monte83 panie Prezydencie! 07.03.05, 19:04 wstyd i tyle. pan kwasniewski sie boi. raz mu sie upieklo ale skandalem bedzie to jesli i tym razem sie wykreci. mam dosc sluchania, ze on nie pozwoli, zeby ludzie zli drwili z wielkiego urzedu. panie kwasniewski, miej pan odwage i przyjdz a nie uciekasz jak 6 etni chlopa co pilka szybe wybil. jestes oszustem to ponies kare, jestes czysty panie prezydencie to sie obronisz. miej odwage panie prezydencie, gdziekolwiek jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: panie Prezydencie! 07.03.05, 22:21 Przed komisją on się nie obroni, bo ta i tak będzie łgała (nie muszą składać przysięgi) i wysuwała wewnętrznie sprzeczne hipotezy-potwarze. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: panie Prezydencie! 08.03.05, 01:11 Bronic sie przed Giertychem i Macierewiczem? Sa ludzie,na ktorych mozna tylko napl... Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Wielki manipulant Kwaśniewski stchórzył!!! 07.03.05, 19:06 Miejmy nadzieję żę szybko skończą się rządy tego psującego całą Polskę aroganta. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjjjjjjjj2 I dobrze 07.03.05, 19:08 Nie lubie Kwaśniewskiego ale reprezentuje on instytucje Prezydenta zeczypospolitej i z tego względu nie powinien brać udziału w tej szopce. Relacje z obrad tych komisji powinno sie pokazywać w Animal Planet albo na Diskovery, tam sa bloki programów o ludziach pierwotnych i innych przodkach homo sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
maxpl Re: I dobrze 07.03.05, 19:13 co znaczy dobrze a okradac swoich rodakow to wolno bo to on prezydent jeden wielki kibel w polsce sie dzieje jak tak dalej bedzie to ktoregos dnie sie znajdziemy pod inna flaga . pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
jjjjjjjjjj2 Re: I dobrze 07.03.05, 19:41 Jeśli chca go osądzać przed tym zoo to najpierw niech go zdymisjonują albo poczekają do końca jego kadencji i stawiaja przed komisja neandertalczyków obywatela Kwaśniewskiego a nie prezydenta Rzeczypospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
nowymail Re: I dobrze 07.03.05, 20:41 Komisja nikgo nie osądza ty bezmyślny idioto. Nie ważne czy w Komisji zasiada Lepper, Wrzodak czy Jan Kowalski z Koziej Wólki. Ważne jest że jej obrady są jawne i dzięki temu największe przekręty wychodzą na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjjjjjjjj2 Naiwniaku 07.03.05, 20:58 Wszystkie przekręty wychodza na jaw? Hahahaha Naiwniaczku bezmyślny z wypranym móżdżkiem. Nazywasz mnie idiotą? A ja ciebie nazwę naiwnym kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
nowymail [...] 07.03.05, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjjjjjjjj2 Zdziwił byś się naiwniaczku 07.03.05, 21:58 Nie jestem komunistą ani na komunistów nie głosuję. Jakbyś poczytał inne moje wypowiedzi na różnych forach to byś nawet tak nie pomyślał. No ale cóż, nie będę wymagał od ciebie myślenia bo to chyba dla ciebie za trudne naiwniaku. Naprawde wierzysz że te komisje coś mogą wyjaśnić. Sam bym chętnie zadał wiele pytań tym przesłuchiwanym ale wiele pytań nie pada bo odpowiedzi mogą być niewygodne dla samych komisarzy. Pytania są dokładnie ocenzurowane zanim jeszcze zaczną poszczególne odcinki tej żenady. A jeśli nadal wierzysz że te śmieszne komisje ujawniają brudy to mam dla ciebie tylko jedno słowo: NAIWNIAK. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: I dobrze 07.03.05, 22:25 O ty kapucynie załgany! nie dość, że bez podstaw człowieka obrażasz, to jeszcze wierutne kłamstwa wypisujesz. Jak to komisja nikogo nie oskarża? posłuchaj Giertycha i Wassermana, bury leszczu. Oni nie tyle oskarżają, co wydają wyroki przed przesłuchaniami. Tych misiów to bym widział w pierdlu z ich kumplem Dochnalem. Odpowiedz Link Zgłoś
