Dodaj do ulubionych

Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie nieważne

• fish1 Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 11:19
      Popieram decyzję prezydenta.Jak taki Kulczyk olał komisję to p.prezydent RP ma
      do tego większe prawo.
    • signal Mgr - jak zwykle kombinuje 08.03.05, 11:24
      ale i tak wyjdzie swzydło z worka
    • domk1 GIERTYCH - PORZĄDKI ZACZNIJ OD SIEBIE!!!!! 08.03.05, 11:26
      Najlepiej od tej "pożyczki" dla swojej partii z Wielkopolskiego Banku
      Rolniczego.
      • rzapcia10 Re: DOMK1 ... ZACZNIJ OD SIEBIE! jesli chcesz 08.03.05, 11:30
        domk1 napisał:

> Najlepiej od tej "pożyczki" dla swojej partii z Wielkopolskiego Banku
        > Rolniczego.

tymczasem mowa jest o prezydencie
        • domk1 CHATKA POSŁA HATKI. 08.03.05, 11:33
          Też dobrze byłoby i to sprawdzić. Bo to są tzw. "uczciwi" z LPR-u.
          • twprezydent CHATKA POSŁA HATKI sprawdzona na 10-tą stronę 08.03.05, 11:41
            domk1 napisał:

> Też dobrze byłoby i to sprawdzić. Bo to są tzw. "uczciwi" z LPR-u.

Sprawdzona. Właściwy organ Sejmu stwierdził, że nie złamano prawa a ty dalej
            szczekasz. Wymyśl coś lepszego.
            • pandada Re: CHATKA POSŁA HATKI sprawdzona na 10-tą stronę 08.03.05, 14:00
              A prezydent ile razy był lustrowany, a te gnoje cały czas chcę po jego "teczce" szperać.
              • m635 Re: CHATKA POSŁA HATKI sprawdzona na 10-tą stronę 08.03.05, 21:57
                pandada napisał:

> A prezydent ile razy był lustrowany, a te gnoje cały czas chcę po
                jego "teczce"
                > szperać

Widać kiepsko go zlustrowali skoro boi się pokazać te akta. Ten drobny
                cwaniaczek o mentalności alfonsa jest też tchórzem.
      • 7uop Romkowi się się dobierzemy do skóry..... 08.03.05, 11:37
        poczekamy tylko jeszcze chwilę jak trochę urośnie
    • feliks-50 Od dzisiaj gangsterzy i przestępcy nie muszą 08.03.05, 11:27
      stawiać się przed sądem, wystarczy, że powiedzą iż jest to agresywna nagonka z
      politycznym podtekstem na ich osobę !! he,he
      Magister powinien ogłosic,że jest dożywotnim imperatorem tej bananowej
      republiki i wtedy sprawa będzie jasna.
      • pandada Re: Od dzisiaj gangsterzy i przestępcy nie muszą 08.03.05, 14:02
        To są stosunki pomiędzy organami państwa, a dokładnie pomiotem Sejmu i prezydentem. Bo sam Sejm prezydenta by nie zaatakował.
    • signal Dobrze, że jeszcze są tacy jak Giertych 08.03.05, 11:29
      bo o tym wszystkim co się dzieje nie dowiedzielibyśmy się nigdy.
      • slon2002 magister już robi pod siebie, a co dopiero po wybo 08.03.05, 11:30
        po wyborach chyba ucieknie do Łukaszenki albo do Figiela Castrata na Cubę.
      • szakalalchemik Re: Dobrze, że jeszcze są tacy jak Giertych 08.03.05, 11:39
        Miło!
        kolejny miłośnik fantastyki politycznej
      • pandada Re: Dobrze, że jeszcze są tacy jak Giertych 08.03.05, 14:03
        Giertych to pazerna, irracjonalna, kłamliwa, wredna, bezprawna i antypolska szuja.
    • wbka Z Sejmu po drabinie? Nic o tym nie wiem.Może ktoś- 08.03.05, 11:31
      powie o co chodzi?
      • signal Re: Z Sejmu po drabinie? Nic o tym nie wiem.Może 08.03.05, 11:52
        jak był jeszcze posłem, uciekł w Sejmie przed dziennikarzami, przez okno po
        drabinie.
      • signal DRABINA 08.03.05, 11:52
        jak był jeszcze posłem, uciekł w Sejmie przed dziennikarzami, przez okno po
        drabinie.
        • rzapcia10 Re: DRABINA ZPOWYLAMYWANYMIszczeblami 08.03.05, 12:04
          signal napisał:

> jak był jeszcze posłem, uciekł w Sejmie przed dziennikarzami, przez okno po
          > drabinie.

• signal DRABINA 08.03.05, 11:54
        jak był jeszcze posłem, uciekł z Sejmu przez okno po drabinie przed dziennikarzami
        • wbka Re: DRABINA 08.03.05, 12:02
          Ale w jakich okolicznościach i dlaczego wychodził z Sejmu po drabinie.
          • rzapcia10 Re: DRABINA wbka 08.03.05, 12:06
            wbka napisał:

> Ale w jakich okolicznościach i dlaczego wychodził z Sejmu po drabinie.

jak zaczelo sie palic pod stopami
            • wbka Re: DRABINA wbka 08.03.05, 12:15
              To wiele mi wyjaśnia . A kto mu podłożył ogień?
              • rzapcia10 Re: DRABINA wbka 08.03.05, 12:41
                wbka napisał:

> To wiele mi wyjaśnia . A kto mu podłożył ogień?

TEGO NIE WIEM, ALE NIE BYLOBY OGNIA BEZ PALIWA (OLIWY)
                • wbka Re: DRABINA wbka 08.03.05, 12:50
                  To co? Naoliwiony był?Gdyby nawet, to nic nowego.
                  • signal Dobrze, że nie spadł z tej drabiny 08.03.05, 13:15
                    bo by się mógł zabić !
          • signal Re: DRABINA 08.03.05, 12:16
            bał się trudnych pytań
        • rzapcia10 NA OBRONE MEZA STANU 08.03.05, 12:37
          CZYZ POLSKA TO NIE rzecz pospolita?
          A ZASLUGI W OBRONIE DEMOKRACJI... Iraku?
          A PRZEPROSINY ZA ZBRODNIE W JEDWABNEM?
          A SZACUNEK NALEZNY ZA TYTUL HONORIS CAUSA ...obcego mocarstwa?

• castorek Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 11:34
      Powinniśmy być wdzięczni prezydentowi za przykład. Od jutra nie stawiam się na
      wezwanie Urzędu Skarbowego bo zauważyłem tam zmowę przeciw małym firmom.
    • 7uop Z Kwaśniewskiego lewicowiec taki jak z koziej.... 08.03.05, 11:34
      dupy trąba i mój szacunek za liberalne poglądy stracił dawno, ale to, że nie
      przyszedł na komisję to akurat mu się udało.
      Trzeba dać odpór tym czubkom pokroju Maciarewicza i jemu podobnych, bo w
      przeciwnym razie Polska zejdzie do rangi kloaki Europy.
      • witold1410 NIKODEM 08.03.05, 11:41
        CZY MUSI SIE W POLSCE CIAGLE W KOŁKO REALIZOWAC FINAŁ Z KOLEJNYM NIKODEMEM
        DYZMĄ?... PAMIETACIE TEN FINAŁ? KOLEJNA WERSJA TEGO SAMEGO REZEGRAŁA SIĘ NA
        NASZYCH OCZACH...
        ZATRUDNIJMY W KOŃCU LEPSZYCH AKTORÓW!!!!!!!!!!!!!!!
    • domk1 "UCZCIWI" z LPR-u. Przeczytajcie !!!!!!!! 08.03.05, 11:38
      Znów falstart

Piąty raz też się nie udało! Znów nie rozpoczął się proces w pilskim sądzie o
      fałszerstwo wyborcze przeciwko posłowi Józefowi Skowyrze z LPR i jego żonie.

Tym razem nie stawił się w sądzie obrońca małżonków, mecenas Bohdan Kopczyński.
      W nadesłanym do sądu faksie tłumaczył, że w tym czasie będzie w pociągu relacji
      Świnoujście-Warszawa, bowiem jedzie na posiedzenie komisji sejmowych.
      Prokurator Lech Forecki wniósł do sądu, aby ten skierował skargę do Rady
      Adwokackiej i ta zdyscyplinowała obrońcę.

www.radiomerkury.pl/index.php?op=radioartykul&id=9379&grupa=news
      • m635 [...] 08.03.05, 11:45
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • gkubek Re: Daj spokój z takimi bździnami czerwony pajacu 08.03.05, 12:37
          O dupie Maryni, a tu przeszkadzają. Słuszne skarcenie. I jakże błyskotliwe!
        • domk1 MY TU O KWACHU - A TU JAKIES GŁUPIE 2 MLN ZŁ. 08.03.05, 13:17
          ...które zniknęły w przzepastnych kieszeniach chłopaków z LPR-u.
      • slon2002 Uczciwi z SLD? Doprowadzić za nagrodą do TV 08.03.05, 12:41
        • pandada Re: Uczciwi z SLD? Doprowadzić za nagrodą do TV 08.03.05, 14:12
          Czy jesteś tym co po dwakroć widniej pomiędzy dwójkami w twoim podpisie.
          To jedni złodzieje są dobrzy, bo ksenofiniczni i homofobiczni, a złodzieje liberalni i euroentuzjastyczni to zupełnie inni złodzieje i łapówkarze, tak?
          i nawet z oszustem i szkodnikiem Dochnalem się skumacie i wypuścicie z kicia, byle waszego wroga pogrążyć. Wbrew prawdzie i dobru państwa.
    • ela_kw Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 11:40
      Brawo Panie Prezydencie! Pańską decyzje oceniam jako nad wyraz słuszną ze
      wszystkich względów.Jest Pan jedyną osoba w naszym Państwie, która jest w
      stanie zahamować eskalacje różnych niewydarzonych i szkodzących Polsce pomysłów
      w wykonaniu organu jaki jest obecna komisja d/s Orlenu. Przykre jest to, że
      nasi (choć niekoniecznie moi) "wybrańcy" dają tak paskudny popis mściwości,
      hipokryzji i prywaty.
      • she8 Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 11:48
        o, ela, straciłaś (nie przyjaciela) rozum. PS Czy to prawda, że każdy komuch
        dostał maila z takim jak napisałaś przed chwilą tekstem i zobowiązał się do
        powielenia go co najmniej 100 razy? Pozdrawiam, życzę spokoju, wszystko dopiero
        przed wami!
      • pandada Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 14:15
        popieram elę. czas dać odpór antypolskim działaniom chorych moralnie i pędzących po trupach na stołki oszołomów z prawicy. Do sądów z nimi za łamanie prawa "live" prosto z Sejmu.
    • marian391 komromitacji ciąg dalszy 08.03.05, 11:48
      Niektórzy członkowie komisji, sa tak ograniczeni, ze nie stać ich nawet na
      refleksje odnosnie własnego działania. z wynurzeń.. pseodprawnika Wasermana
      wynika, że prezydent ma bronic sie przed werbalnymi oskarżeniami. Słowa przeciw
      słowom. Wiadomo, że chodzi tu o polityczny teatr. Dla każdego człowieka jest to
      działanie poniżające, tym bardziej dla urzedu prezydenta. Formowanie zarzutów
      li tylko na podstawie werbalnej, właściwe było sądownictwu stalinowskiemu.
      Czyzby czekał nas powrót do tej epoki? Szanowni panowie, jeśli trafiliście na
      ślad dowodów materialnych, to ujawnijcie je. A nie karmcie częsciowo naiwnej
      opinii publicznej niedomówieniami.
      • witold1410 DOWODY? 08.03.05, 11:56
        Ano stan Państwa skrojony na wymiar tego Pana Prezydenta. Poziom dyskursu
        politycznego, który wczoraj oglądaliśmy w wykonaniu GŁOWY PAŃSTWA, wreszcie
        liczne potknięcia i towarzystwo wokół TEGO CZŁOWIEKA; Kuna, Żagiel, Kulczyk i
        dziesiątki podobnych. Ja, skromny mieszkaniec prowincjalnego miasta, nie zadaję
        się z takimi typami. I mimo, że komisji mozna, zresztą słusznie, wiele wytknąć,
        to spowodowała, że te gacie wreszcie spadły na oczach całej Polski.
        • pandada Re: DOWODY? 08.03.05, 14:18
          A kiedy to kontaktował się z Kuną i Żaglem? Masz coś na tych panów? Wytocz sprawę.
          Ja wiem za to, że ze złapanym na gorącym uczynku szachrajem Dochnalen, w układy wchodził Giertych. może są nawet zdjęcia, jak ci postawni mężczyźni uśmiechają się do siebie
    • mrlusiek niech partie wykupią czas antenowy i się pokazują 08.03.05, 11:56
      tylko pokaz tu ma miejsce, reszta się nie liczy !
      • slon2002 pozdrowienia dla tow. żony Pana Prezydęta z 8 marc 08.03.05, 11:59
    • rzapcia10 PREZYDENT SIE NIE STAWIA a mnie sie wydawalo 08.03.05, 11:58
      ze sie postawil!
    • mishak Kwaśniewski,jesteś żenujący.prezydent dno i tchórz 08.03.05, 12:05
      .
      • szakalalchemik Re: Kwaśniewski,jesteś żenujący.prezydent dno i t 08.03.05, 15:15
        A kim ty jesteś?
        .......
    • gkubek Słusznie Kwachu! 08.03.05, 12:12
      Nikt przy zdrowych zmysłach, z własnej nieprzymuszonej woli, udzielać się w tym
      mało śmiesznym kabarecie komisyjnym nie powinien.
    • kato28 Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 12:15
      No i dobrze. Nie dał Giertychowi i Maciarewiczowei okazji powyżywania sie na
      sobie. Przecież o nic innego nie chodziło. Oczywiście teraz też mają te
      faszystowskie świnie wiele do powiedzenia ale nie robią tego w bezpośredniej
      konfrontacji.
    • renek.z Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 12:20
      Biedny Giertych,Waserman i Macierewicz stracili okazje do zrobienia sobie
      kampanii wyborczej.Panie Miodowicz a co pan zrobił w sprawie prywatyzacji
      Domów Towarowych Centrum ,przecież pracował pan w Ratuszu.Sprzedano Domy
      Towarowe nie uwzględniając wartości gruntu na których stoją a to grunt miał
      największą wartość.Trzeba mieć nadzieje że stanie pan przed kolejną komisją i
      to może nie jako swiadek !
    • domk1 OLEK !!!! NIE GADAJ Z NIMI !!!!! 08.03.05, 12:22
      Do rozmowy potrzebne sa dwie strony o mniej wiecej jednakowym poziomie
      intelektualnym. Nie znizaj sie do poziomu Romana G.
      • witold1410 Re: OLEK !!!! NIE GADAJ Z NIMI !!!!! 08.03.05, 12:28
        Nieźle pobrzmiewają ci obrońcy Pana Prezydenta. I właśnie o to chodzi! Jak
        długo tak bedzie wyglądało to zaplecze Głowy Państwa, to będziemy swiadkami
        podobnych zgorszeń. Lekarze ci powinni chyba sami się podleczyć w chorobie
        kultury osobistej, a powoływanie się na jakiś intelekt deklaratywny, jest tylko
        nieskromnym nadużyciem
        • domk1 OLEK !!!! NIE GADAJ Z PSYCHOLAMI OD RYDZYKA!!! 08.03.05, 12:34
          • twprezydent Dajże spokój czubku! Ile razy jeszcze ten bełkot? 08.03.05, 12:44
          • pamin1 Re: OLEK !!!! NIE GADAJ Z PSYCHOLAMI OD RYDZYKA!! 08.03.05, 12:50
            O!!!Pelna kultura. Chyba post- PZPR-owska? Czy tez wspolczesna siermiezno-
            buraczana?
            • domk1 Re: OLEK !!!! NIE ZNIZAJ SIĘ DO ICH POZIOMU!!!!! 08.03.05, 13:20
    • gw_to_komunistyczna_gadzinowka Pytanie do obroncow Kwasa. 08.03.05, 12:23
      Jezeli Kwas ma racje, to dlaczego sie nie zjawil i nie udowodnil, ze jest czysty???

Dlaczego nie wytoczy im wszystkim pozwow sadowych o znieslawienie? Przeciez tyle moglby wygrac.

Moglby. Gdyby byl niewinny. Tylko ze Kwas siedzi umoczony w g*wnie po szyje.

Przypominam, ze glowni oskarzeni w aferze Rywin-Miller-SLD (Kwiatkowski, Czarzasty), to wlasnie ludzie Kwasa...
      • pierre_doua Gruszka na wierzbe! 08.03.05, 12:23

• renek.z Re: Pytanie do obroncow Kwasa. 08.03.05, 12:33
        Żeby cos udowadniać to trzeba mieć komu ,przecież zachowania
        Giertycha ,Macierewicza i Wasermana ,dowiodły że ci panowie już dawno wydali
        wyrok i nie ma w nich za grosz obiektywizmu jest tylko nienawiść i
        zacietrzewienie.
        • twprezydent Re: Pytanie do obroncow Kwasa. 08.03.05, 12:47
          renek.z napisał:

> Żeby cos udowadniać to trzeba mieć komu

Mnie! Wyborcy, obywatelowi kraju rządzonego przez tego drobnego krętacza.
          Chciałbym usłyszeć przekonujące zeznania, które oczyściłyby go z zarzutów choć
          go nie cierpię.
      • kato28 Re: Pytanie do obroncow Kwasa. 08.03.05, 12:33
        Kmiocie jeden nie widzisz czemu służą te różne dziwne komisje? W sumie niczemu
        oprócz wylansowania ludzi którzy w nich zasiadaja i ich partyjek. Furorę
        zrobili śledczy od Rywina. Ta komisja juz nie ma takiego wzięcia i
        ogladalności. Podobnie było z kolejnymi edycjami BB. Siedzą więc rózne małpy w
        tych komisjach i pokazuja w telewizorni gęby. Przychodzą do komisji z
        wyrobionym poglądem i trzymają się go. Po co więc małpować skoro od razu można
        by sporządzić raport??? Giertych pierdyka od początku że afera ma korzenie w
        Pałacu na Krakowskim. Robi wszystko by to udowodnić. Daję głowę że gdyby sie
        okazało zupełnie coś innego to i tak Kwachu miał by maczać w tym palce. Do dupy
        są te wszystkie komisje i tyle.
        • gkubek Re: Pytanie do obroncow Kwasa. 08.03.05, 12:47
          A skoro z BB można było się dostać do sejmu, to dokąd można dotrzeć z takiej
          komisyi?
        • gw_to_komunistyczna_gadzinowka Od razu widac, ze czerwony, bo idiota... 08.03.05, 13:59
          1. Kmiotem, to ty jestes chamie. Jakim prawem mnie obrazasz??? Ja, w odroznieniu od twojego idola olka, nie klamie, nie oszukuje i nie kradne. Mam honor. Nie jestem komunista.

2. Gdyby prokuratura zrobila swoje, a czerwone kmioty nie glosowaly na skompromitowanego magistra, to dzisiaj olek siedzialby w wiezieniu. Wtedy komisje nie bylyby do niczego potrzebne.

3. Tak sie akurat sklada, ze w przypadku afery Rywin-SLD, glowni ludzie to byli ludzie kwasa, a nie millera. Choc ten czerwony bandyta tez pojawia sie wszedzie tam, gdzie mozna cos ukrasc.
          • szakalalchemik Kultura!!!!! 08.03.05, 15:10
            Cwani wszyscy razem
            niema danych można kląć wyzywać
            rozmawiajcie jak ludzie a nie...!
            jeden drugiego wuzywa na tych forach
            słowa światczą o tym kto je wypowiedział
            czy nie można rozmawiać kulturalnie?
            pochamujcie słownictwo!

• woltron Re: Pytanie do obroncow Kwasa. 08.03.05, 13:02
        Bo żeby komuś coś udowodnić, to musisz założyć że wysoka komisja zechce chociaż
        wysłuchać twoich wyjaśnień (nie musi się z nimi zgadzać). Niestety część
        członków z komisji już dawno wydała swoją opinię - co więcej nie którzy już
        SKOŃCZYLI pisać swoje "Wnioski". Napisali je chociaż Kwaśniewski miał być
        (ponoć) jednym z ważniejszych świadków !!!
        Zresztą o poziomie tej komisji najlepiej świadczy pójście w zaparte Posła
        Giertycha (lorda Frankensteina) przy okazji jego spotkania z Kulczykiem,
        przegłosowanie prośby o teczki pewnych osób (w większości ludzi z tą aferą
        niezwiązanych) czy ciągłe wycieki tajnych akt. Chociaż najbardziej podobał mi
        się poseł Wasserman i poseł Giertych wybiegający co 30 min. z komisji by zdać
        relację z tego co "świadek" powiedział na zamkniętej komisji - tylko pogratulować :)

Nie mówiąc, że celem komisji już dawno przestała być chęć wyjaśnienia afery
        Orlenowskiej, a zwykła gra polityczna i to w najobrzydliwszym wydaniu. Być może
        część afery uda się wyjaśnić, ale - powiedzmy to głośno - przypadkowo.
      • pandada Re: Pytanie do obroncow Kwasa. 08.03.05, 14:22
        mógłby się stawić, gdyby nie tylko on składał wyjaśnienia pod przysięgą, ale żeby komisja też nie mogła świadomoe kłamać i była świadoma odpowiedzialności karnej za pomówienia i fałsze.
      • szakalalchemik Re: Pytanie do obroncow Kwasa. 08.03.05, 15:19
        Sam sobie odpowiedziałeś!
        przesłuchanie było by farsa mającą za cel
        obrżanie Prezydenta
        i potwierdzenie swoich pomysłów
        a odkrycie prawdy zeszło by na dalszy plan
        • kato28 Re: Pytanie do obroncow Kwasa. 08.03.05, 23:52
          Jaka prwada? Jakie odkrycia? Przeciez ta komisja niczemu oprocz pieczenia
          wlasnej pieczeni nie sluzy. Oczywiscie pieczen piecze Giertych, Maciarewicz i
          inne bydlo. Widac tamci wyrozniaja sie jakos szczegolnie bo pamietam te
          nazwiska. Czy oni biora za to kase? A jesli tak to czemu ja mam za to
          dziadostwo placic???
    • tokub1 Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 12:32
      Można się było spodziewać, zachowanie adekwatne do przynależności
      środowiskowej, ale cóż jak mamy szmatławego prezydenta ze szmatławej lewicy ....
      • renek.z Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 12:36
        poziomem dyskusji potwierdzacie słuszność decyzji Kwacha ,reprezentujecie w
        większości ten sam poziom co Giertych i jemu podobni
      • szakalalchemik Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 15:22
        pełna kulturka Gratuluje!
        bogaty zsób słów!
    • pamin1 Re: Prawdziwa prwda nie boi się kytyki ... 08.03.05, 12:47
      Nie cytuj, jak nie znasz.Maslo maslane!
      • gkubek Re: Prawdziwa prwda nie boi się kytyki ... 08.03.05, 12:49
        Wszędzie rzuca ten sam bełkot, co na stronie, którą w ten sposób reklamuje.
        Nawiedzony koleś.
    • karol63 Re: Prawdziwa prwda nie boi się kytyki ... 08.03.05, 12:49
      A jakie prawo zasiadania w komisji ma p. Celiński który balował z p.
      Dochnalem.Będe głosował na PIS choć nie zbyt i lubię ale mam nadzieję że
      rozliczą 10 lat prezydentury p.Kwaśniewskiego i na to właśnie liczę.
      • renek.z Re: Prawdziwa prwda nie boi się kytyki ... 08.03.05, 12:53
        Uwierzyłeś w ten slogan Prawo i Sprawiedliwość ,proponuje ci LPR to bliżej
        twojego poziomu
      • gkubek Re: Prawdziwa prwda nie boi się kytyki ... 08.03.05, 12:54
        Trzymam kciuki żeby wygrali i spełniły się twoje nadzieje. Za parę lat będziesz
        głosował na PPS.
    • rzapcia10 Re:PRAWDZIWA PRAWDA vortex1. 08.03.05, 12:50
      vortex1 napisał:

> www.main.home.pl/zbawienie

podobno sa PRAWDY JESZCZE BARDZIEJ PRAWDZIWE
      • witold1410 Re:PRAWDZIWA PRAWDA vortex1. 08.03.05, 13:11
        Obie strony nie potrafią rozmawiać. Emocje są zrozumiałe, chamstwo -nie!!! Może
        to i znak czasu. Wyobraźcie sobie, co by było, gdyby nie było tego
        niedoskonałego Sejmu. Roztoczyłaby się walka z obnażonymi mieczami. Inwektywy
        dyskwalifikują każdego wypowiadającego się!!! bowiem dla tych osób nie ma
        miejsca przy stole dialogu i dlatego nie rozmawia się z nimi.
        Niestety Pan Prezydent do takich ludzi dołączył nie po raz pierwszy. I tu jest
        problem. Kim jest ten człowiek naprawdę!? Czy powiedzenie o fraku, co w czwartm
        pokoleniu...itd. nie jest tu aby na miejscu? Gołym okiem widać, że można być
        zakłopotanym z dobrą odpowiedzią.
        Kiedy Wałęsie można było wiele wybaczyć, to tu już nie...
        My Polacy naprawdę mamy kłopot!!!?....
    • brokowisko Miodowicz - KOMUNISTA 08.03.05, 13:05
      Tatus Cie karmil za komuny /dobrze/ a dzisiaj jestes taki madry!
      Troche pokory! Co Wy dobrze zrobiliscie towarzyszu dla Naszej Ojczyzny!
      NIC! Panie Prezydencie jezeli sie Pan zjawi przed ta smieszna komisja - to
      niech Pan zrezygnuje ze sprawowanej fukcji !
      Giertych tez mial dobrze za komuny -bo tatus z nimi pracowal /nie za darmo/
      Tez widac jak go komuna dobrze odzywila! Jezdzi nawet na modly do Czestochwy
      /tatus tego nie robil synku!/Wasserman komunistyczny prokurator!
      I Wy Towarzysze macie odwage dzisiaj decydowac o losie POLSKI? Wont z kraju!!!
      • witold1410 Re: Miodowicz - KOMUNISTA 08.03.05, 13:16
        Prostactwo
        • ziutek75 Re: Miodowicz - KOMUNISTA 08.03.05, 13:59
          Moze i po prostacku, ale jakze szczerze :-)
    • alkana Re: Gruszka: prezydenckie usprawiedliwienie niewa 08.03.05, 13:10
      Stanowcze nie dla debilnej komisji. Trzeba byc zaślepionym albo nienawistnikiem
      by nie zauważyc że ta pożal sie bBoże komisj jest totalnym śmieciem.Przeprazam
      śmieci. Kto uważa że taki nie jst ,jest też śmieciem.Konieć kropka. Czekam aż
      Wam czarna sotnio zabierzemy sie skutecznie i ostatecanie o dupy. Nie zostanie
      zWas pył.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka