierka; no a na koniec pogrozil dyktatura,
      jak jaruzel.
      .
      Zas Borowski - to tez pewnie tradycje rodzinne i klanowe - odwolywal sie po
      czesci do cyrankiewicza z 1956; borowski sie irytowal tym, ze giertych nie wie,
      co z rekami zrobic. wiec powinien pojsc za ciosem, i zacytowac cyrankiewicza:
      wladza ludowa odrabie rece tym, ktorzy je na wladze ludowa podniosa.
      • ziutek75 Giertych wierny Swietej Tradycji Kosciola i... 03.03.05, 18:11
        A oto Istota Tradycji tow. Giertycha:

Papiez Urban II (1088-1099):
        "Nie uwazamy za mordercow tych, ktorzy z gorliwosci o dobro Kosciola
        katolickiego zabijaja przeciwnika."

słowa Piusa X z r. 1906: "Kościół jest z natury społeczeństwem zróżnicowanym;
        zawiera on dwie kategorie osób: pasterzy i trzodę. Jedynie hierarchia
        kieruje,....co się tyczy pospólstwa, to jego obowiązkiem jest cierpieć, być
        rządzonym i wykonywać posłusznie rozkazy tych, którzy kierują"

"Wystarczy powtorzyc klamstwo dziesiec tysiecy razy i stanie się prawda".
        Joseph Goebbels

• silesius.monachijski Re: Giertych wierny Swietej Tradycji Kosciola i.. 03.03.05, 18:13
          ziutek75 napisała:

> A oto Istota Tradycji tow. Giertycha:
          >
          > Papiez Urban II (1088-1099):
          > "Nie uwazamy za mordercow tych, ktorzy z gorliwosci o dobro Kosciola
          > katolickiego zabijaja przeciwnika."
          >
          > słowa Piusa X z r. 1906: "Kościół jest z natury społeczeństwem zróżnicowanym;
          > zawiera on dwie kategorie osób: pasterzy i trzodę. Jedynie hierarchia
          > kieruje,....co się tyczy pospólstwa, to jego obowiązkiem jest cierpieć, być
          > rządzonym i wykonywać posłusznie rozkazy tych, którzy kierują"
          >
          > "Wystarczy powtorzyc klamstwo dziesiec tysiecy razy i stanie się prawda".
          > Joseph Goebbels
          >
          .
          ciekawe to zestawienie urbana z goebbelsem; ale nie jestes za bardzo
          oryginalny: to juz odkryl bender
          • ziutek75 Re: Giertych wierny Swietej Tradycji Kosciola i.. 03.03.05, 18:17
            > ciekawe to zestawienie urbana z goebbelsem; ale nie jestes za bardzo
            > oryginalny: to juz odkryl bender

Nie pisz nam tu tylko, ze nie potrafisz odróznic slow Nieomylnych od gaworzenia
            tow. Urbana...
            Zaiste zle to swiadczy o wypowiedziach "Swietych" Nauczycieli"...
    • oszrany Panstwo wyznaniowe przybywa!!! 03.03.05, 18:28
      a mułłami i ajatollachami Giertych i pacanowo z LPR i PiS
    • indris No i co z tego ? 03.03.05, 18:59
      Ewentualny upadek rządu Belki, to jeszcze nie rządy Giertycha. A i tak lepszy
      Giertych niż amerykański fagas.
      • ziutek75 Nie zyczmy Polsce zle... 03.03.05, 19:09
        > lepszy Giertych niż amerykański fagas.

Polsce nie sa potrzebni oszolomowie religijni pokroju Busha czy Giertycho-Kaczora!!!

Ja chce zyc w cywilizowanym kraju...
        Nie spieszno mi zyc pod butem talibów z Torunia...

I nie mam zamiaru wybierac mniejszego giertychowego zla !!!

Zlo trzeba wyeliminowac w wyborach!!!

Juz dzis Zlo katofaszystów ukazuje swoje Czarne i totalitarne oblicze...

Glosujmy przeciw nasladowcom mullów z Afganistanu !!!

• tom202 Re: Sejm nie odrzucił projektu uchwały LPR 03.03.05, 19:13
      Gdyby nie tzw "Nocna Zmiana" z 4 na 5 czerwca 1992 zapewne ta tzw. III RP
      zupełnie inaczej wyglądałaby. R. Giertych ,dzisiaj w Sejmie powiedzał do
      Olszewskiego " Jest Pan jedynym premierem, który może spokojnie chodzić
      ulicami Warszawy" www.republika.pl/legutowski/jwue.html
      • ziutek75 Walesa !!! Kochamy Ciebie !!! 03.03.05, 19:19
        > Gdyby nie tzw "Nocna Zmiana" z 4 na 5 czerwca 1992 zapewne ta tzw. III RP
        > zupełnie inaczej wyglądałaby.

Znaczy sie, ze owczesnej decyzji Walesy zawdzieczamy te ostatnie chwile wolnosci...

Cieszmy sie wiec, bo za chwile zapadnie w Polsce kurtyna Mroków Sredniowiecza...
        Wielcy Inkwizytorzy juz szykuja listy przyszlych ofiar....

"By świętym bardziej się spodobała (magis complaceat) ich szczęśliwość i by
        jeszcze żarliwiej dziękowali za nią Bogu, wolno im w pełni (perfecte) oglądać
        kary bezbożnych" Tomasz z Akwinu (Summa Theologica II, XI)

Panie prezydencie Walesa.
        Jest w Toruniu pewien plot do przeskoczenia...
        Tym razem wspolnie z uzbrojonymi po zeby komandosami...
    • langston BELKA PO PROSTU PRZEGIAL!!!! 03.03.05, 19:22
      Premier RP sklada strategiczne dla panstwa deklaracje "na herbatce" w jakiejs
      fundacji sponsorowanej przez obce rzady.

KULTURA POLITYCZNA W POLSCE SIEGNELA DNA!!!!!!!!!!
      • fandango10 Re: BELKA PO PROSTU PRZEGIAL!!!! 04.03.05, 07:54
        langston napisał:

> Premier RP sklada strategiczne dla panstwa deklaracje "na herbatce" w jakiejs
        > fundacji sponsorowanej przez obce rzady.
        >
        > KULTURA POLITYCZNA W POLSCE SIEGNELA DNA!!!!!!!!!!
        Fundacja Batorego jest organizacja pozarzadowa, baranie
    • brynk BELKA DZIS W SEJMIE PRZEGIAŁ PAŁĘ... 03.03.05, 19:49
      I pokazał , ze społeczenstwo ma w dupie , jego arogancja nie zna granic . z
      takimi odzywkami to w burdelu moze pan się zwracać , szczyt chamstwa
    • brynk arogancja i chamstwo Belki przekroczyło granice .. 03.03.05, 19:53
      przyzwoitości , zachowanie jego to typowe dla komunisty . aby was pierum
      trzasł!!!
    • silesius.monachijski Belka volksdeutschem z Lodzi? ciekawe 03.03.05, 22:11
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/72,53600,2582826.html?v=3&a=21261761#opinie
      • fandango10 A moze ty jestes volksdeutschem, co? 04.03.05, 07:55
    • basia.basia Wiem co jest grane:) 03.03.05, 22:21
      Belka (sondaż mówi, że lepiej by się zajął pracą naukową) powiedział,
      że decyzję podjął ale do wiadomości poda to 5 maja:) Wiadomo, że Belka
      przystąpi do PD ale ... oni muszą mieć czas na to by się zorganizować
      i zarejestrować przed wyborami, jeśli chcą w nich uczestniczyć!
      • rzewuski1 Belka wprowadz stan wojenny 03.03.05, 22:25
        wojsko cie poprze
        • fandango10 Obywatelu, nie pieprz bez sensu 04.03.05, 07:57

• kryster Re: Sejm nie odrzucił projektu uchwały LPR 03.03.05, 22:26
      panie Giertych brawo! doskonale pan przypasowal sobie role Stalina
      skad u pana tyle jadu i nienawisci, radze spojrzec kazdego 3 razy w lusterko
    • hehegemon hehegemon uwaza 03.03.05, 22:56
      powszechna uczciwosc prowadzi do rozleniwienia umyslu.
    • hanyska2 Masz Wasc racje! Marsz zalobny czas grac! 03.03.05, 23:11
      Prywata i ciemnogrod! Chyba trzeba nowego Rejtana! Az sie prosi o kolejny
      przewrot majowy, ktory by zmiotl z polskiej ziemi Targowice spod
      sztandaru "Tredowatego" Leppera i weszpolskiego Giertycha! Co za popis cynizmu,
      szowinizmu, bezczelnosci i braku kultury politycznej. Takie zera spod ciemnej
      gwiazdy, nieokrzesane miernoty, ktore potrafia tylko pluc na innych i obrzucac
      ich blotem, bo tego w przeciwienstwie do klasy i wiedzy maja za nadmiar, maja
      czelnosc zniewazac tak wybitnych mezow stanu jak Mazowiecki czy Cimoszewicz!
      Won do zbierania gnoju! Tam wasze miejsce, stamtad przyszliscie i tam
      skonczycie! Tfu!
      Szanowny Panie Premierze - jestem z Panem! Nie wolno sie Panu poddac
      walkoeverem! Zycze zelaznej woli, stalowych nerwow i nieugietosci!
      Jestem z Panem! Jeszcze Polska nie zginela, choc jest tego bliska!
    • niemiec.niemiec Bez komentarza 03.03.05, 23:33
      Radykalnie przeciw skrajnym tendencjom

Zauważyłem z przerażeniem, że jestem otoczony przez radykałów. Dotąd jakoś tego
      nie dostrzegałem, widocznie byłem nieuważny. Dopiero wprowadzony na trop, stałem
      się czujny jak żuraw na każdy przejaw radykalizmu. To straszne, co odkryłem.
      Zwyczajni na pierwszy rzut oka, normalni zupełnie ludzie, obywatele płacący
      podatki, oglądający telewizję i uczestniczący w życiu zbiorowym, po prostu
      Polacy zradykalizowali się w ostatnim czasie ekstremalnie. Idę na spacer z psem,
      rozmawiam z sąsiadami, ktoś telefonuje, gawędzę z kimś w kawiarni, na
      imieninach, przy obiedzie, po kolacji - sami radykałowie.

Jeden chce radykalnie lustrować agentów, drugi równie radykalnie chce położyć
      kres aferom, tamten chciałby radykalnie zerwać z marnotrawieniem pieniędzy
      publicznych, inny chciałby radykalnie ograniczyć biurokrację. Ludzie radykalnie,
      w sposób wręcz skrajny oczekują radykalnego ścigania i karania przestępców.
      Chcą, żeby prawo było radykalnie rozsądne i jeszcze do tego radykalnie
      skuteczne. Domagają się radykalnego ukrócenia głupoty, radykalnego położenia
      tamy politycznemu ględzeniu. Polityczną zręczność radykalnie określają mianem
      krętactwa, okazują radykalne obrzydzenie politycznym posunięciom radykalnie
      nazywanym dziś machlojkami.

Radykałowie domagają się radykalnie, aby Polska była inna, ich radykalnym
      zdaniem lepsza. Ale nic w tym kierunku nie robią. Jak to radykałowie, chcą tylko
      burzyć, a nie rozbudowywać, remontować i upiększać zastane. Każdy chętnie
      wygłasza radykalne opinie o prywatyzacji PZU, albo o Orlenie, a nikt się nawet
      nie zająknie o dobrodziejstwach konstytucji europejskiej. Na spacerze nie tylko
      żaden właściciel psa, ale nawet pies z kulawą nogą nie rozwodzi się, jak to jest
      jego obywatelskim obowiązkiem, nad urodą planu Hausnera z poprawkami. Zamiast
      wspominać z rozczuleniem Okrągły Stół i jego nogi, na których moglibyśmy jeszcze
      zajść daleko, rozważają jakieś powiązania, sieci, macki i rolę służb specjalnych
      w aferach, a nawet w braku afer.

Obrzydliwy radykalizm swoją kulminację osiąga w pomysłach, że może rządzić
      powinien ktoś inny, niż rządził do tej pory. Na to pozwolić nie można. Trzeba
      się radykalnie przeciwstawić skrajnym tendencjom. To, czego nam dziś radykalnie
      potrzeba, to umiarkowanie. Trzeba patrzeć w przyszłość, a przyszłość powinna być
      umiarkowanie przyszła. Dlatego cała nadzieja w Belce, że przystąpi do PD i nie
      dopuści do tego, żeby przyszłość radykalnie różniła się od przeszłości. •
      MACIEJ RYBIŃSKI

Rzeczpospolita, 3.3.05
    • tomekjeden Re: CHIŃCZYKI TRZYMAJĄ SIĘ MOCNO (WYSPIAŃSKI) 04.03.05, 02:01
      Ja tam się nie znam na polityce. Nie wiem więc, czy Pan Premier uskutecznia
      polityczne harce, czy też polityczną roztropność godną kardynała Mazzariniego,
      czy, jak kto woli, Mazarin'a, nie mówiąc już o kardynale Richelieu. (Tu składam
      podziękowania mojemu nauczycielowi historii w angielskiej Grammar School, bez
      którego lekcji tak ciekawe, adekwatne i pouczające porównanie by mi do
      głowy nie przyszło.) Pan Premier Belka wchodzi powoli w powikłania, które
      zawsze towarzyszą powstawaniu nowej partii politycznej. Polski rząd potrzebuje
      dzisiaj powikłań tak jak krowa potrzebuje piątego cycka. Pan Premier Belka
      grzmi o konstytucji UE. Grzmoty premiera, który mówi tak tak, nie nie; po to by
      zostać wybranym na członka jakiejś nowej partii - idzie mi tu o interpretację
      jednoznaczną ambiwalencji Pana Premiera (która to ambiwalencja ma trwać ponoć
      do piątego maja) przez Pana Frasyniuka - to, po prostu, sranie w bambus (vide
      nagłówek).

Do roboty!!!
      • aszlej1 Re: CHIŃCZYKI TRZYMAJĄ SIĘ MOCNO (WYSPIAŃSKI) 04.03.05, 03:25
        Jeszcze Polska nie zginęła! Ale jest już temu bliska... LUDZIE! Opamiętajcie
        się! Nie pozwólcie wygrać wyborów faszystom z pod znaku Giertycha i spółki!
    • jm19 Szkodnictwo polityczne premiera Belki! 04.03.05, 05:27
      Po raz kolejny (który to już z rzędu?) mój madry tekst dyskusyjny został zdjęty
      po paru minutach z witryny Forum Gazety Wyborczej. Jeżeli nie został on
      całkowicie wykasowany, to uprzejmie odsyłam Internautów do adresu, pod którym
      został on zapisany. Moja walka z Wyborczą coraz bardziej zaczyna stawać
      się "walką z wiatrakami".
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=21271006
    • belial13 Re: Sejm nie odrzucił projektu uchwały LPR 04.03.05, 07:08
      You are VIP = Very Imbecil Person
    • piotr.marcinkowski Re: Sejm nie odrzucił projektu uchwały LPR 04.03.05, 07:56
      Co na to lekarz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka