Gość: Wh Rower IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 16:41 Postanowiłem uwiecznic Pipke. Moze te obrazy to nawet bohomazy. Ale w koncu zaden ze mnie Puszkin czy Tetmajer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wh Rower Na Pipke #1 IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 16:43 Młodzian z Łodzi przezywany Pipką Skrywał pilnie pryszcze pod zasypką Gadał ciągle o czynach Procesach i nowinach Ale o nim mówili, że jest cipką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke #2 IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 16:45 Raz kapitan Pipka z Karpacza Skierował swój statek do sracza Z góry grzmiało i lało I okropnie śmierdziało Ale to nie zniechęciło badacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Na Pipke #3 IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 16:48 Pipka wracając z wywiadówki Zapalił w kiblu dwie żarówki Skierował w dół gały Niestety jego mały Ciągle mniejszy był od parówki [Po dwu piwach BROK Martin] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke #4 IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 18:04 Pewien Pipka ze wsi Bolączki W partii "Racja" nabawił się rzeżączki Obejrzał kalesony I był tym strwożony Mniemał bowiem, że to ma od miesiączki [Po nastepnym piwie BROK Martin + kawka] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke #5 IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 18:31 Pewien Pipka ze Zduńskiej Woli Na festynie pojadłszy fasoli Perorował o faktach I mitach, lecz w antraktach Brzęczał tylko niczym android Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke #6 IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 19:24 Spec wybitny w dziedzinie idei Towarzysz Pipek nie krył nadziei Że praca dla "Racji" Choć bliska dewiacji Da mu miejsce w dziejów epopei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke #7 IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 20:21 Prezes Pipek z miasta Bełchatów Miał kolekcję czterdziestu krawatów Lecz partyjne dziewczyny Nie z Pipkiem szły w maliny Bo grubiański był do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke #8 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 09:34 Pewien Pipka ze Szklarskiej Poręby Jadł codziennie dla zdrowia otręby Od ciężkiej niestrawności Miał zaniki jurności Lecz hymn "Racji" wciąż gwizdał przez zęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke #9 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 10:16 Na wiecu "Racji" we wsi Przysłupek Kandydat na posła Pipka-Dupek Agitował zażarcie Zyskał nawet poparcie Hodowcy strusi i dwu przekupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh rower Re: Na Pipke #10 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 11:46 Pewien Pipek hodowca z Dolnej Młaki W chlewiku trzymał cztery świniaki Na festyn "Racji" Z racji kolacji Je zaszlachtował, on już był taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipin-2 FAKTY IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 16.06.02, 11:51 Rzeczywiscie cztery swiniaki czyli : Wh Rower ( ciota kleru ),Karol Wojtyla,Glemp,Jezus z Nazaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: FAKTY IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 12:01 To fajnie, że to czytasz, Pipek. Wydrukuj se i powieś nad łóżkiem. Może ci się coś we łbie odmieni. A ja jeszcze przez parę dni tu pobędę. Popatrzę sobie, jakie bzdety wypisujesz. Wrażenia takie same jak w Zoo, na wybiegu mandryli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipin-2 Re: FAKTY IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 16.06.02, 12:05 Przeczytalem raz te wypociny,pojebane jak twoj leb szmaciazu. A w zoo to ty sie urodziles ,a ja na tym forum tresuje takie bydlo katolickie jak ty kundlu......))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: FAKTY IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 12:33 Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > Przeczytalem raz te wypociny,pojebane jak twoj leb szmaciazu. > > A w zoo to ty sie urodziles ,a ja na tym forum tresuje takie bydlo katolickie > jak ty kundlu......))))) To nie wszystko, jeszcze mam troche pomysłow Szkoda że u ciebie tylko taki ślinotok. Wysil łeb, moze coś jednak ciekawego wykombinujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Na Pipke #9 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.07.02, 05:11 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Na wiecu "Racji" we wsi Przysłupek > Kandydat na posła Pipka-Dupek > Agitował zażarcie > Zyskał nawet poparcie > Hodowcy strusi i dwu przekupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Galeria obrazów Pipki-2 IP: *.vic.bigpond.net.au 15.06.02, 16:44 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Postanowiłem uwiecznic Pipke. > Moze te obrazy to nawet bohomazy. > Ale w koncu zaden ze mnie Puszkin czy Tetmajer Dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane... A zlymi kibelek Ojca Sw. w Watykanie, tudziez wszystkie ulice w krajach kat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Na Pipke-2 #11 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 12:39 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Postanowiłem uwiecznic Pipke. > Moze te obrazy to nawet bohomazy. > Ale w koncu zaden ze mnie Puszkin czy Tetmajer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #11 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 12:42 Pewien Pipek ze wsi Podnadzieja Wszczynał w knajpie gadki o idejach Gdy zanudzał o klerze Jakiejś rodzimej wierze Wrzasły chłopy: pogonić złodzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #12 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 12:52 Pewien Pipek z kolonii Motowidła Marzył by zostać treserem bydła Ćwiczył krowy i byki Lecz marne miał wyniki I ugnoił się niczym straszydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #13 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 13:16 Polak Pipek ze wsi Zadyby Wziął udział w łowach na wieloryby Zapieniał się ze złości Że kości zamiast ości Wierzył Pipek, że to wielgie ryby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #14 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 14:14 Uczeń Pipka spopod miasta Piły Co tydzień przecinał sobie żyły Zrzuciwszy ubranie Krwią pisał na ścianie Że ucieka od szankra i kiły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #15 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 14:48 Elegant pan Pipka z miasta Elbląga Do dam nie miał szczególnego ciąga W męskich ustach papieros To był dla niego Eros Dla tego dziwoląga z Elbląga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #16 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 15:11 W reakcji na kościelną formację Pipka z "Racji" zaczął agitację Na rzecz ateizmu I egoteizmu I formację zmienił w deformację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #17 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 15:24 Młodzian Pipka z osady Raciążek Nie krył wzgardy dla lektury książek Krytykował "Kapitał" Choć go nigdy nie czytał To za ważny uznawał obowiązek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #18 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 15:53 Młody Pipka ze wsi Konotopie Uznawszy religię za utopię, Zaczął eksperymenty. Zbadał mak, sukulenty - Lecz najbardziej polubił konopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #19 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 16:45 Lingwista Pipek ze wsi Kukuryków Szukał w Czeczenii przodków Aryjczyków Ale będąc Sarmatą I raczej Nieazjatą Trafił w niewolę do Lezgińczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipin-2 Jeszcze jedno.... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 16.06.02, 16:49 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Lingwista Pipek ze wsi Kukuryków > Szukał w Czeczenii przodków Aryjczyków > Ale będąc Sarmatą > I raczej Nieazjatą > Trafił w niewolę do Lezgińczyków Sam sobie jestes Sarmata( oczywiscie nie szlacheckiego rodu.....) ty czarna kato-kurwo.....)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Szanuj dziedzictwo IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 17:03 Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > Lingwista Pipek ze wsi Kukuryków > > Szukał w Czeczenii przodków Aryjczyków > > Ale będąc Sarmatą > > I raczej Nieazjatą > > Trafił w niewolę do Lezgińczyków > > Sam sobie jestes Sarmata( oczywiscie nie szlacheckiego rodu.....) ty czarna > > kato-kurwo.....)))))) Jednak coś czytujesz, Pipek. To dobrze. Coś nawet wiesz, ale masz we łbie pokiełbaszone. Aryjczyków nie ma i nie było, matole. Byli Ariowie - weszli od strony stepów nad Amu- i Syr-darią do Iranu i Indii. Tyle masz z nimi rasowo wspólnego co z dzisiejszymi Czeczenami. Ale masz (wciąż jeszcze) wspólne słowa, między innymi "Bóg". Szanuj swe starożytne dziedzictwo, ciemniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipin-2 Odpowiedz IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 16.06.02, 17:11 Ale nie mam zamiaru szanowac gowna ,czyli ciebie miernoto-imbecylu......))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Odpowiedz IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 17:24 Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > Ale nie mam zamiaru szanowac gowna ,czyli ciebie miernoto-imbecylu......))))) A jednak czytasz, Pipek. I dobrze, bo ja tu komentuję na żywo każdy twój występ na tym wybiegu. Ucz się, kiedy masz okazję. Niedługo stąd wybędę, bo nie mam już czasu na pierdoły. Ale ty, matole, jeśli nie trafisz do pierdla za głupoty o mordowaniu papieża, przynajmniej troche sie nad sobą zastanów. To o tym słowie "Bóg" to prawda. Nawet święta - bo to też słowo, które mamy z Ariami. I słowo "słowo". Więc nie oglądaj się zakuta pało na księży, tylko szanuj święte słowo rodzicieli swoich. Od Ariów-Scytów (Sarmatów, ciemniaku) mamy słowo "dziw" na oznaczenie dziwolągów (takich co się dziwnie zalęgli, odmieńców fizycznych i umysłowych), widać że już wtedy mieli kłopoty z takimi jak ty, Pipek. No, ale każdy niby moze nabrać rozumu, taka jest nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipin-2 Wh Rower to ten sam pedal i dupek co CCC..... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 16.06.02, 17:18 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Gość portalu: Pipin-2 napisał(a): > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > > > Lingwista Pipek ze wsi Kukuryków > > > Szukał w Czeczenii przodków Aryjczyków > > > Ale będąc Sarmatą > > > I raczej Nieazjatą > > > Trafił w niewolę do Lezgińczyków > > > > Sam sobie jestes Sarmata( oczywiscie nie szlacheckiego rodu.....) ty c > zarna > > > > kato-kurwo.....)))))) > > Jednak coś czytujesz, Pipek. To dobrze. Coś nawet wiesz, ale masz we łbie pokie > łbaszone. Aryjczyków nie ma i nie było, matole. Byli Ariowie - weszli od strony > stepów nad Amu- i Syr-darią do Iranu i Indii. Tyle masz z nimi rasowo wspólneg > o co z dzisiejszymi Czeczenami. Ale masz (wciąż jeszcze) wspólne słowa, między > innymi "Bóg". Szanuj swe starożytne dziedzictwo, ciemniaku. To ty sie idioto naucz historii czarny pedale. Aryjczycy to : slowianie,germanie,celtowie itp. Indoeurpejczycy co poszli na Zachod,a inna galaz Aryjczykow poszla do Indii i Iranu. Tego cie twoja kurwa-zdechla matka lub babka z kresow nie nauczyly oberwany smieciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #20 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 17:07 Fotograf Pipek wstąpiwszy do "Racji" Na Wschód ruszył z misją ateizacji Tam Kurdowie i Turcy Znani obrazoburcy Poddali go kompletnej kastracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #21 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 17:51 Uczeń Pipek ze wsi Święte Poły Planował zniszczyć w Polsce kościoły Lecz koledzy i gliny Tyż cenili ruiny Zrujnowali mu więc zębodoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #22 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 20:21 Pipek zanim się znalazł w Tworkach Miał w zwyczaj kłaść dłoń do rozporka Wyławiać bryłkę g**na Wąchać czy dość paskudna I z niej strzelać jak z kalichlorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #23 IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 22:46 Polityk Pipke, znany fetyszysta Zwykle się nosił jak kamorysta Jednak neofaszyści I skrajni syjoniści Sądzili raczej, że to onanista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Na Pipke-2 #23 IP: *.acn.waw.pl 17.06.02, 01:34 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Polityk Pipke, znany fetyszysta > Zwykle się nosił jak kamorysta > Jednak neofaszyści > I skrajni syjoniści > Sądzili raczej, że to onanista Uśmiałem się bardzo . Masz talent . Wspomniałeś że wybywasz , wolno spytać czy na długo i gdzie ? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #23 IP: *.acn.waw.pl 17.06.02, 06:08 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > > > Polityk Pipke, znany fetyszysta > > Zwykle się nosił jak kamorysta > > Jednak neofaszyści > > I skrajni syjoniści > > Sądzili raczej, że to onanista > > > > Uśmiałem się bardzo . Masz talent . Wspomniałeś że wybywasz , wolno spytać czy > na > długo i gdzie ? Pozdr. > > Mam nieskromną nadzieję, że te moje wysiłki komentowania na bieżąco występów Pipina-2 vel Pipki-2 dały paru ludziom kilka chwil radochy i może nawet refleksji. Poświeciłem na to aż dwa dni, i teraz trzeba pokutować. Robota wcale się nie zmniejsza, zrobiło sie jej nagle za dużo. Ale na zajrzenie od czasu do czasu na Forum i krótki komentarz na temat wyczynów Pipki jeszcze będę mógł sobie pozwolić. Może jednak uda się ciemniaka skłonić do użycia pomyślunku. Taka jest nadzieja Wyjeżdżam za góry i lasy, w jedną taką dolinę w pewnych bardzo wysokich górach. Ale to dopiero, jak mi szef hurtowni pozwoli. Jak na razie, wygląda to nie najlepiej, harówa na pewno do połowy lipca. Pozdrówk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #24 IP: *.acn.waw.pl 17.06.02, 19:27 Magister Pipka kadrowy z gorzelni Myślał nad zlewem o cyrklu i kielni Marzył mu się fartuszek I awans, gdy z dwu puszek Brud zdzierał w zlewie, i z patelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #25 IP: *.acn.waw.pl 18.06.02, 18:36 Pipka młodzieniec ze wsi Małdyty Problemy z karierą miał bandyty Niby gwałcił i bił Rabował niby i pił A wciąż wstręt w nim budziły kobity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #26 IP: *.acn.waw.pl 19.06.02, 00:44 Magister Pipka historyk sztuki Jął zgłębiać w Rzymie kanon swej nauki Schlał się przy Colosseo Zarzygał przy Museo Na Foro szczał i plótł banialuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #27 IP: *.acn.waw.pl 19.06.02, 21:09 Pipek wolnomularz z miasta Lesko Braki włosów uzupełniał treską Stosunek miał z dziewicą Pijał whisky z lewicą Lecz ch** pisał zawsze przez "o z kreską" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #28 IP: *.acn.waw.pl 21.06.02, 10:26 Pan Pipek z Pabianic wierszokleta Mazał g***em na ścianach w szaletach O faktach i o mitach O dupach i o pytach Taka była jego twórcza paleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 #29 IP: *.acn.waw.pl 22.06.02, 19:38 Pan Pipek działacz z miasteczka Prostki Rachunki z knajpy miał za śmiesznostki Dwie piąte krył mu rząd Trzy piąte samorząd I fundusz osób specjalnej troski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 # 30 IP: *.acn.waw.pl 22.06.02, 22:11 Pipka z Łodzi po wyjściu z odwykówki Amatorem stał się wielkim gnojówki W lodówce trzymał lody Własne świeże odchody Dla ochłody, i moczu dwie litrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 # 31 IP: *.acn.waw.pl 22.06.02, 22:51 Stawszy się Pipka kamienicznikiem Z nawyków pozostał bolszewikiem Bluźnił na wszystko i kradł Wgłos smrodził zanim siadł I ubeków był wiernym zwolennikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 # 32 IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 23:16 Kretyn Pipek każdego poranka Pod kościołem grywał na organkach Jałmużnę i datki Przeznaczał na szmatki Dla swego chomika utrzymanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 # 32 (poprawka) IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 23:29 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Kretyn Pipek każdego poranka > Pod kościołem grywał na organkach > Jałmużnę i datki > Przeznaczał na szmatki > Dla swego chomika utrzymanka Powinno być: Kretyn Pipek każdego poranka Pod kościołem grywał na organkach Jałmużnę i datki Przeznaczał na szmatki Dla chomika swego utrzymanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 # 33 IP: *.acn.waw.pl 25.06.02, 22:13 Pipek czytelnik pism Renana Hodował w klatce orangutana Używając szpicruty Zmuszał go do pokuty Za wstręt do samców i praktyk Onana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 # 34 IP: *.acn.waw.pl 26.06.02, 07:20 Profesor Pipke z uczelni w Zgierzu Pisząc rozprawę z dziejów kacerzów Przy słowie zbrodnie Z rozkoszy lał w spodnie Bo dziwną podnietę czuł w pęcherzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Na Pipke-2 # 35 IP: *.acn.waw.pl 26.06.02, 15:52 Dziadka ogłaszał za Hitlerka Pipka z Pabianic wielbiciel Gierka Ale pośród publiki Doszło do polemiki Czy to ratlerka szczek czy pinczerka Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: Na Pipke-2 # 35 01.07.02, 21:20 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Dziadka ogłaszał za Hitlerka > Pipka z Pabianic wielbiciel Gierka > Ale pośród publiki > Doszło do polemiki > Czy to ratlerka szczek czy pinczerka Bardzo dobre! Prosze o jeszcze. Nawet Kagana zdenerwowales. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Na Pipke-2 #29 02.10.14, 10:23 Powracam do tego wątku - to w związku ze zbliżającymi się wyborami samorządowymi Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Galeria obrazów Pipki-2 26.06.02, 03:21 www.dupa.com/otkrytki/?d=przystojni_panowie&f=geengebit.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Pipka -2 to ja !!! IP: *.acn.waw.pl 27.06.02, 02:33 To właśnie jestem ja Pipin - 2 w całej okazałości : www.dupa.com/otkrytki/?d=przystojni_panowie&f=little-piggy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania s. dla rowera nobel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.02, 19:17 rower, jestem zachwycony, już dawno się tak nie ubawiłam, śmiałam się do łez tak, że cały fartuszek(wolnomularski oczywiście) mam mokry, szczere gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
llama Re: dla rowera nobel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.02, 20:07 Gość portalu: ania s. napisał(a): > rower, jestem zachwycony, masculinum > już dawno się tak nie ubawiłam, śmiałam femininum > się do łez tak, że cały fartuszek(wolnomularski oczywiście) mam mokry, > szczere gratulacje Co to, aniu, jakieś wątpliwości co do własnej płci? Zauważam to, bo na klawiaturze <y> dzieli od <a> spora odległość, więc to nie literówka. Freudian slip? Llama PS. Ja też cenię twórczość White Rowera (on się tak nazwał, bo przemalowuje się napis White Power na White Rower); jeden z niewielu na tym Forum, którzy potrafili bawić innych. Gdzieś go wcięło, przez ostatnie parę miesięcy go tu nie było. Szkoda, bo fajnie komentował posty Pipki. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -)()(- Re: Galeria obrazów Pipki-2 IP: *.acn.waw.pl 17.07.02, 13:01 Pipka-2 = Pipin-2 = ????? = Dusigrosz = Lucyfer = Palme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -) ( ) (- Re: Galeria obrazów Pipki-2 IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 01:35 Gość portalu: -)()(- napisał(a): Pipka-2 = Pipin-2 = ????? = Dusigrosz = Lucyfer = Palme = Znawca Odpowiedz Link Zgłoś
tkaczuk Re: Galeria obrazów Pipki-2 29.09.02, 13:10 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Postanowiłem uwiecznic Pipke. > Moze te obrazy to nawet bohomazy. > Ale w koncu zaden ze mnie Puszkin czy Tetmajer Rozwijasz się, kolego. Czekam niecierpliwie na cdn. t. Odpowiedz Link Zgłoś
llama Re: Galeria obrazów Pipki-2 30.09.02, 17:20 tkaczuk napisał: > Rozwijasz się, kolego. Czekam niecierpliwie na cdn. > > t. Absolutnie popieram. Jak Kwach Busza. Llama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Galeria obrazów Znawcy IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 22:12 Znawca wracając z wywiadówki Zapalił w kiblu dwie żarówki Skierował w dół gały Niestety jego mały Ciągle mniejszy był od parówki Odpowiedz Link Zgłoś
llama Co za łobuz udaje Wh Rowera? 30.09.02, 23:18 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Znawca wracając z wywiadówki > Zapalił w kiblu dwie żarówki > Skierował w dół gały > Niestety jego mały > Ciągle mniejszy był od parówki Nie pamiętam, żeby Wh Rower sam siebie plagiatował, a ten wierszyk był przecież nie na znawcę tylko na Pipka-2. Wh Rower ma dosyć inwencji, żeby wymyślać coś nowego, wystarczy popatzeć, ile napisał w ciągu kilku dni - wcale się nie powtarzając. Kto tu buszuje po twórczosci mojego ulubionego Autora? acn.waw.pl jest bardzo duże, to sieć Astercity w Warszawie, więc mozna łatwo się podszyć. Ale to na prawdę świństwo. Wh Rower, kiedy wróci, na pewno się odezwie, w końcu gaduła z niego, jak każde z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Galeria obrazów Wh Rovera IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 30.09.02, 22:27 Kapral z 62.199.8*. przyjal miano Wh Rowera bo mial mentalnosc cwela UB-ecy go kiedys wyrypali dupe rozancem mu zwiazali i pedal-maszyne z niego zrobili bo byl juz dupkiem moi mili Jaka plynie z tego nauka ? Ze acn.waw.pl to zwykla suka Odpowiedz Link Zgłoś
llama Re: Galeria obrazów Wh Rovera 30.09.02, 23:30 Gość portalu: znawca napisał(a): Gość portalu: znawca napisał(a): > Kapral z 62.199.8*. > przyjal miano Wh Rowera > bo mial mentalnosc cwela > > UB-ecy go kiedys wyrypali > dupe rozancem mu zwiazali > i pedal-maszyne z niego zrobili > > bo byl juz dupkiem moi mili > Jaka plynie z tego nauka ? > Ze acn.waw.pl to zwykla suka A ty, Pipek, pardons - znawco, zaraz się tak nie podniecaj i nie wygaduj głupot. Zwłaszcza rymowanych, bo zupełnie nie masz do tego talentu. Ja jestem pewna, że to nie kapral, ale chyba ten sam ktoś, kto podrzucił dzisiaj ten wątek posługując się nickiem -)()(- i też był z acn.waw.pl. Już ja go sukinkota dopadnę. L. Odpowiedz Link Zgłoś