Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta

19.03.05, 15:25
A to trafił się nam wyjątkowo postawny, urodziwy i wzbudzjący szacunek
kandydat na prezydenta.
Obserwuj wątek
    • barbara.pelech Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 15:28
      No i skąd taka sensacja. Przewidywalny jak dzień następujący po nocy. Żadnych
      zmian to nie wprowadzi tylko kolejne ptrzesunięcia na stołkach. A może szanowny
      A.K. zostanie Prezydentem Warszawy? To coprawda nie pałac prezydencki ale to
      jakaś fucha.
      • konread Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 15:47
        Wyborcy którzy głosowali na niego jako na prezydenta W-wy, chyba teraz czują się
        oszukani, jeżeli ktoś już podejmuje się objąć takie stanowisko powinien wypełnić
        swoje obowiązki wobec wyborców do końca kadencji!!!
        • gosia_chello Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 15:54
          Ja nie czuje sie oszukana.
          Glosowalam na niego jako na prezydenta Warszawy, a teraz chce zeby byl
          prezydentem Polski. Wreszcie uczciwy czlowiek.
          Ale wlasnie dlatego, ze uczciwy to nie wygra, niestety.
          • joee2 O uczciwości PiS-u nic mi nie wiadomo 19.03.05, 18:22
            kompletnie nic
            • gosia_chello Re: O uczciwości PiS-u nic mi nie wiadomo 19.03.05, 19:14
              Nawet przeciwnicy polityczni mowia, ze Kaczynscy to uczciwi ludzie.
              • konread Re: O uczciwości PiS-u nic mi nie wiadomo 19.03.05, 20:56
                Ja nie neguję jego uczciwości, a jedynie mi chodzi o odpowiedzialność za obrane
                stanowisko prezydenta stolicy, na które kiedy podejmował się wystartować w
                wyborach, uważam za równoznaczne z podjęciem zobowiązania że będzie je piastował
                do końca kadencji! Podobnie było z Piskorskim, który do końca nie wytrwał, aby
                załapać się do Brukseli. To już drugi taki przypadek pod rząd - może się to stać
                nową tradycją że politycy Warszawę tylko traktować będą jako trampolinę!!!
                • sluczyn Re: Tu PO obaliło ustawę o rozwoju gospodarczym p 20.03.05, 21:15
                  Tu PO obaliło ustawę o rozwoju gospodarczym polegającym na przyciąganiu
                  inwestorów na dotację rządową!
                  gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33211,2602331.html
                  „Zdecydowana większość jej posłów (dokładnie 46), wespół w zespół z
                  przedstawicielami Samoobrony, PiS i LPR, zagłosowała w ubiegły piątek za
                  odrzuceniem rządowego projektu ustawy o finansowym wspieraniu inwestycji o
                  dużym znaczeniu dla gospodarki.
                  Utopiona ustawa miała być narzędziem do przyciągania do Polski dużych
                  inwestorów. Choćby koncernów samochodowych, które w ostatnich latach wolały
                  budować nowe fabryki aut (i dziesiątki tysięcy nowych miejsc pracy) u naszych
                  południowych sąsiadów.”...

Bądź grzeczny, pobrudzisz kanapę, stłuczesz szklankę, to z czego partia się
                  napije?
              • rumcajs4 Re: O uczciwości PiS-u nic mi nie wiadomo 19.03.05, 21:00
                nie bądźcie śmieszni w polsce uczciwy czlowiek to może zostać co najwyżej
                sołtysem na jedną kadencje,a potem ludzie wybiorą innego bo ten nic dla wsi nie
                załatwi.
              • pandada Re: O uczciwości PiS-u nic mi nie wiadomo 19.03.05, 21:23
                Przeciwnicy polityczni przebąkują o jakimś "Telegrafie".
                Jarek K. złamał polskie prawo, publicznie znieważając prezydenta. Złamał nie tylko prawo, ale i kpił ze sprawiedliwości, gdyż istnieje sporo dowodów przeciwko jego pomówieniom.
                Lech K. w studiu TV oświadczył, że bardziej wierzy znanemu z korumpowania urzędników przestępcy Markowi D., niż prezydentowi.

Po drugie: co nam po ich uczciwości, skoro są nieudacznikami, którzy poza gadaniem nic nie robią. Pod ministrowaniem Lecha w sądownictwie trwała stagnacja i tylko pani Piwnik wybijała się z tłumu miernot.
          • jako_tako Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 21:53
            No i co z tego, ze uczciwy. Pani ktora sprzata u nas biuro tez jest uczciwa,
            wybierzmy ja na prezydenta.
        • purysta4 ja tam nie czuje sie oszukany.. 19.03.05, 16:07
          to najlepszy prezydent Wawy, jakiego ja pamietam
          • hegemon72 [...] 19.03.05, 16:51
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • guantanamero i kulturalny tez jest:"spieprzaj dziadu!" 20.03.05, 12:55
            hehehe
            • toma9 Re: i kulturalny tez jest:"spieprzaj dziadu!" 20.03.05, 18:29
              "a teraz ku.. my!!!"
              no chyba ze to jego blizniak ,bo zawsze mi sie mylili
        • nikolaus2 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 17:22
          Jako mieszkaniec Warszawy z utesknieniem oczekuje momentu zlozenia urzedu przez
          p. Kaczynskiego - moze w jego miejsce pojawi sie ktos, kto bedzie mial
          jakiekolwiek pojecie i koncepcje zarzadzania miastem, p. Kaczynski z pewnoscia
          ich nie ma. Natomiast jako obywatel Polski zywie nadzieje, iz p. Kaczynski nie
          zostanie wybrany na prezydenta. Pewnie bylby tak marny w tej roli, jak marnym
          jest prezydentem Warszawy.
        • wanda43 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 17:26
          oszukani? nie chyba tylko napewno.
      • elfhelm kandydować każdy może trochę lepiej lub... 19.03.05, 15:58
        trochę gorzej. Ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi. Czasami - tu
        zaznaczę - kaczor jakiś kwacze...
        Ja nie będę głosował na profesora prawa pracy, który uważa się za dobrego
        karnistę, a jedyne co potrafi to popłukać sobie usta banialukami o karze
        śmierci. Żenada.
        • purysta4 Kaczynski jest zdecydowanie najlepszym kandydatem 19.03.05, 16:11
          • pandada Re: Kaczynski jest zdecydowanie najlepszym kandyd 19.03.05, 21:35
            Ale byłby słabym i szkodliwym prezydentem.
      • bbombel Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 18:40
        Obawy oto ze Kaczynski nie wprowadzi zapowiadanych zmian sa calkowicie nie
        uzasadnione
    • swamp_monster Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 15:29
      wow, chyba mu sie coś pomyliło, z jego programem zapewne znajdzie wielkie
      poparcie społeczne pff. lepiej dla niego bedzie jeśli od razu się zdymisjonuje
      • qc Reszta Polski ma wiecej sensu niz Warszawa 19.03.05, 15:36
        Ma ????
    • zytkapitka Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 15:37
      Widzialam go u Skowronskiego kwa, kwa,kwa oj bedzie ubaw. Dobry kaczor to
      kaczor w czerninie.
      • bswirek Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 15:39
        Uchowaj Boze nas przed takim prezydentem!!!
      • pandada Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 21:38
        ma jednak pewne zalety:
        dyszy, poci się, bełkocze, gada bzdury.
        Jak sobie golnie nikt nie zauważy.
    • strajker Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 15:42
      Kaczor zrobił bardzo źle moim zdaniem; za chwilę, żeby nie zostać z tyłu Tusk
      powie to samo; będą się żreć obaj już teraz, a w ostatniej chwili obu Lis
      załatwi z żoną.

źle
    • meraviglioso Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 15:42
      Panie Kaczyński!.Prezydentem Rzeczypospolitej?.Jest Pan prezydentem mojego
      miasta i mam Pana serdecznie dosyć.Niech Pan przestanie się wygłupiać!!!.
    • rydzyk_fizyk A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 15:43
      A od mamusi się już wyprowadził?
      Czy też będzie to jedna z jego obietnic wyborczych?
      • gosia_chello Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 15:52
        Pomylilo ci sie z Jaroslawem.
        • rydzyk_fizyk Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 16:05
          Raczej pomyliłem mamusię z teściową :>

Tak czy inaczej człowiek sukcesu:

orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/0/202E019334FFDFC6C1256ADA00391903/$file/150.pdf
          • gosia_chello Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 16:22
            A co to ma do rzeczy ? Znam jego deklaracje.
            To tylko oznacza, ze byl uczciwy i nie kradl, jak wielu innych.
            • wanda43 Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 17:11
              ale mnie ubawilas.
          • seawolfie Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 16:27
            Czy chodzi o to, że nie kradł? Istotnie, wada nie do wybaczenia. Jeśli chesz
            głosowac na złodzieja, będziesz miał ogromny wybór w polskiej polityce. Kaczor
            w tej kategorii nie staruje.
            • rydzyk_fizyk Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 16:40
              Poprostu chciałbym wreszcie zobaczyć kandydatów, którzy cokolwiek osiągneli - również w sferze materialnej - bo taki test dobrze bada osobowość.
              Jeśli ktoś jest nieudacznikiem w tej sferze to istnieje niebezpieczeństwo że taki będzie i w życiu publicznym.

W ten sposób można też uniknąć ludzi, którzy chcą się jedynie załapać na ciepłą posadkę na 5 lat.

• gosia_chello Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 17:12
                Boże bron nas od takich, co to wiele osiagneli w sferze materialnej....
                Wiesz, jak zarabia sie pierwszy milion ?
                Zwykle nieuczciwie i nawet sami biznesmeni sie do tego przyznaja
                • rydzyk_fizyk Re: A od mamusi się już wyprowadził? 20.03.05, 01:41
                  Duch komunizmu unosi sie w tych postach - mam nadzieję że PiS nie do końca dostosuje sie do głosu swoich wyborców i nacjonalizacji , ani zabierania "pierwszych milionów" nie będzie.

W każdym razie z oświadczeń wynika że żaden z braci nie potrafi się dobrze rządzić własnymi pieniędzmi - ale są pierwsi gdy chodzi o pieniądze innych.

Jak ktoś wyżej napisał to że kandydat nic nie ukradł powinno być rzeczą oczywistą a nie wielką niespotykaną cnotą.

W dodatku nic mi z tego że ktoś sam nie kradnie jeśli przez popieranie komunistycznej wizji państwa sam stwarza warunki dla kradzieży przez innych.
            • foresta Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 16:45
              seawolfie napisał:

> Czy chodzi o to, że nie kradł? Istotnie, wada nie do wybaczenia. Jeśli chesz
              > głosowac na złodzieja, będziesz miał ogromny wybór w polskiej polityce. Kaczor
              > w tej kategorii nie staruje.

No i co z tego ze nie kradnie. Ja tez nie kradne, wiec prosze mnie na prezydenta
              wystawic. To nie jest kryterium wyboru prezydenta, to jest elementarna
              uczciwosc. Na prezydenta to ja nie potrzebuje ekstremisty z mania przesladowcza.
              • tesmo Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 19:48
                Nie uważam aby Kaczyński był ekstremistą. Tą łatkę, lub jakby powiedział
                Gombrowicz - gębe, mu dorobiono. W wyborze prezydenta nie można kierować się
                stereotypami, gdyż nie powinno być tak, że plotka rządzi naszym głosem. Jeśli
                uważasz Kaczyńskiego za ekstremistę, to podaj mi jakieś argumenty, wypowiedzi
                uwikłane w taki kontekst, coś co by było niezbitym świadectwem. Z poważaniem
                • pandada Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 21:46
                  Przywrócenie kary śmierci, która jest ewenementem w krajach cywilizowanych.
                  Chęć rewolucyjnych zmian - tzw. IV RP - od konstytucji począwszy, która zmienia ustrój polityczny państwa.
                  Do tego kilka innych zachowań i poglądów: ekstremistycznych lub paradoksalnych.
                  • tesmo Re: A od mamusi się już wyprowadził? 19.03.05, 22:33
                    O karze śmierci zobacz odpowiedź do Pana poprzedniego postu o tym na co Jarosłąw
                    Kaczyński wydaje pieniądze - raczej bardziej zachęcam Pana do tamtego tekstu niż
                    do czytania dalej. Pomysly na konstytucję - szanuje je, przecież panuje
                    pluralizm polityczny, a są poważne bledy w dzisiejszej konstrukcji ustrojowej,
                    luki w prawie (zob. sprawa zeznań Prezydenta przed komisją śledczą). Jeśli PiS
                    będzie dysponowal konstytucyjną większością w Sejmie, ma prawo zgodnie z
                    zasadami demorkacji zmienić konstytucji, na ile sama Konstytucja pozwoli przy
                    danej większości. Paranoidalne - Kaczyński zlikwidował klikę PO-UW-SLD w
                    Warszawie - a racje przyznał mu NIK, który mówił o poważnej niegospodarnosci
                    przy budowie mostów w Warszawie oraz samo PO likwidując swój warszawski oddział.
                    Natomiast przemówienie Kaczyńskiego było przemówienie lidera - proszę przyznać,
                    że Kaczyńskie wie, czego chce i ma jasny program działania. Co chce PD? -
                    społęczeństwa otwartego, nie chce zmiany Konstytucji, nie chce reform, nie chce
                    Samoobrony, chce demorkacji. Więc co poza demokracją i społęczeństwem otwartym
                    chce PD? Przecież to są dwa hasła - żadnego programu.
            • elfhelm nie o to chodzi 19.03.05, 17:30
              ale przypadek Jarosława jest dziwny. facet jako poseł zawodowy od 8 lat zarabia
              niezłą kasę, nie ma nikogo na utrzymaniu a jego stan z ostatniego oświadczenia
              wygląda tak: oszczędności około 10 tys., mieszkanie, dom, samochód, akcje,
              ruchomości pow. 10 tys. - Brak. Więc chyba nie bardzo umie rozporządzać
              pieniędzmi :) i taki nieudacznik - któremu kasę się daje - miałby dobrze
              gospodarzyć?
              • gosia_chello Re: nie o to chodzi 19.03.05, 17:39
                Duzo daje na cele charytatywne, ot co.
                • elfhelm skąd wiesz? 19.03.05, 18:16
                  równie dobrze moge zapytać, czy nielegalnie finansuje partię.

na pis nie mam zamiaru głosować - program socjalistyczno-inkwizycyjny mnie
                  przeraża. a w ich szeregach coraz więcej albo BMW albo dawnego aws...
                  • hegemon72 [...] 19.03.05, 18:39
                  • gosia_chello Re: skąd wiesz? 19.03.05, 19:10
                    Sam o tym mowil.
                    • elfhelm Re: skąd wiesz? 19.03.05, 19:47
                      wolałbym ksero przelewów. skoro taki uczciwy, to niech będzie do końca :P
                • jocek1 Re: nie o to chodzi 19.03.05, 20:14
                  gosia_chello napisała:

> Duzo daje na cele charytatywne, ot co.
                  Gosiu

Ty chyba pracujesz w biurze prasowym prezydenta warszawy albo w, nie
                  przymierzając, innym PiSie ;-P
                  • rydzyk_fizyk Re: nie o to chodzi 20.03.05, 01:35
                    Właśnie - przecież samotny 50-letni facet - niekoniecznie musi wydawać pieniądze na dziwki.
                • chilum Re: nie o to chodzi 21.03.05, 12:43
                  Mhm..

Wiesz o tym(jakiś link,źródło,fakt),czy "wishfull thinking" to Twój sposób interpretacji rzeczywistości???
                  • superplum Re: nie o to chodzi 21.03.05, 15:50
                    o co chodzi bo ja nie w temacie
                    • jocek1 Re: nie o to chodzi 21.03.05, 16:12
                      superplum napisał:

> o co chodzi bo ja nie w temacie
                      Wiesz, superplumie. Kiedyś, kiedyś, jak internet dopiero raczkował to wymyslili
                      sobie, że zeby uniknąć nieporozumień i zbyt długich postów cos takiego jak
                      netetykietę. I jedną z jej zdrowych zasad było odpowiadanie pod cytowanym
                      postem (zdaniem), dla uniknięcia zamieszania. W dzisiejszych czasach, kiedy
                      wiekszość userów nie potrafi skonfigurowac outlooka do korespondencji mailowej
                      nie mówiąc juz o grupach dyskusyjnycj, nie mozna dziwić sie tak oczywistej
                      sprawie, że nagle ktos wyskakuje jak "Filip z konopi" i wali coś "ni przypiął
                      ni wypiął". szcególnie w tak rozwiniętych wątkach, gdzie po prostu od "drzewka"
                      wygodniejszym jest "od najnowszego". Parafrazując: "wybaczcie im, bo nie wiedzą
                      co czynią"
                      Dzis pozdrawiam
                      • superplum Re: nie o to chodzi 21.03.05, 16:29
                        Jocek 1 mozesz sobie odpuscic zenujace ironie. A nie musisz mi wykładać histori
                        interentu. Ponieważ interent miałem już wtedy kiedy ty waliłes w pieluchy
                        • jocek1 Re: nie o to chodzi 22.03.05, 11:06
                          superplum napisał:

> Jocek 1 mozesz sobie odpuscic zenujace ironie. A nie musisz mi wykładać
                          histori
                          >
                          > interentu. Ponieważ interent miałem już wtedy kiedy ty waliłes w pieluchy
                          Kocham całą Twoja rodzinę ;-p
                          • superplum Re: nie o to chodzi 22.03.05, 12:16
                            thx pozdrów swoja ;p i zmien pieluchy bo smierdzi:d
            • jpzibi Re: A od mamusi się już wyprowadził? 20.03.05, 22:30
              a kto ukradł księżyc???
              • jocek1 Re: A od mamusi się już wyprowadził? 20.03.05, 22:33
                jpzibi napisał:

> a kto ukradł księżyc???
                Jarosław?
      • 2berber Co nam to da? 19.03.05, 15:55
        Wydaje się że wtedy naprawdę staniemy się zaściankiem Europy.
        Powinien pokazać jaki potencjał intelektualny wesprze jego prezydenturę.
        Nie chodzi o brązowonosych klakierów czy nieudaczników w rodzaju
        Hausnera czy Belki (wiem że to są przydup Kwaśniewskiego).
        Kaczyński będzie miał tylko tego rodzaju "doradców".
    • stachu44 Spiewac kazdy moze - ale to nie ten konkurs!!! 19.03.05, 15:52
      Czy z tego kraju musza sie wszyscy nasmiewac?
    • meritum3 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 15:54
      To straszne nie porozumienie : ten człowiek jest chory na "władze"
      - po prostu kurdypel - no i jak taki b. wyglądał przy np Putinie
      - bardzo .niske IQ ( dziecko specjalnej troski ) i trzba by go było wybierać
      razem z bratem - sam nie poradzi a 2 to nadmierne koszty
      - jeżeli chodzi o języki to podobnie jak Bolek -ani me ani b ani kukuryku.
      A tak naprawdę czy już nikogo normalnego w kraju nie da się znaleść - tylko kakwak
      albo leper ?
      • maryys Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 16:06
        juz go sobie wyobrażam jak maszeruje przed kompanią reprezentacyjną wojska pol.
        • horsefish Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 16:11
          Kwas nigdy nie był w wojsku, a defiluje i nawet wysłał naszych chłopców na
          wojnę, więc czego się matrwisz. Podejrzewam, że Kaczyński ma zaliczony SOR [bo
          wtedy takie były] i jest oficerem rezerwy.
    • purysta4 lepszy borowski albo wieczerzak?;))) 19.03.05, 16:06
      moim zdaniem Kaczynski jest najlepszym kandydatem na prezydenta
      • wroxi Lepszy oczywiscie jest Aleksander Kwasniewski. 19.03.05, 16:29
        Lepszy oczywiscie jest Aleksander Kwasniewski.
        Niestety nie moze juz kandydowac.
        Szkoda, ze malzonka prezydenta juz dawno
        zrezygnowala z wszelkiej mysli o kandydowaniu na prezydenta RP.
        Moj glos mialaby zapewniony.
        Jezeli chodzi o Kaczynskich, to powinni zrozumiec,
        ze ich czas juz dawno sie skonczyl ....
        z chwila zejscia z ekranow kin filmu
        "Od dwoch takich, co ukradli ksiezyc."
        • gosia_chello Re: Lepszy oczywiscie jest Aleksander Kwasniewski 19.03.05, 16:31
          wroxi napisał:

> Lepszy oczywiscie jest Aleksander Kwasniewski.
          > Niestety nie moze juz kandydowac.
          > Szkoda, ze malzonka prezydenta juz dawno
          > zrezygnowala z wszelkiej mysli o kandydowaniu na prezydenta RP.

Kpisz czy o droge pytasz ;)
          • slon2002 brzydkie Kaczątko będzie Pieknym Łabędziem 19.03.05, 16:38
            tak mu dopomoż Bóg.
            Cała moja rodzina i wszyscy przyjaciele beda głosować na Kaczora.
            Jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • slon2002 kochany Kaczorku, Tylko TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.03.05, 16:40
              Jesteś najlepszym kandydatem na Prezydenta RP. Bądż wytrwały i zniszcz bydlęcą
              komunę.
              • borbali Re: kochany Kaczorku, Tylko TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.03.05, 18:40
                Tylko czy przy tych niszczących czynnościach nie będziemy przymierać głodem i
                będziemy musieli zjadać kaczki.
              • tumry WOLĘ ŁABĘDZIE 19.03.05, 19:37
                To kpina nie kandydatura !
                Kim on już nie był - nawet ministrem sprawiedliwości - i co?
                Wszędzie tylko gardłował (raczej naszczekiwał, ale z takiego niskiego poziomu,
                że każda karawana pojedzie dalej), nigdy niczego nie dokończył. Jako prezydent
                Warszawy w październiku miał wykonany budżet inwestycyjny w 30% i tylko po
                staremu pojawiał się przy przecinaniu wstęg. Nawet Muzeum Powstania
                Warszawskiewsgo okazało się niedokończoną prowizorką dla zbijania politycznego
                kapitału. DOBRE CHOCIAŻ TO, ale inny mógł zrobić więcej.
                • baby1 Już widzę ten finał: Kaczyński kontra Lepper. I 20.03.05, 10:07
                  będziemy wybierać "mniejsze zło". Po tych doswiadczeniach z naszymi politykami
                  widzę tylko jedno rozwiązanie. Tak jak w miastach, w których lokalne władze nie
                  są w stanie rządzic, wojewoda wprowadza zarząd komisaryczny. I w Polsce UE taki
                  zarząd powinna wprowadzić, tak powiedzmy na 20 lat, aż ci wszyscy politycy od
                  siedmiu boleści wymrą.
            • master2907 Re: brzydkie Kaczątko będzie Pieknym Łabędziem 19.03.05, 17:27
              W czym ???
          • wroxi Re: Lepszy oczywiscie jest Aleksander Kwasniewski 20.03.05, 19:30
            Niestety nie kpie, ani o droge nie pytam.
            Jestem o tym przekonany i nic na to nie poradze.
        • borbali Re: Lepszy oczywiscie jest Aleksander Wielki 19.03.05, 18:37
          Czas Kaczorów się skończył kiedy dostali kopniaki od Wałęsy.
        • zygmund Re: Lepszy oczywiscie jest Aleksander Kwasniewski 20.03.05, 01:39
          Tu sie zgadzam. Wszystkie wady Kwacha sa naprawde drobiazgiem, jesli wziac pod
          uwage co zamierza zrobic Kaczor. To tak jak z Clintonem i Bushem - jeden mial
          drobne grzeszki, o ktorych nie za bardzo chcial publicznie mowic, a drugi
          zrobil rozpierduche na pol swiata. To ja juz wole drobne klamstewka.
        • zuzia_zuzia Aleksander Kwasniewski 20.03.05, 11:32
          > Lepszy oczywiscie jest Aleksander Kwasniewski.
          > Niestety nie moze juz kandydowac.
          > Szkoda, ze malzonka prezydenta juz dawno
          > zrezygnowala z wszelkiej mysli o kandydowaniu na prezydenta RP.
          > Moj glos mialaby zapewniony.
          > Jezeli chodzi o Kaczynskich, to powinni zrozumiec,
          > ze ich czas juz dawno sie skonczyl ....
          > z chwila zejscia z ekranow kin filmu
          > "Od dwoch takich, co ukradli ksiezyc."

Najgorszy kandydat to oczywiscie jest Aleksander Kwasniewski.
          Na szczęście nie moze juz kandydować.
          Bardzo dobrze, że malżonka prezydenta juz dawno
          zrezygnowala z wszelkiej mysli o kandydowaniu na prezydenta RP.
          Moj glos przciw miałaby zapewniony.
          Jezeli chodzi o Kwaśniewskich, to powinni zrozumiec,
          ze ich czas juz się skonczył ....
      • henryk.log W "Kaczolandii"? - tak :)))) 19.03.05, 16:57
        -" moim zdaniem Kaczynski jest najlepszym kandydatem na prezydenta"
      • wnh Purysto - przypomnij sobie... 20.03.05, 02:10
        ...że już gdy był ministrem sprawiedliwości Kaczyński informował opinię
        publiczną, że niebawem przedstawi konkretne dowody na przestępcze powiązania
        świata polityki z mafią. Po czym żadnych konkretów nie było - natomiast
        poselska komisja ds. służb specjalnych po przesłuchaniu Kaczyńskiego -
        poprosiła premiera Buzka o zdymisjonowanie swojego ministra - jako człowieka
        zupełnie nie gotowego do pełnienia funkcji ministra. Premier niestety był
        bezwolny...

Kaczyński jest inteligentny, ma zmysł polityczny, ale żaden z niego mąż stanu.
        Jest bardzo ambitny, ale Polska znacznie mniej go interesuje niż własny los.
        Może nawet zostanie prezydentem, ale do zmiany konstytucji nie doprowadzi.
    • xxxxyyyyzzzz NIE UWAZAM, BY BYL BRZYDSZY OD KWASNIEWSKIEGO 19.03.05, 16:20
      A NA PEWNO SZCZUPLEJSZY :-)))A tak powaznie, przynajmniej uczciwy. N\iektorzy
      zarzucaja mu populizm
      • pandada Re: NIE UWAZAM, BY BYL BRZYDSZY OD KWASNIEWSKIEGO 20.03.05, 01:05
        Plotek a nie afer. Poza pomówieniami kłamców nic na niego nie ma.
        • niezapowiedziany Re: NIE UWAZAM, BY BYL BRZYDSZY OD KWASNIEWSKIEGO 20.03.05, 02:22
          mi wystarczy to, ze oklamal ludzi mowiac ze jest mgr. pomijam skandaliczne
          zachowanie w Charkowie, zawetowanie reformy finansow publicznych i systemu
          podatkowe zaproponowane przez Balecerowicza (teraz i tak bedzie to wdrozone,
          ale jakim kosztem z powodu opoznienia?), obietnice mieszkan dla mlodych itp.
          teraz zaczynaja sie oskarzenia o powazniejsze afery. prezydent odmawia
          odpowiedzi na pytania. zenujace.
          • toma9 Re: NIE UWAZAM, BY BYL BRZYDSZY OD KWASNIEWSKIEGO 20.03.05, 18:32
            ale za to duzo biedniejszy!!! i napewno nie mniej lakomy !!!
    • seawolfie Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 16:22
      Już wszystkie oszołomy i komuchy sie wypowiedziały?

No, to teraz może głos rozsądku. Jeśli ktoś zna nazwisko kandydata, który
      góruje nad dr praw Lechem Kaczyńskim inteligencją i wykształceniem, to niech je
      tu poda, albo niech sie zamknie i nie ośmiesza. W odróżnieniu od innych, Kaczor
      ma za sobą realne dokonania, jako minister i prezydent.

Jeśli zaś przeszkadza wzrost kandydata (tak, jakby "magister" Kwaśniewski był
      wysoki), to , zgodnie z ta logiką najlepszym kandydatem byłby Giertych, czy
      dobrze rozumiem? Jeśli to maja wybory miss/mistera piękności, to głosujcie
      sobie na Dodę Elektrodę.

Swoja drogą, to ciekawe, jak sympatia i antypatia potrafi zaślepiać. W
      sondażach sprzed kilku lat fałszywy magister i konus Kwaśniewski został uznany
      za wyższego i bardziej wykształconego , niż prawdziwy dr Krzaklewski.

Kaczor rulez! Mój głos ma na 100%, choc wolałbym, by nie konkurował z Tuskiem-
      powinni sie dogadać, np, nasz prezydent, wasz premier.
      • henryk.log II-gi głos rozsądku o Kaczkach i PiSie :)) 19.03.05, 17:12
        r.k1 17.03.2005 12:14 napisał(a):
        -"Co to jest ta ich partia PIS? Zgromadzenie odpadow, recykling smieci
        politycznych? Na chlopa za male (szczegolnie tego z LPR) Na ch... za duze. jaki
        toto ma rodowod? Byli zastepcami kapciowych u Walesy, narozrabiali, sklocili i
        teraz zyja jak te bakterie atakujace wszystko to co sie rusza. Brali sie za
        biznes ale im nie wyszlo wiec teraz ich biznesem jest ssanie RP, Jak nie III
        tito IV tej...Raz z bratem, raz z kotem, partyjka kaczora moglaby w koncu podac
        ile takich kurdupli jak oni+kot liczy? Zmiesci sie na jednej kanapie? Chyba
        tak. A krzyku robia jak wielka partia jakas. R."
      • jocek1 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 20:29
        > Kaczor rulez! Mój głos ma na 100%, choc wolałbym, by nie konkurował z Tuskiem-

> powinni sie dogadać, np, nasz prezydent, wasz premier.

Tyś widział, drogi wilku, żeby sie jakikolwiek Kaczyński z kimkolwiek dogadał?
        • aron2004 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 21:07
          > Tyś widział, drogi wilku, żeby sie jakikolwiek Kaczyński z kimkolwiek dogadał?

tak - poszedł na ugodę z Wałęsą
        • seawolfie Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 02:58
          No, istotnie, mam tu pewne obawy, ;-))

Ale innego wyjścia nie widzę. To znaczy, Kaczyński- prezydent, Rokita -
          premier. W tym układzie to Tusk by musiał ustąpić.
      • pandada Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 01:15
        Wałęsa jest elektrykiem z wykształcenia, a i tak góruje mądrością nad Kaczyńskimi. Gdyby Lechu nie był tak egocentryczny, to może coś z niego by było.
        Kwaśniewski jest jaki jest - przede wszystkim oszukał lewicowy elektorat i został liberałem i sprzymierzeńcem wielkiego biznesu (ale polskiego), a także wsparł nieuczciwą wojnę.
        Jednego mu jednak nie można odmówić - swobody w dyplomacji. Zjednuje sojuszników, jest lubiany za granicą, potrafi podejść głowy państw i załagodzić spory. Rozmawia z ważnymi ludźmi bez tłumaczy, co przełamuje opory.
        Poza tym potrafił współpracować z różnymi politykami, rządami i lansować specjalistów w miejsce politycznych szczekaczek.
        Wałęsa i Kwaśniewski potrafili wyjść poza polityczne układy. Wątpię, aby to się udało ekstremiście Kaczyńskiemu czy niesamodzielnemu Tuskowi.
    • borbali Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 16:22
      Krytykujecie Kaczora,a on ma powodzenie u kobiet,kwacze i przechodzi na stojąco
      pod stołem.Jest zarozumiałym ideowcem i obiecuje,że zacznie trenować judo aby
      Putina położyć na łopatki.
      • foresta ŻENADA i WSTYD 19.03.05, 16:39
        No to szykuje sie kolejne nieszczescie dla Polski. Ten czlowiek cofnie nas o 50
        lat do tylu bo to co ma w glowie to wylacznie swoje niepohamowane frustracje
        solidarnosciowe. A Polske podzieli na tajnych agentow SB i na tych ktorzy mowia
        jego glosem. A jak bedzie bronil demokracji to juz pokazal.
    • joee2 A jak to było z tymi dwoma co ukradli księżyc? 19.03.05, 17:04
      Grali w filmie za komuny. A przecież za komuny nie każdemu było łatwo. Tak po
      prostu pozwolili im zagrać i nie sprawdzali ich pochodzenia klasowego, czy nie
      mają rodziny za granicą, czy rodzina nie jest wrogiem systemu socjalistycznego
      itp. Trochę zastanawiające. Nie piszę tego całkiem poważnie - ale sami
      przyznacie że rodzą się pewne pytania ;-)
      • gosia_chello Re: A jak to było z tymi dwoma co ukradli księżyc 19.03.05, 17:13
        No tak, tylko w ramch zartu mozna potraktowac ta wypowiedz
        • rwerp Re: A jak to było z tymi dwoma co ukradli księżyc 19.03.05, 18:54
          Taka wypowiedż pasuje do myślenia "wszyscy są podejrzani" lansowanego przez
          braci Kaczyńskich.
          • pandada Re: A jak to było z tymi dwoma co ukradli księżyc 20.03.05, 01:19
            A dlaczego zgodzili się grać kłamców, wyrodnych synów, złodziei, oszustów? Czy reżyser miał na nich jakieś kwity?
    • ela_kw Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 17:05
      No to czas umierać.
    • kalawaw Lech Kaczyński słowa niedotrzymuje 19.03.05, 17:07
      Prezydent wygrał w sądzie z lokalną gazetą

Mariusz Jałoszewski 19-03-2005 , ostatnia aktualizacja 19-03-2005 00:48

Urzędnicy ratusza pokonali w piątek w Naczelnym Sądzie Administracyjnym "Nową
      Gazetę Praską", która domaga się udzielenia informacji na temat burmistrza
      Pragi Północ Roberta Sosnowskiego

Gazeta to bezpłatny dwutygodnik, który ukazuje się na terenie Pragi Północ,
      Targówka i Białołęki w 25 tys. egzemplarzy. Jesienią 2003 r. poprosiła
      burmistrza Pragi Północ Roberta Sosnowskiego (PiS), żeby ustosunkował się do
      krytycznego artykułu Ireneusza Tondery (SLD), który opublikowała.

Tondera, obecnie radny sejmiku mazowieckiego, opisał wtedy kontrowersje wokół
      przetargu na remont instalacji sanitarnych w budynkach komunalnych. Przetarg
      wygrał Stefan Sosnowski, ojciec burmistrza, a jednocześnie radny PiS na
      Białołęce.

Na prośbę gazety nie odpowiedział jednak ani burmistrz, ani prezydent stolicy,
      choć rok temu zobowiązał go do tego wojewódzki sąd administracyjny. Dlaczego?
      Ratusz zarzucił gazecie, że nie dochowała procedur. Przed złożeniem skargi do
      sądu powinna bowiem złożyć zażalenie na prezydenta do Samorządowego Kolegium
      Odwoławczego. I wczoraj NSA przyznał ratuszowi rację. Oznacza to, że "Nowa
      Gazeta Praska" nie dostanie szybko jakiejkolwiek odpowiedzi, bo musi najpierw
      wyczerpać procedury, a te potrwają miesiące, jeśli nie lata.
    • jerzy.kosecki Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 17:17
      "Polsce potrzeba dziś zdrowego rozsądku, przywrócenia przestrzegania prawa i
      przywrócenia sprawiedliwości" - Panie Kaczyński dlaczego wg Pana Polsce
      potrzeba tylko na "dziś" zdrowego rozsądku ? A na "jutro" to już nie ? Pan i
      pański Brat, Lepper, Giertych i pozostała hołota to ewidentne zaprzeczenie tych
      słów.
    • qwww Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 17:25
      zaczął przecież budować muzea dla Żydów to chyba GW go poprze?
      • she8 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 17:29
        On ich tam wszystkich umieści! Więc chyba go jednak nie poprą.
        • piotr7777 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 17:40
          >No, to teraz może głos rozsądku. Jeśli ktoś zna nazwisko kandydata, który
          >góruje nad dr praw Lechem Kaczyńskim inteligencją i wykształceniem, to niech
          >je tu poda, albo niech sie zamknie i nie ośmiesza.
          Inteligencją - np. Marek Borowski, Donald Tusk
          Wykształceniem - prof. Religa, prof. Belka (a Cimoszewicz też jest doktorem
          prawa więc maja równą pozycję)
          >W odróżnieniu od innych, Kaczor ma za sobą realne dokonania, jako minister i
          >prezydent.
          Niby jakie?
    • pablo63 Re: Ja jestem w Wawie, a ty chyba gdzies na wsi.. 19.03.05, 17:25
      A ja jestm z Wawy i zgadzam się z wypowiedzią hegemona. W Warszawie nic się nie
      buduje od dłuższego czasu(prucz zaczętych projektów), a jestm Warszawianinem z
      dziada pradziada, Kaczyński traktuje ten stołek jak trampolinę na prezia Polski.
      Acz kolwiek nie czuje się oszukanym bo na tego pajaca nie głosowałem

Pzdr pablo
      • gosia_chello Re: Ja jestem w Wawie, a ty chyba gdzies na wsi.. 19.03.05, 17:38
        Lepiej jak Piskorski rzadzil... duzo sie dzialo, sporo inwestycji... same
        afery....
        • hegemon72 OCZYWIŚCIE ŻE LEPIEJ JAK PISKORSKI RZĄDZIŁ! 19.03.05, 18:33
          ZA PISKORKIEGO SZLY INWESTYCJE RZEDU SETEK MILIONOW ZLOTYCH I NAWET JESLI KTOS
          GDZIES UKRADL KILKA MILIONOW TO JAKIE TO MA ZNACZENIE??
          KILKA % TO ZADNA STRATA A PRZYNAJMNIEJ COS SIE DZIALO
          LEPSZE TO NIZ NIC NIEROBIENIE

LEPIEJ NIECH WYBUDUJA 2NOWE MOSTY I METRO I PRZY OKAZJI UKADNA KILKA MILIONOW
          NIZ NIC NIEROBIA TYLKO SIEDZA I DLUBIA W NOSIE
          • gosia_chello Re: OCZYWIŚCIE ŻE LEPIEJ JAK PISKORSKI RZĄDZIŁ! 19.03.05, 19:15
            Gratuluje pogladow...
            • pablo63 Re: OCZYWIŚCIE ŻE LEPIEJ JAK PISKORSKI RZĄDZIŁ! 19.03.05, 19:28
              Niestety hegemon ma racje. Pewnie lepiej by było gdyby budowali i nie
              kradli ,ale niestety żyjemy w Polsce i mamy taką mentalność a nie inną.
              Za Kaczyńskiego NIC się nie buduje, jedynie kontynuuje się poprzednie projekty.
              Piskorski nie był idealny, lae przynajmniej się budowało, natomiast Kaczyński
              tyklko gada i nic więcej. Zauważcie, że wszystkie jego projekty jak narazie są
              na papierze i ich budowa ma się zacząć jak ktoś inny będzie prezydentem.
              Lata Kaczyńskiego to lata stracone dla Warszawy czyli dla nas mieszkańców.
              Mjego głosu nie dostanie ani PIS ani Kaczyński.

Pzdr pablo
              • gosia_chello Zeby wydac jedna zlotowke 19.03.05, 19:33
                Zeby wydac jedna zlotowke, trzeba sprawdzic czy bedzie uczciwie wydana, na
                rzecz potrzebna, przeprowadzic uczciwy przetarg i upewnic sie czy nikt nic z
                tego nie ukradnie.
                • jocek1 Re: Zeby wydac jedna zlotowke 19.03.05, 20:06
                  gosia_chello napisała:

> Zeby wydac jedna zlotowke, trzeba sprawdzic czy bedzie uczciwie wydana, na
                  > rzecz potrzebna, przeprowadzic uczciwy przetarg i upewnic sie czy nikt nic z
                  > tego nie ukradnie.
                  I do tego stopnia sie to sprawdza, że nawet nikt zarobić nie może na tym
                  przetagu, bo to juz trąci nieuczciwością. Najbardziej nieuczciwym jest ten, kto
                  ma pieniądze. Z definicji ...
                  • gosia_chello Re: Zeby wydac jedna zlotowke 19.03.05, 20:33
                    Co do przetargow, to wiem o czym mowie. Pracowalam przy nich swego czasu.
                    I wiem jakie daje pole do popisu ludziom nieuczciwym.
              • margo47 Re: OCZYWIŚCIE ŻE LEPIEJ JAK PISKORSKI RZĄDZIŁ! 19.03.05, 21:11
                Wychwalasz Piskorskiego, używajc takich samych argumentów, co wielbiciele
                Gierka. Co tam, że kradł, kłamał, sprzdał nas Ryskim jednym wpisem do
                konstytucji, nazaciągał rujnujących kredytów, ważne że dał nam POZORY, że się
                coś dzieje. Rokita wyeksmitował Piskorza do Unii, żeby się nie musieć tłuamczyć
                podczas kampanii z jego złodziejstwa, a tu proszę... już się mnożą chorzy na
                nostalgię.
                I żeby nie było nie domówień - Kaczor to kawał wała :P
            • szabo Re: OCZYWIŚCIE ŻE LEPIEJ JAK PISKORSKI RZĄDZIŁ! 19.03.05, 20:59
              A co mi po kaczej uczciwości jak nie ma z tego żadnego pożytku. ŻADNEGO!!!
              Uczciwy człowiek jest wspaniały, ale uczciwy jest też każdy nieboszczyk. Nie
              kradnie, nie oszukuje. Kaczyński to taki nieboszczyk. nie kradni, nie oszukuje,
              ale nic nie robi. Nie chcę, żeby trup mna rządził!
              • aron2004 Re: OCZYWIŚCIE ŻE LEPIEJ JAK PISKORSKI RZĄDZIŁ! 19.03.05, 21:06
                > A co mi po kaczej uczciwości jak nie ma z tego żadnego pożytku. ŻADNEGO!!!
                > Uczciwy człowiek jest wspaniały, ale uczciwy jest też każdy nieboszczyk. Nie
                > kradnie, nie oszukuje. Kaczyński to taki nieboszczyk. nie kradni, nie oszukuje,
                > ale nic nie robi. Nie chcę, żeby trup mna rządził!

Rozumiem, że głosowałeś na Pęczaka i teraz zbierasz owoce jego działalności?
                • pandada Re: OCZYWIŚCIE ŻE LEPIEJ JAK PISKORSKI RZĄDZIŁ! 19.03.05, 21:30
                  A co to mamy wybór Kaczyński albo Pęczak? Najważniejsze, aby polityk był pracowity i zajmował się sprawami narodu a nie sprawami polityków (stołki, lustracja, dekomunizacja, delegalizacja). Jedynym jego czytelnym pomysłem jest kara śmierci. Skuteczność kary śmierci możemy zauważyć w Teksasie, gdzie jest najwięcej na świecie "seryjnych morderców".
                  A już odpolitycznienie? Oto Kaczyński osobiście chce jako prezydent dbać o apolityczność służby cywilnej. Dokładnie tego samego chce Rokita. Zatem i PO i PiS sprzeciwaiją się systemowi konkursów. Faktycznie zatem chcą politycznego zawłaszczenia wszelkich urzędów i obniżenia roli obywateli, organizacji pozarządowych itp. Dyktaturka się marzy, co nie jest dziwne skoro oba konusy wzdychają do Pilsudskiego.
                  A co do konstytucji - kto ją zatwierdził?
      • mozart Nio, tak widac ze jestes warszawianinem! 19.03.05, 20:46
        a jestm Warszawianinem z
        > dziada pradziada, Kaczyński traktuje ten stołek jak trampolinę na prezia Polski

Warszawiakiem mozesz byc jedynie z urodzenia. Jesli jestes warszawianinem, to
        jestes wsiochem jakt twoi przodkowie!
        • pandada Re: Nio, tak widac ze jestes warszawianinem! 19.03.05, 21:33
          Wiadomo, że Kaczyńscy byli zwolennikami odciążenia Warszawy od rządzenia na rzecz Gdańska.
          Po polsku jest "Warszawianin". Może chcesz, żeby Hanysy też pisały gwarą?
    • lisle [...] 19.03.05, 17:29
    • jerry_65 NIE MOŻE ZAPEWNIĆ SPRAWIEDLIWOŚCI I PRAWA FACET KT 19.03.05, 17:46
      MAM TU NA MYŚLI KONKRETNY PRZYKŁAD. JESTEM PRZEKONANY, ŻE NIE JEDYNY I WIELU Z
      CZYTELNIKÓW MOGŁOBY DODAĆ JESZCZE COŚ OD SIEBIE.
      MÓWIĄC KRÓTKO LECH KACZYŃSKI W CZASIE, KIEDY PIASTOWAŁ URZĄD MINISTRA
      SPRAWIEDLIWOŚCI, DOKONAŁ NASTĘPUJĄCYCH OSIĄGNIĘĆ:
      1. W CZASIE, KIEDY SĄDY BYŁY STRASZNIE ZADŁUŻONE PODWYŻSZYŁ DRASTYCZNIE PENSJE
      PRACOWNIKOM SWOJEGO RESORTU. (NIE MÓWIĘ TU O SĘDZIACH, KTÓRZY POWINNI DOBRZE
      ZARABIAĆ, ALE O CAŁEJ RESZCIE ADMINISTRACJI, I INNYCH DZIAŁACH W/W INSTYTUCJI.
      TEGO RESORTU NIE BYŁO Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ NA TO STAĆ).
      2. SPRAWIEDLIWOŚĆ BYŁABY WTEDY GDYBY LUDZIE PRACUJĄCY NA PODOBNYCH STANOWISKACH
      W INNYCH PAŃSTWOWYCH INSTYTUCJACH ZARABIALI PODOBNIE, A W TYM SAMYM RESORCIE
      TYLE SAMO ZARÓWNO W WARSZAWIE JAK I RZESZOWIE, SZCZECINIE, WROCŁAWIU, KRAKOWIE,
      GDAŃSKU, OLSZTYNIE I CAŁEJ RESZCIE KRAJU. BO BEZ URAZY, ALE WARSZAWA TO TEŻ
      PODOBNO POLSKA.
      3. W NAWIĄZANIU DO PUNKTU PIERWSZEGO DOPATRUJĘ SIĘ ZNAMION PRZESTĘPSTWA, JAKO
      ŻE W/W PODWYŻKI MIAŁY NA CELU POZYSKANIE WYBORCZEGO (CZYT. WPŁYWOWEGO)
      ELEKTORATU WYBORCZEGO. JAKO ŻE FAKT POWYŻSZY MIAŁ MIEJSCE PRZED WYBORAMI. A
      WIĘC PRZESTĘPSTWEM JEST KUPOWANIE SOBIE ELEKTORATU ZA NASZE PIENIĄDZE, JAKO ŻE
      NIE WSZYSCY MUSIMY SIĘ NA TO ZGADZAĆ, A TYM BARDZIEJ POPIERAĆ PANA
      KACZYŃSKIEGO.
      TAK WIĘC TO JEST MÓJ PRZYKŁAD. JA PRÓBOWAŁEM JUŻ PISAĆ NA TEN TEMAT WCZEŚNIEJ,
      NIE MNIEJ JEDNAK BEZ ŻADNEGO ECHA. PISAŁEM DO MEDIÓW I GDZIE SIĘ DAŁO, ALE JAK
      SIĘ OKAZAŁO KAŻDY BAŁ SIĘ CHYBA ZATARGU Z PRAWNIKAMI, KTÓRZY PRZECIEŻ OBSŁUGUJĄ
      WSZYSTKIE WIELKIE FIRMY.
      NA ZAKOŃCZENIE CHCĘ POWTÓRZYĆ, ŻE NIE MAM NIC PRZECIWKO WYSOKIM ZAROBKOM.
      ZNACZNA WIĘKSZOŚĆ ZARABIA PRZECIEŻ ZA MAŁO, A WIELU WCALE NIE MA SZANS NA
      ZARABIANIE PIENIĘDZY, ALE TROSKA O NARÓD, CZY LUDZI PIASTUJĄCYCH ODPOWIEDZIALNE
      CZY NIEBEZPIECZNE STANOWISKA TO JEDNO, A KUPOWANIE SOBIE WPŁYWOWEGO ELEKTORATU
      ZA NASZE PIENIĄDZE, WYKORZYSTUJĄC DO TEGO NIECNEGO CELU PIASTOWANE PRZEZ SIEBIE
      A POWIERZONE BĄDŹ CO BĄDŹ PRZEZ NARÓD STANOWISKO TO DRUGIE.
      POZDRAWIAM JERRY

~JERRY, 2005-03-19 17:17
    • pioinforma Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 18:06
      materdelo co by nas czekało jakby ten oszołom wygrał wybory
    • bronek6 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 18:06
      Ježeli Polsce potrzeba zdrowego rozsadku to nie rozumiem dlaczego kandyduje
      wlasnie Kaczor ???
    • obywatelgkar Chyba Kaczor nie widzial nigdy lustra! On na ... 19.03.05, 18:07
      prezydenta? Czego? Kurnika czy taplawiska? Ten kurdupel, wsciekly blizniak
      powinien byc wystawiany na AM jako przyklad niedorozwoju doroslego mezczyzny i
      zaniku jader.
    • zenek2011 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 19.03.05, 18:07
      TO JAKS PARANOYA, KURDUPEL NA PREZYDENTA, SWIAT PĘKNIE ZE ŚMIECHU!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka