Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta

• airwalk77 Lech Kaczyński 20.03.05, 14:17
      Ma moj glos
    • stokrotka18 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 14:33
      Boże chroń nas od takich kandydatów.
      To juz przechodzi ludzkie pojęcie. Jak patrzę na to co robi z Warszawa jako jej
      prezydent, to wyobraźnia podsuwa mi koszmar, jaki może załatwić Polsce.
      Potrafi posługiwać się językiem polskim, ale ciągle brak czynów.
      Dno dna i pięć metrów mułu.
    • pratchawiec Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 14:36
      Jak bedzie wygladala NOWA RZECZPOSPOLITA malego Leszka? Zajrzyj na rondo "Babka"
      w sobote lub niedziele. Totalny bajzel, bo wladze miejskie nie tylko nie
      pomyslaly o komunikacji i mieszkancach, sprzedajac tereny pod "Arkadie", ale od
      jej otwarcia nie zrobiono nic, zeby to naprawic.
      Wiec nadal bedzie jak zwykle - gadanina i sztandary, a w realu syf, jak dotad.
      • mago13 znikający post"paszoł won" 20.03.05, 14:51
        tak powiedział Kaczyński do człowieka który do niego podszedł i co utrwaliły
        media ,a co napewno powtórnie pokażą oponenci w czasie kampanii więc niech
        moderator nie będzie obrońcą Kaczyńskiego.Co do brudnych uszu Kandydata to sama
        to zauważyłam więc wiem co piszę
    • tabed tupot kaczych łap 20.03.05, 15:20
      nie damy sie nabrać na te bajeczki w wykonaniu kaczek, do palacu prowadzą
      wysokie schody, a kaczuszki mają krótkie nóżki, ich miejsce w kurniku
    • migalley Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 15:29
      g.... mnie obchodzi czy prezydent ma 1.65, czy 2.14cm wysokości,g.... mnie
      obchodzi czy ładnie się prezentuje i uśmiecha ważne ,że wreszcie będzie
      posiadał realną władzę.
      • jocek1 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 15:35
        migalley napisał:

> g.... mnie obchodzi czy prezydent ma 1.65, czy 2.14cm wysokości,g.... mnie
        > obchodzi czy ładnie się prezentuje i uśmiecha ważne ,że wreszcie będzie
        > posiadał realną władzę.
        Dawno udowodniono, że ludzie ładniejsi i wyżsi uważani sa przez ogół za
        mądrzejszych ;-)
      • pratchawiec "Kurduple na kaczych nogach" 20.03.05, 15:54
        Otóż ważne jest nie to, że "wreszcie będzie posiadał realną władzę" tylko to, co
        z nią będzie robił. A tu rokowania są kiepskie!.
        NB. Czy "migalley" sam nie należy do populacji kurdupli na kaczych nogach?
    • calber Wyborco! 20.03.05, 15:54
      Wyborco, czy kupiłbyś używane auto od faceta o wyglądzie Kaczyńskiego?
    • lores Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 15:58
      urodziwego juz mielismy i co nam z tego przyszlo dobrego. Niech bedzie uczciwy,
      moze to wystarczy
      • jocek1 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 16:05
        lores napisał:

> urodziwego juz mielismy i co nam z tego przyszlo dobrego. Niech bedzie
        uczciwy,
        >
        > moze to wystarczy
        Więcej narodu uwierzy pięknemu, choćby był największym krętaczem
    • qc OPORTUNIZM ma sie dobrze 20.03.05, 16:06
      Facet NIC nie osiagnal w swoim doroslym zyciu, umie pieprzyc frazesy i
      monumentalne bzdury wiec chyba jest rzeczywiscie dobrym kandydatem.

Utrzymywalismy to intelektualne zero, kwintysencje pasozytnictwa przez te
      wszystkie lata nic nie otrzymujac wzamian.
      Spodobalo mu sie.
      A niebiosa widza i nie grzmia.
      • karol63 Re: OPORTUNIZM ma sie dobrze 20.03.05, 16:24
        Ludzie nie krytykujcie umiłowanych naszych władz naszego kochanego Prezydenta,
        dajcie spokój ściągacie gniew niebios na Polskę. Ich uczciwość jest ponad
        wszelaką dyskusją boję się co będzie po ich kadencji, kadencji p. Prezydenta
        czy aby słońce będzie świecić tak jak do tej pory, mój komputer będzie działać
        a krowa w oborze dawać mleko o odpowiednim pH. Mam mnóstwo pytań i niewiele
        odpowiedzi. Poddajecie w wątpliwość ich uczciwość, kompetencje tak nie można
        jeśli zostali wybrani to jest oczywiste że byli najlepsi. Jak można sądzić że
        przez kilka lat rządów zatracili te wszystkie walory. Czasami myślę że winni
        zostać na następne kadencje bo przecież po nich mogą przyjść tylko gorsi mniej
        uczciwi i mniej kompetentni. Dlatego proponuję na tym forum założyć obywatelską
        listę poparcia do obecnego rządu, p. Prezydenta[przez szacunek nie śmiem
        wymieniać jego imienia i nazwiska]. Pozdrawiam zatroskany Polak.

• robert129 teraz juz wiem na kogo na pewno nie głosować 20.03.05, 16:30

• enedue2 Re: teraz juz wiem na kogo na pewno nie głosować 20.03.05, 16:38

1. Poparł zbójecką wyprawę USA i syjonistów na Irak bez zgody ONZ. Jakie to
        Prawo i Sprawiedliwość ?! raczej niesprawiedliwość jest bliższe prawdy w tym
        temacie.
        2. Przerwał ekshumację w Jedwabnem po to by nie wyjawnić prawdy (czytaj;
        zdemaskować kłamstw Grossa)
        3.W Warszawie słabo rzadzi . Obstawia się TKW!

4. Ma mały wzrost, świadczyć może, że jest zakompleksiony
        Świat do małych ludzi nie miał szczęści ; Napoleon, stali, hitler , mussolini ,
        etc
        • superplum Re: teraz juz wiem na kogo na pewno nie głosować 20.03.05, 16:52
          enedue2 napisał:

>
          > 1. Poparł zbójecką wyprawę USA i syjonistów na Irak bez zgody ONZ. Jakie to
          > Prawo i Sprawiedliwość ?! raczej niesprawiedliwość jest bliższe prawdy w tym
          > temacie.
          > 2. Przerwał ekshumację w Jedwabnem po to by nie wyjawnić prawdy (czytaj;
          > zdemaskować kłamstw Grossa)
          > 3.W Warszawie słabo rzadzi . Obstawia się TKW!
          >
          > 4. Ma mały wzrost, świadczyć może, że jest zakompleksiony
          > Świat do małych ludzi nie miał szczęści ; Napoleon, stali, hitler ,
          mussolini ,
          >
          > etc

Chłopie ty wiesz co piszesz <hahaha> w Warszawie od jego czasów jest raj!!! W
          porównaniu z Piskorskim i jego poprzednikami to róznia sie i do diametralnie
          oczywscie dla Kaczysnkiego na plus. Jesli chodzi o Jedwabne to nie znasz sprawy
          pracuje w ministerstwie wiec lepiej wiem. A jesli chodzi o jego wzrost nie
          wazne ze jest niski ale jest bardzo inteligentny i uczciwy z pomysłem na Polsce
          a jesli wzrost jest jedynem wyznacznikiem wybierz Giertycha lub Siwca.
          POzdrawiam
          • wild31 Re: teraz juz wiem na kogo na pewno nie głosować 20.03.05, 19:14
            Ty musisz być słuchaczem Akademii w Klewkach.
    • honkers Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 16:49
      Już zdjęcie dołączone do artykułu bardzo dobrze pokazuje do czego może doprowadzić ta prezydentura. Do kolejnego kultu jednostki. Tymczasem mamy do czynienia, moim zdaniem, z chorym w dodatku mocno zakompleksionym facetem który z nikim i nigdy nie potrafił współpracować. Jego pomysły na prawo są upiorne i prowadzą wprost na podwórko Łukaszenki a ekonomia w jego wykonaniu to pomieszanie UniiPracy i Samoobrony. Chroń nas Panie przed tym upiorem.
      • 9111951u Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 16:59
        widzę, ze kolegę trzeba chronić, podaję adres, jest jeszcze wolne jedno w
        dziekance oczekujemy na przybycie !
        • enedue2 Re:do superpluma 20.03.05, 17:14
          nie odniosłeś się do poparcia Kaczora haniebnego napadu na Irak.
          Prawo i Sprawiedliwość to tylko "hasełko" w tej partii w świetle powyższego
          poparcia.

Popatrz na te dziury w ulicach warszawskich, w kontekscie niewykorzystanych
          pieniędzy za 2004 rok :).
          A Ci nieudacznicy sprowadzeni do Wa-wy na wysokie stołeczki w dzielnicach.
          Przypominasz sobie aferę z dyr. dzielnicowej służbie zdrowia na Mokotowie.?
          • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 18:18
            Posluchaj jesli chodzi o Irak to mam inne zdanie na ten temat niż nie był to
            haniebny atak. Zastanów sie jakbyś ty mieszkał w Iraku państwie gdzie terror
            rzadzi ponad wszytkim. Fakt gina ludzie jest to straszne ale zastanów sie ze
            kolejne pokolenia beda miały lepiej. A poztym gdyby nie mizerna polityka
            naszego rzadu i pana prezydenta odnieslibysmy lepsze korzysci finansowe.Jesli
            chodzi o nazwe partii jest ona jak najabrzdiej trafna. Przypomnij sobie rzady
            KAczora jak był ministrem ile spraw wypłyneło na jaw zdecydowanie był
            najlepszym ministrem spr. od 89 roku. Jako dr.prawa powiem Ci ze ten kodeks
            jest naprawde dobry i moze duzo pomóc w zwalaczniu korupcji i przestepstw.
            Jesli chodiz o dziury to jest problem oczywisty ale z tego co wiem od moich
            znajomych w Urzedzie Miasta to jest problem nie do przeskoczenia bez wspracia z
            góy czyli z ministersrtwa. Wiesz ja z jego prezydentury nie narzekam nawet
            jestem bardzo zadowolony. Teraz juz nie tzreba pod stołem płacić aby coś
            załatwić, no i inna mentalonośc ludzi jest w UM jest nie traktuja Cie jak
            szmate a wczesniej dopoki sie nie pochwaliłem ze pracuje w Ministerstwie to
            byli strasznie chamscy.Wiesz długo bym CI kaczora zachwalał ale nie chcem mi
            sie pisac jak chcesz to podaj mi swoje GG to sobie pogadamy. Afera z mokotowa
            słyszałem ale jest to jedna rzecz jaką słysząlem ze wyszla za kaczora ale on
            juz z tym porzadek zrobił. Pozdrawiam Cie i uwierz ze prezydent duzo zrobił dla
            wawy ja jestem za to mu wdzieczny. I bede głosował na niego w wyborach
            prezeydenckich. Zapraszam Cie tesh do głsowoania na Niego.

PS.A kto twoim zdaniem jest najlepszym kandydatem?? czekam na odpowiedz
            • wild31 Re:do enedue2 20.03.05, 19:11
              Odpowiadam na ostatnie pytanie - królik Bugs.
              PS. Jeżeli To Pół Jaja będzie mieć takich sojuszników jak Ty, otrzyma cztery
              głosy: Twój, swój, Drugiej połowy Jaja i kota Pusia.
              • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 19:50
                wild31 napisała:

> Odpowiadam na ostatnie pytanie - królik Bugs.
                > PS. Jeżeli To Pół Jaja będzie mieć takich sojuszników jak Ty, otrzyma cztery
                > głosy: Twój, swój, Drugiej połowy Jaja i kota Pusia.
                albo jestes głupi albo pajacujesz
                • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 19:51
                  Albo jedno i drugie bo napewno nie myłśisz
                • wild31 Re:do enedue2 20.03.05, 20:13
                  Mógłbym Ci odpowiedzieć - albo jesteś mądry albo nie myślisz. Ale odpowiem tak:
                  zgadnij.
                  • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 20:16
                    wild31 napisała:

> Mógłbym Ci odpowiedzieć - albo jesteś mądry albo nie myślisz. Ale odpowiem
                    tak:
                    >
                    > zgadnij.

Masz 31 lat i bawisz sie w zgadywanki. A jesli mam zgadywac to pewnie według
                    Ciebei to drugie ale w takim wypadku ty nawet nie masz czym myśleć. Dorównaj mi
                    wykształeceniem i praca a bedziesz mogł pisac ze jestem głupokiem
                    • wild31 Re:do enedue2 20.03.05, 20:25
                      superplum napisał:

> wild31 napisała:
                      >
                      > > Mógłbym Ci odpowiedzieć - albo jesteś mądry albo nie myślisz. Ale odpowie
                      > m
                      > tak:
                      > >
                      > > zgadnij.
                      >
                      >
                      > Masz 31 lat i bawisz sie w zgadywanki. A jesli mam zgadywac to pewnie według
                      > Ciebei to drugie ale w takim wypadku ty nawet nie masz czym myśleć. Dorównaj
                      mi
                      >
                      > wykształeceniem i praca a bedziesz mogł pisac ze jestem głupokiem
                      Chyba jednak piszesz lekko bez sensu. Co to znaczy dorównać komuś
                      wykształceniem? Nie wystarczy dużo wiedzieć żeby być mądrym. A co z pracą?
                      Rodzaj, ilość, efekt?
                      PS. Ludzie wykształceni (nie w czasach głęboko niesłusznego ustroju) pisząc do
                      swoich adersarzy, piszą " Ty" a nie "ty".
                      • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 20:33

> Chyba jednak piszesz lekko bez sensu. Co to znaczy dorównać komuś
                        > wykształceniem? Nie wystarczy dużo wiedzieć żeby być mądrym. A co z pracą?
                        > Rodzaj, ilość, efekt?
                        > PS. Ludzie wykształceni (nie w czasach głęboko niesłusznego ustroju) pisząc
                        do
                        > swoich adersarzy, piszą " Ty" a nie "ty".

Jak cos to adwersarzy. A TY bede pisał bardzo chetnie pisałem tak aby było
                        szybciej.A wykształcenie jest wspołczyniekiem mądrosci w naszym
                        pokoleniu niewatpliwie jest. A jesli chodzi o prace do te wszystkie czynniki
                        ale jednak zwróc uwage na ostatni aspekt efekt. Pozdrawiam Ciebie mam nadziej
                        ze do głowki twojej cos troche wpadnie jeszcze masz troche zycia przed soba
                        • wild31 Re:do enedue2 20.03.05, 20:37
                          superplum napisał:

>
                          > > Chyba jednak piszesz lekko bez sensu. Co to znaczy dorównać komuś
                          > > wykształceniem? Nie wystarczy dużo wiedzieć żeby być mądrym. A co z pracą
                          > ?
                          > > Rodzaj, ilość, efekt?
                          > > PS. Ludzie wykształceni (nie w czasach głęboko niesłusznego ustroju) pisz
                          > ąc
                          > do
                          > > swoich adersarzy, piszą " Ty" a nie "ty".
                          >
                          > Jak cos to adwersarzy. A TY bede pisał bardzo chetnie pisałem tak aby było
                          > szybciej.A wykształcenie jest wspołczyniekiem mądrosci w naszym
                          > pokoleniu niewatpliwie jest. A jesli chodzi o prace do te wszystkie czynniki
                          > ale jednak zwróc uwage na ostatni aspekt efekt. Pozdrawiam Ciebie mam nadziej
                          > ze do głowki twojej cos troche wpadnie jeszcze masz troche zycia przed soba
                          Dziękuję za pozdrowienia. Ja napisałbym "Twojej". Ale nie martw się - repetitio
                          est mater studiorum.
                      • jocek1 Re:do enedue2 20.03.05, 22:13
                        wild31 napisała:

> wykształceniem? Nie wystarczy dużo wiedzieć żeby być mądrym.
                        Filozof powiedział, że tam, gdzie kończy sie wiedza zaczyna sie inteligencja ;-
                        )))
                        • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 22:14
                          jocek1 napisał:

> wild31 napisała:
                          >
                          > > wykształceniem? Nie wystarczy dużo wiedzieć żeby być mądrym.
                          > Filozof powiedział, że tam, gdzie kończy sie wiedza zaczyna sie
                          inteligencja ;-
                          > )))

Zeby byc madry trzeba duzo wiedziec . Madrośc jest to wiedza nabyta a
                          inteligencja umiejtenosć wrodzona.
                        • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 22:15
                          A kto to za filozof???? Chciałbnym wiedziec z kim sie nie zgadzam
                          • jocek1 Re:do enedue2 20.03.05, 22:22
                            superplum napisał:

> A kto to za filozof???? Chciałbnym wiedziec z kim sie nie zgadzam
                            Ewa Lucja. Filozof i historyk
                            • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 22:34
                              Andrzej Śliwka dr.prawa(w trakcie habilitacji) filozof oraz działacz polityczny.
                              Pozdrawiam
                              • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 22:36
                                Wiec jak mozna co to był za filozof
                              • jocek1 Re:do enedue2 20.03.05, 22:38
                                superplum napisał:

> Andrzej Śliwka dr.prawa(w trakcie habilitacji) filozof oraz działacz
                                polityczny
                                > .
                                > Pozdrawiam

Ewa Lucja - czytaj szybko "ewolucja".
                                Czy pozdrawiam? Raczej kpię ;-)
                                • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 22:40
                                  No nic jakoś z tego powodu płakać nie bede. To swiadczy o Tobie. Pozdrawiam
                              • wild31 Re:do enedue2 20.03.05, 22:40
                                Doktor rehabilitowany, który wydał jedna pracę i opluł trzech kolegów. Kto to
                                może być? Dla ułatwienia podajemy, że ma podobno związek z prawem pracy.
                                • superplum Re:do enedue2 20.03.05, 22:42
                                  rehabilitowany to raczej nie znam
                                • jocek1 Re:do enedue2 20.03.05, 22:42
                                  wild31 napisała:

> Doktor rehabilitowany, który wydał jedna pracę i opluł trzech kolegów. Kto to
                                  > może być? Dla ułatwienia podajemy, że ma podobno związek z prawem pracy.
                                  Ale jednak doktor praw ;-P
    • chris12 Niech Kaczyński zrobi coś dla Warszawy, najpierw 20.03.05, 17:14
      A co rewolucjonista Kaczyński potrafi?
    • revoy Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 17:44
      To będzie trudna kampania. Nie przesądzam, czy lech kaczyński wygra czy nie?
      Wiem jakie jest ( co najmniej od 1995 roku) moje zdanie na temat obecnego
      Prezydenta. Nigdy nie głosowałem na Niego, projekt Konstytucji odesłałem nie
      widząc możliwości wpływu na losy czegokolwiek w tym kraju w latach 1995/2001.
      Dla mnie człowieka SOLIDARNOŚCI, której nigdy nie zdradziłem( w przeciwieństwie
      do wielu-Pan A. Michnik posiada moje dwa listy z początku 1990 lat), a za którą
      zapłaciłem potwornie dużą cenę, obecna sytuacja jest spełnieniem moich
      proroczych sądów! Niestety na nieszczęście dla większości.
      Dzieliłem się nimi z A. Michnikiem, ż Panem Wałęsą, Panami J. Kaczyńskim i L.
      Falandyszem. Obiecuję, że napiszę ( z pomocą dobrej polonistki)książkę.
      Moje ugrupowanie przegrywało wszystko co miało zabezpieczyć kraj przed (tym co
      wiemy od afery Rywina)" gnojem moralnym".
      Przegrało model prywatyzacji, NFI, Konstytucję, po drodze lustrację-NOC HAŃBY 4
      CZERWCA 1992 ( dla mnie jest porównywalna z nocą AKCESU DO TARGOWICY 22/23
      lipca 1792 r). Zarówno wtedy jak i 4 czerwca Polska i Polacy przegrali.
      Konsekwencje tamte były zatrważająco-zgubne- 123 niebytu państwowego na mapach
      Europy. przegrana 4 czerwca 1992 r to obecny "GNÓJ MORALNY III ciej
      Rzeczpospolitej.To skutki zatrważającej grabieży państwa przez uprzywilejowanych
      ( czytaj SALON, SLD i kilku tzw prawicowych ze spółdzielni J. Tomaszewskiego,
      b. V-ce premiera w rządzie J. Buzka).
      Cytując mojego NAUCZYCIELA P. Jasienicę przypomnę przestrogę, którą
      wielokrotnie adresowałem do "maluczkich", którzy na nasze nieszczęście byli
      niestety" wielkimi" w polityce i decydowali o naszych losach.
      "DURNIE POWINNI KURY MACAĆ I NICZYM WIĘCEJ SIĘ NIE ZAJMOWAĆ".str 445 "
      Rzeczypospolita Obojga Narodów" cz. 3 " Dzieje Agonii".
      Tyle Nauczyciel. jeżeli ktokolwiek ma ochote udowadniać mi, że nie mam
      racji ,oczekuję argumentów. Ja natomiast po 15 latach czynnej obserwacji i
      posiadający wiedzę z zakresu funkcjonowania prawa wiem i apeluję do wszystkich
      Polek i Polaków, Lech Kaczyński na obecny czas będzie najlepszym Prezydentem
      Polski. Dodam, że z taką opinia "pukałem" zarówno do G.W. jak i Gazety
      Pomorskiej od ponad 2 lat. Niestety żadna z w.w. gazet nie zamieściła moich
      opinii.
      Jak na człowieka znającego historię dodam powołując się na mój wzór KRÓLA-
      PREZYDENTA Stefana Batorego i na Jego słowa wypowiedziane w Sejmie
      Rzeczpospolitej Obojga Narodów w 1576 r w Toruniu ( 19 X), mimo małego wzrostu
      ( -popatrzcie w historię obywatele) nie ścierpi by mu ktokolwiek grał na nosie
      i wywiąże się z przyrzeczeń raz danych. On dotrzymuje słów i przysięg.
      Funkcje jakie pełnił w ostatnich latach niech mówią za Niego!!!!!!!!!!!!!!!
      • qc Dobry pomysl, pisanie ksiazek. 20.03.05, 18:19
        Kaczynski tez moglby napisac kilka poradnikow.
        Np.
        "Jak skutecznie podlkladac swinie, poradnik dla cwiercinteligentow"
        "100 sposobow na wbijanie noza w plecy"
        "Slownik pustych frazesow na kazda okazje."
        A my tymczasem pokoleniu "Solidarnosci" juz podziekujemy.
        • wild31 Re: Dobry pomysl, pisanie ksiazek. 20.03.05, 19:05
          Bingo. Zdejmuję kapelusz.
    • henryk.log Ludziska Forumowe-Kochane :)) 20.03.05, 18:43
      Kończcie już z tym Waść(iem), Asanem, Pacanem - oszczędźcie mu niesławy :))
    • greg2 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 18:56
      Coz moge powiedziec...scene polityczna w polsce mozna porownac do wielkiego
      przelewajacego sie szamba. Kaczynski przypomina kawalek "kupy", ktory od czasu
      do czasu wyplywa na wierzch. Blizniaczym balaskiem jest jego braciszek. Wydaje
      im sie, ze maja swoje 5 minut, a niestety (albo raczej stety) za moment znowu
      przepadna w glebinach.

A mniej metaforycznie: Lech Kaczynski dal probke swoich mozliwosci
      prezydenckich w Warszawie. Duzo gadania i demagogii, zero skutecznosci, rozumu
      i pokory. Wszystkie te zjawiska, ktorym sie "sprzeciwia" w swoim spocie
      reklamowym, pojawily sie w Warszawie za jego rzadow. No moze z
      wyjatkiem "wyzysku pracowniczego" - w koncu Kaczynski przyznal swoim
      przydupasom - urzedasom 15 milionow zlotych premii swiatecznej. Srednio 3000
      PLN na glowe. Tradycyjnie juz chcialbym przekazac panu prezydentowi
      Kaczynskiemu dwa slowa: "Spieprzaj Dziadu!"
      • wild31 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 19:16
        Kot Puś Cię nie lubi.
      • pattimgr Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 21:39
        POOOOPIEEERAAAAAMMMMM!!!!!!!!
    • henio56 kwa,kwakwakwa, kwa,kwa,kwak ! 20.03.05, 19:16
      kwwwak,kwa,kwaa,kwak,kwak ,kwa,kwakwa
      • hehenio Ten pan ma rację! 20.03.05, 20:02
    • t.flesz spot 20.03.05, 20:06

Widzeliście spot Kaczyńskiego. Nie lubie kurdupla, ale spot ma świetny.
      Widać, że Kaczor jest zdeterminowany i do dziśaj (pierwszy ras widziałem
      spot) nie dawałem mu szans w wyścigu prezydaeckim. Przy tak profesjonalnej
      kampani, przy takim wojsku, które ma PiS-Kaczor to poważny kandydat. Cała
      reszta polityków zajmuje się wzajemnymi podjazdemi, a kaczor robi swoje. Zle
      to widzę.

• superplum Re: spot 20.03.05, 20:13
        spot jest bardzo dobry adekwadny do kandydata.
        • wild31 Re: spot 20.03.05, 20:18
          Adekwatny to on ( spot ) jest do Twojej znajomości ortografii.
          • superplum Re: spot 20.03.05, 20:21
            w kazdym razie lepszy od twojego mózgu i leksylonosci twojej to jest załosne. A
            spot jest naprawde dobry
            • wild31 Re: spot 20.03.05, 20:27
              Lubisz siebie, prawda? A porównywałeś się kiedyś do Kubusia Puchatka? Dla
              ułatwienia podaję, że chodzi o Bardzo Mały Rozumek.
              • superplum Re: spot 20.03.05, 20:38
                wild31 napisała:

> Lubisz siebie, prawda? A porównywałeś się kiedyś do Kubusia Puchatka? Dla
                > ułatwienia podaję, że chodzi o Bardzo Mały Rozumek.

Mniejszy od twojego wątpie. Mimo ze kazdemu normalnemu człowiekowi pracuje
                jedna półkula mózgu to Tobie jakby pracowały dwie to nadal myslisz gorzej od
                wyzej przywolanego Kubusia Puchatka.

PS.Meczysz mnie chłopie a nie mam zwyczaju dyskutowac z takimi ludzmi jakże
                płytkimi.Wiec koncze ta polemike bo przeciwieństwie do Ciebie jestem osoba
                kulturalna.
                • wild31 Re: spot 20.03.05, 20:43
                  superplum napisał:

> wild31 napisała:
                  >
                  > > Lubisz siebie, prawda? A porównywałeś się kiedyś do Kubusia Puchatka? Dla
                  >
                  > > ułatwienia podaję, że chodzi o Bardzo Mały Rozumek.
                  >
                  >
                  > Mniejszy od twojego wątpie. Mimo ze kazdemu normalnemu człowiekowi pracuje
                  > jedna półkula mózgu to Tobie jakby pracowały dwie to nadal myslisz gorzej od
                  > wyzej przywolanego Kubusia Puchatka.
                  >
                  > PS.Meczysz mnie chłopie a nie mam zwyczaju dyskutowac z takimi ludzmi jakże
                  > płytkimi.Wiec koncze ta polemike bo przeciwieństwie do Ciebie jestem osoba
                  > kulturalna.
                  Też Cię lubię, kulturalna osobo.
                  • superplum Re: spot 20.03.05, 20:49
                    Bardzo mi z tego faktu miło. Zapraszam kiedys na piwo bo bardzo lubie
                    ten trunek ( jednak nie w duzych ilosciach)
                    • superplum Re: spot 20.03.05, 20:50
                      a jeszcze bym zapomniał przesympatyczna ironia :-)
      • szatek100 Bardzo lewicowy 20.03.05, 22:03
        Gdyby nie wstep o "obalaniu poprzedniego ustroju" , to mozna by pomyslec , że
        to spot "Nowej Lewicy" Ikonowicza albo przynajmniej "Unii Pracy".Wniosek jest
        jeden.PiS chce konkurować o elektorat z postkomunistami i oferuje tylez
        szlachetny , co zabójczy w dzisiejszych , zglobalizowanych warunkach program
        socjalistyczny...

pzdr
    • slon16 Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 20:24
      Tak Kaczyński to jest to
      złotouści mają jednak większe szanse
      • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 20:28
        Czesi mówią: coca cola to je ono.
        • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 20:34
          wild31 napisała:

> Czesi mówią: coca cola to je ono.

Zabłysłeś niewątpliwie kolego niczym woda w klozecie
          • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 20:41
            superplum napisał:

> wild31 napisała:
            >
            > > Czesi mówią: coca cola to je ono.
            >
            >
            > Zabłysłeś niewątpliwie kolego niczym woda w klozecie
            Wyjaśnij jedną rzecz, proszę. Skąd u Ciebie, przy takich trudnościach z
            polszczyzną, ta nieodparta chęć uczestniczenia w forum. Nie wstydzisz się swego
            nieuctwa?
            • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 20:46
              Jeżeli ja posiadm problemu z posługiwaniem polszyczna to w takim razie nie wiem
              jakim epietami okreslić twoja znajomść jezyka ojczystego chyba czesto
              wagarowałes z lekcjii jezyka polskiego. Moje nieuctwo .... zycze ci w jednej
              dziesitej takiego nieuctwa ;-)

PS.Widze ze nie chcesz przerwac tej jalowej dyskusji. Zachowujesz sie jak
              panowie z Lewicy szczególnie Lepper.

PS.1 Propnuje jakis temat o Lechu Kaczyśńkim
              • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 21:04
                superplum napisał:

> Jeżeli ja posiadm problemu z posługiwaniem polszyczna to w takim razie nie
                wiem
                >
                > jakim epietami okreslić twoja znajomść jezyka ojczystego chyba czesto
                > wagarowałes z lekcjii jezyka polskiego. Moje nieuctwo .... zycze ci w jednej
                > dziesitej takiego nieuctwa ;-)
                >
                >
                > PS.Widze ze nie chcesz przerwac tej jalowej dyskusji. Zachowujesz sie jak
                > panowie z Lewicy szczególnie Lepper.
                >
                > PS.1 Propnuje jakis temat o Lechu Kaczyśńkim
                Co ma Leper z lewicą, nie mam pojęcia. Gdybyś napisał - z łobuzerstwem - temat
                rzeka.
                Czy nie sądzisz, że pomylenie przez starszych Braci w Wierze p. L.K. z Tedem
                Kaczyńskim nie było takie głupie?
                • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 21:14
                  no wiesz samoobrona jest formacja lewicowa i chyba sie ze mna zgodzisz. A jesli
                  chodzi o Teda to powiem że śmieszne to było. Pomyłka kazdemu mogło sie zdarzyć
                  • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 21:25
                    superplum napisał:

> no wiesz samoobrona jest formacja lewicowa i chyba sie ze mna zgodzisz. A
                    jesli
                    >
                    > chodzi o Teda to powiem że śmieszne to było. Pomyłka kazdemu mogło sie zdarzyć
                    Samabrona ma tyle wspólnego z lewicą (tak ja rozumiem to pojęcie) co Leper z
                    inteligencją i przyzwoitościa. A Starsi czasami dają sygnały w szczególny
                    sposób.
                    • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 21:29
                      Masz prawo tak to rozumować. W każdym razie jest to partia o pogladał
                      prospołecznych broniaca najbiednijeszych ludzi wiec można ja zaliczyc do lewicy
                      • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 21:33
                        superplum napisał:

> Masz prawo tak to rozumować. W każdym razie jest to partia o pogladał
                        > prospołecznych broniaca najbiednijeszych ludzi wiec można ja zaliczyc do
                        lewicy
                        >
                        Broniąca najbiedniejszych przed czym/kim? Przed Leperem i jego hołotą? Chyba
                        nie.
                        • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 21:39
                          Mówiłem o ideologi. Wiesz nie chcem Ci tłumaczyc tego bo sie nie czuje władny w
                          tej materii a by Ci mówić o programie i orientacjii politycznej Samoobrony RP
                          bo nie czuje sie zbyt silny w tej kwstii. Jakis problem prawny w takim razie
                          zapraszam.
                          • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 21:44
                            superplum napisał:

> Mówiłem o ideologi. Wiesz nie chcem Ci tłumaczyc tego bo sie nie czuje władny
                            w
                            >
                            > tej materii a by Ci mówić o programie i orientacjii politycznej Samoobrony RP
                            > bo nie czuje sie zbyt silny w tej kwstii. Jakis problem prawny w takim razie
                            > zapraszam.
                            Korzystam z zaproszenia. Jeżeli sąd III RP zasądza zwrot długu z odsetkami w
                            wysokości 13 % d z i e n n i e to jak to nazwać? Już sk..wem czy jeszcze
                            kur...wem?
                            • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:01
                              Wiesz najlepszym okresleniem byłyby te dwie formy. W Polsce potzrebne sa reformy
                              ale pierwsza reforma jaka powinna byc to reforma mentalności ludzi.Chyba sie
                              zgadzamy
                              • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:07
                                Błagam, zejdź na ziemię. Nie ma czegoś takiego, jak reforma mentalności. M u s
                                i istnieć system, który wszystkie świństwa (to jest oczywiście eufemizm)
                                eliminuje raz na zawsze. Tego nie stworzą ludzie typu BONAPARsTek.
                                • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:13
                                  A kto to zrobi ludzie wplatani w układy???? Borowski Religa Cimoszewicz Lepper
                                  fanatyczny Giertych???

A poztym nie mierz ludzi tak niska skala jaka jest wyglad. Kolego masz jakieś
                                  kompleksy??
                                  • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:18
                                    superplum napisał:

> A kto to zrobi ludzie wplatani w układy???? Borowski Religa Cimoszewicz
                                    Lepper
                                    > fanatyczny Giertych???
                                    >
                                    > A poztym nie mierz ludzi tak niska skala jaka jest wyglad. Kolego masz jakieś
                                    > kompleksy??
                                    Tak . Mam kompleksy. Boję sie niewyrośniętych, nadambitnych, zdolnych do każdej
                                    podłości w imię wydumanych racji. Mam Ci przytoczyć nazwiska z przeszłości?
                                    • jocek1 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:20
                                      wild31 napisała:

> podłości w imię wydumanych racji. Mam Ci przytoczyć nazwiska z przeszłości?
                                      Niski wzrost a chore ambicje polityczne. Duża rzecz ;-)
                                      • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:23
                                        Rachunkowo rzecz biorąc, byłoby to poprawne.
                                    • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:32
                                      wild31 napisała:

> superplum napisał:
                                      >
                                      > > A kto to zrobi ludzie wplatani w układy???? Borowski Religa Cimoszewicz
                                      > Lepper
                                      > > fanatyczny Giertych???
                                      > >

Nie inetersuja mnie twoje figle z jakimis panami
                                      > > A poztym nie mierz ludzi tak niska skala jaka jest wyglad. Kolego masz ja
                                      > kieś
                                      > > kompleksy??
                                      > Tak . Mam kompleksy. Boję sie niewyrośniętych, nadambitnych, zdolnych do
                                      każdej
                                      >
                                      > podłości w imię wydumanych racji. Mam Ci przytoczyć nazwiska z przeszłości?
                                      • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:36
                                        Mam Ci przytoczyć te nazwiska czy je znasz?
                                        • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:37
                                          No skad mam wiedziec Wild prosze przytocz jak masz sie poczuc lepiej
                                          • jocek1 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:40
                                            superplum napisał:

> No skad mam wiedziec Wild prosze przytocz jak masz sie poczuc lepiej
                                            Superplumie, Ty, historyk?
                                            • superplum Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:42
                                              Nie mam wykstzałecnia historycznego jednak domysłam sie ze chodzi tu Wildowi o
                                              pana Prezydenta Wawy
                                              • wild31 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:45
                                                Hitler, Stalin, Pol Pot i kilku innych. Wystarczy?
                                • jocek1 Re: Wreszcie KTOŚ kto sie nadaje ! 20.03.05, 22:17
                                  wild31 napisała:
                                  > Tego nie stworzą ludzie typu BONAPARsTek.
                                  Co najwyżej Księst(w)o Warszawskie
    • meritum3 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 21:14
      Bolek i Lolek leżą w łóżku.
      Bolek pali papierosa, Lolek rozmarzony leży z głową na jego ramieniu. Nagle mówi:
      - Musimy być ostrożniejsi. Myślę że Tola zaczyna coś podejrzewać
      Może ktoś podpowie ten na prezydenta to Bolek czy Lolek ???
    • sluczyn Tu PO obaliło ustawę o rozwoju gospodarczym poleg 20.03.05, 21:14
      Tu PO obaliło ustawę o rozwoju gospodarczym polegającym na przyciąganiu
      inwestorów na dotację rządową!
      gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33211,2602331.html
      „Zdecydowana większość jej posłów (dokładnie 46), wespół w zespół z
      przedstawicielami Samoobrony, PiS i LPR, zagłosowała w ubiegły piątek za
      odrzuceniem rządowego projektu ustawy o finansowym wspieraniu inwestycji o
      dużym znaczeniu dla gospodarki.
      Utopiona ustawa miała być narzędziem do przyciągania do Polski dużych
      inwestorów. Choćby koncernów samochodowych, które w ostatnich latach wolały
      budować nowe fabryki aut (i dziesiątki tysięcy nowych miejsc pracy) u naszych
      południowych sąsiadów.”...

Bądź grzeczny, pobrudzisz kanapę, stłuczesz szklankę, to z czego partia się
      napije?
      • superplum Re: Tu PO obaliło ustawę o rozwoju gospodarczym 20.03.05, 21:16
        Kolego troche ci sie tematy pomyliły pozdrawiam
        • sluczyn Re:Tu PiS obaliło ustawę o rozwoju gospodarczym 20.03.05, 22:47
          Już lepiej?

„My weszli z woli wyborców ustawowo w życie na szczycie”!
          Odzew po czasie: Oj ustawowo w życie naszczycie!

• radzio5 ZYCZE POWODZENIA I OSIAGNIECIA ZAMIERZONEGO CELU 20.03.05, 21:29
    • pattimgr Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 21:33
      CZYZBY TO BYLI CHETNI NA PODZAIAŁ ŁUPOW POD SZYLDEM KURDUPLA KACZORA?
    • pattimgr Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 21:37
      Po cholere oni deklaruja uczciwosc, kazdy kandydat na prezydenta powinien byc
      uczciwy, nie ma to być człowiek partii, lecz NASZ reprezentant, a rusobojownik
      kaczor nie dorósł do roli prezydenta!
      • wild31 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 21:39
        On nawet do gęsi nie dorósł. :-))
      • superplum Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 21:40
        pattimgr napisał:

> Po cholere oni deklaruja uczciwosc, kazdy kandydat na prezydenta powinien byc
        > uczciwy, nie ma to być człowiek partii, lecz NASZ reprezentant, a
        rusobojownik
        > kaczor nie dorósł do roli prezydenta!

Nie dorósł.Dlaczego??? Jako prezydent wawy sie sprawdził!!!
        • wild31 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 21:48
          Oczywiście. Jako wcielający w życie zasadę TKM.
          • ojej5 Re: Lech Kaczyński kandyduje na prezydenta 20.03.05, 21:55
            Szanowni Państwo,
            nie bez kozery GW opatrzyła artykuł o zamiarze kandydowania przez p.
            L.Kaczyńskiego na Prezydenta RP takim zdjęciem. Przyjrzyjcie się temu zdjęciu,
            pomyślcie!
            Rok 1984!
    • szatek100 To będzie zły prezydent 20.03.05, 21:51
      Lech Kaczynski jest od wielu lat znany jako człowiek , o którym mówi
      sie "kryształowo uczciwy".Czy ta cecha wystarczy jednak , by byc dobrym
      prezydentem?Moim zdaniem NIE.W naszym kraju głowa panstwa jest niejako
      ministrem spraw zagranicznych-BIS.Urząd ten wymaga od zajmujacej jej osoby
      spokoju , doswiadczenia i elastycznosci.Lech Kaczynski , który podobnie jak
      jego brat Jarosław dał sie juz nieraz poznac jako nieodpowiedzialny awanturnik
      wydaje sie byc fatalnym kandydatem na prezydencki fotel.Boje sie az pomyslec,
      co nas czeka w razie jego elekcji.Czy w czasie pierwszej wizyty w Niemczech
      zarząda od Schrodera reparacji za druga wojne?Czy goszcząc w Polsce Putina
      poruszy temat "teczki Kwasniewskiego"?Rzeczy , które w warunkach młodej
      polskiej demokracji moga uchodzić prezydentowi Warszawy na sucho w swiecie
      wielkiej dyplomacji sa niedopuszczalne....

pzdr
      • wild31 Re: To będzie zły prezydent 20.03.05, 22:03
        Masz rację. Chcę jedynie podłożyć treść pod sformułowanie "kryształowo
        uczciwy". Czy to ma oznaczać jedynie, że nie bierze nie należnych pieniędzy
        (chociaż - Telegraf, FOZZ itd) czy obejmuje również zachowanie - rzucanie
        oskarżeń, inwektywy, przemilczenia?
        • szatek100 Re: To będzie zły prezydent 20.03.05, 22:09
          > Masz rację. Chcę jedynie podłożyć treść pod sformułowanie "kryształowo
          > uczciwy". Czy to ma oznaczać jedynie, że nie bierze nie należnych pieniędzy
          > (chociaż - Telegraf, FOZZ itd) czy obejmuje również zachowanie - rzucanie
          > oskarżeń, inwektywy, przemilczenia?

Ciężko ocenić ,czy robi to wszystko(np. rzucanie oskarzen bez dowodów) z
          politycznego wyrachowania , czy tez sam w to wierzy....

pzdr
        • superplum Re: To będzie zły prezydent 20.03.05, 22:10
          Sa ewidentne dowody ze Kaczor był wmieszany w tę sprawe tak jak Jenifer Lopez w
          aferze Orlenu (chodzi o FOZZ) jesli chodzi o to czy jest awanturnikiem był
          polemizował. A poaztym to co ty nazywasz kolego awanturnictwem ja nazywam
          odwagą i dązeniem do prawdy. Jesli chodzi o druga wojne PiS nie jest za
          odzyskaniem mienia bylby gdyby rzadz niemiceki chciał odzysakc tereny
          znjaudujace sie w Polsce. A jesli chodzi o Putina to ja bym był za chciałbym
          wiedziec kim był naprawed Aleksander Kwaśniwski były moj prezedent(mój - choć
          na niego nie głosowałem)

Pozdrawiam
          • enedue2 Re: moim kandydatem jest 20.03.05, 22:47
            mecenas Olszewski!
            • enedue2 Re: moim kandydatem jest 20.03.05, 22:48
              oczywiście były premier :)
          • szatek100 Re: To będzie zły prezydent 20.03.05, 22:58
            > Sa ewidentne dowody ze Kaczor był wmieszany w tę sprawe tak jak Jenifer Lopez
            w
            >
            > aferze Orlenu (chodzi o FOZZ)

Co do FOZZ-u to dość powszechna jest opinia , ze była to przedwyborcza
            prowokacja lewicy.Dziennikarze , którzy nakręcili wyemitowany w TVP "Dramat w 3
            aktach" dostali nawet "hiene roku" - antynagrode przyznawana przez srodowisko
            medialne.

. Jesli chodzi o druga wojne PiS nie jest za
            > odzyskaniem mienia bylby gdyby rzadz niemiceki chciał odzysakc tereny
            > znjaudujace sie w Polsce

A ja myslałem , ze Kaczynscy na okragło mowia o tym , ze ich celem jest
            wyegzekwowanie reparacji od Niemiec.Od roku 89. nie pojawiały się żadne znzne
            mi przypadki żadan terytorialnych ze strony zachodniego sasiada.No chyba ze
            mówimy o "piwnicowych organizacjach"(o jednej takiej napiszę za moment)

A poaztym to co ty nazywasz kolego awanturnictwem ja nazywam
            > odwagą i dązeniem do prawdy.

Przytocze tu przykład "Powiernictwa Pruskiego" - organizacji zrzeszajacej
            kilkuset dziadków z siedziba w hamburskiej piwnicy.Działalnosc powiernictwa
            została rozdmuchana do niewyobrażalnych rozmiarów , a odpowiedzią na nia była
            własnie "ustawa reparacyjna" i "Powiernictwo Polskie" - obie powstały z
            inicjatywy PiS.Wyobrazasz to sobie?Wielki gmach na ul.Wiejskiej w Warszawie
            reprezentujacy 40mln. Polaków wdawał sie w przepychanki z hamburską piwnicą
            reprezentująca kilkuset Niemców.Parodia...
            Jeszcze raz zmusze Twoja wyobraźnię do wysiłku.Jak widzisz Kaczynskiego w roli
            np. mediatora na linii Juszczenko-Putin?ja nie widze go wcale...Dażenie do
            prawdy to zadania dla historyków i filozofów.Dyplomata ma na celu uzyskanie
            korzystnych rozstrzygniec na arenie miedzynarodowej dla swego kraju.A na
            dyplomację "krzyczana" i bezkompromisowa mógł sobie pozwolic najwyzej ZSRR za
            czasów Chruszczowa.Amen

A jesli chodzi o Putina to ja bym był za chciałbym
            > wiedziec kim był naprawed Aleksander Kwaśniwski były moj prezedent(mój - choć
            > na niego nie głosowałem)

Alez ja tylko nabijałem sie z brata prezydenta Warszawy - Jarosława.Nie ma
            zadnych dowodów na to , ze Kwasniewski ma w Moskwie teczke , a takie teorie to
            radosna twórczość prezesa PiS dowodzaca jedynie jego pieniactwa i
            nieodpowiedzialnosci (a moze nawet jakiejs fobii)

pzdr

• read1 DIOKSYNY - ostatnia nadzieja lewicy. 20.03.05, 23:19
      Sądząc po stopniu znienawidzenia Kaczyńskiego przez SLD i klony oraz inne formy
      'myśli' lewicowej Kaczyński zagraża im nie tylko ideowo, bo trudno na lewicy o
      jakieś poglądy, Kaczyński zagraża przede wszystkim interesom postkomunistycznej
      nomenklatury, zwykłych acz coraz lepiej zorganizowanych przestępców, karteli
      prawniczych oraz miłośników powszechnej sowietyzacji.
      Nie zdziwiłbym się, gdyby szanse na wygraną Kaczyńskiego były duże, że z pomocą
      przyjdą jak zawsze towarzysze z Kremla z odpowiednią porcją dioksyn (tym razem
      konkretniejszą niż dla Juszczenki).
      • henryk.log -"odpowiednią porcją dioksyn" -uraczyć kaczki ? 21.03.05, 22:21
        dobree! :))))))))))
      • superplum Re: DIOKSYNY - ostatnia nadzieja lewicy. 21.03.05, 22:29
        read1 napisał:

> Sądząc po stopniu znienawidzenia Kaczyńskiego przez SLD i klony oraz inne
        formy
        > 'myśli' lewicowej Kaczyński zagraża im nie tylko ideowo, bo trudno na lewicy o
        > jakieś poglądy, Kaczyński zagraża przede wszystkim interesom
        postkomunistycznej
        > nomenklatury, zwykłych acz coraz lepiej zorganizowanych przestępców, karteli
        > prawniczych oraz miłośników powszechnej sowietyzacji.
        > Nie zdziwiłbym się, gdyby szanse na wygraną Kaczyńskiego były duże, że z
        pomocą
        > przyjdą jak zawsze towarzysze z Kremla z odpowiednią porcją dioksyn (tym razem
        > konkretniejszą niż dla Juszczenki).

Piszesz mądrze!!! Mniejmy jednak nadzije ze się tak nie stanie
    • rach_ciach LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM POLSKI ! 20.03.05, 23:59
      LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM POLSKI !
      • jocek1 Re: LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM POLSKI ! 21.03.05, 11:52
        rach_ciach napisał:

> LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM POLSKI !
        Niech ma! Spał na styropianie? Spał. Z Wałęsą sie fotografował? Fotografował.
        Nie znosi komuchów? Nie znosi. Nie ma kasy? Będzie miał - nie ma to jak
        zamówienia rządowe (na dożywianie dzieci, na przykład). Kótki i opływowy? Toż
        to typowy Polak ... ;-PPPPPPPPPPPPPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka