tojajurek Re: POLACY WSPOMAGAJ RADIO MARYJA 05.03.05, 02:56 Jako człowiek prosty i niemajętny chętnie mogę na Radio Maryja oddać bezpłatnie mocz. Gdzie się zgłosić i czy dostanę pokwitowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Biada tym, co okradają domy wdów! 05.03.05, 08:11 Ojciec Rydzyk jak ulał pasuje do opisu ,,tych co noszą długie szaty i lubią pierwsze miejsca w synagogach''. Pamiętamy zapewne wszyscy w jakim tonie mówił o nich Pan Jezus! Odpowiedz Link Zgłoś
genefski Re: POLACY WSPOMAGAJ RADIO MARYJA 05.03.05, 09:32 Ale to glownie ludzie, ktorzy sie juz dorobili jak profesorowie, artysci, pisarze, dziennikarze ... Modlmy sie do Najjasniejszej Matki Pana Naszego Wszechmogacego w Chrystusie Panu Naszym Oswobodzicielu (daj stowke) Boh zaplac! Odpowiedz Link Zgłoś
enedue2 Re: POLACY WSPOMAGAJ RADIO MARYJA 05.03.05, 09:44 Tak , wspomagam RM lat 32,wykształcenie wyzsze, nie jakiś stary, niepiśmienny dziadek, przekazuję miesięcznie 50 pln . NO I CO? Na sztuczne oddychanie i reanimację partiI Mazowieckiego-siły spokoju ,Frasyniuka - barbarzyńcy i Hausnera - pzprowca NIE DAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: POLACY WSPOMAGAJ RADIO MARYJA 05.03.05, 10:54 enedue2 napisał: > Tak , wspomagam RM lat 32,wykształcenie wyzsze, nie jakiś stary, niepiśmienny > > dziadek, przekazuję miesięcznie 50 pln . > NO I CO? > > Na sztuczne oddychanie i reanimację partiI Mazowieckiego-siły > spokoju ,Frasyniuka - barbarzyńcy i Hausnera - pzprowca NIE DAM ! BOG ZAPLAC, OJCU DYREKTOROWI! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: POLACY WSPOMAGAJ RADIO MARYJA 06.03.05, 13:14 -"NO I CO?" - Po prosu NIC ;( -"wykształcenie wyzsze"?? - ja też mam i czego "to" w naszym przypadku ma dowodzić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tdkot Re: POLACY WSPOMAGAJ RADIO MARYJA 06.03.05, 06:28 Ci co wysmiewaja sie z Radia Maryja sa zwyklymi prostakami pozbawionymi szacunku do Boga dobrze ze to tylko garstka maloznaczacych plew ale przyjdzie taki czas i na tych zboczonych szczekaczy kiedy trzeba bedzie zrobic rachunek sumienia przed Bogiem oj pieklo sie zapelni Bolek tez tam trafi Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: POLACY WSPOMAGAJ RADIO MARYJA 06.03.05, 06:39 czy wsio co ma trochę w treści coś związanego z religią katolicką to święte ? Odpowiedz Link Zgłoś