leniu63 co ty pier.....sz przeciez on prawo lamie 07.03.05, 19:23 ...prezydenci usa tez byli przed komisja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brazylijka13 Re: co ty pier.....sz przeciez on prawo lamie 07.03.05, 19:29 a co mają prezydenci USA do Kwaśniewskiego.....jakbys palancie nie zauważył kazdy kraj ma własne procedury prawne i nasze przy założeniu o potrójnym podziale władzy nie pozwalają prezydentowi stawac przed komisjami sejmowymi dodatkowo Kwaśniewski ma pewna klasę polityczna i wcale sie nie dziwie ze nie pali sie do rozmowy z takim oszołomem jak poseł Giertych.... Odpowiedz Link Zgłoś
leniu63 [...] 07.03.05, 19:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.kingloff i dlatego usa wyglada jak wyglada :) 07.03.05, 19:41 no i polska wyglada jak wyglada. 2. nie obrazaj forumowiczow, to chamskie 3. nie rob z siebie eksperta prawnego. ekspertyzy sa rozne. (sa tez prawnicy, zawsze gotowi napisac "wlasciwe" ekspertyzy) 4. kwasniewski nie ma zadnej klasy. klase ma schroeder, chirak, blair ale nie kwasniewski. odwalilo mu i mysli, ze jest monarcha. groteska. dawid, usa Odpowiedz Link Zgłoś
brazylijka13 Re: i dlatego usa wyglada jak wyglada :) 07.03.05, 19:46 blair ma twoim zdaniem klase polityczna..............no ale w zasadzie czego mozna sie spodziewac po chłopczyku z USA......idz na hot-doga zamiast wymądrzac sie na chatach Odpowiedz Link Zgłoś
brazylijka13 Re: za to ty masz klase...hehe chyba robotnicza 07.03.05, 20:06 wole miec robotnicza klase rodem z PZPR niz mentalnosc członków LPR MW i świty Rydzyka w moherowych beretach Odpowiedz Link Zgłoś
nowymail Re: za to ty masz klase...hehe chyba robotnicza 07.03.05, 21:08 Aha, więc też byłaś w PZPR - Płatni Zdrajcy Pachołki Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.kingloff Re: i dlatego usa wyglada jak wyglada :) 07.03.05, 20:23 droga brazyliado, to nie jest czat, to jest forum dyskusyjne. ty niestety nie wiesz ani co to czat, anie co to forum a o dyskusji tez nie masz pojecia. o kulturze nie ma nawet co wspominac. nie jestem tez chlopczykiem i to juz od dawna. hot-dogow nie jadam, bo nie lubie. zwykle stoluje sie w restauracjach, a moja ulubiona to restauracja wegierska. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: i dlatego usa wyglada jak wyglada :) 07.03.05, 20:41 Soros? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: i dlatego usa wyglada jak wyglada :) 07.03.05, 22:29 Tak czy siak jesteś obcy i awantury Giertycha to dla ciebie tylko rozrywka. A może po zwycięstwie prawicy osiedlisz się w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
nowymail Re: co ty pier.....sz przeciez on prawo lamie 07.03.05, 21:02 "Klase polityczną" ? Znowu się nachlałaś, pijaczko. Po wywiadzie z Olejnik mogę powiedzieć, że ma tyle klasy co Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Olejnik nie da rady! 08.03.05, 01:18 Nowymail" - chyba mamy inne uszy. Byl znakomity w tej rozmowie z Olejnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janlol To,że reprezentuje urząd jest usprawiedliwieniem? 07.03.05, 21:28 Tym bardziej powinien bronić honoru (jeżeli to w ogóle możliwe). Widać, że brakło mu argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczman Re: I dobrze 07.03.05, 21:38 dzisiaj pokazał jak reprezentuje w sposób jawny a jak reprezentuje w sposób niejawny? w tym proble, że te niejawne wcale niedotyczyły spraw państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
szajsefadamnt Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 07.03.05, 19:09 Nasz Prezydent to drugi Clinton ,oddał sie uciechom z Dochnalem ,skłamał że żadnych kontaktów seksualnych z nim nie miał ,a teraz nasz narod mu to wybaczy i wybierze nastepnyhc komuchow do rzadzenia . SMIERC TCHORZOM !! To jest prezydent Polski ? KOMUCH qrva je..y . Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Kwaśniewski odmawia uczestniczenia w .. 07.03.05, 19:11 ..demokratycznych procedurach, które sam ustalał ( brał czynny udział w pisaniu obecnie obowiązującej konstytucji ). Na co właściwie liczy - przecież po zakończonej kadencji może być wzywany na przesłuchania przed prokuraturą ( łącznie z doprowadzeniem przez policję ). A może uważa, że w odpowiednim momencie ulotni się za granicę i wszyscy o nim zapomną ? Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Trudno znalezc chociaz jedna "demokratyczna ... 07.03.05, 19:33 Trudno znalezc chociaz jedna "demokratyczna procedure" w pracy tej pozal sie Boze komisji. Pan prezydent podjal suszna decyzje, aby nie stawac przed ta komisja. Mysleliscie, ze Giertych, Wasserman i Macierewicz urzadza sobie zabawe osmiesznia i ponizania Prezydenta Rezczypspolitej. Niedoczekanie wasze! Chodzi tu przeciez o prezydenta duzego panstwa w centrum Europy. Puknijcie sie w glowke! Odpowiedz Link Zgłoś
nowymail Re: Trudno znalezc chociaz jedna "demokratyczna . 07.03.05, 21:12 Zatrudnianie w swej Kancelarii ludzi uwikłanych w ciemne interesy nie ośmiesza urzędu prezydenckiego. Odpowiadanie przed Komisją Sejmową - tak. Ciekawy tok rozumowania - zaiste godny komunistycznego aparatczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Trudno znalezc chociaz jedna "demokratyczna . 08.03.05, 01:20 Wroxi - 100 proc.racji! Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 07.03.05, 19:11 W czym ty Kwaśniewski jesteś lepszy od nas? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 01:21 Od bgoralskiej jest lepszy chyba we wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Pizza dla Prezia - raz!!! 07.03.05, 19:13 Kombinował z grypą i nie wyszło - ach ci lekarze! Teraz zdecydował że nawet plecków nie obejrzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni_prawdziwy A BigMaca dla Księżniczki 07.03.05, 20:26 Plus duże frytki i szejk. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kuchta Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 07.03.05, 19:14 A to spaślak jeden, najpierw bierze łapówki a później to unika wyjaśnień. W koncu to za naszą kasę sprawuje urząd. JA ŻĄDAM JEGO WYJAŚNIEŃ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 07.03.05, 22:32 A żądaj sobie. Pogadać i ślinki popuścić zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
tabula-rasa1 Prezydent może, to i w radziejowie mogą... 07.03.05, 19:15 Co się dziwić górze w tak zwanej prowincji tez cyrki sie dzieją. W Radziejowie burmistrz strzela do ludzi i nic woda z gęsi. Po dwumiesięcznym umoczeniu tematu przez miejscowych stróży i prokuratora dopiero przekazują do sąsiedniej prokuratury kupa śmiechu tak jak w Piotrkowie trybunalskim i Bydgoszczy z prezydentami i co tu wymagać od innych wszędzie tylko mafia zresztą u nas to nawet nazwali się NASZE MIASTO w czasie minionej kampanii Odpowiedz Link Zgłoś
jakztymwalczyc Re: Prezydent może, to i w radziejowie mogą... 07.03.05, 19:17 To był błąd tych publikatorów tamtych zdjec, gdyby poczekali do jutra, to dzis Olek musialby tlumaczyc, ze choc on serce na stol to snieg pada i stad on nie ma nic do ukrycia wiec poco sie stawiac jak lepiej sie wstawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Prezydent może, to i w radziejowie mogą... 08.03.05, 01:23 Miej pretensje do towarzysza Marka Króla! Odpowiedz Link Zgłoś
asanti Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 07.03.05, 19:15 i bardzo slusznie zrobił jako prezydent tez bym sie nie stawiła przed komisja Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni Pewnie załatwi sobie lewe zwolnienie lekarskie 07.03.05, 19:16 bo to u nas norma Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Pewnie załatwi sobie lewe zwolnienie lekarski 07.03.05, 19:18 komisja, która sama powinna być prześwietlona Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 07.03.05, 19:17 I chwała Mu za to. Wreszcie znalazł się ktoś, kto temu kanalii Giertychowi pokazał kozakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2011 Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 07.03.05, 22:21 Dobrze ze odmowil tym palantom, co zrobili dla Polski przez wieloletnie sciganie winnych, czerwonych, postkomuny itd,itp banda przyglupow nie znajacych realiow i otumaniajacych swych wyborcow! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 08.03.05, 01:25 Nie tylko Giertychowi...Macierewicz,Wasserman i ten wyrzutek,jak inny od taty,nie moga chyba dzis spac spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spam-killlerr a do czego służą taczki ? 07.03.05, 19:20 Może zaproponować temu panu ten pojazd? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: a do czego służą taczki ? 07.03.05, 22:40 Wolą narodu dwukrotnie został wybrany na prezydenta. Jest to urząd o najbardziej demokratycznym umocowaniu. Na Kwaśniewskiego głosowało kilkanaście milionów rodaków. A naród za najgorsze szambo uważa raczej komisję niż prezydenta, bo to komisja w relacjach na żywo łamie prawo (ujawnia tajemnice, pozbawia pełnomocnika, zamiast zadawać pytania wysuwa bezprawne oskarżenia, współpracuje z przestępcami przeciw prezydentowi), kłamie i zachowuje się łajdacko. Odpowiedz Link Zgłoś
donmarriano Rozwiązać tą KOMYSJE!! Precz z tymi patałachami 07.03.05, 22:53 racja Alek ma nadal wysokie poparcie. A ta syfiasta komisja powinna być rozwiązana. :::: 1 przewodniczący gruszka - gęba rolnika oderwanego od pługa - i ja moge być przewodniczącym komisji - bo podobnie jak gruszka przy braku wiedzy poradze się specjalistów. Śmiechu warte - grucha miał już kilka wpadek i powinien odejść - on oczywiście jest kompetentny i wypełni swą misję dziejową do końca - swojego albo komisji!! 2. gertyh - spotykał się z kulczykiem \w czestochowie - podobno eby omawiać jak tu dowalić preziowi - ci co tak lukają na USA - tam za takie spotkanko gertcyh by wybólił odszkodowanie zostałby wyrzucony z komisji i wogóle zostałaby zlikwidowana 3. miodowicz- totalna porażka co taki ciapciak tam robi??......... 4. wasermen - kolejny prokurator co to na podstawie spekulacji i domysłów stawia oskarżenia ............ i czy wy dziwicie sie że Aleks nie chce przed taką zgrają patałachów stawać?? Ja mu się wcalew nie dziwie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Rozwiązać tą KOMYSJE!! Precz z tymi patałacha 08.03.05, 01:29 Ja tez sie nie dziwie! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska "Pandada" za bardzo sie zgadzamy 08.03.05, 01:28 "Pandada" - zgadzamy sie chyba az za bardzo...Niedobrze, posądzą Ciebie lub mnie o trójcę (nieswiętą) minus jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
masochista Kwas powiedział czym jest Sejm. 07.03.05, 19:21 Kwas powiedział czym jest Sejm, posłowie, komisje, etc. Jest niczym, jest bandą karierowiczów, ćwoków, których można i należy mieć w dupie. Ale o tym to my już wszyscy wiemy. Czekamy teraz, co ćwoki powiedzą o prezydencie, chociaż i tak wszyscy wiemy, jaki jest prezydent. Innymi słowy najwyższe władze RP obwieściły światu, co sądzą o sobie samych. A ja uważam, że dla posłów, senatorów, prezydentów, członków rządu i wszystkich mających wpływ na nasze życie w skali makro, należy wprowadzić certyfikat poczytalności ważny na rok. Przed upływem roku delikwent musi zdobyć pieczątkę psychiatry potwierdzającą sprawność psychiczną. Jak w samochodach i corocznych badaniach technicznych. Kierowcy mają takie badanie. Ale oni mogą zabić najwyżej kilka osób. A VIP może znieść z powierzchni ziemii całe miasteczko, wytruć kilka wsi, pozbawić chleba 10mln ludzi, zrobić poligon dla największych armii świata, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak54 Re: Kwas powiedział czym jest Sejm. 07.03.05, 19:29 No i jak się czują teraz Ci wszyscy , którzy grzecznie od 89 roku chodza do urn wyborczych i oddają swój głosik wierząc ,że mamy oto demokratyczne państwo prawa i głosowanie to ich obywatelski obowiązek?. Potwierdziło się znów tak jak za komuny, że najmądrzejszą postawą w tych czasach jest postawa ODMOWY i nie brania udziału.Tak robiponad połowa spoleczeństwa i dodam że chyba ta mądrzejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
tommson83 Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 07.03.05, 19:21 To mamy prezydenta! Czerwony tchórz-nasz prezydent-wszyskich Polaków. Proponuje panu Kwaśniewskiemu 9 maja z Moskwy obrać kurs na Izrael i tam zostać prezydentem... zkoda słow na tego komuniste? Czegoś się boi przed tą komisją-a niech każdy pomyśli czego... Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.kingloff az tak zle zyczysz izraelowi? :) 07.03.05, 19:24 to rowiniete panstwo, moze chwilami zbyt zdominowane przez religie, ale nawet w usa to dolegliwosc wystepuje. po co im czerwony kanciarz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt NARESZCIE KONIEC TEGO MANIPULANTA! 07.03.05, 19:22 Czekam na jego rozprawę przed Trybunnałem Stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l to my odmówmy kwasowi, won za ural rumiany pajacu 07.03.05, 19:25 a z tobą kolesie z lsd czas wyjść na ulice Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: to my odmówmy kwasowi, won za ural rumiany pa 07.03.05, 22:45 A wychodźcie palanty i rzucajcie te kamienie psychole. Przez takich jak wy antypolskich degenaratów zawsze działo się w Polsce zło. Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Gratulacje Panie Prezydencie Kawsniewski 07.03.05, 19:25 Gratulacje Panie Prezydencie Kawsniewski. Podjal Pan sluszna decyzje. Majestat prezydenta nie moze byc poniewierany na oczach calej Polski przez Giertycha, Wassermana, Macierewicza i kilku innych czlonkow tej komisji, ktorzy inspirowani prze wrogie Polsce osrodki coraz bardziej skutecznie rozkladaja panstwo polskie. Czas powiedziec STOP. Walka z korupcja nie moze oznaczac rozkladania organow wykonawczych i ustawodawczych panstwa polskiego. Dosc igrania z losem Polski. Co robia odpowiednie sluzby odpowiedzialne za bezpieczenstwo panstwa? Mam nadzieje, ze Pan prezydent oprocz tej slusznej decyzji podejmie inne odpowiednie kroki. Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: Gratulacje Panie Prezydencie Kawsniewski 07.03.05, 20:27 Nie wiem, czy wszyscy inspirowani, ale Giertych zapewne. Podobnie jak TW Marek Krol, protegowany Kulczyka i protektor Wildsteina. Przez kogo inspirowani: no mysle ze trzeba szukac dosc daleko na Wschodzie. Nie glosowalem na Kwacha i w gruncie rzeczy nie lubie go. Ale Giertych, Kulczyk i Marek Krol sa prawdziwym zagrozeniem nie tylko dla naszej demokracji, ale i suwerennosci. Chcialbym byc falszywym prprokiem, chcialbym, zeby Kwach byl winien. Ale intuicja mi podpowiada, ze tu cos innego jest grane Odpowiedz Link Zgłoś
janlol Cooooo??? Majestat??? 07.03.05, 21:53 Powiedziałeś, że "Walka z korupcja nie moze > oznaczac rozkladania organow wykonawczych > i ustawodawczych panstwa polskiego." A jakoś we Włoszech można było rozwalić mafię, którą wspierały najważniejsze osobistości państwa (m. in. wielokrotny premier Giulio Andreotti). I jakoś Włochy istnieją, nie "rozwaliły sie", wręcz kwitną. Odpowiedz Link Zgłoś
salvatore26 Wstydzę się, że na niego głosowałem 07.03.05, 19:28 Czuję się oszukany. Szkoda, że już więcej nie może kandydowac, bo polacy wreszcie by mu pokazali co o nim myslą. Odpowiedz Link Zgłoś
janlol Właśnie dlatego, że już nie będzie kandydował 07.03.05, 21:56 tak się zachowuje. Pokazał swoją prawdziwą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Wstydzę się, że na niego głosowałem 07.03.05, 22:54 Ja wstydzę się za komisję, Rokitę, Kaczyńskich (nie rozróżniam tych gnomów). Nie głosowałem na nich, ale jestem, jak oni, Polakiem. Za Kwacha wstydziłem się, gdy (zgodnie z opinią opozycji) ukręcił łeb podatkowi 50% dla bogaczy (czyli członków zarządów i rad nadzorczych). Teraz jestem z niego dumny, że staje na wysokości zadań jego urzędu i przeciwstawia się antypolskiemu gangowi kłamców i oszczerców. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_rz Pan Prezydent stchórzył przed Giertychem. 07.03.05, 19:29 Czego Prezydent się boi?? prawdy?? Odpowiedz Link Zgłoś
brazylijka13 Re: Pan Prezydent stchórzył przed Giertychem. 07.03.05, 19:32 Prezydent nie stchórzył raczej darował sobie głupie słowne potyczki z Giertychem, który nigdy nie słucha co mówi druga strona tylko wykrzykuje swoje "patriotyczne" slogany....Kwasniewski to za wysoka ranga polityczna dla chłopczyka jakim jest Romuś Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_rz Re:Jaka ranga??? jakie wykształcenie??? 07.03.05, 19:44 brazylijko porównaj wykształcenie obu panów .Tchórz i kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylijka13 Re:Jaka ranga??? jakie wykształcenie??? 07.03.05, 19:54 jakbyś przeoczył jurku_rz nie pisałam nic o wykształceniu...i szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie gdzie Giertych kończył prawo itd chodzi mi wyłącznie o kulture osobista, racjonalnośc tego, co sie mówi - Giertych w amoku wyrzuca z siebie potoki bezsensownych skarg, oszczerstw itd. pod zarzutem kazdego, kto nie stoi w jego szeregach chce zrobić porzadek z komuchami ale z drugiej strony stoi murem za swoim ojcem który poparł Stan Wojenny ( bo to niby było dla ratowania Ojczyzny ) Kwasniewski nie musi sie bebrac w takim błocie, i chwała mu za to ze szanujac urzad prezydenta nie stanie przed tą pseudokomisją Odpowiedz Link Zgłoś
brazylijka13 Re: a kwach sie sprzeciwil stanowi wojennemu?!!!! 07.03.05, 19:59 nie sprzeciwił sie, ale myśle ze raczej nikt sie tego po nim nie spodziewał skoro czynnie działał w PZPR, natomiast co najmniej niedorzeczne jest aprobata Giertycha skoro jego ród tak od pokoleń walczył o Suwerennośc naszej Ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
leniu63 moze powiedz co ty wiesz o rodzie Kwacha??? 07.03.05, 20:04 to bedzie znacznie ciekawsze nie sadzisz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_rz Dla mnie ,jako Obywatela tego kraju P.Prezydent 07.03.05, 20:09 jest tchórzem i kłamcą i zdania nie zmienie dopuki nie stanie przed Komisją śledczą. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Dla mnie ,jako Obywatela tego kraju P.Prezyde 07.03.05, 20:15 w miedzyczasie znajdź chwile na nauke, że dopóki pisze sie przez Ó:) Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2011 Re: Dla mnie ,jako Obywatela tego kraju P.Prezyde 07.03.05, 22:16 naucz sie polskiej gramatyki najpierw, lub pojdz do szkoly, a moze do partii rydzykowej? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re:Jaka ranga??? jakie wykształcenie??? 07.03.05, 20:45 czy kultura osobista kogokolwiek jest przeszkoda w stanieciu przed komisją? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re:Jaka ranga??? jakie wykształcenie??? 07.03.05, 22:59 Prezydent ma suię kierować dobrem kraju i to czyni, kiedy nie chce się spotykać z małapami z brzytwami. A co do rodziców, to nie można zapominać o korzeniach Kostka Miodowicza. Nie można też zapomnieć o układach Olszewskiego z Kiszczakiem w sprawie zwolnienia Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re:Jaka ranga??? jakie wykształcenie??? 08.03.05, 12:42 a kto decyduje o tym, czym jest tzw. dobro kraju? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re:Jaka ranga??? jakie wykształcenie??? 07.03.05, 20:29 Dobrze porownales: Kwasniewski tchorz, Giertych klamca Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2011 Re:Jaka ranga??? jakie wykształcenie??? 07.03.05, 22:15 Tylko prostak glosowac moze na LPR czy PiS, najlepiej niech uda sie po blogoslawienstwo ojca rydzyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Pan Prezydent stchórzył przed Giertychem. 07.03.05, 20:42 brazylijka13 napisała: > Prezydent nie stchórzył > raczej darował sobie głupie słowne potyczki z Giertychem, który nigdy nie > słucha co mówi druga strona tylko wykrzykuje swoje "patriotyczne" > slogany....Kwasniewski to za wysoka ranga polityczna dla chłopczyka jakim > jest Romuś a co ma do rzeczy, co reprezentuje sobą Giertych? Też za gosciem nie przepadam, ale przed komisją Kwasniewski powinien stanąć. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Pan Prezydent stchórzył przed Giertychem. 07.03.05, 23:02 A czym takim jest ta komisja w obliczu dobra państwa, któremu zagraża na wiele sposobów? Prezydent ma zobowiązanie przede wszystkim wobec Polski, a nie jakiejś komisji uznawanej przez naród za kompletne dno moralne i prawne, szczyt prywaty kosztem kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Pan Prezydent stchórzył przed Giertychem. 08.03.05, 06:44 był już taki jeden, który twierdził "państwo to ja". Tyle ze to dość dawno temu było... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy78 Re: Prezydent odmówił stawienia się przed komisją 07.03.05, 19:30 a już chciałem nie iść do pracy i jutro pooglądać TV :) moim zdaniem Kwach to tchórz Odpowiedz Link Zgłoś
sentar [...] 07.03.05, 19:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan Brawo Panie Prezydencie!!! 07.03.05, 19:31 Dobrze , że Prezydent olał faszyte Giertycha i pseudo nieudacznika Wasermana i psychola od Tydzyka Macierewicza. Brawo Panie Prezydencie BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: Brawo Panie Prezydencie!!! 07.03.05, 19:39 Kwaśniewski jest wybranym prezydentem Polski. Należy mu się - z definicji - szuacunek. Nie dziwię się, że nie chce rozmawiać z pp. Giertychem i Macierewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
leniu63 szczepan idz ty sie zaszczep!!!!!!!!!!!! 07.03.05, 19:40 przeciwko tepocie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zambro Re: Brawo Panie Prezydencie!!! 07.03.05, 20:05 Z tym stawaniem to jest problem. Mam go zazwyczaj idąc do łóżka. Dlatego też z dużą ulgą przyjąłem wiadomość, że Prezydent odmówił stawienia się przed tymi z czym mam kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Brawo Panie tchórzu! 07.03.05, 21:04 pseudo nieudacznika, to chyba znaczy: udacznika???? Nienawiść zakłóca ci procesy myślowe. Ciekawe, że stchórzył przed tymi faszystami i nieudacznikami, bardzo ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Brawo Panie tchórzu! 07.03.05, 23:05 Nie stchórzył, ale nie dał im okazji do dalszego psucia Polski. Trzeba tych spiskowców posadzić, bo muszą być opłacani przez wrogów Polski, albo to oni nienawidzą tego kraju, albo niszczą państwo ubocznie w biegu po stołki i koryta. Odpowiedz Link Zgłoś